Menovinkki: Live Aid 2017

Puutalobaby

Chisu, Jenni Vartiainen, Jesse Kaikuranta, Elastinen, Brädi... Hei onks tää joku teinihomma, taitaa olla?

Jännä, miten mä aina kuvittelen, että mä oon mukamas niin luonteva teinien kanssa. Koska siitähän on tietysti vain se about viisi minuuttia, kun itsekin olin yläasteella.

Mutta kaikki tunteet ja muistot ovat jotenkin ihan tuoreet. Ihan selvästi muistaa jossain luissa ja ytimissä, että miltä se tuntuu. Kun tunteet kuohuvat. Ja hormonit. Kun on yhtä aikaa täysin epävarma itsestään ja miljoonaprosenttisen itsevarma; sellainen, että pitää huutaa ja pitää sitä sellaista teinityttöälämölöä, että kaikki varmasti kuulevat ja huomaavat.

Ihan eilen.

Mä oon ollut 15-vuotias... (laskee; kysyn välillä Joelilta, että minkä ikäinen mä nyt sit olinkaan)... 23 vuotta sitten. Kun taas Silva on 15-vuotias jo 12 vuoden päästä ja Seelakin jo 14 vuoden päästä.

Hupsis.

Ei se ihan eilen tainnut ollakaan.

Jari Sillanpää, Juha Tapio, Riki Sorsa, Samuli Edelman... Hei onko tää joku keski-ikähomma, taitaa olla?

Teen kompromissin: lähden tuonne Lastensairaala 2017 Live Aid -konserttiin teini-ikäisen sukulaistytön kanssa.

Yhdessä me ollaan niin järjettömän cuuleja ja... ...nomitänäänuoretnytonkaan. Kukkaseppeleet laitetaan päähän, käytiin just Glitteristä ostamassa. Hippitytöt 4evö! <3

Duckface ja kaikkea - mä oon varmasti tosi hyvää konserttiseuraa.

PS.  Live Aid -konsertti huomenna lauantaina Olympiastadionilla klo 17-22, ja MTV3-kanavalla myös. Koko homma on talkoovoimin järjestetty ja kaikki lipputulot ohjataan lyhentämättöminä Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeelle. Minä osallistuin talkoisiin tekemällä tämän bloggauksen ja instagrammaamalla tapahtumassa (jos nettiyhteys toimii, pitäkää peukkuja!).

Kommentit

jannamaria

Mä olisin NIIN halunnut tuonne... mutta en taida uskaltaa lähteä 100 kilometrin päähän kotoa (ja omasta sairaalasta) 6 päivää ennen laskettua aikaa. Eli tyydyn katsomaan telkkarista, eli pitäkää hauskaa meidänkin puolesta.

Kristaliina
Puutalobaby

Siellä olisikin ruuhkassa hyvä alkaa synnyttämään :) Mun ystävä muuten lähti aikoinaan Bassofestareilta suoraan Kätilöopistolle :)

Mukavia (siinä määrin kuin se on mahdollista) viimeisiä odotuspäiviä sinne!

Tämäkin mamma repaisee ja lähtee sinne kahdestaan miehensä kanssa. Jännittää jo nyt jättää vauva hoitoon.  Mutta kiva mennä! 

Kristaliina
Puutalobaby

Hei jos näet meitä, niin nykäise ihmeessä hihasta! Heh siellähän on ihan pari muutakin ihmistä varmaan paikalla :)

Tips (Ei varmistettu)

Hei, mä näin teidät!! Mun piti tulla sanomaan moi, mutten uskaltanut (no koska "enhän mä oo ikinä ees kommentoinut täällä blogissa niin että jos nyt sanoin moi ja tunnustaudun lukijaksi niin Krista kyl luulee et oon joku ihan nolo ja äää"), vaan tyydyin sitten ainoastaan tuijottamaan teitä joka kerta, kun kävelitte ohi :D

Kristaliina
Puutalobaby

No oisit tullut, ei se ois ollut yhtään noloa! :) Mä aina ihan oikeasti ilahdun, kun joku tulee sanomaan, että lukee blogia. Tulee sellainen olo että vau. Kun välillä sitä jotenkin luulee, että täällähän sitä yksinään vaan horisee :)

Kardemumman yössä.

tykkäsittekö? :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.