Me ollaan just niitä ihmisiä...

Puutalobaby

...joiden mielestä tämä on parasta sitten...

...ananaksen.

Jos söisin lihaa, olisin niiiiii-iiin ollut se (tän maan ainoa?) tyyppi, joka olisi ostanut sitä valmiiksipaistettua jauhelihaa, josta nousi hillitön paheksuntaälämölö pari vuotta sitten. Se muuten taisi hävitä hiljaisesti markkinoilta, vai onko sitä vielä myynnissä?

En tainnut koskaan nähdä koko tuotetta; kuulin vain jokun julkkistrendikokin paheksuntaradiohaastatteluirvailun. Että joo joo joo tähän on maailma mennyt ja ihmiset uusavuttomia bla bla bla. Olisi tehnyt mieli mennä ostamaan sitä hemmetin lihaa ihan vaan mielenilmaiksuksi. Että häh häh hää siitäs sait, egokokki!

Mutta joo. Jos joku haluaa helpottaa mun elämää pilkkomalla mun ananaksen valmiiksi (tai paistamalla jauhelihan), niin minä sanon, että voi kiitos - ihan mahtava juttu!

Valmiiksi nypytetystä aurajuustosta tai juustoraasteesta en edes ala tässä kirjoittaa. Juustosiivuista. Fetakuutioista. Käyttövalmiista pavuista.

Kyllä, kiitos!

Kommentit

JonnaJ (Ei varmistettu)

Lidlissä on valmiiksi paistettua soijarouhetta (tai jotain vastaavaa) !!! :D

Kristaliina
Puutalobaby

Uuuu! :) Harmi, että Lidliä ei ole missään tässä meidän lähistöllä, tulee megaharvoin käytyä... Vaikka tota ois hauska maistaa!

Käyttövalmiit pavut <3 Mä oon siis niin monta kertaa yrittänyt liottaa valkopapuja miljoona tuntia ja keittää niitä toiset. Ja osa jää aina ihan kivikoviksi! En tajua, mitä teen väärin, vaikka ihan ohjeiden mukaan oon niitä käyttäny enkä nyt muutenkaan oo mikään ihan poropeukalo keittiössä. 

Kristaliina
Puutalobaby

Todellakin! Sama juttu kun Joel tekee (vaikka sekään ei todellakaan ole keittiöporopeukalo), itse tehdyissä on aina iso riski, että ei olekaan tarpeeksi mureita... Plus että tuntikausien liotus ja vauva vs. tötsä auki... Me ollaan tän jälkimmäisen koulukunnan kannttajia :)

Kristaliina
Puutalobaby

vauva = vaiva :D :D :D

...kiitos ennakoivan tekstinsyötön :)

Nannaliini (Ei varmistettu)

Kai sitä tuntikausien liotuksen jälkeen voi lopputuloksena olla "ja vauva", jos ei muuta tekemistä odotteluajaksi keksi kuin hipsiä makkariin. :D

Kristaliina
Puutalobaby

Seksihelle! Apua! Ehkäisy! Kierukka!

PikkuKirppunen (Ei varmistettu)

Kaupassa kun näihin törmättiin, ajattelin että eivoiollatotta! MIKSI? Nyt tätä lukiessa yhtäkkiä välähti mieleen, että kyllähän meillä käytetään säilyketölkkiananastakin, että se siitä miksittelystä sitten. Toihan on sama tuote kun tölkkiananas, mut vaan tuoreena.

Kristaliina
Puutalobaby

Joo ja maku on tosiaan ihan tuoreen ananaksen maku, eli ihan täysraikas eikä yhtään tunkkainen!

Toi on huippuhyvä esim. puistopiknikille (sellaiseen tarkoitukseen ensin otettiin), mutta kun hyväksi todettiin, niin sen jälkeen kyllä me tuota ihan kotikäyttöönkin ostetaan :)

Positiivista

Mäkin ostaisin tota, jos se ei olisi niin naurettavan kallista verrattuna kuorelliseen, tuplahintainen melkein! Ananas on niin hyvää, mut kuoriminen hirveetä ja ne kuoret haisee AINA ihan mädälle :D

Aino-- (Ei varmistettu)

Suosittelen ostamaan ananasleikkurin! Ostin itse pari vuotta sitten, suurin osa tutuista haukkui turhakkeeksi... ja nyt moni on kanssa ostanut moisen, kun se on niin kätevä, ei tarvi kuoria, senkun kairaa :D

Kristaliina
Puutalobaby

Mä en uskalla edes suoraan verrata niitä hintoja ostaessani :) Voihan tälle antaa itse itselleen sellaista "seli-seliä", että tavallisessa ananaksessa maksaa myös kuoresta ja siitä kannasta ja niin edelleen. Mutta mulla itselläni se syvin totuus on se, että ananas tavallisena hedelmänä jäisi multa ostamatta/syömättä sen kuorimisen takia. Ostaisin jotain helpompaa hedelmää. Banskuja :D Tuollaisena kuorittuina ananas tulee herkuteltua about heti :)

Tölkkiananas puolestaan ei ole mun omaan makuun ollenkaan - ehkä jopa jonkinlainen lapsuustrauma sellaisesta löllyvästä salaatissa olleesta ananaksesta :) Siksi mä olin niin ilahtunut, kun tajusin, että tää valmiiksi kuorittu on ihan yhtä tuoreen ja raikkaan makuistan kuin Suomessa nyt ylipäänsä ananaksesta on saatavilla!

Vierailija (Ei varmistettu)

Kannattaa testata Dolen tölkkiananasta! Maistuu niin lähelle tuoretta ananasta kuin vain voi :)

Kristaliina
Puutalobaby

Uijuijui, uskaltaiskohan...? Mulla on itse asiasssa traumatarinakin: yhtenä kesänä sain auringonpistoksen, ja sitä ennen olin just ahnehtinut tosi-tosi paljon sellaista salaattia, jossa oli tölkkiananasta. Sitä sitten oli kiva oks... no, arvaatte loput. Sen jälkeen meni varmaan kymmenen vuotta ennen kuin pystyin ananasta edes maistamaan. Mutta tuoreen ananaksen maulla pääsin tuosta traumasta yli; kun hoksasin, että se maistuu niin eriltä kuin tölkissä lillunut...

tjoooo (Ei varmistettu)

Dolella on kyllä erilaisia ananassäilykkeitä...
Mutta paras - ja se mitä tässä oletettavasti tarkoitetaan - on sellainen, jonka purkissa lukee "tropical gold".
http://www.mcsites.fi/dole/tropical-gold-ananas

Vierailija (Ei varmistettu)

Onhan tuo kalliimpaa noin, mutta ah niin helppoa. Minä en osaa sanoa kuorellisesta ananaksesta onko se hyvä vai ei ja kun se on valmiiksi kuorittu, niin ei tule ostettua vahingossa pilaantunutta ananasta (kuten kerran, mrrrr....). Ja kun ananaksen paloittelukin on niin hankalaa. Ostin kerran jonkun erikoisveitsenkin, mutta ei siitä ollut mitään apua.

Kristaliina
Puutalobaby

Niinpä! Mä ajattelen, että mä maksan siinä siitä palvelusta, että joku helpottaa mun elämää :)

Ester-i (Ei varmistettu)

Täytyy sanoa, että kun on kaupasta roudannut sen piikikkään painavan jättiläisananaksen kotiin repussa, ja sitä on kypsytellyt pari päivää, ja testannut että nyt pitäisi olla valmista, ja sit se on sellainen hemmetin puumainen kurppa - niin alkaa noita valmiiksikuorittuja katsomaan vähän toisella silmällä.

mursumara (Ei varmistettu)

Kantsii valita semmonen ananas jonka kuori on keltanen! Tai oottaa et muuttuu keltaseks! Sit o hyvä! :)

Hyvän ananaksen tunnistaa myös tuoksusta - kypsä ananas tuoksuu makealta. Porukka varmaan kattoo mua ihan uunona, ku liikun hedelmäosastolla ja nuuskin siellä ananaksia :D Mutta hyväksi todettu ja varma tapa! 

Kristaliina
Puutalobaby

"Hemmetin puumainen kurppa" :D :D :D

Jos toi ois haukkumanimi jollekin ihmiselle, se ois tosi paha :D :D :D

mursumara (Ei varmistettu)

Helppoo ja kivaa joo, mutta mua ainakin ottaa kaaliin että kaikki pitää pakata muoviin. Niinku ei sitä roskaa tulis jo tarpeeks murr &gt;:(

Kristaliina
Puutalobaby

Tää on kyllä totta!

Onneksi Suomessa ei olla menty siihen, mitä esimerkiksi siellä meidän Espanjan-lähikaupassa näki: joka ikinen hedelmä oli pakattu "parittain" tai siis "annoskokoihin laitettuna" valmiiksi muoviin. Varmaan siinä jotkut hygienia-ajatukset olivat takana, mutta aikamoista muovinkäyttöä...

Italiassa muuten hedelmäosastolla käytettiin kertakäyttömuovihanskoja vihannesten (myös kuorittujen) ottamiseen. Mä en sitä ensin tajunnut (dorka turisti) ja sain aikamoiset paheksunnat ennen kuin tajusin, että miksi minua mulkoillaan...

Vierailija (Ei varmistettu)

Tämän päivän hesarista sivusilmällä bongattu: muovin keräys/kierrätys aloitetaan pk-seudulla!

Kristaliina
Puutalobaby

Oi! Täytyypä lukea! (tai siis katsoa, jos uutinen on netissä)

Nooooora (Ei varmistettu)

No... ei tuo ananas nyt ihan sama asia ole kuin valmiiksi paistettu jauheliha. Nimittäin voi pojat sitä lisä- ja väriaineiden määrää siinä lihamoskassa, hrrr! Tai no saattaahan noissa muissakin valmiiksi leikatuissa/raastetuissa/valmistetuissa esimerkeissä olla vaikka mitä ylimääräisiä asioita, en tiedä kun en ole niitä koskaan syönyt.

Ole siis onnellinen, että et syö lihaa eli et joudu koskaan syömään sitä valmiiksi paistettua jauhelihamoskaa! Itse olen nimittäin allerginen lisä- ja väriaineille, joten en pysty koskemaan pitkällä tikullakaan kyseisiä aineitä sisältäviin tuotteisiin kaupassa tai ravintoloissa, mikä on nykymaailmassa hemmetin hankalaa, mutta mahdollista. Vain tuorein ja luomuin kelpaa :) Mutta ymmärrän kyllä että kaikilla ei ole resursseja monen tunnin ruuanlaittoon.

Kristaliina
Puutalobaby

Joo - tän ymmärrän kyllä tosi hyvin; tekee varmasti tosiaan esimerkiksi ravintolakäynneistä tosi-tosi vaikeita!

En enää pikagooglella löytänyt noiden tuoteselostetta, jonkun lehtijutun löysin, jossa kerrottiin että lihapitoisuus on 95 prosenttia ja loput 5 on mausteita, tärkeimpänä suola. Mutta tosiaan en ole tuotteeseen tutustunut (en edes tietääkseni nähnyt), joten en osaa yhtään sanoa, mitä sieltä löytyy... Varmaan sä tiedät vaivasi takia parhaiten!

Löytyi muuten samalla googlailulla myös juttu, jossa tuotiin esille, että tällaiset tuotteet voivat olla tosi hyviä esim. vammaisille tai vanhuksille - tai nivelrikkopotilaalle, pahasti vapisevalle, joille vaikkapa paistinlastan käyttö ei onnistuisi. Se oli mun mielestä hyvä pointti! Erilaisia tuotteita tarjolla erilaisille ryhmille - se on mun makuun aika optimi. Jokainen valitsee sen itselleen sopivimman toisen ("nuo uusavuttomat! maailman saasta!") valintoja paheksumatta.

Nooooora (Ei varmistettu)

Valmiiksi paistetun jauhelihan tuoteseloste: Sianliha, vesi, suola (2.3%), hunaja, tomaattirouhe, mausteet (mm. chili, paprika, korppujauho, sinappi, muskottipähkinä), aromit, rypsiöljy, stabilointiaineet (E450, E451, E1420), sakeuttamisaineet (E407, E410, E415), hapettumisenestoaineet (E316), säilöntäaine (E250), voimakassuolainen. Lihapitoisuus 95%. (Lähde: finland.somefood.org/?p=22008)

Eli kaikki mahdollinen on "pielessä" tässä tuotteessa. Olen siitä onnellisessa asemassa, että saan Suomessa naudanlihani lähituottajalta, mutta ulkomailla asuessa tilanne on vähän eri.. ja silloin minusta tuleekin lähinnä kalan- ja kasvistensyöjä, koska en vain pysty ostamaan edes sitä kaupan vakuumipakattua lihaa :D

Kristaliina
Puutalobaby

No onpa E poikineen ja tyttöinen - ei tosiaankaan kyllä hyvältä sen puolesta kuulosta!

Marmar (Ei varmistettu)

Voi luoja...tuore ananaksen "kuorimiseen" ja paloitteluun menee pari minuuttia. Järkyttävää, että näitä uusavuttomien tuotteita tosiaan myydään..tai siis ostetaan!

Kristaliina
Puutalobaby

Eiks oo järkyttävää! Kaikenmaailman ananakset. Kyllä nyt kunnon kansalainen omin kynsin kyntää oman lanttupeltonsa. Oon kuullut, että jotkut uusavuttomat käyttävät kuokkaa. Mihin tämä maailma on mennyt.

tiiti
ite puin

Mustakin tää on tosi kiva, voisin itse ostaa esim. duuni- tai puistolounasevääksi. Ainakaan omalla kohdallani ei ole kyse siitä etten osaisi kuoria jotain saamarin ananasta, en vaan välttämättä aina halua (ja aina ei ole keittiötä ja puukkoa käytettävissä, edes). Se on minun pari minuuttia ja minä päätän miten sen haluan käyttää.

Kristaliina
Puutalobaby

Jep! Itse asiassa käytit just samoja sanoja kuin Joel äsken täällä meillä kotosalla :)

Sain muuten äsken ihanan salaatin käteeni, kun olin vaan tullut pelkän kahvin kanssa tähän koneelle kommentteja kirjoittamaan. Mä olin ihan, että täh, miten sä tuon ehdit tehdä - olitko tyyliin yöllä käynyt pilkkomassa täällä? Ei ollut - sellaista kaupan valmiiksipilkottua salaattia se oli ollut :) Tässä meidän härdellissä jos meillä ei olisi ollut pussia valmiiksipilkottua salaattia jääkaapissa, en varmasti olisi saanut salaattia lautaselleni :)

Minttelii (Ei varmistettu)

Kun ei siihen kaikki kykene. Pikkusen kun katsoit muutakin kuin omaa napaansa, niin sen huomaisi. Meitä ihmisiä on joka lähtöön, ja on todella inhottava sana tuo uusavuttomat näissä tuotteissa. Kyllä on todella hyvä, että myydään esim. valmiiksi pilkottuja juttuja.
Ja jos joku vain helpotusta arkeen kaipaava niitä ostaa, niin so what? Omatpa on rahansa. Ei pitäis muiden peetä kaivella.

Kristaliina
Puutalobaby

Mua on itse asiassa aina ärsyttänyt koko "uusavuton"-termi - tai siis suora haukkumasanahan se on. Pitää sisällään just sellaista ylhäältä alaspäin katsomista, mille mä olen allerginen: että pidetään omia toimintatapoja niinä yksinä ja oikeina, että ei nähdä, että meitä ihmisiä on erilaisilla kyvyillä ja kiinnostuksen kohteilla varustettuina.

Mun mielestä on hienoa, että on vaihtoehtoja!

viv (Ei varmistettu) http://kotiruokalista.blogspot.fi/

Marmar, symppaan sua. Kaikenlaiset puolivalmisteet on joo ihan jees mutta muovilaatikkoon pakattu kuorittu ananas herätti mussakin ällistyneen ensireaktion. Ananaksessa kun on toimiva, ekologinen pakkaus jo valmiina. Ex tempore –piknikille varmaan joo kätevä samoin kuin käsivaivaisille, mutta tuntuu hölmöltä että voi olla niin kiire ettei ehdi tuoretta ananasta kuoria silloin kun sellaisen hankkii. Paniikkikiireessä omput, banaanit, päärynät, luumut, kiivit, nektariinit jne. on ihan toimivia ratkaisuja ja ananaksen voi nauttia sitten vaikka oikein ”ajan kanssa” jos se siitä on kiinni. Vaihtoehtoja on miljoona jo nyt, ilman valmiiksi kuorittua, uudelleen pakattua ananastakin!

Yritin eritellä mikä noissa muovilaatikkoananaksissa mua itseäni hiertää. No se pakkauslaatiko tietenkin. Taas uusi muovipakkausjuttu &gt; ei hyvä, tämä on ihan selvä juttu.

Tää toinen kuulostaa varmaan monestä hölmöltä mutta mulle ananas tupsuineen ja kuorineen on kokonaisuus! :) Valmiiksi kuoritusta (tuoreesta) puuttuu jotain olennaista; se miltä hedelmä näyttää, tuntuu, tuoksuu kuorineen; kokonaisena. Se kuoren leikkaaminen, hedelmälihan tsekkaus, itseleikattujen palojen muoto. Noi valmiiksi leikatut ananakset näyttää jotenkin teollisilta (vaikka maku ilmeisesti hyvä onkin).

Kolmas juttu on tietysti se äärimmäisen helppouden tavoittelu jota Marmar kutsui uusavuttomuudeksi. En mäkään sitä tässä oikein arvosta. Tarkentaisin sen verran että jokapäiväisen arjen helpottaminen on musta kyllä oikein jees, varsinkin jos elämä on kiireistä / raskasta, mutta just ananaksia en itse osta edes viikoittain. Silloin kun ananaksen ostan, mulla on kyllä aikaa kuoria se. Sillee oikein fiilistellen.

Kristaliina
Puutalobaby

Joo esteettisiltä arvoiltaan alkuperäispakkaus voittaa muoviboksin kuus(tuhatta) - nolla! Hihihi jos ostaisin pöytäkoristeen, ostaisin ehdottomasti oikean ananaksen. Käyttöliittymältään mulle itselleni sen sijaan jälkimmäinen voittaa :)

Jenni/T (Ei varmistettu)

Luetaanko tähän samaan ne kauppoihin tulleet salaattibaarit? Tai paistopisteistä ostetut tuotteet, valmiit pullat jne. :) mun pelastus kasvavien lasten kanssa ja sen takia muutenkin ruokaa kiitettävästi roskiin kippaavalle on ne salaattibaarit. Ostan kippoon ruoalle sopivan salaattimixin ja se aina tulee syödyksi kokonaan eikö ole roskiin menevää kuin astia. Senkin voisi käyttää uudelleen. Ymmärrän uusavuttomuuspointinkin kun on nähnyt mitä se alkaa täällä maallakin olemaan mutta erityislapsen äitinä pointti siitä että eri sairauksia sairastavat, vanhukst ja vammaiset voivat sitä helposti käyttää. Toivottavasti niissä liha olis yhtä hyvää kuin naturellina myydyissä. Marinadilitkuissa uiviin en koske kepilläkään.

Kristaliina
Puutalobaby

Onko niissä muuten tuoreet ja raikkaat salaatit? Pakko myöntää; mä oon ollut niin ennakkoluuloinen (lue: ruokamyrkytysfobinen), että en ole niitä testannut. Oon kyllä kaula pitkällä katsellut esim. tuossa meidän uudessa paikallisessa K-kaupassa. Näyttää aika hyvältä! Kai ne huolehtii niiden tuoreudet ja lämpötilat...? No, kun järjellä ajattelee, niin pakkohan niiden on, onhan niille varmaan määräykset ja pykälät poikineen. Oon varmaan vaan ollut tähän asti liian ennakkoluuloinen; hitsi täytyypä testata!

Listaan lisää myös mm. leipä :) Näppärähän varmaan leipoo leipänsä itse, me uusavuttomat ostetaan Reissaria :D

yst (Ei varmistettu)

Paikallisessa vihreässä marketissa oli jokin aikaa sitten kamppis, että jos osti ananaksen (kilohinta oli perus punnittavan ananaksen verran) niin kiltti työntekijä kuori ja viipaloi pakkaukseen. Sai ite valita ja hinta oli kohtuullinen!

Kristaliina
Puutalobaby

Oi, sehän kiva kamppis! Olisin ostanut.

3 tytön äiti Kyröskoskelta (Ei varmistettu)

Kokonaisen ananaksen kypsyyden voi testata lehtiä nyppimällä, jos irtoaa helposti, on ananas syöntikypsä. Toimii. :-)

Mimosa.
Mimosa

Suosittelen testaa sitä gold tölkkiananasta. Ihan erilaista kun muut. Maistuu sille oikeelle ananakselle. Meillä ei enää ees muuta käytetä. 

Ja mies oli eväänä diggaillu siitä uudesta gold tölkki ananaksesta kookosmehussa. 

RainDrop (Ei varmistettu)

Hauska keskustelu nain ulkosuomalaisen nakokulmasta :) Ymmarran tuon muoviroska-pointin, mutta muuten noi valmiit hedelmat on musta tosi katevia monessa tilanteessa. Taalla (Englannissa) lahes joka kaupassa on myynnissa seka valmiita hedelmasalaatteja etta yksittaisia hedelmia (ananas, melonit, granaattiomenan siemenet ym.). Hinta on toki paljon kalliimpi kuin kokonaisessa hedelmassa, mutta monesti jos olen ostamassa ruokaa vain itselleni olisi turhaa ostaa kokonainen ananas, kokonainen meloni, pussi omenoita..jne. koska ne ehtii pilaantua ennen kuin saan ne syotya, jolloin pieni rasiallinen on kateva. Purkkiananasta en osta enaa juuri koskaan vaan tuoretta, joko kokonaisena tai sitten tuoretta valmiina paloina :)

viv (Ei varmistettu) http://kotiruokalista.blogspot.fi/

Ton valmiin hedelmäsalaatin jotenkin ymmärrän ja sen jos ananasta ottaa vain pari palaa. Mutta joo monissa ulkomaissa tunnutaan pakkaavan ihan vaan pakkaamisen ilosta. :/ Ei niitä kaikkia hapatuksia tarviis kuitenkaan tänne tuoda, nih.

Ameriikan reissulla meinasin tikahtua närkästykseeni siitä pakkaamisen määrästä. Pizzeriassakin lätty tuotiin muutaman askeleen matka tiskiltä pöytään pizzalaatikossa. Ja sit se syötiin kertakäyttölautasilta. Aaaarrgggh!

noroa odotellessa (Ei varmistettu)

Juu en ostaisi mitään valmiiksi viipaloituja ananaksia ekä muitakaan hedelmiä. En muovin enkä pöpöjen takia. Meidän lähikaupassa tuollainen seisoisi myynnissä ainakin viikon ja joka leikkauspinta on bakteeeille alttiina. Hedelmä kuorineen on suojattu pakkaus, jossa kypsyminen jatkuu - muovilootassa ananas vain pilaantuu ajan kanssa. Ei se varmaan ilmatiivis pakkaus ole kuitenkaan? Missä nuo on muuten viipaloitu, onko Suomessa vai kuljetetaanko noita muovilootissa pitkin maailmaa? Jos, niin en suuhuni laittaisi kypsentämättä.

Kristaliina
Puutalobaby

Mulla on sellainen hatara muistikuva, että Suomessa... Mutta nyt ei ole omassa jääkaapissa boksia, joten en pääse muistikuvaani tarkistamaan.

Siitä mä oon ollutkin ehkä niin yllättynyt, että ananakset on olleet niin tuoreita ja raikkaita! Maun mukaan just ei seisseet missään ja ihan leikkaustuoreen makuisia. Se on ollut kyllä yllätys!

Pöpökammoinen (Ei varmistettu)

Samaa mietin kuin nimimerkki noroa odotellessa. Mutta toki kaikki eivät ole yhtä pöpökammoisia kuin minä..

Salaattitiskien tuoreudesta en voi mitään yleispätevää sanoa mutta kahden kaupoissa työskentelevän sukulaisen puheiden perusteella en koskisi niihinkään. Esimerkiksi porkkanaraaste tuli Ruotsista. Koska se on halvempaa. En ole tarkemmin katsellut onko noissa salaattilaareissa alkuperämaat esillä, ei taida olla?

myyjätär (Ei varmistettu)

meidän kaupan salaattibaarin tuotteet taitaa kaikki tulla ruotsista...... kaiken lisäksi maahantuoja tms. kusetti toimittamalla meille esim. kurkun pakasteena!

mut tuo ananas, aivan saakelin hyvää! välillä on kivaa mennä sieltä mistä aita matalin

Kristaliina
Puutalobaby

Kiitos inside-tiedosta!

Mä itse en pidä Ruotsia mitenkään pahana; onhan sekin aika lähellä :) Kunhan on raikasta ja tuoretta, sitä ajattelen tärkeimpänä. Valmislounassalaatit kun usein niin... ...äh. Ja ihan sama muuten ravintoloiden salaateissa, hyvän salaatin löytäminen on itse asiassa aika harvinaista! Päällimmäisin mielessä oleva mälsä kokemus oli joskus Jumbossa kreikkalaisessa ravintolassa - poikkeuksellisesti otin salaatin, kun ajattelin, että täältä saa varmasti sellaista huippuherkkua kreikkalaista fetaa. No ei saanut; keskimääräistä ankeampaa purkkifetaa oli, samoin kurkut ja salaatti kuivaa ja mautonta. Megapettymys.

Pages

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.