Päivän asu: raidallinen vastoin tahtoaan

Puutalobaby

...ja mä kun en edes mitenkään erityisemmin tykkää raidoista.

Mutta jos valittavana on vaikkapa ankeaharmaa ja ankeaharmaamustaraidallinen, valitsen kyllä jälkimmäisen. Raidat kun tuntuvat antavan edes jotain eloa vaatteeseen.

Ja sit se tilanne helposti johtaakin tähän:

Sukat melkein samaa paria!

Noi muuten eivät ole ne mieskalsarit. Vaan ihan samanlaiset naiskalsarit. (ero on luonnollisesti hyvin merkittävä)

Mutta kerron ehkä tuoreen jutun niistä mieskalsareista. Vetäisin ne yksi aamu makkarin hämäryydessä jalkaani - myöhemmin päivällä kuitenkin huomasin, että kas ei näissä olekaan sitä pussihommaa edessä eli onpa sit nää naiskalsarit kuitenkin. Hyvähyvä.

Ihan salonkikelpoinen kotiäidin edustusasu siis. Siinä kävi sitten päivän mittaan Alepa-setää, lähettiä ja appiukkoa kylässä, minä pokkana kalsareissani ovea aukaisin.

Joo niin kuin jo varmaan arvasittekin: Illalla huomasin, että olivat ne sittenkin ne mieskalsarit.

Paitsi että olivat jalassa väärin päin. Munapussisysteemit olivat vaan jääneet pepun puolelle.

Kommentit

Lilleri78
Tuttitango

No mutta tuossahan on jo niin mahtavat raitaöverit, että on jo tosi hieno tuo asu! :D

Kristaliina
Puutalobaby

klassista överismiä! :)

eppunen
Pienen pojan elämää

Mua teininä hävetti kun jotain mun kavereita tuli meille ja äitillä oli aina kotona kalsarit jalassa :D sitten kun joku poikaystävä tuli kylään niin varoitin äitiä etukäteen "laitta housut jalkaan ettei sua tarvi hävetä". Jälkikäteen ajateltuna se äitin kalsarienkäyttö oli enemmänkin suloista kuin noloa, nykyään edustan äitin luona usein myös kalsareissa :D kotona käytän jostain syystä yleensä kolitsihousuja.

Mua nauratti tää juttu niin paljon että niskajännityskin laukesi, oli kai niin rentouttavaa hekottaa. Ihan mahtava kalsaritarina siis! Muistan myös tuon aiemman kalsaripostauksen aiheuttaman hirnumiskohtauksen. Kiitos!

Kristaliina
Puutalobaby

Hihii puutalobabylla on siis todistettuja terveysvaikutuksia! :)

Jäi mietityttämään nuo sukat. Itse tykkään pitää juuri tuolla tavalla eriparisukkia. Mielellään raitaa, eriväriset, mutta muuten samanlaiset.

Onko sinun sukat tarkoituksella eriparia? Mietin, kun sinullä on niin tarkka pyykkäyssysteemi, sukat erikseen ja samanvärisiä vain. Eikös siinä sukat pysy pareittain?

sandemande (Ei varmistettu)

Voi apua! Istun hiljaisessa odotushuoneessa lääkärin vastaanotolle ja viimeiset lauseet luettuani purskahdin totaaliseen nauruun! Pitäisikö kertoa muillekin potilaille, miksi nauran :P

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.