Mitvit, eli nenäimuri

Puutalobaby

"Lima pois vauvan nenästä helposti ja tehokkaasti. "

Okei.

"Tuote on ainoa myynnissä oleva kotikäyttöinen laite, jossa on jatkuva imu."

Okei.

"Kotona tavalliseen pölynimuriin kiinnitettävä laite..."

PÄRSK! (äiti meinaa tukehtua imetysteehensä)

Pakko mennä vielä nettiinkin katsomaan (linkki poistettu, tsekkaa myöhempi kommenttini!), ja kyllä: sehän on siis nenäimuri. Siis IMURI sanan kirjaimellisessa merkityksessä. Tuon kun kiinnittäisin meidän Dysoniin, niin johan lähtisi...

Ei Silvan nenä nyt ehkä niin tukkoinen olekaan.

 

 

Kommentit

Suscan sepustukset

no huhhuh... kaikkea sitä kuulee kun tarpeeks vanhaks elää. :D *onneks en ehtiny hörppäämään kahvia*

MirvaK

Onneksi tosiaan ei ollut sapuskoja suussa. Ei herran jestas... :D Kyllä mä ajattelin pärjätä ihan omalla imukyvyllä janenfridalla. :D

Liisa
Osasin!

Tsiisös. Ei meille.

Mamma
Mamman Sähkövatkain

minäpä hörppäsin kaakaota ja kyllä' pärskähti :D

 

siirisofia (Ei varmistettu)

Näitä käytetään kuulemma sairaaloissa, esim. keskolassa. On vauvalle nopein ja kivuttomin, kertoi apteekin täti. En sitten kuitenkaan ostanut, otin ihan perinteisen Nenä-Friidan ja nyt kiroan kun oma imutehoni ei ole niin hyvä, että saisin vauvan nenän ihan oikeasti tosi nopsasti ja huomaamatta tyhjäksi vaan joudun imemään useamman kerran molempia sieraimia. Olisko toi imurihomma ollut sittenkin parempi...?

SiniJnsn
FarmiFarmi

Putosin...Ja painepesurilla saa likaisenkin vauvan puhtaaksi kädenkäänteessä? :D

Kristaliina
Puutalobaby

Joo, apteekin lehdestä (tuoteuutuudet) minäkin tuon bongasin, eli ei varmastikaan mikään huuhaa-juttu, mutta... ...IMURIIN! :D Tuntuu vaan vähän liian hurjalta :)
...ja jotenkin että kaivaisin tuolta siivouskaapista tuon kissankarvoja täynnä olevan Dysonin ja kytkisin vauvan nenään ja HURR - tsihihi!

Mutta ehkä tuo lyö itsensä läpi ja parin vuoden päästä äidit blogipalstoilla ihmettelee, että miten kukaan on imenyt lapsensa nenää ITSE... :)

Laitoin tämän Facebookiin, mutta laitetaanpa tännekin :) Eli Nenä-Friidan lisäksi meillä on ollut flunssassa käytössä tällainen (laitettu ennen imemistä). Käsittääkseni samaa kamaa kuin ne suolaliuostipat, mutta mun mielestä näppärämpi laittaa ja ainakin kuvittelen, että jotenkin leviää nenään tasaisemmin :)
http://physiomer.fi/valikoima/physiomer-baby-mist/

Käyttökokemukset tuosta imurista kyllä tervetulleita, jos joku on sellaista testannut! (hui)

Kristaliina
Puutalobaby

Tshihihi joo painepesuri! :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Hyvin toimii; esikoinen ei osaa niistää, mutta imurilla antaa ottaa kun saa itse valmistella käyttökuntoon. Nenäfriidalla ei jaksa imeä niin tasaisesti ja hyvin, varsinkaan liisteriräkää. Vauvakin antaa rauhallisesti imeä, tuntuu ilmeisen mukavalle :) Itsekin kokeilin, ei tunnu paljon miltään, joten pelko pois!

Boogiebaby (Ei varmistettu)

http://nenaimuri.fi/nenaimu.html

Suosittelen lukemaan tuon artikkelin, tuntuu selventävän aika paljon asioita :D

FFFifi
Fitness Führer

Meillä oli tämä http://www.ainu.fi/tuotteet/ainu-pikkuniistaja, tosin minusta se oli aika lailla yhtä tyhjän kanssa. Nimi jaksoi huvittaa, tuli mieleen joku pienehkö henkilö joka kuuluu mafiaan. 

Kristaliina
Puutalobaby

Hih hih, tuon Boogiebabyn linkkaaman artikkelin alku: "Onko ensimmäinen ajatuksesi, että pölynimuri todennäköisesti imee myös aivot mennessään?" ON! :D Hih melkein sanasta sanaan tuli just tuo lause mieleen :)

Ihan älyttömän hurjalta tuo imurointi vaan kuulostaa, mutta kai se on uskottava, että toimii tuo varmaan :)  Jos tulisi ihan kamala nuha, saattaisin ehkä uskaltaa testatakin (kop kop kop puuhun koputus, ettei tule) - hihihi en vaan pääse tuosta Dyson/panepesuri-mielikuvasta millään irti :D

Mafioso-niistäjä! :)

Kristaliina
Puutalobaby

Vauhdikkaita käänteitä nenäimuririntamalla! :D

Nenäimurien oikea maahantuoja lähetti minulle juuri kivaa meiliä (pointsit nopeasta reagoinnista, kun huomasivat epäluuloisen bloggaukseni!) ja heitti haasteen, että olisinko valmis haastamaan ennakkoluuloni ja testaamaan laitetta - no tottahan toki, antaa tulla vaan! Nytpä he sitten lähettävät minulle kyseisen laitteen testattavaksi, että pääsen todellakin kokeilemaan, että mitä käy, kun sen kytkee Dysoniin... :)

(tsihihi tuleekohan seuraava yhteydenotto Dysonin maahantuojalta :D )

...ja SITTEN tuossa mun bloggauksessa oli käynyt vielä sellainen mielenkiintoinen juttu, että ystävämme Google oli vienyt minut jollekin... kröhöm... aika epämääräisen toimijan sivulle. Ei ihmekään siis, että bloggaukseni alkuperäinen linkki ei näyttänyt kovin vakuuttavalta! Ko. taholla ei kuulemma ole tuotteen myyntioikeutta, vaan oikea maahantuoja on Pirkanmaan Aktiofysio, ja oikeaa tietoa nenäimurista löytyy tuolta Boogiebabynkin jo bongaamasta linkistä eli täältä:
www.nenaimuri.fi
...ja näitä myydään siis ihan apteekeissa.

Tulossa siis sarjassa "haasta ennakkoluulosi": puutalobaby testaa nenäimurin! Jaiks, jännittää :)

ps. SiniJnsn, sulle siis tulossa todennäköisesti yhteydenotto painepesurivalmistajalta :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Pakko kommentoida....itsekkin meinasin vetää kaffet väärään kurkkuun kun kuulin mieheni kanssa tuosta nenäimurista. Mieheni kuitenkin innostui kapineesta kovasti ja hankki sen meille. Hienosti imasee nenän tyhjäksi, ollaan oltu todella tyytyväisiä.

Liisa
Osasin!

Minua tuo epäilyttää tuo koje lähinnä siksi, että vauvaraasuni huutaa pää punaisena aina kun joudumme käyttämään Nenä-Fridaa, joten tuntuu että pakokauhu vain lisääntyisi jos siihen toimintaan liittyisi vielä vieressä huutava imuri (vaikka vauva ei muuten pelkääkään imurin ääntä).

Vierailija-Petra (Ei varmistettu)

Joo ja sit keskellä yötä vähän hurrur, kivaa kun koko talo herää! Tietty yhden lapsen perheessä ok, mut jos muita lapsia tai asuis kerrostalossa niin ehkä miettisin kahdesti.. :)

Salallaa (Ei varmistettu)

Ehkä tässäkin taloudessa pitäydytään ihan tuossa friidassa, kun mielikuva pojan nuha nenän niistämisestä keskuspölyimurin moni metrisen letkun kanssa tuntuu jotenkin vähän rajulta ja koomiselta :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.