Päivän treeniasu(ttomuus)

Puutalobaby

Muistatteko joskus reilu vuosi sitten sen pienimuotoisen some-kohun, kun joku mallimissihepsankeikka-enmuistakuka salakuvasi (ja postasi paheksuvan saatteen kera Facebookiinsa) kanssakuntoilijan, joka ei ilmeisesti ollut hänen mielestään riittävän trendikkäästi pukeutunut kuntosalille...?

...niin että sitä vaan, että toivottavasti se sama tyyppi ei treenaa samassa paikassa kuin Joel:

...tai samassa paikassa kuin minä:

Treenipaita, -housut ja -rintsikat: Pierre Robert (blogin kautta saatu)
Imetysvälineet: omat (kahden lapsen imetyksen kautta saatu)

Kommentit

Torey
Näissä neliöissä

EN KESTÄ TEITÄ! :'DD

Kristaliina
Puutalobaby

Joskus mun huono huumorintaju yllättää mut itsenikin :D

Erkkimerkki

Päivän parhaat naurut! :D

Epätasapainoilua

:D:D:DD loistavaa

Asta M.

Todellakin sensuurit paikallaan :D Ootte kyllä loistavia, oikeesti!

Kristaliina
Puutalobaby

Tshihihi tuohon jälkimmäiseen piti tulla alunperin "explict breastfeeding", mutta jälkimmäinen sana oli sitten kuitenkin liian pitkä :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Siis MIKSI???? ja siis mikä tässä on loistavaa?

Kristaliina
Puutalobaby

Mun susihuono huumori - what can I say...? En varmaan voi puolustella itseäni millään tavalla tässä, mulla vaan on näin paska huumorintaju :D

No vaikka MIKSEI???? Tämähän on loistavaa!

Vierailija (Ei varmistettu)

Ei muuten, mut miks underboob?

Kristaliina
Puutalobaby

Hahahahaha testasin monella eri tavalla peitettynä, tuo näytti hauskemm.... härskimmältä noin :D

Tai siis Joel askarteli tätä mulle, ensin sanoin tuosta peittokyltistä, että "pienemmäksi pienemmäksi pienemmäksi" ja sit, kun se sai valmiiksi, niin sit järkytyin itsekin - ja eiku takaisin  "isommaksi isommaksi isommaksi" :D

S-S (ilman kirjautumista) (Ei varmistettu)

:DDDDDDDD
Ja siis mä olen vihdoin löytänyt hengenheimolaiseni!
Oon saanut muutaman kerran kulmienkohottelua ja epäuskoisia katseita kun kerroin millaisessa varustuksessa juoksin ekat lenkkini kun aikoinaan treenasin "sohvalta kympin juoksijaksi".

Mulla oli sukkahousut ja vaelluskengät.

Kristaliina
Puutalobaby

Ihan hyvät varusteet :D

Sukkahousuissa :D :D :D Mä oon ollut pierulegginsseissä jumpassa paljonkin, mutta sukkahousuja en ole vielä testannut :D

S-S (ilman kirjautumista) (Ei varmistettu)

Nokunsiis...
Mä treenaamista aloitellessani ollut ollenkaan varma että musta on siihen. Siis juoksijaksi. En halunnut turhaan panostaa vermeisiin ennen kuin tiesin että tuleeko koko hommasta yhtään mitään.
Vaelluskengissä juoksin alkuun siksi, ettwi pääkalloliukkailla lenkkipoluilla oikeasti muilla pysynyt pystyssä.
Suklahousut taas oli paksut ja mustat, joten meni varmaan (ehkä..?) satunnaisille vastaantulijoille tiukoista juoksutrikoista.

Ja siis oli mulla myös paita. Ja takki. Jopa ehkä pipo.

Kristaliina
Puutalobaby

Mä nyt ehkä vähän petyin, kun kuulin, että sä et ollutkaan topless :)

Mut joo, totta kai noin: ennen kuin ostaa kalliit varusteet, niin kannattaahan sitä testata, että tuleeko sitä lajia edes harrastettua. Sukkahousuissa :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Just oli lapsi nukahtamassa, kunnes huutonauru valtasi hiljaisuuden. Toi Joel, ei hitto :------D

Kristaliina
Puutalobaby

Joel on kyllä akuutissa vaarassa päätyä johonkin treenityylittömyyssalakuvauksen kohteeksi :D :D :D

Mut niin se vaan on: toi on mun rakas <3 Me oltiin aika vasta tavattu, kun se tuli mua tapaamaan yhteen rokkibaariin (lue: kaikki muut mustissa vaatteissa) treeneistä suunnilleen ton näköisenä. Oli jokseenkin yllättävää :D

Ainoo ajatus mulla oli, että miten hyvät tissit sulla on kahden lapsen imetyksen jälkeen :D 

Ei pysy ykskään kynä tissin alla! :DD 

nimim. tissienpienennysleikkausjonossa oleva

Kristaliina
Puutalobaby

Hei kuuluisko sen muuten pysyä vai ei? :D Mulle on nimittäin aina jäänyt epäselväksi, että miten se "kynätesti" kuuluis mennä :D

...ja hmm niin kiitos - kai :)

pupujussi (Ei varmistettu)

Jos kynä pysyy tissien alla, on riipparit ;) eli onneksi olkoon hyvin säilyneestä rintavarustuksesta!

Kristaliina
Puutalobaby

Hehehe pakko nyt paljastaa, että mä oon jotenkin luullut, että kynän pitäisi pysyä rintojen päällä :D ...ja oon ajatellut, että mitenköhän se vois ikinä olla mahdollista :)

HelloAochi

Pyhh, mulla on jo teininä pysynyt se kymmenen kynää, eikä mulla mitkään riipparit oo :D

Kristaliina
Puutalobaby

Kynätestissä on selkeästi kuppikoonmentäviä aukkoja :)

Ad (Ei varmistettu)

Ja me tietysti kaverin kanssa hississä yliopistolla pohdittiin näitä kuvioita. Että kun on riippurinta, jos alla pysyy kynä. Tai sama pepulla. Kaveri oli kuullut myös tuoppitestistä, jossa pitäisi saada kaljatuoppi pysymään tissien välissä. Minä sitten lakonisella äänellä totesin, että olen ollut menetetty tapaus nuoresta pitäen. Minun pakaroideni alle kun ei mikään yksittäinen kynä riittäisi, sinne voi hukata kokonaisen penaalin minkään tippumatta maahan. Tässä vaiheessa tietysti ovet suhahtivat juuri sopivasti auki ennen kuin tajusin katkaista tajunnanvirtani ja sisään marssi hyvin nolostuneen näköisiä pukumiehiä laumallinen. Kaveri vielä löi lisää vettä myllyyn jatkamalla tuoppianalyysiä pokkaansa menettämättä tieteellisen tarkkaan pohtimalla ja eri hypoteeseja esittämällä. Pojat korvat punoittaen seisoivat siinä vieressä sitten, kunnes pakenivat omassa kerroksessaan :D

Kristaliina
Puutalobaby

Ahahahahaha mahtavaa, nolostuneet pukumiehet on aina parhautta! :D

Ai tuoppi tissien väliin?!? Ai kamalaa, soooo-oooo not possible :D Ei ole koskaan ollut, ei riitä tuo matsku siihen millään :D

Jodelie
Mama-mammutti

Mulla meni jo ennen vauvaa kaks (!!!) 0,33 kaljatölkkiä kebeesti :P

Vierailija (Ei varmistettu)

Hahahaa! Täähän ois ihan mahtava myös toisin päin: pukumiehet vertailisi omia muniaan, vaikkapa kenellä on mitenkin kova erektio tms ja opiskelijatytöt korvat punottaen odottelis hissimatkan loppua. Nolostuneet opiskelijatytöt on parhautta! :D

Kristaliina
Puutalobaby

Niin... No: toivottavasti jos hetken aikaa mietit, hoksaat itsekin, miksi tää ei ole ihan sama.

Vierailija (Ei varmistettu)

Tarkoitin toki munien vertailua tms. jutustelua ihan vaan puheen tasolla :D
Edelleenkään en näe, miksi olisi ok aiheuttaa (puku)miehelle kiusallinen fiilis tilanteeseen sopimattomilla puheilla suljetussa tilassa, kun jokainen ymmärtää sen seksuaaliseksi häirinnäksi roolien ollessa toisin päin. Aiempaa keskustelua aiheesta on viritellyt ansiokkaasti ainakin phocahispida Ilman sinua olen lyijyä -blogissa:

http://www.lily.fi/blogit/ilman-sinua-olen-lyijya/seksuaalinen-hairinta-...

Kristaliina
Puutalobaby

Mussa on kyllä sen verran anarkistia, että mä rakastan aiheuttaa pukumiehille kiusallisia tilanteita - mun lempparihuvitus Punavuoren-aikoihin oli ajaa aamulla jopollani Bulevardin pyörätietä ja soittaa kelloa ring-ring-RING - ja katsoa, kun pukumiehet pomppaa kuin pienet pelästyneet puput pois pyörätieltä.

Mitä tuohon muuhun tulee; tuo on kuules just nyt sitä anonyyminillitystä. Ihan hyvin tiedät (ja jos et tiedä, niin en aio alkaa sinulle sitä rautalangasta vääntämään), mitä ajattelen seksuaalisesta häirinnästä mihin tahansa suuntaan. Tää "tartu kaikkeen, mitä bloggaaja sanoo", on itse asiassa hyvin-hyvin ärsyttävää ja just nyt nää sun kommentit aikalailla vituttaa. Toivottavasti oot iloinen.

Vierailija (Ei varmistettu)

Pahoittelut jos tästä tuli paha mieli, se ei ollut kyllä tarkoitus. Mun mielestä tuollainen roolien kääntäminen päälaelleen on vaan hirveän hyvä keino avata silmiä sellaisille ongelmakohdille, joita ei muuten tulisi ajatelleeksi, ja miesten kokema seksuaalinen ahdistelu on yksi sellainen juttu josta ihan liian vähän puhutaan. En epäile että sun tai alkuperäisen hissikommentoijan asenteissa seksuaalista ahdistelua kohtaan olisi mitään pielessä, mutta tosiaan kumpikaan tuskin olisi nauranut jos roolit olisivat olleet toisin päin. Tämän halusin tehdä näkyväksi, en muuta. Siirryn Asikaiseen ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Suunnataan anarkismi jooko yhteiskunnan rakenteisiin ja instituutioihin, ei viattomiin yksilöihin? Pukumieskin on erimies ;)

Ad (Ei varmistettu)

Koska tissien olemus ja erektio ovat about samaa luokkaa keskustelunaiheina. Puhun käsivarsieni lihaksista ja peppuni timmiydestä about samalla viivalla. Alapääni kostumisreaktioiden katson puolestaan olevan ihan eri kastia, niistä en huutelisi hississä. Vertaus siis ontuu.

Sitten taas itse asia. En lähtökohtaisesti itse tahdo nolostuttaa ketään. Nämä kynä/tuoppitestit ovat kuitenkin sellaisia, jotka olen kuullut vain miesten suusta, oletuksena sille miltä naisen tulisi näyttää. Useammissakin kyseisen laitoksen bileissä vierailleena tämän olen kuullut useasti laitoksen (puku)äijien suusta. Nyt otimme itse keskustelun haltuun naisina ja puhuimme itse omista kehoistamme, halliten keskustelua ja päättäen itse mitä kehoistamme puhutaan ja mihin sävyyn. Emme olleet vain miesten arvosteltavia objekteja vaan puhuimme itse omasta kehostamme. Minun on vaikea nähdä tätä vain yksinomaan pahana, vaikka jonkun korvat punoittivatkin kuultuaan tyttöjen puhuvan omista tisseistään.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ok, kieltämättä toi erektio-esimerkki oli vähän liian kärjistetty, mutta miten ois vaikka joku alapääkarvojen ajelu, palleja hiertävät kalsarit (hitto näitä on vaikea keksiä kun en oo mies :D) tai muu kesympi, silti yhtä kaikki arkisen hissi-sopivuuden rajat ylittävä keskustelunaihe? Sun alkuperäisestä viestistä ei myöskään käynyt ilmi että kyseessä oli jonkun kyseisen laitoksen (ennalta tutut?) äijät, joiden puheisiin teidän jutut oli vastine.

Olen ehdottomasti sitä mieltä, että kaikesta saa puhua ja tilanteesta riippuen tuollainen "tuoppi tissien välissä"-keskustelu voi olla esimerkiksi kivaa flirttiä tai tarpeellista emansipaatiota. Tästä jäi vaan sellainen mielikuva, että provosoitiin vain provosoimisen ilosta tilanteessa, joka on muille potentiaalisesti ikävä ja kiusallinen.

Seksuaalinen häirintä on usein pieniä tekoja, joita vähättelyllä ja läpänheitolla ruokitaan. Itse haluan puuttua pieniinkin havaitsemiini ongelmiin, ja mun mielestä toi tilanne ylitti hyvän maun rajat.
Blogissa leimahtanut raivo vähän yllätti, koska koen olevani ihan oikealla asialla tässä ja ensimmäisen kommenttini tarkoitus oli tosiaan alleviivata asiaa siltä itsestään selvältä kannalta että ihan kaikilla, miehillä ja naisilla (puvuilla tai ilman), on oikeus käyttää hissiä vailla ahdistelluksi tulemisen pelkoa. Peace!

Ad (Ei varmistettu)

Olet ihan oikeassa tuossa, että ilman häirintää tulisi kaikkien saada elää ja että kaikki taustat eivät viestistäni käyneet ilmi :) Ihan oikealla asialla olet, netissä varmaan sävyt kärjistyvät helposti kullakin.

Lisätietona kerrottakoon vielä, että kaverini demosi juurikin sitä, miksi tuoppitesti on typerä ja miksi se on käytännössä valtaosalla tytöistä mahdoton toteuttaa. Eli siis että tyypeillä on pokkaa bileissä ja muualla kailottaa näitä hölmöyksiä ja kertoa millainen naisen tulisi olla ollakseen haluttava, mutta eivät kestäkään kuunnella tyttöjä kertomassa miksi idea on fyysisesti naurettava.

Vierailija (Ei varmistettu)

Tähän on kyllä pakko sanoa, että totuus saattaa olla vasta paljastumassa pari kuukautta sen jälkeen kun imetys päättyy ja hormonitoiminta palaa "normaaliksi".

Kristaliina
Puutalobaby

Joo tää voi todellakin olla! Mähän suoraan yhden imetyksen lopettamisen aikaan olin raskaana seuraavasta, joten ehkä mä en ole sitä "normitilaa" päässyt vielä näkemäänkään.... En lupaa pitää teitä ajan tasalla asian kehittymisestä :D

Joo jos kynä pysyy tissien alla, on riipparit :D 

Kristaliina
Puutalobaby

TAI jos kynä ei pysy, on vaan niin pienet rinnat, että ei ole mitään, mistä riiputtaa :D ....niin kuin mulla siis :D

Aiheuttipa tää tissihomma älämölöä :O 

Tuoppi, check! 

Suvi K.
Sisunainen

Mulla oli tänään samanlaiset reenikuteet kun Joelilla paitsi mustat, eri kengät ja sukat tosin lajista johtuen. :D

Kristaliina
Puutalobaby

Hihii, tyylisamikset! Kantsii kokeilla myös aamutossuissa, on varmasti vapauttavaa :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Miksi sä oot tossa tollee paita ylhäällä? Eikö ois mukavampaa kokonaan ilman paitaa jos paljaana haluaa olla? :O Ja jos haluat paljastella blogissa niin miksi noi laatikot?

Selvennä nyt tollolle mikä on postauksen pointti; mies treenaa muuten normaaleissa vaatteissa mutta epäkäytännölliset tossukat jalassa. Nainen on keittiössä treenivaatteissa paita ja rintsikat ylösnostettuna. Mikä kohta tarkalleen on se missä pitää nauraa / pöyristyä / ilahtua tms?

Vierailija (Ei varmistettu)

Pointti tässä lienee puhdas huomionhakuisuus, kuten valtaosassa tämän blogin postauksista nykyään. Ei tarjota lukijalle oikeastaan mitään muuta, kuin se "MIKSI?!". Taso huononee entisestään...

Kristaliina
Puutalobaby

Deja vu, ihan niin kuin sä oisit sanonut tän ennenkin ;)

Kristaliina
Puutalobaby

Hehehe no itseähän olen sitä koulukuntaa, että absurdit jutut voi olla parempia ihan absurdeina ilman, että niille edes yrittää etsiä selitystä (niin kuin esimerkiksi se kaappijuttu; en edellen tiedä mitä tapahtui, siitä muuten edelleen irtoaa täällä kotioloissa hyvää läppää eikä olla edes kysytty, että mikä se oikea tarina oli). Mutta kun kerran kysytään, niin voinhan toki vastata :)

Mä olin tullut megahikisenä jumpasta ja Seela bongannut mut ennen kuin ehdin suihkuun. Siinäpä sitten rullailla märkiä ja hikisiä vaatteita ylös, uhh... Jostain (perus) syistä olin sit päätynyt jäämään paita noin pyörimään keittiöön (edelleen ennen sitä suihkua), kun Joel tuosta mut paparazzasi. Tuossa jälkimmäisessä kuvassa mä näytän siltä kuin oisin lyömässä Joelia tuolla juomatörpöllä :D No, en ollut lyömässä - tuo oli juuri ennen tai jälkeen sellaisen ärtyneen "HEEEEI"-huudon :D

Joel puolestaan... ...vaan näyttää tolta :D Sen "päivän asu" puolestaan ihan eri yhteydessä kuvattu eikä mitenkään blogia (vaan sen omien kaverien inside-läppiä kai) varten. Se käyttää tohveleita salilla, ja nyt on jostain syystä hukkunut yksi oranssi ja yksi violetti tohveli, joten on alkanut käyttää noita eriparisina.

Näille tällaisille me vaan itse naureskellaan - että ei juma miltä me urpot taas näytetään - ja joskus meidän oma läppä päätyy postaukseksi asti. Ja joitain se sitten kai naurattaa ja joitain ei :D Kuten tuolla sanoin, mulla vaan on paska huumorintaju, ei mulla sen kummempaa selitystä ole :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Oukein, mun korvaani tuo kuulostaa (ja silmiini näyttää) siis blogiin laitetulta sisäpiirihuumorilta. Saahan niinkin tehdä, tottakai.

Selitys avasi tota sun kuvaa. Mulle jäi sellainen vaikutelma että muuten vaan hengaat tollee paita ylhäällä. Ihmettelin että miksi, kun mukavampaa tosiaan varmasti ois tosiaan ihan ilman paitaa.

Punaisena lankana tässä oli treenaaminen ja "epäsovinnaiset" tai epäsovinnaisesti käytetyt treeniasut. Toi tissikuva sotki logiikkaa, sen motiivit ois helposti voineet olla jotain ihan muutakin. Joku kannanotto taas, silkka ekshibitionismi tms. Miehen kuva taas oli paljon helpompi tulkita; tossut on se hassu juttu.

Kristaliina
Puutalobaby

Hehee, no Joelkin tuosta totesi, että "tuosta ei käy kyllä nyt ilmi, että miksi sä oot tolleen" - ja mä sanoin, että ei se haittaa :D Mä itse tykkään monitulkintaisuudesta, että kaikkeen ei annetakaan valmista vastausta :) Mut joo, selitän toki kysyttäessä :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Niin ja se kaappijuttu oli musta jees ja hauskakin, sen varmaan sitten ymmärsin. Tän pointtia en tosiaan tavoittanut, varmaan just tissikuvan monitulkintaisuuden vuoksi.

Pages

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.