Nuorallakävelijän sukua

Puutalobaby

vannon, että mä en tyrkyttänyt tätä harrastusta tirpalle - se keksi sen aivan itse.

Se lähti liikkeelle jotenkin näin:

Hmmm, voiskohan tässä kynnyksellä kävellä...?

Hei voihan tässä!

Nooh, sitten nuorallakävelijä-äiti halusi tietysti sotkeentua hommaan (tahtoo mukaan!) ja hiottiin yhdessä vähän tekniikkaa:

Kädet hartioiden yläpuolella tukevat antavat tasapainoa eniten.

Välillä treenataan myös "nuoralle" kyykistymistä.

Treenit siirtyivät ulkoilmaan, kun tirppa keksi että hei - leikkipuistot ja hiekkalaatikothan ovat käveltäviä reunuksia pullollaan.

Isi auttaa.

Ja lopulta homma sujuu jo hienosti aivan yksin.

Pieni nuorallatanssija tanssii auringonlaskuun.

Oh, mä oon niii-iiiin ylpeä! <3

Kommentit

Kristaliina
Puutalobaby

Hehee, itse asiassa kuva vääristää, se on oikeasti silleen tiheästi puna-valkoraidallinen :D Mutta joo, onhan Silvalla vaaleanpunaistakin. Tuollaista ihan-ihan vaaleaa ei taida olla kovin paljon, mutta sellaista kirkkaan aniliinia on yllättävän paljonkin :)

Kristaliina
Puutalobaby

Todistusaineistoa :D

Anne / Rokkibeibi.com (Ei varmistettu) http://www.rokkibeibi.com/

Voi ihana miten tuo teidän neitonen on kasvanut! Ja uusia hienoja taitoja opitaan :)

Kristaliina
Puutalobaby

Voi kiitos - hienoja taitoja tosiaan :)

hannah79 (Ei varmistettu)

En halua viedä sun ylpeyttä, mutta tämäkin on yksi niitä usein mainittuja "vaiheita" - vaihteeksi vaan ihan kiva sellainen :-) Ja ainakin meillä tämä on jatkunut vuosia pian kävelytaidon saavuttamisen jälkeen alettuaan: kaikilla reunuksilla pitää tasapainoilla, oli kyseessä sitten hiekkalaatikon reuna, kiviaidan päällinen, sohvan selkänoja tai terassinkaide. Parivuotiaina haastetta alettiin hakea ponkkulaudoista (kädestä pitäen), joiden keikahtamishetkeä toiseen suuntaan saa jännittää.

Kristaliina
Puutalobaby

Joo, en mä ajatellutkaan, että kukaan muu napero ei näin tasapainoilisi :)

Itse olin kans aivan hurja tasapainoilija lapsena, ja se "vaihe" ei sitten mennytkään koskaan ohi: kouluikäisenä juostiin leikkipuiston aitaa pitkin hippasta ja kiepuin rekeillä - ja sama "vaihe" on tosiaan jatkunut ihan tähän 36 ikävuoteen asti :) 
(tasapainoilen siis edelleen esim. leikkipuistoaitoja aina, kun luulen olevani yksin niin ettei kukaan näe)

Mutsi89 (Ei varmistettu)

Olen seurannut blogiasi varmaan kohta vuoden verran, ja tää on vaan NIIN hyvä! Kirjoitat todella kiinnostavasti ja hauskasti, monesti nauran ääneen ku luen näitä! :) Että jatka samaan malliin, innolla aina odotan uutta postausta! ps. Silva on aivan ylisulonen, suloisimpia muksuja mitä oon nähny! :)

Kristaliina
Puutalobaby

Oi kiitos, kivasti sanottu - ihan hyvä mieli tuli!

Juulia S
Plus one

Ihana Silva ja ihana sinä! :D Ja ihana blogi jajaja... ei vaan jostain syystä tulee koskaan kommentoitua, paljon helpompi vaan napsauttaa tota sydäntä ja ajatella, että ooh, olipa kiva/ihana/mahtava/hauska juttu taas! Mutta niin, ihanaa luettavaa ja katseltavaa - keep on going! :)

Kristaliina
Puutalobaby

Ne sydämet kyllä lämmittää mieltä myös! Aina mä innolla seurailen, että tuleeko niitä :) Mutta kiva kun laitoit kommentin myös - aina mukavaa, kun sydämen klikkaajalle tulee nimi tai kasvot myös :)

S-S

Ja sä aina sanot että teillä on sotkuista.

 ;)

<3

Kristaliina
Puutalobaby

Heeeei eiks noiden kahden ekan kuvan sotkukeittiö oo mitään...? :) Noissa seuraavissa kuvissa on tosiaan joku siivousihme just käynyt - kyllä meilläkin JOSKUS siivotaan :D
(taustalla muuten näköjään se silloin vielä keskeneräinen keinutuoliprojekti)

Kristaliina
Puutalobaby

Okei perun puheeni: jos toi on oikeaa siivoamista, niin ei meillä sitten varmaan siivotakaan ikinä :D Meidän perussiivous on se, että minä kerään rojut kasaan niin, että imuri mahtuu liikkumaan, ja Joel imuroi :)

Tuollaista siivousta oon kyllä harkinnut. Mutta meillä kun se ongelma on tämä kaman valtava määrä ja rojuröykkiöt - ei se siivoaja kuitenkaan niille mahtaisi mitään. Siivoajan ottaminen meidän tapauksessa aiheuttaisi todennäköisesti sen, että jouduttaisiin alkaa siivoamaan siivoajaa varten - ja siihenhän ei luonnollisestikaan siivoukseninhoajina haluta lähteä :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Tiedäthän millä aineilla firma kotiasi siivoaa? Luin taannoin aika hurja jutun, jossa firma käytti tavalliseen kotisiivoukseen ytyjä teollisuuspuhdistusaineita ja biosidejä. Perheenjäsenet alkoivat oireilla niin, etteivät voineet olla omassa kodissaan. Ensin epäiltiin tietysti hometta jne. lopulta syyksi selvisi siivous. Aineet haihtuivat pinnoilta ilmaan. Tässä tapauksessa haju ei paljastanut, kaverilla kävi myös niin, että kämppä "tuoksui" niin voimakkaasti pienissä määrin ihan hyväntuoksuisille pesuaineille, että siivouksen jälkeen piti aina tuulettaa valtavasti. Vessan kokonaisvaltainen vesipesu kuulostaa myös hiukan pelottavalta. Vaikka seinissä olisi kaakelit, kosteuseritys on usein vedetty vain parikymmentä senttiä ylös lattiasta.

Sinänsä siivous kahdesti kuussa kuulostaa ihanalta, joskin meilläkin taitaisi käydä niin, että siivoaisimme siistijän tuloa varten. Jo ikkunoiden pesu kerran vuodessa ulkopuolisella teetettynä olisi luksusta, kun pestävänä on 60 ruutua.

Liv
Päiväuniaika

Voi ihana pieni tasapainoilija<3 meilläkin on kestänyt kohta puoltoistavuotta tasapainoiluvaihe, nyt on vaan siirrytty pois turvallisesta maatasosta ja halutaan kävellä kaikkia korkeita aitoja yms :) 

Kristaliina
Puutalobaby

Jee! Ja sit vaan seuraavaksi sirkuskouluun ja nuoralle, joo! :)

Mä haluan ihan hurjasti (kröhöm eiku pehmeän lempeästi) kannustaa tirppaa kaikkeen tällaiseen tasapainoilua kehittävään liikkumiseen. Se plus rytmitaju antaa varmasti hyvän pohjan monenlaiseen liikuntaan, tai ihan alkaen ryhtiin...

Eli hieno harrastus mun mielestä tuo aidoilla kävely :)

Liv
Päiväuniaika

Joo, mä kyllä myös näen vaan hyvänä tämmöiset :) 

joku nuoralla kävely olis meidän tytölle luullakseni liian hidastemposta ja keskittymistä vaativaa, mut tuo on tosi lahjakas liikunnallisesti noin muuten. Tällä hetkellä kiipeily ja roikkuminen on pop, roikkuu ihan älyttömän pitkiä aikoja ja osaa heijata itteensä ympäri irrottaen aina käden ja siirtäen uuteen kohtaan. Ajattelin et jos tää innostus kestää niin laittais tytön telinevoimisteluun ens keväänä kun tulee ikää sen verran että ottavat ryhmiin mukaan :) 

PSK
Insert Cool Phrase

Voi että, kun toi teidän Silva on niin ylisöpis! Ja teidän perhe vaikuttaa niin mainiolta!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.