Päivän peba

Puutalobaby

...tai oikeastaan viime viikon.

Jossain hetkellisessä henkilökohtaisessa kroppavoimaantumisentunteessa kylpien päätin viime viikolla laittaa maauimalaan bikinit. Oi kyllä. Ja myös olla niissä. Pokkana vaan maha paljaana! Jea! Alaosaksi sentään valitsin tuollaisen bikinihamosen.

Pieni juttu maailmalle, iso juttu mulle.

Tämän näköisenä lähdin siis aurinkoista elokuun päivää viettämään; "nääh mä mitään eri alaosaa matkalle näytä, tämähän näyttää ihan hameelta!"

Uimalakeikka meni hyvin. Edes kahvin- ja jätskinhakureissuille en laittanut paitaa päälleni. Jos joku vähän pidempään katsoikin, päätin omassa päässäni, että se ei ajattele, että "hyi tuollahan on arpia" vaan "vau miten rohkea ja itsevarma nainen".

Kyllä, oi kyllä.

Ja koska olin siinä sitten niin hemmetin voimaantunut, totesin, että en mä mitään pidempää hametta käy uimalan jälkeen vaihtamassa - mä oon näillä vaatteilla koko päivän. Niinpä sitten koko loppupäivänkin kyykistelin, kumartelin, istuskelin ja pötköttelin mahallani piknik-viltillä tuossa lyhyessä hamosessani ylpeänä ja hyväntuulisena. "Koska siinähän on niinku siis samassa housut."

Illalla kotimatkalla pyysin Joelia ottamaan musta sellaisen "päivän asu" -kuvan.

Öööööö tuota-tuota:

HUPSIS!!!!

Pupulandian Jennille oli minisortseissa vislailtu. Mulle ei kertaakaan koko päivänä. Kumma juttu.

Kommentit

EMerituuli
Loxodon

Hahaa ihan mahtavaa! Kyllä tuollaista reittä kelpaa kuules esitelläkin :DD

Kristaliina
Puutalobaby

Hahahaha reisi joo - mutta entäs, kun tuossa näkyy samasta aukosta about vyötärö :D

Vau mikä vauva!

Ah, mulla on samanlainen alaosa, jossa on halkio just noin vyötärölle asti. IHAN ON KUN HAME, ihana kun voi koko päivän vaan olla ja touhuta ja mennä samalla kätevällä uima-/auringonotto-/kesävaatteella, tuumin. ...ennenkun myös näin valokuvan (jostain syystä peili ei kertonut mulle kyseistä asiaa).

Kristaliina
Puutalobaby

Sama :D

Rakkaudella, Hannele (Ei varmistettu) http://www.rakkaudellahannele.fi

Ahahaha, aivan loistava! Ihana sinä :D

jennajohannasi
Pirtti

Samalla vaivalla vatsa ja ala- ja yläkautta paljastettu, mitään ei enää tarvitse piilotella! :D

Eikä sillä että tarvis noin yleensäkään piilotella, mielestäni oot yks Lilyn kauneimpia ihmisiä, jonka kuvia käyn aina kyttäämässä sillain oieitaasseonnoinihana!

Kristaliina
Puutalobaby

Oi vau - ihan häkellyttävän mahtava kohteliaisuus, KIITOS! <3

Äitipää (Ei varmistettu)

Pakko vain kommentoida, että kun aloitin tämän postauksen lukemisen, kuvittelin jostain syystä lukevani isyyspakkausta. Kãnnykkä vielä latasi sivun niin hitaasti, että kuvaa ei näkynyt ja hetken kerkesin ihmetellä, että minkä ihmeen takia isyyspakkauksen Tommi on ollu maauimalassa BIKINEISSÄ :D Kunnes latautui kuva sinusta ja tajusin, että heeeetkinen ahaa ai siis JUU!!

Vierailija (Ei varmistettu)

Siis ei oo totta, MULLE KÄVI SAMA JUTTU!! :DDD Luulin lukevani Tommin tekstiä ja hetken mietin että wtf ennen kuin kuva latautui :D

KKK (Ei varmistettu)

Toisaalta Pupulandian Jenni taisikin esitellä sääriään Roomassa, eikä hiljaisella helsinkiläisellä metsätiellä?

Kristaliina
Puutalobaby

Hihihii, tässä onkin mun ja Jennin asujen ainut ero :D

Ehkä johtuu kännykän pienestä näytöstä, mut vaikka kuinka katson tuota kuvaa, niin en tajua mikä siinä muka on vikana? :) 

Kristaliina
Puutalobaby

Hahahaha pitäiskö mun laittaa suurennus...? :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.