Me ollaan ehdolla! (plus totaalirepeäminen)

Puutalobaby

Tsihihihihi mä täällä nauran itseni tärviölle niin, että myöhästyn hemmetti vie sirkustreeneistä!

Eli: ensinnäkin jee! Puutalobaby on ehdolla Aussie Blog Awards 2013 -skabassa, jeeeeeeeeeeeee! Ja vieläpä kahdessa eri kategoriassa: Newcomer ja Reader's Choice. Super-super-super isot kiitokset kaikille, jotka alkuvuonna kävivät mua sinne ehdolle vinkkaamassa!

Mut sit se totaalirepeäminen. Tälle:

Apua :D

Ei hitsi mun ois pitänyt saada tohon riviin se miesbokserikuva! Tsihihihihihi saiskohan ton vielä vaihtaa?

Tsihihihihihihi ja pitääkö mun nyt mennä tonne gaalaan noissa kotikalsareissa ja takapuoli vilkkuen, tsihihihi :D :D :D :D

Anteeksi, mä en pysty nyt tän parempaan ajatteluun tältä käkätykseltäni. Käykää siis pliis äänestämässä:

Äänestäkää molemmissa!

OHO EIKU KORJAUS: Newcomer-sarjassa valinnan tekeekin näköjään tuomaristo, mutta Reader's Choicessa lukijat päättää! Täällä siis saa äänestää:
Reader's Choice: http://aussie.trendi.fi/kategoria/readers-choice/

 

 

PS. Äänestys voimassa 8.4. asti, ja kaikkien äänestäjien kesken arvotaan Tjäreborgin 500 euron arvoinen kaupunkilomalahjakortti, 100 euron hemmottelulahjakortti Elegia Day Spahan, viisi Aussie Miracle Shine -tuotepakettia, viisi Trendin vuosikertaa sekä 10 avec-lippua Aussie Blog Awards -kutsuvierasgaalaan.

PSS. Tsihihihihihihihihihihihihi, mäenkestä mäenkestä mäenkestä :D

Kommentit

S-S

No en kyllä mäkään: oot IHANA!

mulla ei olemitään hajua ketä nuo muut bloggaajat ovat, varmasti ansioituneita omassa kategoriassaan. Sulla on silti kuvassa kilometritolkulla eniten pokkaa, aitoutta ja sydäntä. Kalsarikuvassa myös! Reps (yhä edelleen...)!

Kristaliina
Puutalobaby

Kiitos, tsihihihi mä vaan täällä käkätän hysteerisena, tää nauru ei vaan lopu :D

Perhana ne mun sirkustreenit ois jo alkanut ja mä vaan täällä käkätän :D Hemmetin ehdokkuus pilasi mun tän päivän treenit :D

HelloAochi

Äänestetty, vaikka mä oonki ihan ihan vähän katkera siitä, että en ole itse ehdokkaana - vaikka mun äiti oli luvannut ehdottaa mua :'(

Kristaliina
Puutalobaby

Kiitos <3

"...koko tohon asetelmaan, kun tuntuu et kaikki muut kulkee laittautuneina kaupungilla ja ite hengaan kotona kulahtaneissa verkkareissa vauvaa hyssytellen." > juuri noin :D Mut tuolla mä kotikalsariäiti vaan pyllötän housut puolitangossa noiden muiden joukossa!!! :D :D :D

Käkäkäkäkäkäkä mun varmaan pitäis kohta pystyä sanomaan jotain järkevämpää, mutta en tältä repeilyltä kykene, mä en ehkä tokene koskaan :D

HelloAochi

Hehehehe oot hassu :D

Kristaliina
Puutalobaby

HelloAochi: Saat multa henkisen äänen <3

Kristaliina
Puutalobaby

Eiku tää kuva tuonne tietysti ois pitänyt saada!!! :)

Katii (Ei varmistettu)

Jeeee! Hyvähyvä! Mitäpä luulet, kehenkä me kaikki samaistutaan eniten? Nimim. missä edes ON mun ripsiväri? Millonkahan olen kammannut viimeksi tukkani? Millon sitä on edes LEIKATTU viimeksi???

Eli äänestetty Puutalobabyä!

HelloAochi

Jeeeeeee, kiitos!!!

Nonariina
Kahvia ja unelmia

Ihan loistava juttu!! Heti äänestämään. Sun pitäis olla myös Photonista-kategoriassa ehdolla!

Vierailija (Ei varmistettu)

Buahahahahahaa.. Oli pakko äänestää ihan jo ton kuvan takia. Huikee. Toivottavasti voitat.

Kristaliina
Puutalobaby

Kii-tooooos! <3

Ja Nonariina, hih ainakin erottuisin myös tuossa kategoriassa :)

VanessasMamma (Ei varmistettu)

Äänestetty on :-)

MirvaK

Ännestetty ja blogattu muutkin äänestämään. ;)

Silkkitassu

Äänestetty! :) ihana oot! 

Kristaliina
Puutalobaby

Oooooo, kiitos ihanat! <3

...ja vähänks mä aloin jo jännittää sinne gaalaan menoa! Apua mähän oon viime aikoina käynyt hurjimmillaan Arabian Chico'sissa :D Ja siis MITÄsinnelaitetaanpäälleapuakaikkienmuotibloggareidenjoukkoon aaaaa - mä joka käytän vielä äitiysfarkkuja! :D

AHAHAHAH :D mäkin repesin ihan hillittömästi! sä olet aivan paras ja ihana! erotut ehdottomasti vaan eduksesi! ja ääni lähtee samantien! :)

Liisa
Osasin!

Ensinnäkin onneksi olkoon ehdokkuuksista! Täältäkin tulee ääni sulle!

Tuo kuva on niin huippu, ja hemmetin paljon kiinnostavampi kuin yksikään noista muista. Siinä on elämää ja meininkiä. :) Ja se kuvaa täydellisesti blogia: ei photoshoppia, ei teeskentelyä. Pelkkää aitoa.

Ja gaalaan laitat tietysti ne raitakalsarit. Sen etumuksen ansiosta et tarvitse edes käsilaukkua, sinne vaan huulipuna, pankkikortti ja kännykkä sepalukseen. Jää kädet vapaaksi tarjoiluille!

Vierailija (Ei varmistettu)

Äänen sait täältäkin!

Kristaliina
Puutalobaby

Liisa, REPS! ...ja just kun mä olin saanut lopetettua ton kikatuksen (josta jälkikäteisanteeksipyyntöni - aika monta tsihihiä tuossa tekstissä...).

Mut joo poikakalsarit käsveskaksi! Sit vaan baaritiskillä kaivelen pokkana etumuksesta pankkikorttia :D

Kiiiiiiiitos uusista äänistä! <3

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Haha, kaikista kuvista just tuo :D Mut hei, ton takia sä voitat! <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Sait munkin äänen :D aitouden takia, olet symppis tyyppi!

iitu - (Ei varmistettu) http://santtujaiitu.blogspot.fi

Hahaaa :D Kävin äänestämässä (tietty) heti. Ketä noi muut ees on?

PSK
Insert Cool Phrase

No eihän sua/teitä voinut olla äänestämättä :) Ootte vastustamattomia :D

Katie
Aika kypsä äidiksi

Ehdotin sua jo alkukierroksella, joten tietysti äänestin nytkin. Olet mainio ja niin ziljoonasti aidompi ja hauskempi kuin nuo muut! (Oli siellä pari muutakin hyvää, joita seuraan, mutta useimmat - hei haloo!)

Pupuliina (Ei varmistettu)

Äänestin sua. Muut näyttää sun rinnallasi naurettavilta! Tuplanaurut!

hannah79 (Ei varmistettu)

Enpä ole moista skabaa ennen huomannutkaan, mutta kliksuttelin nuo muut ehdolla olleet blogit läpi ja ensimmäinen mielikuva oli "hyi kuinka tylsää". En siis kuuna päivänä eksyisi muotiblogiin muutoin ja äkkivilkaisulla noita mahtuu 13 tusinaan. Kieltämättä tuo kuvasi noiden muiden joukossa teki myös vaikutuksen ;-)

Off topic, taas tsemppaan että saisin varmisteen sanan "sistustus" kirjoitettua väärin kun aina tuppaa väkisin menemään oikein. Eikun mitenpäin.

Kristaliina
Puutalobaby

Oooooo, kiitos kaikille! <3

Joo, tuossa Newcomer-sarjassa tosiaan nuo muut taitaa olla enimmäkseen tyyliblogeja, mä ainoa tyylitön :D Heeeei tai siis onhan mullakin näitä päivän asu-postauksia, tosin lähinnä kalsareissa :)

Paitsi hei tuo Vilma P (rajautuu just hölmösti puoliksi ulos mun kuvakaappauksesta) on muuten täällä Lilyssä, hänen blogistaan tykkään! Se taitaa ollakin muuten enemmän lifestyle kuin tyyli, ja tosi kauniita valokuvia myös :)

Siellä Reader's Choicessa mulla on kyllä sellaiset kilpakumppanit, että ajatuskin hirvittää; on Eeva Kolua ja Kalastajan vaimoa jne. En ihan taida noille huipuille pärjätä :) Mut hei, aina voi tulla musta hevonen... siis öö niinku mä :D

Mörrimöykyn pesä

Onneksi olkoon ehdokkuudesta, ääni annettu Puutaloon! Ja todellakin voit olla se kuuluisa musta metukka, joka putsaa pöydän ;). Naamakirjan kautta eksyin sun blogiin ja taisin jäädä jumiin kun siitäkin eksymisestä on kohta puoli vuotta :s

maitomamma (Ei varmistettu)

Äänestin!! Siis sinua.

Nannannaa (Ei varmistettu)

Äänestetty ja peukut pystyssä! :)

mammaliiniVierailija (Ei varmistettu)

kävin äänestää sua! :) mä en yleensä kauheene blogeja seuraa mutta joskus vuosi sitten vahingossa päädyin sun blogin sivulle ja niin paljon sain nauraa että sen jälkeen on tasaisin väliajoin pitäny käyä lukemassa sun kirjotuksia! :) Tosi hauskasti ja aidosti kirjotat..sun blogi on aivan mahtava! Ja et uskokaan miten paljon oon saanu tavallaan "voimia" tai jotn välillä lukiessani sun blogia. Kun joskus tuntuu tää yksinäisen äidin vauva-arki kaatuvan päälle ja vasta sulta oon oppinu että kaiken ei tarvi aina olla "täydellistä", vaan paljon parempi sekä äidille että vauvalle kun voi "ottaa rennosti" eikä tarvi saada paniikkia joka kerta kun kaikki ei mene niinku strömsössä. Mut mä kyllä tarvisin tommosen Kristaliinan ihan tänne omaan elämään mukaan, ni se vois opettaa mua ihan päivittäin miten kannattaa elää ja miten saa sen iloisuuden ja positiivisuuden säilymään elämässä!

Kiitos blogistasi miljoonasti! :)

t:nuori äippä ja poika 16kk.

Emilia Pyykkönen
Kuplia

Vau ja jee ja onnea K<3

Kristaliina
Puutalobaby

Kiitos kiitos Linka, maitomamma, Nannannaa, mammaliini ja Emilia!

Ja mammaliini - oh, miten mielettömän kauniisti kirjoitettu, kiitos! <3 Tuli ihan tippa linssiin siitä ajatuksesta, että mun löpinöistä ois tosiaan voinut tulla voimia ja iloa jonkun arkeen. Oh, mä lupaan olla just tommonen Kristaliina vaikkapa näin virtuaalisesti sun elämässä. <3 Kiitos, kun kirjoitit!

 

Milla D. (Ei varmistettu)

Ei vitsi!!!! Ihan parasta :D Kiitos viikon pisimmästä nauruhetkestä, ihana! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

tänään juurikin noista kuvista tajusin miksi tykkään blogiasi lukea, se on aito! mutta silti REPS :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.