Lastenvaatehuutokauppa syöpäsairaiden lasten hyväksi - NYT!

Puutalobaby

Bongasin eilen illalla Melina G:n Facebookiin laittaman linkin, jossa kerrottiin, että:

tänään la 15.2. Saumanvara-harrasteompelijoiden tekemiä uniikkikappaleita huutokaupataan Facebookissa syöpäsairaiden lasten (Sylva ry) hyväksi!

Huutokauppa tapahtuu Piilo-lastenvaatekirpputorin Facebook-sivulla (kansiossa: Sylva-huutis 15.2.) klo 9-21 eli JUURI NYT. Ja kaikki huutokauppaostokset maksetaan siis ihan sellaisenaan Sylva ry:n tilille.

Kilkkasin puolihuolimattomasti itseni huutokauppasivulle ja meinasin läkähtyä - vaatteet ovat kertakaikkiaan suurenmoisen täydellisen ihania! Suurin osa ihan just ja täsmälleen meidän makuumme.

Omia suosikkejani (mm.) tässä:

 

Kaikkien uniikkikappaleiden lähtöhinta tänään klo 9 on ollut 5 euroa. Siitä niitä sitten on lähdetty huutelemaan euron korotuksilla. Huutokaupan päättyessä klo 21 noudatetaan "viiden minuutin sääntöä" - en lähde sitä tässä selittämään (että en selitä väärin), mutta tuolla sivulla siitä kerrotaan tarkemmin...

Kaupan sulkeuduttua illalla huutaja maksaa voittosumman suoraan Sylva ry:n tilille ja esittää tuotteen tekijälle sähköisen kopion maksukuitista. Tuotteen tekijä postittaa tuotteen suoraan ostajalle neljän arkipäivän sisällä ja maksaa postikulut omasta pussistaan. Eli huutajalle ei tule päälle enää postituskuluja.

Ihan mahtava "hyväntekeväisyyskamppis" (voiko tätä sellaiseksi kutsua?) - juuri tällaista lisää, jee!

Huutokauppa siis täällä.

Hih ja täällä vähän ristiriitaiset tuntemukset: toisaalta ajattelen, että voi eivätpä hinnat nousisi kovin korkealle, niin meidänkin budjettikukkarolla sieltä voisi vielä illan tullen käydä jotain klikkailushoppailemassa. Ja toisaalta sitten ajattelen, että voi kertyisipä syöpäsairaille lapsille mahdollisimman paljon rahaa... :)

Kommentit

Kristaliina
Puutalobaby

Hehee, mä yritin kans ensin alkaa selittää tuota suunnilleen noin, mutta sitten sepostus näytti niin mahdottomalta, että luovutin :) Mutta joo, just noin!

Uuden elämän arvoitus

Kiitos vinkistä!

Kristaliina
Puutalobaby

Kiva, jos oli hyötyä!

Mä itsekin käyn tuolla välillä vähän kurkkimassa hinnannousuja :) Vielä on suurin osa ihan kohtuutasolla - ajattelin, että jos illalla vielä joku noista mun lemppareista on alle kolmenkympin (hih laitoin sen itselleni henkiseksi rajaksi), niin voisin mennä huutelemaan ja ajatella sitä sitten vaikka "hyväntekeväisyyspanostuksena" :)

Uuden elämän arvoitus

Samalla tavalla itsekin ajattelin :)

Raissi
RetroPrinsessa

Nyt kyllä repeän liitoksistani!! Mie haluan itelkekki noita!!!

Kristaliina
Puutalobaby

Heheheee, mä vähän arvasin, että sä kans tykkäisit noista :D

Raissi
RetroPrinsessa

Voi elämä, mitä oon taas kirjoittanut... itelkekki??? Pikkuisen väsynyttä mutsia täällä päässä :) Näyttää vaan hinnat tosiaan kohoavan aika huimiksi. Hyvä kampanjalle, huono minulle :D

Kristaliina
Puutalobaby

Sama, sama :D

kirsikkainen

hih, meni illan suunnitelmat uusiksi ;)

Kristaliina
Puutalobaby

Sama :D

Meillä on vieläpä treffi-ilta, mutta pitää nyt kyllä ehtiä ysiksi kotiin :D

Raissi
RetroPrinsessa

Saitteko huudettua mitään? Minä sain yhden vintagekankaasta ommellun mekon. Iso se vielä tytölle on, mutta kasvaahan tuo koko ajan :D

Kristaliina
Puutalobaby

No PERHANA me oltiin Joelin kaa kahdenkeskeistreffeillä enkä ehtinyt kotiin kuin just äsken - mutinaajupinaa. Piti yrittää ehtiä tulla ajoissa kotiin, mutta sitten lähtökin venyi...Voih, ja tuolla moni ois näköjään mennyt sellaiseen hintaan, että mäkin olisin voinut siihen pystyä! Itken tuon ihana vauvanpeitteen peräänkin, joka meni 22 eurolla. Oisin hyvin voinut maksaa sen! Yhyhyhyhyhyyyyy! 

HelloAochi

Apua mä huusin parikin juttua, eikä mulla ole yhtään rahaa. Hups!

Kristaliina
Puutalobaby

Hupsis :) Mä meen heti vaklaan, että mitä sä "voitit". Raissin ostoksen bongasin jo - IHANA! 

HelloAochi

Äh en mä voittanutkaan. Sivu ei ollut latautunut kunnolla - onneksi!

Raissi
RetroPrinsessa

Järkyttävää, ku tuli fiilis, että PAKKO saada... Hullut päivät mania meinas iskeä. Krista, tämä on sinun syytä, siirrän siis laskun suoraan sulle ;D

Raissi
RetroPrinsessa

Mihin osoitteeseen haluut sen...?

Raissi
RetroPrinsessa

Tai laita sinun tilinumero ja pankkitunnukset, niin maksan suoraan sieltä. Käy kätevimmin niin :D

Kristaliina
Puutalobaby

Tsihihihihi! Ehkä ihan hyvä, että mä vasta kaahasin nepalilaisesta kohti kotia tuossa vaiheessa :)

Mutta oikeasti - ääääääh - useampikin noista mun lemppareista meni ihan kohtuuhintaan, esim. tuo ihana tattimekko 18 euroa; luulin, että kaikki hinnat nousisi jotenkin tähtitieteellisiksi. Olin aatellut itselleni 30 euron "budjettia", hitsi sillähän ois saanut vaikka mitä

...mutta tää oli kyllä niiiii-iiiiin paljon parempi kuin Hullut Päivät! Toivottavasti järjestävät joskus toistekin - noi vaatteet oli vaan niin järjettömän ihania! Ai niin joo ja hyvään tarkoitukseen :)

Raissi
RetroPrinsessa

Minäki hieroin sitä tattimekkoa, mutta jätin sitten huutamatta, kun siinä luki, että pusero... Jos se oli sellainen frillahelmainen pusero, niin se ei oikein ole minun mieleen. Siksi jätin huutamatta, vaikka kangas oli kyllä tosi ihana. 

Mutta se sammakkohuppari... ooh. Se meni kyllä jo ihan minun budjettini ulottumattomiin, 99 euroa. Mutta oli kyllä hieno. Niin ja se ruskea, retromekko... Se oli NIIIN IHANA! Mutta myös ulkona budjetistani. 

Toisaalta, olen ihan yllättynyt, että tuo ostamani mekko meni noin edullisesti... On kuitenkin puuvillasatiinia ja aika monivaiheisen työn vaatinut.

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.