Oman vauvan pieru

Puutalobaby

Olen muuttanut mieleni. Lempparituoksuni ei olekaan kukkiva jasmiini, vaan oman vauvan pieru.

Nuuh nuuh nuuh nenä kiinni pepussa <3

Saisko tätä jostain pullossa?
(luultavasti Japanista saa)

Kommentit

Liisa
Osasin!

Luin joskus ennen vauva-aikaa, että (useat) äidit erottavat oman vauvansa kakan hajun toisten vauvojan kakoista. Ja todeksihan se osoittautui!

(Itse en pitänyt sitä erityisen miellyttävänä. En kyllä epämiellyttävänäkään.)

Vierailija (Ei varmistettu)

No todellakin erottaa, kun omalla on kestot ja vieraalla jotkut karseat löyhkäpampperssit!

Noni (Ei varmistettu)

Eiiih! Mussa on varmaan vikaa, koska mielestani oman vauvani pierut haisevat ihan hirveiltä, aivan kuten kaikkien muidenkin :D

Kristaliina
Puutalobaby

Hihii mun nenään vauvan maitopierut ei haise pieruille ollenkaan, vaan sellaiselle hassun makealle!

...mut nyt mä tajusin, että mille ne tuoksuvat: ohikiitävälle hetkelle! Että se oli ikään kuin haju, joka oli esikoisen vauvavuoden jälkeen jo unohtunut - ja nyt sen taas muisti, että ai tällainen se oli. Ja se haju on taas meidän luonamme täällä pienenpienen hetken, sitten se taas häviää <3

O_O

Mitä mä just luin :'D

Kristaliina
Puutalobaby

Tsihihi mä muuten ihmettelin tätä itsekin, kun mun oma äiti niin rakkaudella nuuki Silva pieruja - ja nyt mä teen samoin Seelalle :) Mulla kävi varmaan samoin kuin hänelle: kun sen on kerran "menettänyt aikuispierujen hajulle", niin näin uusilla kierroksilla siinä haisee nostalgia :)

(ps. ja mitä mä just kirjoitin? :D :D :D :D)

MinnaM
Itse Minna Mänttäri

Luulin klikanneeni vahingossa jonkun vauvalehden keskustelupalstalle ja törmänneeni Trolli-Finlandia 2014-ehdokkaaseen. 

Kristaliina
Puutalobaby

Eiku tääl sä oot :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Ikuisesti mieleen jäänyt lääkiksen vanhan pääsykoekirjan maininta vauvankakan miellyttävästä tuoksusta "jotta tuoreen äidin onni ei heti tärvelly" :D

ebe

Minun äiti aina sanoo että vauvat tuoksuu voileipäkekseille ja silitysraudalle :)

Kristaliina
Puutalobaby

Mahtava kuvaus! :D

FFFifi
Fitness Führer

Mun kuopuksen pää tuoksui vauvana keitetyille uusille perunoille silloin kun hän hikosi. Puoliso kommentoi siihen, että hän onkin aika uusi peruna.

Nyt kun tälle pieru/kakka linjalle lähdettiin, niin mystistä on se, että vaikka mulla on supertarkka nenä etenkin näin raskausaikana, niin mä en haista kovinkaan helposti, että meidän pojalla on kakka vaipassa. Ja sen kakka nyt ei kuitenkaan oo enää mitään maitokakkaa, vaan tavallista. Mun mies aina ihmettelee, miten mä en haista, että kakka on tullut, vaikka sen mielestä lemuaa. Ainut haju, minkä mun mies haistaa paremmin.

Lilleri78
Tuttitango

Oooo Jenn-, onneksi olkoon! Ihana vauvauutinen täällä piilossa :) Mun nenälle ei valitettavasti käynyt noin armollisesti, mutta onneksi ne on jo menneitä aikoja. Ihanaa odotusta sulle!

Kiitos :)

Sitä kutsutaan valikoivaksi hajuksi. Mitä sitä suotta kakkavaippaa vaihtamaan, jos mies hoitaa homman. "Ai oliko sillä kakka??? En mä vaan mitään haistanut..."

Vierailija (Ei varmistettu)

Hmmmm, mitähän tähän sanoisi, vaikka että välillä voisi tehdä hyvää käydä yksin tai toisten aikuisten kanssa ulkona... eikä millään pahalla, vauvat ovat ihania ja blogisi myös, mutta hei, silti.

Kristaliina
Puutalobaby

Tsihihi mulle tuli tää itsellekin jäkikäteen mieleen :D

Hertta
Lilou's Crush

Krista. Nyt oikeesti :D  

<3 <3 <3

Kristaliina
Puutalobaby

Hei multa pyydettiin vauvajuttuja :D

Hertta
Lilou's Crush

:D

Sitä saa mitä tilas *tirsk*

suvitus (Ei varmistettu)

Juuri tiivistit mun suurimman painajaisen vauvahöperöidyystä sitten joskus kun on oma lapsi. En kestä ees kuunnella, kun ihmiset lässyttää vauvoille, mut tuo meni ihan uusiin sfääreihin!

suvitus (Ei varmistettu)

Höperöisyydestä? Vaikea sana :D

Kristaliina
Puutalobaby

Ja mä en edes pidä itseäni höperöisenä :) Ehkä sitä ei vaan itse tajua :D

(paitsi okei ehkä tällaisissa yhteyksissä)

Någon Annan (Ei varmistettu)

Kuopukseni kakka ei haise niin hyvälle, mutta mun muistikuvieni mukaa esikoisen kakka haisi, varsinkin kun huuhtelin sitä harsoista. Mutta tätä vauvaa nuuskin muuten vain paljon, hyvältä haisee, vähän voileipäkeksiltä tosiaan.

sylissä

Apua. :D Olet kyllä ihan hupsu! Mä ihan luulin että nyt on joku muu päässyt koneelle sinun tunnareilla ja pilailee mutta kun puhuit tuosta jasmiinistakin niin pakko se kai on uskoa. ;)

sylissä

Sit tässä käy kuitenkin niin että itekin oon kohta ihan yhtä "höyrähtäny". :D

Kristaliina
Puutalobaby

Tsihihi pitääks mun kohta sanoa, että "Joel se tossa vaan tuli pilailemaan koneelle mun kustannuksella"...

Hehehehehehe mä muuten just kysyin siltä, että tuoksuuko vauvan pieru sen mielestä hyvältä.
"Paremmalta kuin sun pieru", se vastasi :D

 

sylissä

Repesin tosta Joelin kommentista ja vieläkin tässä hekottelen. :D Jotenkin Joelista on tullu semmoinen "järkevä" kuva että se ei tämmöistä pilailis eli sen on vaan ihan pakko olla ollut sinä joka tuon (tosissaan) kirjoitti!! (Silvakaan ei taida vielä osata näin hyvin pilailla. :D )

Sininenin (Ei varmistettu)

Mulla tuli oksennus suuhun tästä päivityksestä...

Kristaliina
Puutalobaby

Anteeksi :D

darzan (Ei varmistettu)

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAH

Liisamamma (Ei varmistettu)

Heh! Mä en kestä, kikatan vedet silmissä. Oot kyllä ihan vauvahöperöitynyt, mutta niin ihana! Etkö muuten oo avannu tätä teidän perheen pierupolitiikkaa jo jossain muussakin päivityksessä? ;)

Kristaliina
Puutalobaby

Hihihi joo! Paitsi että se taisi olla jonkun muun blogin kommenttikentässä - vai olikohan se täällä omalla tontilla, en muista :) 

Tais olla Cougarwomanin puolella. Mutta tässähän on hyvä silta siirtyä kirjoittamaan vauvapieruista aikuispieruihin :D

Sodapop (Ei varmistettu)

Esikoisen vauva-aikana Pirkka myi "Keksikinuskikeikaus" -nimistä jäätelöä, joka maistui samalta kuin nyyttimme maitokakka:D Tuo jäi elämään ja nyt pikkusiskon pyllyä haistellessa puhellaan aina, että jaahas taas on lörähtänyt satsi Keksikinuskikeikausta pöksyihin. &lt;3

Sodapop (Ei varmistettu)

Oleellinen sana jäi pois, siis tarkoitin että jäätelö maistui samalta kuin vauvelin maitokakka tuoksui! Emme kuitenkaan syöneet kakkia...

suvitus (Ei varmistettu)

Olen todella onnellinen tästä korjauksesta

pom pom

Ilmeisesti se on monen mielestä kummallista. Omissa vauvoissa ei ollut mitään hajua/tuoksua mitä en olisi yltiömäisesti rak-rak-rakastanut. Nyt ne ovat jo pieniä poikia eikä ne pierut vieläkään musta haise pahalle. 

Annuskainen (Ei varmistettu)

Mun nenään vauvan kakka ei haise kovin pahalta (ei kyllä hyvältäkään), mut auta armias kun lapsi alkoi kasvaa. Nyt 3,5-vuotiaana pojan kakka meinaa aiheuttaa välillä ykäreaktion. Siinä sit kakoo ja yrittää olla et "joo kulta, ootapa hetki, pyyhitään ja pestään..." kun on vaan sellainen olo, et ei mitään karmeampaa kuin pestä tätä kakkapyllyä. Nyt 9 kk vanhan pikkusiskon kakka ei vielä ahdista, mut saa nähdä miten käy vähän vanhempana...

Mut mäkään en muuten oikein tiedä, mikä se ihana vauvantuoksu on! Vaikka kuinka haistelis niin en haista oikein mitään, ellei lapsi haise puklulle tai jotain. Ja sit se on lähinnä ällö tuoksu. Outo juttu.

darzan (Ei varmistettu)

Apua siis mä en kestä tätä! Huhhuh, taitaa viedä voiton kaikista oudoimmista kommenttiketjuista, joita olen blogien yhteydessä lukenut. Hahahah Kiitos vaan nauruista!! ...en vieläkään usko kaikkea mitä äsken luin...

Miitu (Ei varmistettu)

Elämän perusasioiden äärellä taas :D Mut oikeesti, parasta tuos maitokakan hajussa on se, että se antaa vanhemmalle (tai no okei ainaki mulle) tunteen siitä, että maha toimii, niin kuin sen pitääki. Esikoinen parka joutui sen ensimmäisen vuoden ottamaan rautalisää, ja se kakka ei todellakaan ollut miellyttävää. Ei hajultaan, koostumukseltaan tai siltä vaivalta, mitä sen pihalle saaminen teetti. Toista se on tän pienemmän kanssa, joka useimmiten vain vähän ojentaa itseään ja hups taas on matskua vaipassa. Sopii siis todellaki tuoksua (riittävän) miellyttävälle, ku raukkaparka on keskimäärin kakat vaipassa.

Vierailija (Ei varmistettu)

Off topic, nyt saa marras-joulukuun taitteeseen Bangkokin lentoja hitusen alle 600 e. Oliks teillä reissua suunnitteilla?

Kristaliina
Puutalobaby

Vasta tammikuun puolella, ehkä... :) Oliks se Finnairilla vai missä? Täytyypä katsella, vähän ollaan eri tarjouksia (kylläkin suorista lennoista Phuketiin) jo sillä silmällä katseltu :)

lauree (Ei varmistettu)

Mekin ollaan mietitty Thaimaan reissua ja katottiin noita samoja Finnairin tarjouksia. Mutta osaako joku sanoa, et onko marras-joulukuussa ne monsuunisateet siellä pahasti päällä? Sateiden vuoksi itekin mietittiin tammikuuta...

Kristaliina
Puutalobaby

Me oltiin viime vuonna just marras-joulukuu reissussa, siellä etelä/länsirannikolla! Säät oli lapsiperheelle aika sopivat, ei siis paistanut pilvettömältä taivaalta (vaikka kuuma olikin). Välillä kyllä satoi, mutta ne olivat sellaisia ohimeneviä kuuroja, oikeastaan aika kivoja vaan :) Sinne mennessä oli kyllä satanut 7 päivää putkeen, mutta onneksi meidän tullessa aurinko alkoi paistaa :) Tietääkseni tavallisesti siellä Phuketin kulmilla alkaa monsuunit olla siinä vaiheessa jo ohi.

Mutta joo, sään puolesta mun mielestä toi aika ois paras lapsiperheelle! Myös hinnat on vähän alempana vielä, kun isoin sesonki ei ole vielä alkanut. Mutta pieniin vesisuihkuihin kannattaa henkisesti varautua :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Finskillä suoraan oli tarjous, voimassa muistaakseni 25.8 asti. Yks Finnmatkojen suora Phuketiin oli samaan hintaan marraskuussa, mutta eipä ole enää.
Mitä sateista joku tuossa alla kyseli niin me ollaan paristi oltu Thaimaassa juuri tuossa marras-joulukuun taitteessa (Phuketissa ja Rayongissa) eikä pariin viikkoon ole osunut kuin pari sadekuuroa ja ne tosiaan kuuroja eikä mitään monsuunia.

rinkeli (Ei varmistettu)

Hei mä oon yrittänyt silleen hienoisesti vaivihkaa kysellä mun äiti-kavereilta, että tuoksuuko niiden lapsen kakka hyvältä. Kun mun mielestä mun vauvan kakka tuoksuu ihanalle :D Just sellanen makea tuoksu.
Oon tätä asiaa oikeesti pohdiskellut, että mikähän siinä on. Ja olen tullut siihen tulokseen, että se on jotenkin alkukantaista, että äiti tunnistais ja tykkäis oman lapsen tuoksusta ettei se ala vieroksumaan sitä ja se suojelee lastansa. Vähän samalla idealla, kun koiraäidit syö pentujensa kakat :D

Onneksi pystyn sanomaan tuon melkein anonyyminä :D Mutta mä ymmärrän sua Krista!

Suusu (Ei varmistettu)

Se on mukavaa,kun joskus oikeen syvään nuuhkaiset. Silmiä aiva polttaa :D

Pages

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.