Oi Alepa, oi pallo!

Puutalobaby

Eilen me harjoitettiin jälleen lähiseutumatkailua Oulunkylän terveysasemalle - minulta napattiin pois pari tikkiä luomenpoiston jäljiltä. Nips au. Nips au.

Ja kun astuimme ulos terveysasemalta, niitä näkyi jo kaikkialla. Keltaisia ihanuuksia.
"Pall! Pall!"

"Ai, Alepassa on varmaan jotkut remonttiavajaiset", noteerasin mielessäni ohimennen enkä vienyt ajatusta sen pidemmälle - en ole aikaisemminkaan tottunut, että kakkukahvijonot varsinaisesti olisivat minua varten. Tietää ruuhkaa. Niinpä suuntaisimme taas terveysaseman taakse junia katselemaan.

Kunnes törmäsimme sattumoisin blogituttuun suloisten kaksostyttöjensä kanssa.
"Pall! Pall!", Silva hihkui nähdessään tyttöjen rattaisiin kiinnitetyt pallot.
Niin joo, totta; pitäisikohän meidänkin...?
"Pall! Pall!"

Okei ilmeisesti pitäisi.

Ja voi, sitä riemua! Pallon kanssa piti painiskella ostarin ulkopuolella aika pitkään ja perusteellisesti ennen kuin tirppa malttoi rauhoittua ja lähteä taas äidin kanssa kotia kohti.

Palloilujen jälkeen maistuivat kolmen tunnin päiväunet.

 

Nyt ymmärrän, miksi lapsiperheitä näkyy kauppojen avajaishärdelleissä niin usein. "Pall! Pall!"

Seuraavissa bileissä siis tavataan!

 

Kommentit

Kristaliina
Puutalobaby

Niin on! Ja nyt niitä on hyvä motiivi saada, kun on tuo lapsikin :D

Kristaliina
Puutalobaby

eiku ööö alibi? :D

Vierailija H (Ei varmistettu)

Hihii, me käytiin eilen pienokaisen kanssa samassa kaupassa ihan vaan noiden pa-pa-pa! eli ilmapallojen takia :) Ja otin mä sitten sen ilmaisen kakunpalan. Ja ostin tarjouskahvia. Voi apua.

Kristaliina
Puutalobaby

Hih mä kans katselin sitä kakkukahvipöytää, mutta päädyin sitten jättämään väliin - rehellisesti sanoen mulla oli niin karsea raskauspahoinvointiolo, että pelkkä ajatus ryysäämisestä siellä väkijoukossa kahvin hajussa... Örp :D

Katie
Aika kypsä äidiksi

Hih, tuon on oltava sama Alepa, josta Kokematon kotirouva just kirjoitti. Mitäs mieltä sä olet kaupan miesmyyjistä? :D

Kristaliina
Puutalobaby

Hih hii, pakko myöntää, että mulla kävi sama mielessä! MUTTA nää ilmapallojaot oli vasta perjantaina ja olin nähnyt Kotirouvan kirjoituksen jo torstaina... Että olikohan sittenkään sama paikka...? :)

Mieskomeudelle sen sijaan mä olen tavallaan vähän immuuni - tai ainakin perinteiselle sellaiselle, tsih mulla on vähän vinksahtanut miesmaku. Jos miesmyyjä siinä kassalla soittaisi kitaraa tukka hulmuten ostoksia piippaillessaan, ehkä mä siinä tapauksessa saattaisin noteerata :)

Katie
Aika kypsä äidiksi

Heehee, saattaisi silloin tulla Alepasta suosittu muidenkin kotirouvien keskuudessa! :)

sylissä

Mikä vinksahtanut miesmaku tuo on, sehän on just paras! ;)

Vierailija H (Ei varmistettu)

Mäkin epäilen, että ei taida olla samasta Alepasta. Joko mulla on kovin, kovin erilainen miesmaku kuin Kokemattomalla kotirouvalla tai sitten olen vaan liikkunut tyystin väärään aikaan ko. liikkeessä :) Kiitos Katielle tuosta blogivinkistä, tykästyin oitis!

Katie
Aika kypsä äidiksi

My pleasure! :)

minttumari

Kokematon kotirouva tiedottaa kaikille uteliaille: omat juhlani eivät olleet tässä Ogelin liikekeskuksen Alepassa. Tosin jos olisin tiennyt, että seuraavana päivänä on uudet tsembalot näin lähellä, olisin kyllä tullut viivana paikalle! ;)

Kristaliina
Puutalobaby

Hihi!

minttumari

ps. koska täällä on spekuloitu myös miesmakuni kustannuksella, niin voin kertoa että se kattaa kaljujen kaupanmyyjien lisäksi ehdottomasti myös pitkätukkaiset kitaristilyyrikot sun muut pulkannaruhipit. Mutta enimmäkseen liikun kyllä akselilla rekkamies - pianonvirittäjä.

NaKri (Ei varmistettu)

Ihana Silva :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Silakkamarkkinoilta sai ainakin eilen palloja. Kiiltävien ostopallojen ("MYY LENTÄÄ!") lisäksi ilmaispalloja oli tarjolla vaikka kuinka paljon, me valittiin "KAJAPAJJO" jossa oli kolme "SIJAKKAA", tällä kertaa ei kokoomusnaiset-, kepu-, eikä pspalloa.
Tänään aamulla kaksvuotiaan eka huudahdus oli luonnollisesti "KAJAPAJJO"!

Kristaliina
Puutalobaby

Hih! Ihanat sijakat, rirpalla tulee kans j-kirjain l-kirjaimen tilalle :) ...paitsi että mä en kyllä varmaan pystyisi tulemaan sinne Silakkamarkkinoille - oli minkä verran palloja tahansa. Iyyyyh se haju, piti yökätä pari kertaa ihan pelkästä ajatuksesta :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.