Päivämäärä kalenteriin: Titi-nallen talolla tavataan!

Puutalobaby

Jee! Nyt tulee aivan loistavia uutisia, joita olen innostakihissen pitänyt sisälläni jo useita kuukausia - aika megasuoritus muuten minulta, että olen pysynyt tästä hiljaa... No, melkein hiljaa, ehkä muutamalle olen saattanut asiasta vähän mainita... Öööö.... No mutta, nyt se on varmaa ja vahvistettua!

Iiik! Jee! Iik! Iik! Toivottaavsti tykkäätte ideasta, eli....

Tervetuloa Puutalobabyn lukijatapaamiseen Titi-nallen talolle Ikaalisiin!!!!!!

Ajatus lähti liikkeelle itse asiassa jo syksyllä - joku lukija heitti kommentin, että hei kuule järjestäpäs jotain kivaa lukijatreffiä tähän syksyä piristämään. Hei joo, hyvä idea! Se SnadiStadi-hommahan oli silloin kerran ihan huippuhauska juttu.

Ajattelin jo silloin SnadiStadin jälkeen, että seuraavat lukijatreffit voisivat sitten olla jossain muualla kuin Helsingissä. Nyt sitten aloin miettiä, että missä... Ja itse asiassa juuri vähän aikaisemmin olin kuullut (myöskin täällä blogissa; kiitos siis teille) tirpan Titi-nalleinnosta kerrottuani, että nalleperheelläkin on oma kotitalo olemassa! Hmm nallet ovat Silvan ylivoimainen ykkösfanituskohde JA sijaintikin aika sopiva - Tampereen lähellä Ikaalisissa. JA siinä on vieressä kylpylä, jossa voisi yöpyä JA siellä on kylpylässä lastenaltaitakin JA ja ja ja...

Uuuuuuu hei vähänks ois kivaa!

Heitin sitten oikeastaan saman tien meiliä Titi-nallen tyypeille - ja sieltä tuli välittömästi aivan huippuinnostunut vastaanotto! Että idea on heidänkin mielestään huippuhyvä (niin kuin onkin!!!!), tervetuloa tutustumaan, suunnitellaan yhdessä kiva juttu ja niin edelleen! Ja sillä tiellä tässä nyt sitten ollaan!!!

Aika monta huutomerkkiä :D

Noooh, suunnittelu tietysti hieman venyi; ensin nallet olivat joulukiertueella, sitten me Espanjassa ja nyt nalleilla on kohta alkamassa uusi kevätkiertue. Halusin myös käydä etukäteen tsekkaamassa talon ja kylpylän - että ovathan ne varmasti niin kivoja paikkoja, että haluan kutsua teidät treffeille sinne. Ja olivat ne - ihan ehdottomasti! Ja sopiva viikonloppu meille löytyi kuitenkin heti kiertueen jälkeen toukokuun loppupuolella: pe-su 22.-24.5.

Luvassa on.... oooo.... (tässä vaiheessa voit kuvitella mut hyppimään täällä innosta) ....vähän kaikkea, mitä nyt itse keksitään ja halutaan! Ainakin nalletreffejä - ja nallet myös tietysti yksityisesti meitä tapaavat ja meidän kanssa leikkivät! Nalletaloon tutustumista, kylpylätreffejä - hmmm ehkä jotain hevosajelua, ilmapalloja, uuu uuu uuu niin ja ehkäpä vaikka nalledisko!

Ai niin, ja teemakin mulla on suunniteltuna: synttärit! Ne voisivat olla samalla blogin 3-vuotissynttärit, Silvan 3-vuotissynttärit, Seelan 1-vuotissynttärit ja Tiri-vauvanallen 3-vuotissynttärit - yhteensä sopivasti 10 vuotta siis! 

Toiveitakin saa esittää! Siellä olisi esimerksi kauneuden ja hyvinvoinnin palveluita saatavilla - kiinnostaisiko tarjolle jotain sellaisia paketteja? Hehe isit nalletaloon lasten kanssa ja äidit hierontaan? Lastenhoitopalveluakin mietittiin - jos vaikka haluaa mennä aikuisten kesken (parisuhdeaikaa? kumppanin kanssa porealtaaseen tai dinnerille?) kerrankin rauhassa pariksi tunniksi vaikka syömään (tai siiderille). Katsoin, että siellä on aivan loistava leikkihuone, johon voitaisiin ehkä järkätä osaavan lastenhoitajan "päivystys"...

Uuuuuu eli kaikenlaista! Täytyy siis hihkua (jos ei käynyt selväksi), että oon tästä tosi-tosi innoissani! Päästään tapaamaan toisiamme livenä ja viettämään aikaa yhdessä! Meille on siis privaattitilaa varattu ihan vaikka vaan sellaiseenkin, että juodaan yhdessä kahvia ja hengaillaan, kun lapset nukkuvat ulkona päiväunia :)

Siellä kylpylässä voi siis yöpyä - saamme pian kylpylästä "pakettitarjouksia" siitä. Tai lähellä asuvat ovat tietty myös tervetulleita ihan päiväreissullekin, ihan miten parhaaksi teidän perheelle katsotte. Tilaa on rajallisen verran (riippuu tietty myös siitä, paljonko huoneita on vapaana), eli kannattaa olla aika nopeana sitten, kun pakettihinnat varmistuvat! Hihkaisen täällä sitten, kun kannattaa alkaa varata omaa huonetta (saadaan siis toivottavasti edullisempi pakettihinta kuin perusyöpyjille) ja että miten se käytäntö sitten hoidetaan - minne ilmoittaudutaan ja niin edelleen.

Mutta näin ennakkoon siis nyt päivämäärä: pe-su 22.-24. toukokuuta.

Merkkaa ihmeessä siis jo kalenteriin! Jeeeeeeeee! Miltäs kuulostaa? :)

IIIIIIIIII mä toivon niiiii-iiiin kovasti, että tykkäätte ideasta - TOUKOKUUSSA TAVATAAN!

Kommentit

Kristaliina
Puutalobaby

SanokaanytäkkiäjokujotainmätäälläinnostapomppienpainanäfvitostaettäsanookojokukohtaettämätuunmukaanJEE! :D

Riika V.
Koti Kumpulassa

Me ainakin yritetään tulla mukaan! :)

Kristaliina
Puutalobaby

Jeee jeeeee jeeeee jeeeee niiiii-iiiiiiin kiva tavata teidät livenä!!!!!!

(eikä siis tietty tarvitse sanoa vielä mitään sitovaa :) )

Riika V.
Koti Kumpulassa

Samoin! :)

Kristaliina
Puutalobaby

Mä toivoinkin, että te tulisitte :)

HannaSilinda (Ei varmistettu)

Voi himpura! Ihana idea, mutta osuu meidän tirpan synttäriviikonloppuun. Nyyh. Tuliskohan kaikki sukulaiset ja kaverit kans Ikaalisiin...?

Kristaliina
Puutalobaby

No hitsi varaatte vaan sieltä vielä yhden juhlatilan yksityisesti itselle, ja sit juhlitte omia ja näitä teemasynttäreitä :)

sarba (Ei varmistettu)

Hei taidan olla se kotiäiti joka tätä syksyllä ehdotti..:) Mutta hei mehän siis sitten tullaan, kun kerta oon tällaista toivonut. Mies ei oikein ymmärrä näitä äitiysblogeja, mutta eiköhän sekin mukaan puhuta (lapsenvahdiksi:)). Titinalle-talo onkin vielä näkemättä. Kalenterissa on, mukana ollaan!

Kristaliina
Puutalobaby

Ihan mahtavaa!!!! Mä en enää muistanut, missä bloggauksessa se ehdotus oli, joten en löytänyt enää alkulähdettä :) 

Sanot vaan miehellesi, että me ollaan (heh ainakin omasta mielestämme) ihan järkevää porukkaa eikä mitään huurupäitä :) Siellä SnadiStadissakin oli tosi kivaa ihan vaan oleilla ja jutella niitä näitä, oon ihan varma, että tääkin menee silleen mukavan rennoissa merkeissä.

Jesh, tervetuloa siis!!! Mä laitan tosiaan uutta postausta tästä aiheesta ilmoille sitten, kun ilmoittautuminen alkaa. Ja iso kiitos koko homman alkusykäyksestä!!! (vaikka toteutus vähän venyikin :) )

Sarba (Ei varmistettu)

Mäkään en muista mihin postaukseen sen kommentin jätin, ainakaan se ei mitenkään liittynyt silloin aiheeseen vaan oli ihan irrallinen idea keskellä synkkää syksyä. Mutta mikä sen parempaa kun keväällä tällaisia järkkäillä, ainakin tonne taloon on mukavampi varmaan mennä touko- kuin marraskuussa. Ja mies on nyt ylipuhuttu - ihme kyllä, ei varmaan jaksa taistella tuulimyllyjä vastaan. Sen sijaan, kun kysyin uhmaikäseltä, että kiinnostaisko lähtee katsomaan titi-nallen taloa, vastaus oli hyvin jyrkkä "ei". No ehkä tää reissu onkin enemmän äideille tarkotettu:) Mutta siis joku hyvä pakettitarjous kylpylän kanssa & järkätty lastenhoitotuokio ilmapalloineen ois superhyvät!

Kristaliina
Puutalobaby

Jesh! Pitäähän sitä nyt idean keksijä mukaan saada!

Kylpylästä lupasivat yöpymispakettitarjousta loppuviikkoon mennessä!

Vierailija (Ei varmistettu)

Silvalla näköjään tuplasynttärit ;)

Kristaliina
Puutalobaby

Hupsis! :D Korjaan, kiitos! 

__Laura__ (Ei varmistettu)

Oon tällanen lapseton lukija eli valitettavasti en tuu messiin ;) mutta aivan huikea idea, ja toivon sinne sankkaa osanottajamäärää! MLL:llä on varmaan hoitajia Tampereen suunnalla, niin sieltä varmaan saisi ostettua hoitoapua, jos on tarvetta hoitajille. Mun mielestä muutama hoitaja varmuuden vuoksi vois olla tosi jees, niin siitä sitten halukkaat vanhemmat voi liueta syömään/kahville/siiderille. Ja luulisi, että lapsiperheessä vanhempien hemmotteluhoidot tulisi tarpeeseen!

Pääkaupunkiseutulaisena annan lisäpeukun sille, että tää tapahtuu jossain muualla kuin Helsingissä, kun se on valitettavan usein tapana. Palvelee hyvin myös muualla asuvia blogin lukijoita (sekä niitä pk-seutulaisia, hus Ikaalisiin siitä!). Omille kulmille on niin helppo jämähtää.

Kristaliina
Puutalobaby

MLL mullakin oli mielessä! :)

Ja joo, mä kans olin tosiaan päättänyt, että ens kerralla muualla kuin täällä - että on reilua kaikille. Voidaan me täältä Helsingistäkin joskus poistua, ei täältä sinne Ikaalisiin aja kuin se 2,5 tuntia. Tai lasten kanssa neljä :D

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Ihana idea! Kommentoin jo sinne omaan vieraskirjaankin, mutta tulin tännekin täpisemään. Toivon kovasti, että päästäisiin, edes päiväreissulle! Meillä on toukokuussa menossa vähän kuvioita uusiksi eli jos ne eivät hankaloita asiaa niin ollaan mukana! :)

Kristaliina
Puutalobaby

Oijoijoi toivottavasti pääsette! Mä oon halunnut kutsua sua niin kauan kuin tätä oon kaavaillut ja niitä teidän nalletalovierailukokemuksia lukenut :) Ois niin kiva nähdä livenä!

Leluteekin Emilia (Ei varmistettu) http://blogi.leluteekki.fi

Toi kylpylä ja sen alue on tosi kiva kyllä lasten kanssa, mä olen ollut esikoisen ja mun vanhempien kanssa siellä - tosin ei Titi-nallea katsomassa, kun se ei ihan mun suosikkeihin kuulu (ja olen pitänyt lapsilta visusti piilossa :D ) Eikä Helsingistäkään ole paha matka.

Kristaliina
Puutalobaby

Mä kans tykkäsin siitä kylpylän puolestakin! Eihän se siis mikään megaspektaakkelikokoinen ollut, mutta sellainen sopiva ja kiva. Silva uskaltautui niihin pieniin vesiliukumäkiinkin, vaikka jännitti ensin kovasti!

Lähtekää mukaan? :)

Uuu! Mä heitin idean ilmoille täällä kotona ja vastaus oli "onks mun pakko sanoa vielä mitään?" :D Kysyin siis, että haluaisitko lähteä titi-nalle taloon yhen blogin lukijatapaamiseen, jännä ettei heti ottanut tulta allensa! :D

Mut ehkä mä saan tuon ylipuhuttua tälläseen perhereissuun! :D

Kristaliina
Puutalobaby

Todellakin ympäripuhut! Sä voit verhota sen sellaiseen koko perheen rentoutumisviikonloppuun ja hei - jopa mahdolliseen parisuhdeaikaan (kahdestaan poreammeeseen), jos haluaa laittaa jälkikasvua vaikka sinne leikkihuoneeseen joksikin aikaa leikkitädin kanssa :)

Tulkaa! Säkin oot jo niin "tuttu", ois kiva saada sulle kasvot! :)

Torey
Näissä neliöissä

JOO mä bongasin ja tää ois niin kiva meiän tytön kanssa! Ainoa vaan, että kun tää meiän vauva ei vieläkään oo halunnu muuttaa yksiöstään tähän isompaan ympäröivään maailmaan, niin vauvan kanssa matkustaminen heti toukokuussa ei vielä välttämättä oo se mitä kokeillaan. :P 

Täytyy katsoa millainen tyyppi sieltä vatsasta tulee! Jos on yhtä helppo kuin siskonsa niin kaikkea voi miettiä. :D

Miitu (Ei varmistettu)

Me käytiin päiväseltään Ti-Ti-talossa kuopuksen ollessa pari kuukautta.onuksena rota-rokotteen jälkijäristykset, mutta aivan hyvin meni siitä huolimatta pätkän nukkuessa liinassa vierailun ajan.

Kristaliina
Puutalobaby

Tuutteko nyt? :) Tulkaa! Suakaan mä en oo koskaan nähnyt, vaikka niiiii-iiiin pitkään ollaan jo nettitunnettu!

Miitu (Ei varmistettu)

Pitää ottaa harkintaan. Vähän pelkään, ettei sovi aikatauluihin, mutta en sano vielä ei. Itse asiassa olin ajatellu omalle touhupepulleni tuota konserttia synttärilahjaksi, mutta noi konserttipaikat ei oikein osu kohdille, joten siinä mielessä täs vois olla ideaa, jos vaan muuten onnistuu.

Kristaliina
Puutalobaby

No hei mieti mikä synttärilahja tää ois :)

Miitu (Ei varmistettu)

Ja sit äidille synttärilahjaksi nikkarointihuoneen ovet lukkoon ;) Nimim. edellisellä kerralla meidän päätön kana löytyi naulojen ym. keskeltä. Mut joo. Oishan se varmasti elämys. Viimeksi toissa päivänä kun tais tuosta talosta puhua.

Kristaliina
Puutalobaby

Mä kans sun tontilta just kurkkasin, että just nyt sulla saattaa olla mielessä ihan muut jutut kuin nalletalot :) Mutta hei jos hän pian tulisi ulos, niin hänhän on parin kuukauden ikäinen jo silloin :) 

Tsemppiä viime hetkiin!

Torey
Näissä neliöissä

Kiitos! :)

Kyllä mä tossa jo miehelle saunassa höpötin erilaisia vaihtoehtoja, että voitais osallistua. Vaikka sitten vaan päiväretkenä. :) 

Mies ei varmaan nalleista hypi riemusta, mutta ehdotin sille jo, että ehkä raahaan vauvan kummitädin sit mukaan. :D

Torey
Näissä neliöissä

ELLEI ristiäiset osu muuten just sille viikonlopulle. :D

M-M

Kovasti just pähkäilen, että onnistuisiko meillä tulla. 

Kristaliina
Puutalobaby

Tulkaa! Tulkaa! Tulkaa! TULKAA!!!! Mä tätä silloin siellä Instan puolellakin ajattelin, että hitsi jos ennen kesää tulisitte, niin tulisitte meidän kaa yhtä aikaa! :)

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Oo, onpa hauska idea! :) Mun täytyy tsekkailla meidän menoja tuolloin, mutta ei meillä mitään pitäs olla. Yöpymispaikkakin löytyy suht. läheltä.Miestä tuskin saan mukaan, vaikka ois vapaallakin, mutta me yritetään pojan kanssa päästä paikalle! :)

JEE!

Kristaliina
Puutalobaby

Jee, mahtavaa - ihan mahtavaa! Tästä tulee niii-iiiin kiva juttu! Hitsi miten monia tuttuja pääsee näkemään!

PSK
Insert Cool Phrase

Yyyhyhyyy, miksi mulla ei ole lapsia?!!!!!! Menkää nyt ihmeessä te lisääntyneet!

Kristaliina
Puutalobaby

Hei, voi sinne kylpylälillumaan (hihihi sellaiseen 20 senttiä syvään lastenaltaaseen) tulla aikuinenkin :) Oli muuten ihanan lämmin vesi, mikäs siellä pötkötellessä :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Mekin yritetään tulla. Ihan huippu idea!

Kristaliina
Puutalobaby

Kivaa!!! Lisätietoja tulossa siis loppuviikosta tai viimeistään ens viikon alussa! :)

Eija/Tässätalossa (Ei varmistettu) http://www.tassatalossa.blogspot.com

Kiva idis! Mää innostuin tapani mukaan heti, puoliso tapansa mukaan ei tietenkään. Yritän suostutella ;)

Kristaliina
Puutalobaby

Hei nyt vaan suostutteluoperaatio käyntiin!!!

elinamanda (Ei varmistettu)

Oiiii että, miten kivaa olis tulla, saiskohan jonkun hoitolapsista houkuteltuu mukaan, kun ei noita omia vielä ole... Tai jos jollain keinolla pääsis lastenhoitajaks, se ois ehkä vielä kivempaa! :)

Kristaliina
Puutalobaby

Heeeeei kuules ei mitenkään pöllömpi ajatus!!! :) 

elinamanda (Ei varmistettu)

Niin se hoitolapsen mukaan houkuttelu, vai se, että tuppaudun lastenhoitajaksi? ;)

Ei vaan, oikeesti nyt kyllä pakko sanoa, että olis ihan huippua tulla hoitaan! :) Ymmärrän ehdottomasti, jos on helpompaa tilata hoitajat esim. MLL:ltä tai jostain muualta välittäjältä, mutta silti haluisin nyt ihan vähän mainostaa itteeni. ;) Laita sähköpostii, jos jossain vaiheessa näyttää siltä, että yksittäiselle hoitajalle ois tarve! :) Mitään alan koulutusta ei oo, mutta uskallan silti väittää, että jotain siitä hommasta tiedän. Kerron mielelläni lisää, jos tarvis. Hahaa, kauhee työhakemus nyt tuli tästä, ei ihan sekään ollut tarkoitus. :D Mutta siis pointtina se, että vaikkei omia lapsia vielä oo, niin tykkään silti ihan hirveesti lukea kaikkia lapsi- ja perheblogeja, ja etenkin tää sun blogi on yks mun ehdoton lemppari, joten senkin vuoks olis niin hauskaa jollain tapaa osallistua. Äitien joukossa en kuitenkaan välttämättä tuntis oloani kovin kotoisaksi, joten toi lastenhoito ois niin mun juttu. :)

Kauheeks selittelyks nyt menee, mutta toistan silti vielä, että ei millään tavalla oo tarkoitus väkisin tuppautua, ja todellakin ymmärrän, enkä tietenkään mitenkään loukkaannu, jos hoitajat saa helpommin muualta! :)

Kristaliina
Puutalobaby

Eiku just lastenhoitajaksi tulo! :) Laitetaan viestiä! :)

elinamanda (Ei varmistettu)

Jeeeee!!! :)

Nii
En vaihtais sekuntiakaan

Hauska idea! :) Jos asuttais esim. 500 kilsaa lähempänä niin vois ajatellakin. :D

Kristaliina
Puutalobaby

Sit seuraavaksi taas pitää siirtyä seuraavat 300 km pohjoisemmaksi :)

Mitenkäs sit bonuksena puistotreffit Helsingissä kunhan ilmat lämpenee? Titi-nalle ei kuulu meidän ohjelmistoon, niin ehkä ei viitsitä niitä tulla katsomaan. 

Kristaliina
Puutalobaby

Hei kuule vielä ehtii nallehurhataa - just tänään juteltiin kaverin kanssa, että se fanius on iskenyt yhdeltä videokatsomalta. Eli dvd nauhuriin, NAPS, se on siinä. Sit kuuluu ohjelmistoon, voi todellakin kuuluu :D

Mutta joo, kesäpuistoilu vois olla kivaa! Sit joskus... kesällä :)

Uskallanko edes kokeilla :D  Meillä oli jossain vaiheessa Fröbelin palikat -vaihe ja nyt pojalla on  yks suosikki cd. Se on ihanaa, kun keskellä yötä soi joku lastenlaulu päässä.

Pages

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.