Kuinka löytää doppleri puutalosta?

Puutalobaby

Myin meidän dopplerin. Kiva! Paitsi että sitten se pitäisi vielä löytää.

Ensin analysoidaan vaihtoehdot:

1. Vaatehuone - todennäköisin paikka. Toisaalta ärsyttävin paikka etsiä. Jos sen myllää ensin ja sitten sen löytääkin jostain helpommasta paikasta, niin sit kyllä är-syt-tää.

2. Kiinalainen lipasto - epätodennäköisempi paikka. Mutta sieltä löytyy kuitenkin pakkaustarvikkeet, eli sen joutuu mylläämään joka tapauksessa. Ja mylläämisvaiva on pienempi. JA satuin itse sijaitsemaan alakerrassa, joten...

Äääääh, ei sitä täältä löydy.

Siispä vaatehuoneeseen. Hengitin syvään ja aloitin kevyesti hyllyihin kurkistellen. Ei löytynyt. Mutta rintapumppu löytyi - jea. Sitten leväytin neljä hyllyllistä sekalaista tavaraa lattialle. Kas näin.

Ei löytynyt.

Turhautumisähinää ja paluu alakertaan. Perhana. Vilkaistaanpa nyt uudestaan sitä lipastoa.

Kappas.

"Mee nyt kattoon meidän vaatehuonetta! Mee kattoon! Mee kattoon!", minä yllytin Joelia.

Joel meni ja palasi kohta takaisin zen-tyynenä, vihellellen Bob Marleyn "Redemption song"ia:
"Hyvä, että löytyi."

Kommentit

wewwaton (Ei varmistettu)

Ja minä kun luulin että meidän kaapit (ja vaatehuone) kaipais järjestelyä - hui! Miten sä löydät ikinä mitään tuolta? :D

Kristaliina
Puutalobaby

En mitenkään :D

Leena.K (Ei varmistettu) http://kuusinkotona.blogspot.fi/

Kappas, ihan kuin meidän vaatehuoneessa :)

Miitu (Ei varmistettu)

Meillä on vuoden päivät ollu itkuhälyn vastaanotin kateis. Löysin, ku aloin (viimein täysaikasena!) pakkaamaan sairaalalaukkua. Aika optimaalinen ajoitus siis, mutta olishan sitä voinu harkita joskus noiden laukkujenki tyhjentämistä muiden kohteiden lisäksi.

NooraH (Ei varmistettu)

Tuota, ööm, mikä on doppler? Olenko ihan uuno, kun en kuvastakaan tunnista? :D

jhhhh (Ei varmistettu)

Samaa mietin ma. Terveysalan ihmisenä ainoa doppler, minkä tiedän, on se pieni ultraäänilaite, jolla etsitään valtimoista pulsseja.. Hmm, se tuskin on tällä kertaa kyseessä..

Kristaliina
Puutalobaby

No itse asiassa - hyvin lähellä! :) Eli sellainen kotilaite, jolla voi kuunnella vauvan sydänääniä :) Tällainen:
http://upload.ecvv.com/upload/Product/200801/20055271646354173150_Fetal_Doppler__AngelSounds.jpg

Hankin tuollaisen huutiksesta Silvaa odottaessa, kun potkut eivät tuntuneet ja halusi varmistaa, että kaikki on hyvin. Totuus: niitä sydänääniä oli vaan kiva kuunnella ja fiilistellä <3

Kristaliina
Puutalobaby

Aaa joo ja kuvasta ei tunnista siksi, että toi rinkuloitu on lahjapussukka :D Se doppler-laatikko oli sujahtanut "hyvään talteen" se pussin sisän :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Meillä on turvaporttien ruuvit hukassa jo N:ttä vuotta eikä vaan löydy. Vauva 4kk, vielä muutama kk aikaa etsiä eikä meillä ole edes tuollaista kaaosta.

M-M

Mun on ihan pakko kysyä,  että miten nuo tavarat mahtuu tuonne kaappiin? Mulla tuli kuvasta mieleen, että ovet kun on avattu niin tavarat on vain vyörynyt kaapista ulos :)

Kristaliina
Puutalobaby

Se vaatii kyllä äärimmäiseksi hioutunutta sullomistekniikkaa :D

Mun omaan silmään näyttää niin kuin tuo lipasto ois just oksentanut :D

Tinttaliisa (Ei varmistettu)

Mua kauhistuttaa lähtee muuttaa tätä mun yksiötä, kaikki kaapit näytää jotakuinkin tolta, varastosta puhumattakaan... Sieltä romahtaa nimittäin kamat niskaan kun oven avaa, seikka on saletti.
Että no worries, räjähdysaltista on muuallakin.

tuue (Ei varmistettu)

Oi kuinka lohdullinen tuo teksti olikaan. Tai siis ei pelkästään teksti, vaan nuo kuvat. Meillä tuolta erityisesti näyttää kaikki "tärkeiden" tavaroiden paikat. Niitä tavaroita kun vaan on niin hurjan paljon. Ja isoin kasa taitaa olla mun työpöydän päällä. Siinä kun säilyttää kaikki perheenjäsenet niitä lippuja ja lappuja joiden on pakko pysyä tallessa. Ja pysyyhän ne, niiden sadan kerroksen välissä, ja kun kasa alkaa romahtaa, täytyy pöytä järjestää. Onneksi ollaankin loistavia kasailemaan ja pöytä on sopivasti oven takana, jota pidetään aina auki, eli näkösuoja suht taattu. Helpompaa kuin pitää pöytä siistinä, oli rempata kellari siihen kuntoon, että sinne sai pari työpöytää lisää:)

Paprika (Ei varmistettu) http://vuodenvihannes2005.blogspot.com

EIKÄ!! Mistä tommosia rauhallisia miehiä saa!!! Miule kans yksi!! T: viisi samanlaista paikkaa kotona... Aa joo ja yläkaappi!

statisti (Ei varmistettu)

Pistän paremmaksi: meillä näyttäis kaikki kaapit ihan just tollaiselta ellei mulla olis Ihanaa Miestä (tm) joka pitää huolen siitä että paikat on järjestyksessä. Kyllä, siivoaa kaapit ja arkistoi kaiken siisteihin mappeihin joissa välilehdet ja viikkaa lakanat. Ärsyttävyyteen asti ;)

AaHoo (Ei varmistettu)

Ihanaa, jonkun muunkin kuin meidän kaapit näyttää tolle :D!!!

Mutta nostan olematonta hattuani: ihanan rohkea (ja oma itsesi) olet (taas), mä en ikinä kehtais näyttää kaappejani kellekkään :P (koska luulin, että me ollaan ainuita kaappeihin sulloajia)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.