Leikkipuisto-basics

Puutalobaby

Lempparinepalilaisen vieressä Tikkurilassa on kiva, iso leikkipuisto.

Sieltä löytyy kaikki, mitä napero voi leikkipuistosta kaivata. Tiedättehän - keinut, liukumäki, hiekkalaatikko, leikkimökki, kiipeilyteline ja...

...valtava vihreä nelijalkainen silmälasipäinen alligaattorimittarimato, jonka selästä kasvaa nännejä ja kyljistä ihmisen kenkiä.

Kommentit

paulahelena
ALUAP

ton täytyy olla sukua leppävaaran kartanopuiston lohikäärmemadolle, jonka kyljissä on pienet ihmisen kädet!

Kristaliina
Puutalobaby

Oooo, selvästikin!!!!

Kristaliina
Puutalobaby

Onkohan näitä vielä jossain muualla...?

Kao Kao

Krista missä Tikkurilassa on hyvä nepalilainen? Voin tietty lähteä pyöräilemään ympäriinsä ja etsimään alligaattorimatoa :) (ton lohikäärmemadon bongaan päivittäin työmatkalla..)

Kristaliina
Puutalobaby

Hitsi kun en mä osaa niitä kadunnimiä... Sagarmatha (tai sinne päin) on nimi!

Kristaliina
Puutalobaby

Tshih meillä on omat koordinaatit: pissahousuristeyksestä pitää kääntyä. Sen tunnistaa siis siitä, että siinä on aina joku pissat housuissa :)

Anni G
Live a Little

Sagarmatha Peltolantiellä, torin vieressä, k-markettia vastapäätä :) käytte näköjään krista meidän naapurissa leikkimässä ja syömässä. Puisto on kaikkien lapsivieraidemme suosikki jonne esim ystäväni 2v.neiti koittaa vaikka karata jos mammat vaan istuu kahvilla :) meidän oma beibi on vasta 2,5kk niin ei vielä puiston päälle ymmärrä

Kao Kao

Hei se on mun pyörahuollon vieressä! Jee. Sinne seuraavan kerran, kun herra saa nälkäisyyskiukkukohtauksen :)

Kristaliina
Puutalobaby

Jos haluat syödä "mun" annoksen, niin Panneer Chili, suosittelen! Joelin annos on Diet Lamb (ei riisiä).

Liisa
Osasin!

Ai riisitön nepsku on "diet"? :D Mulla on tapana ottaa oma annokseni riisin sijaan vihanneksilla. Maistuu paremmalta ja olokin on syönnin jälkeen parempi. Onnenpäivä, jos tulee paljon parsakaalta. :)

Kristaliina
Puutalobaby

Joo :) Tai no ei siinä ole sitä kermaista kastikettakaan, vaan jonkinlaiset maustetut lammaspalat ja kasvikset :)

Liisa
Osasin!

No mulle ei kyllä missään nimessä mitään ilman sitä kermaista kastiketta. :D Se parsakaali maistuu niin hyvälle kun kyljessä on vähän juustoa ja kermakastiketta.

Kao Kao

Ei mun allergioilla tuollaisia chilli annoksia syödä :) mut siinä alapuolella on se mun speciaali, palak paneer. Sitä meen kyllä maistelemaan joku päivä. Rahkasaarnaaja vois tykätä tosta Diet Lambista :)

empuska

Ainakin se hymyilee kuin huutaisi kauhusta "LAPSIA!".

Vau mikä vauva!

Hahah, M näki ton.. ..alligaattorimittarimadon kuvan, eikä pystynyt lopettaan "vau! vaaau! jesjesjes! oho vaauuu!" -hihkumista :D

Kristaliina
Puutalobaby

Testatusti toimii siis! :)

Andemaar (Ei varmistettu)

Terkkuja Australiasta! Meidän lähipuistossa täällä Brisbanessa on toi sama geenimutaatiomato, aivan järkyttävä! :D Ne nännit sen selässä on muuten opettavaisia leppäkerttuja, niiden avulla voi imeväiset opetellä laskemaan, sillä niitä on eri läjissä 1-10. Kivoja leikkihetkiä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.