Kun kotiäiti Benkun kohtasi

Puutalobaby

Työnsin tihkusateessa tupla-Vikingejä pitkin Esplanadia. Hammaslääkäriin matkalla, molemmat lapset mukana (kuinkas muuten). Kiirekin oli. Yhtä äkkiä huomasin käveleväni Ben Zyskowiczin vieressä.

Hän vilkaisi meidän sirkuskaravaania ensin kerran. Sitten jatkoi kävelyä. Sitten kääntyi ja avasi keskustelun:

"Onko mukavaa, että on kaksi tällaista pientä?"

Hämmennyin.
"Öööö ääää, onhan tää."
"Pieni ja vielä pienempi."
"Öööö niin joo."

"Mä oon kato niin kiinnostunut noista pienistä." (kurkisti Seelan vaunuun)
"Ööööö niin."
"Kun mähän oon pienten asialla." (heh he he heee, naurua)

Saavuimme liikennevaloihin. Yritin kuumeisesti keksiä jotain tilanteeseen sopivaa mutta neutraalia sanottavaa.

"Pienet ihmiset, isot vaunut", totesin kömpelösti, kun valojen vaihtumista odottamaan alkoi kertyä pientä ruuhkaa.

"Onpas nuo kyllä näppärän näköiset vaunut! Onko nuo sellaiset, että tuon vauvankopan voi sitten vaihtaa jossain vaiheessa tuollaiseen istuimeen?"
"Ööööö joo on."
"Vähän niin kuin moduulit, vaihtuu tuolla tavalla, hieno homma. On nämä hienoja kyllä nämä lastenvaunut."
"Öööö niin joo on."

"No niin, oikein hyvää päivänjatkoa!", Benkku iloisesti toivotti ja kääntyi risteyksestä toiseen suuntaan
"Samoin!"

Nyt on ilmeisesti jotkut vaalit tulossa.

Kommentit

annakarin
Anna Karin

No mut ehkä Benkku tunsi hengenheimolaisuutta, kun säkin oot niin pieni. :-) Heh heh hee.

Kristaliina
Puutalobaby

Heh heh hee, mun ois pitänyt varmaan heittää toi :D

eppunen

Tuplaviikingit on yhdenlaiset keskustelunavaajat, multa tulee jatkuvasti kylän mummelit kyselemään onko kaksoset (huomaavat nopeasti että ei kyllä) tai ihmettelemään että onpa hienot rattaat :D

Kristaliina
Puutalobaby

Joo, toi on kyllä totta! :) Jopa muuten tupla-Bugisten työntäjät on pari kertaa tulleet kysymään, että hei mitkäs vaunut noi on :)

Kantri (Ei varmistettu)

Moikka
Mulla on tuplien hankinta edessä ja Bugikset piti hommata mutta nyt noi Tuplaviikingit kiinnostaa. Onko ne hyvät vai vaihtaisitko vielä Donkey Duoihin jos tarjottaisiin? :D Tää vaunujen hankinta on niin raskasta :P

Kristaliina
Puutalobaby

Mulla on käyttökokemusbloggaus ollut luonnoksissa jo pitkään, toivottavasti jo tällä viikolla tulee!

Oon kyllä noihin niin tyytyväinen, että en vaihtais,:) Mutta tietystikään tupla-Bugiksia en ole luonnossa koskaan testannut, joten ihan aitoa vertailukokemusta mulla ei ole. Mutta tosiaan tykkään näistä kyllä ihan hulluna.

Tarkempia kokemuksia kuitenkin pian! :)

Kantri (Ei varmistettu)

Jään seuraamaan :) Nää on näitä elämän suuria päätöksiä :D

Nuutsa (Ei varmistettu)

Ben tuli muakin vastaan tänään espalla, ei tosin juteltu :)

Kristaliina
Puutalobaby

Hei me oltiin siis ihan samaan aikaan siellä! ...tai sitten se oli sahannut koko päivän Espaa päästä päähän ihmisiä jututtamassa :)

Hei Ben alkoi mullekin kerran lukioikäisenä jutella junassa, kun istui vieressä. Tais kysellä mitä mä puuhaan. "Mä tässä näitä ruotsinläksyjä väännän, kun se tunti on ihan just alkamassa ja jäi vähän viimetippaan." En tiedä oliko silloin vaalit tuloss, mutta hyvinkin mahdollisesti en ollu vielä edes äänestysikäinen. Ehkä se on vaan tosi sosiaalinen. Tai sit näytit just potentiaaliselta keski-ikäisen kokoomusmiehen äänestäjältä :D

Paprika (Ei varmistettu) http://vuodenvihannes2005.blogspot.com

Hihi, piti ihan miehelle näyttää et hei näin miekin aina keskustelen!

paulahelena
ALUAP

ihana Ben <3 t. kokoomuksen äänestäjä, joka on vähän katkera siitä ettei asu Benkun vaalipiirissä :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Oooo, olisitpa sanonut että on tää ihanaa, mutta myös vähän raskasta välillä. Että onneksi voi saada apua ja meillä käykin kotipalvelusta hoitaja kerran viikossa pari tuntia. :)

Kristaliina
Puutalobaby

No ois pitänyt sanoa! Näin jälkikäteen ajateltuna se ois varmaan ollut ihan kiinnostunut keskustelemaan meidän kanssa - mun eka asenne vaan oli, että "nääh yrität vaan vaalityötä tehdä, en mä sua äänestä kuitenkaan" :) Hyi mua, karsee asenne! Ihan hyvin ois voinut jutella. 

Toinen on tietty se, että tuollaiset tilanteet tulee vähän niin kuin yllättäen - sit ei saa mitään järkevää ulos suusta. Mä taidan ilmaista itseäni paremmin kirjallisena :D

Vihreä (Ei varmistettu)

Vaikka oon yleensä aina pro kaikelle kyynisyydelle kokoomusta kohtaan, täytyy sanoa että Benkku juttelee useasti kaupungilla monillekin. Näen hänet usein. Joskus itsekin jutellut, kysyin tietyistä puolueensa linjauksista että mitähelvettiämiksi, argumentoi hyvin ja huomasin kivasti että asiat riitelee, Benkku ei. Mutta onhan se tosi ei-suomalaista.

LauraMa (Ei varmistettu)

Mäkään en Kokoomuksen kannattaja ole todellakaan, toisessa laidassa poliittista kenttää mun kannattama puolue. Mutta kiva kuulla, että Ben ei oo sellainen kuin hyvin moni muu Kokoomuspoliitikko.
Ben oli tässä viime viikolla tai sitä edellisellä viikolla Hyvät ja huonot-uutiset ohjemassa, jäi ihan hyvä kuva siitä silloin, se osaa nauraa itselleen ja ilmeisestikin sitten myös ymmärtää, että vaikka joku inhoaa Kokoomusta, niin asioista voi keskustella järkevällä tavalla. Tai välillä kun on katsellut miten monet kokoomusministerit argumentoi kyselytunnilla, niin se on monesti sitä tasoa kummaltakin puolelta, oppositiosta että halituksen puolelta, että kun te teitte aikaisemmin noin asiat ja se meni metsään, että meidän malli paljon parempi kuin teidän. Siinä ei oo sitä oikeaa keskustelua, vaan kisa siitä kumpi on parempi, joka ei vie asioita eteenpäin ollenkaan.

Kristaliina
Puutalobaby

Pakko sanoa, että mullekin tosi... ...silleen tosi miellyttävä vaikutelma jäi. Vaikka en siis ole pontentiaalinen äänestäjä minäkään :)

Maian (Ei varmistettu)

Munkin piti tähän kommentoida että olen myös joskus jutellut kadulla Ben Z:n kanssa, eikä ollut kyllä vaaleja mailla halmehilla. Lienee siis herran persoonaa, mun mielestä aika mukavaa vaihtelua täällä meidän töksäyttelijöiden maassa!

Bebe (Ei varmistettu)

Piti samaa sanoa kun tuolla jotkut jo totesivat. Benkku puhuu tosi usein ihmisten kanssa kadulla. Ihanan iloinen ja symppis vaikka en todellakaan ole kokoomuslainen :)

Pimmiainen (Ei varmistettu)

Nykyajan yhdistelmärattaat on kyllä vanhemmalle sukupolvelle ihmetyksen aihe. Meidän vaunuista mun äiti ja isä oli ihan innoissaan kun niistä samoista saa vaunut ja rattaat. Koppakin lähtee irti, on heijastimia, ilmatäytteiset (vaihdettavat renkaat), kaiken maailman säätöjä ja suojia. Ennen oli vaunut ja rattaat erikseen ja mallit eivät juuri poikenneet toisistaan muuta kuin värien perusteella.

Kristaliina
Puutalobaby

No niin mäkin jälkikäteen tajusin - hyi hyi mua ja mun ensireaktiota...

FruL (Ei varmistettu)

Pikkulinnut tiesi kertoa, että Benkusta on tullut hiljattain isoisä :)

Kristaliina
Puutalobaby

Hei oiskohan tämä sitten ollut looginen (hih vaalejakin loogisempi) syy kiinnostukseen :)

phocahispida

Mun täytyy sanoa, että kaikki tuollainen vauvoihin/lapsiin liittyvä tekniikka tuntuu kiinnostavan monia keski-ikäisiä tai jopa ukkiutumisikäisiä miehiä. Meidän isäkin otti huumaa sekä Dot Potista (ai ettäkö verrajakkara, pienennysrengas ja potta samassa paketissa) että Flexi Bathista (hei täähän menee kasaan ja vaikka pesukoneen ja seinän väliseen koloon tai voi ottaa mökille/kylään mukaan). En olisi koskaan uskonut sen kiinnostuvan noin palavasti jostain vauvatarvikkeista. :,D

Karla (Ei varmistettu)

Hih, mekin kohdattiin Benkku metrossa about vuosi sitten ja oli silloinkin "pienten asialla" :D oli kyllä tosi mukavan oloinen herra!

mangoliini (Ei varmistettu)

hmm. meillä oli 2006 tälläset http://bazarek.babyweb.cz/_data/Pictures/publicity/big_26665_img_1312099...
ja voi pojat, ne herätti eri-ikäisten miesten kiinnostusta, ei silloin juuri kolmipyöräisiä rattaita ollut markkinoilla :D bussipysäkillä ja kaupungilla, kyseltiin jousituksista, ihmeteltiin käsijarrua, kyseltiin voiko noiden kanssa juosta jne

Vierailija (Ei varmistettu)

Multakin ben kysyi vuosi sitten Pasilan juna-asemalla että "onko kivaa,kun sulla on lapsi?" Ja hymyili oikein leveästi. Odotin siis junaa lastenvaunujen kans. Välittömän oloinen tyyppi :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.