Kotona - ei paha

Puutalobaby

Huh onneksi mä kirjoitin viikko sitten kaapista enkä kotiinpaluutunnelmista. Olisi nimittäin syntynyt aika paljon synkempihenkinen teksti kuin nyt viikkoa myöhemmin.

(Hehe ja sen siivotun kaapin salaisuus ei ole vielä paljastunut; ei ole tullut tarvetta kysyä, kun Kukka tarjosi tapahtumiin näin (tuolla keskustelun lopussa) osuvan selityksen. Sarjassamme "mitä mä totuudella, kun taru on näin hauskaa".)

Mä en ole kovin hyvä kotiinpalaaja. Oikeastaan koko muu perhe on ollut ihan fiiliksissä - Joel nyt ylipäänsäkin on pohjimmiltaan aivan koti-ihminen, Silva eka päivinä lähes maanisesti yritti leikkiä joka ikisellä lelullaan yhtä aikaa, ja Seela on ollut riemuissaan päästessään nyt vapaammin konttailemaan ympärinsä "pehmeillä" puulattioilla.

Ja minä... No, omasta viime viikostani kertoo ehkä parhaiten se, että päällimmäisin mielessä pyörivä lause, silleen non-stop-pakkotoistolla, oli niinkin kypsä ja aikuismainen lausahdus kuin "f*ck this sh*t".

Oi kyllä.

Tuota lausetta toistelin mielessäni (ja salaa lasten korvien kuulumattomissa ääneenkin), kun räntäsateessa työnsin vaunuja vastatuuleen. Tai kun missään ei ollut puhtaita imetysrintsikoita. Tai kun unohdin laittaa kahvikupin kapselikeittimen venttiilin alle. Tai kun Joel pesi punaisia pyykkiä sillä tuloksella, että... ....aargh en voi edes kertoa tätä juttua ilman, että alan taas hokea, että f*ck this sh*t.

(Värinkerääjäliinat! Onko niin v*un vaikea muistaa laittaa sinne koneeseen ne värinkerääjäliinat!)

Huuh ajattelemuitaasioita ajattelemuitaasioita ajattelemuitaasioita phuuuh huuuh huuuh. Äkkiä joku kuva tähän! Öööö vaikka... ....matto:

Niin, siis sitä olin aikeissa sanoa (ennen kuin muistin tuon pyykkijutun), että viime perjantain jälkeen en ole enää kertaakaan mielessäni ajatellut, että f*ck this s*hit. Pidän tätä henkilökohtaisena voittona.

On ihan kivaa.

Pyykkikone hurisee. Ainakaan kuukauteen ei luultavasti enää pakata matkalaukkuja - eli on sen verran aikaa purkaa ne. Joel teki lounaaksi makkarakeittoa.

Tänään on tanssitunti. Pesulasta haetaan matot pesuun huomenna. Ehdin käydä suihkussa tänään. Aurinko paistaa.

Ei paha.

Kommentit

Ou taas teaseri..ainakaan kuukauteen :) hakee matot? Mitämitä kuinka usein teillä pestään mattoja? kun muistan että vasta oli matot pesussa kun oli joku dilemma mitä en enää muista :D

Kristaliina
Puutalobaby

Hihihi apua-apua tää ei oo tiiseri :D :D :D :D Siitä pidemmälle ei vaan uskalla luvata mitään, jos matkakuume iskee :D

Kristaliina
Puutalobaby

Niin joo ja en ehtinyt vastata tuohon jälkimmäiseen, kun oli kiire tanssitunnille, joka olikin peruttu :)

Mutta siis tavallisesti kerran vuodessa tai tarvittaessa. Nyt kuitenkin (huokaus) kissan viimeisten päivien vuoksi kaikki matot oli syytä laittaa pesuun, niisk ;(

Kristaliina
Puutalobaby

Ups oho :) No joo jälkikäteen voi myöntää: tuli siitä sittenkin loma. Ei vaan etukäteen uskaltanut edes ajatella sitä lomana, ettei tule pettymystä :) Mutta kyllä, oli se loma.

Vierailija (Ei varmistettu)

"Silva eka päivinä lähes maanisesti yritti leikkiä joka ikisellä lelullaan yhtä aikaa --"

:D

Opiskelija (Ei varmistettu)

Sinun blogissa on ihanan rento ja aito ote, tykkään kovasti :)

Teen tutkimusta blogien lukijoiden mielipiteistä liittyn blogeissa julkaistuihin tuote-esittelyihin. Olisin erittäin kiitollinen jos te blogein seuraajat kävisitte vastaamassa kyselyyni! Se vie vain muutaman minuutin ja kaikki vastaukset ovat anonyymeja.
Kiitos jo etukäteen!

https://elomake.uef.fi/lomakkeet/11054/lomake.html

Anomuumi (Ei varmistettu)

Vastattu. Seuraavaa tutkimusta varten suosittelen, että annat myös mahdollisuuden vapaaseen kommentointiin. Väitteitä olisi kovasti halunnut perustella. Mutta tohtorivaiheessa sitten jookos :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.