Nörttibileet, jee!

Puutalobaby

Pojilla on tänään lanit. Meillä. Kyllä, sellaiset nörttibileet, joissa istutaan tietokoneiden äärellä ja juodaan liikaa energiajuomia.

Heräsin siis 35. raskausviikon käynnistävään aamuun mielessäni kolme huolta (ja VAIN kolme, koska nyt on vapaapäivä):
1.  Pystynkö nukkumaan tänään päikkärit?
2.  Miten mahdun minihameeseen?
3.  Mitä jos virpojat tulevat jo tänään?

"Ei pysty meil on lanit"

 

Ensimmäinen aamu käynnistyy.

Minulle ei itse asiassa ole kovinkaan selvää, miten lähes viimeisillään raskaana oleva nainen sijoittuu tähän skeneen. On kuulemma esitetty toive, että tarjoilisin energiajuomaa minihameessa. Hmm, huomasikohan toiveen esittäjä juuri pyytäneensä pin up -palveluita ystävänsä pian-synnyttävältä avovaimolta…

Mutta tokihan nörttien toiveet on toteutettava. Se oli tietysti vähän haastavaa, koska Bebe’sistä alkuraskauden aikoihin ostettu äitiysfarkkumini on kokoa xs. Ja minä en.

Ratkaisu löytyi – tsädää – H&M:n trikookaistaleesta. Olin aiemmin yrittänyt etsiä äitiysosastolta sellaista masutuubeja, mutta sieltä löytyi tietysti vain tylsiä mustia xl-lärpäkkeitä. Mutta tavalliselta osastolta löytyi ihania kirkkaanvärisiä trikoohameita, ja niitä lähti mukaan iso nippu vatsanahanpeittotarkoitukseen. Sellaista kun vähän nyhtää alemmas, niin tässä möhömahamininne!

Ensimmäiset lanittajat saapuivat jo ennen puolta päivää, ja hommaa olisi kuulemma tarkoitus jatkaa sunnuntaihin asti.
– Jes, tapoin Akin!
– Minkä nimisii ne teidän koneet on? Paavi on serveri. Joku ei näy mulla.
– Jes, mä tapoin Akin!
– Toi perus machine gun on ihan jees.
– Uu jee, mä tapoin Akin!

Joo, pojat haluavat lisätä, että hehän siis tietysti suhtautuvat koko hommaan ironisesti naureskellen – mutta samalla kuulemma myös vähän salaa nolostellen. Joel sanoo, että esimerkiksi hän voi kyllä mainita laneista Facebook-statuksessaan, mutta minä mieluummin en.

Ei hätää, ei nämä mene Facebookiin – laitan ihan vaan tänne blogiin...

Varusteina mm. rinkallinen piuhaa.

Kommentit

Hahaa. Parasta on, kun karvaisempi puoliso skypettää virtuaalilaneissaan. Ekan kerran skypetti kuulokkeiden kanssa, tokan kerran ilman "että jos se ei sitte susta kuulosta yhtä tyhmältä, ku en puhu sitte itekseni vaan kuulet kenen kans puhun", saa nähdä tuleeko kolmatta kertaa :D "hei hittaa ton touveri, hyvä pulli"

annemi

Siis Krista, mikä yllätys kun sut täältä löysin! oli toi otsikko niin tuttu Facesta että oli pakko kilkata ja kukas se täällä kirjoitteleekaan :D

Mä naputtelen tänne, yllätys yllätys, ruoasta ;)

http://www.lily.fi/palsta/52-weeks-deliciousness

Kristaliina
Puutalobaby

Heippa vaan Anne, minähän se täällä! :) Nyt, kun töiden puolesta ei enää tule kirjoiteltua, tuntui kivalta ajatukselta alkaa kirjoitella tällaista vapaamuotoista blogia tänne Lilyyn. Kaikki kun ei FB-statukseen mahdu :)

Titiu, joo - mullakin tämä oli ensimmäinen kokemus laneista. Aika hilpeää, mutta meillä oli tosi hauska päivä. Minä tosin en osallistunut pelailuun, mutta olin möhömahoineni täysin hengessä mukana. Toi puoliso on tuollainen mun oma rakas ihana nörtti :) <3

(s0ri kommentointi vähän kesti, kun kävin synnyttämässä tässä välillä :D Kättäriltä en päässyt kännykän kautta käsiksi tähän kommentointikenttään)

annemi

Ihana Krista <3 ja onnea pienestä tytöstä!

Outo tapaus kirjoittaa (Ei varmistettu)

Nörtit on just ihania. :) Harva on pinnallinen ja useimmat itsensä kanssa ok ja itsenäisiä tavalla joka ei liity mitenkään näkyvään ulospäin paistatteluun. Lisäksi useimmilta löytyy yllättävänkin paljon leikkimieltä ja mielikuvitusta, jolla ei ole mitään tekemistä harkintakyvyn puutteen tai muiden "lapsellisten" ominaisuuksien kans vaan päinvastoin kyseiset tapaukset on pohtineet tarkkaan missä raja ei ainakaan kulje ja osaa olla aitoja ja omia itsejään.
Ihme kyllä en ole mies mutta multa lanien järjestämisestä saa ehdotonta plussaa persoonana! Älä häpeä Joel!

EmAn (Ei varmistettu) http://sekametelisoppakohtaasillisalaatin.blogspot.fi/

Pitikin aloittaa päivä blogien luku-urakalla. Tarkoitus oli tänään pakata ainakin se sairaalakassi ja muutenkin tehdä kaikkia vauvajuttuja ja valmistautua. Tuon videon katsottuani ja tekstin luettuani tekisi kuitenkin vaan mieli pelata jotain! :D
Nythän sitä olisi vielä aikaa...
35+2

Kristaliina
Puutalobaby

Kotilanit pystyyn vaan! :)

...ja mullakin sairaalakassi pakkaamatta; en ottanut viime kertaisesta opikseni :) Mutta ihan oikeasti: oon kyllä sitä mieltä, että jos vauva syntyy näillä viikoilla, on siinä muutakin mietittävää kuin joku hemmetin kassi. Hih. Mulla oli viimeksi mukana kännykkä, laturi, kamera ja neuvolakortti - ei edes kenkiä saatikka vaatteita. Ja hyvin pärjäsin :) Tällä perusteella olen siis tälläkin kertaa ollut pakkaamatta - ehkä jossain vaiheessa pitäisi kyllä kunnostautua :)

Hih just itse asiassa ajattelin, että pian bloggaan tästä mun "kassiproblematiikasta":  Näköjään aloinkin siitä jo tälleen spontaanisti kirjoittaa :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.