Parasta juuri nyt (Seela edition)

Puutalobaby

Seela yks vee, jee!

Viime viikolla sain blogeja kiertäneen "Parasta juuri nyt" -haasteen Bebe au Lait -blogin Iinalta - kiitos! Iina oli toteuttanut haasteen kirjoittamalla ylös heidän vauvelinsa mielestä parhaita juttuja; ja koska meidän tyttöjen syntymäpäivät juuri lähestyivät, ajattelin itse sitten vähän pihtailla jutun toteuttamista ja tehdä tämän tyttöjen synttäripostauksina.

Eli Seelan osalta tänään!

Seelan mielestä - parasta juuri nyt:

<3 Äiti ja isi <3

Tietysti. Läheisyysvauvelista on tullut läheisyysnapero.

"Anna hali!" -kehotuksesta Seela konttaa hurjalla vauhdilla kohti äitiä/isiä, nousee ripeästi seisomaan ja kapsahtaa kaulaan - painaa vielä päänsäkin olkaa vasten ja sanoo lempeästi "hööööö".

Parasta myös äidin ja isin mielestä.

<3 Siskon leikit <3

Aivan hurjan kiinnostavia. Pakko päästä mukaan! Mitä tahansa sisko tekee, niin Seela vilpittömästi fanittaa. On se sisko vaan niin jär-jet-tö-män magee.

<3 Konttausvilkutus <3

Tästä Seelan päivä oikeastaan koostuu. Kontataan hurjaa vauhtia (ja nauraakäkättäen) karkuun, sitten käännytään tarkistamaan, että näkeehän äiti/isi. Ja sitten iloisesti vilkutetaan. Sitten taas nauraarätkätetään ja kontataan eteenpäin.

Ihan uusia käkätysulottuvuuksia homma saa silloin, jos joku jaksaa ja ehtii leikkiä Seelan kanssa hippaa. Ei tarvitse kuin kävellä pari metriä konttaavan vauvan perässä huhuillen välillä "Seelaaa! Seelaaaa!", niin tyyppi konttaa kilometritolkulla ympäri puutaloa nauraen katketakseen.

<3 Vilkutus <3

Äidin muutaman tunnin poissaolosta (kun jää kotiin isin kanssa) tämä vauva ei ole moksiskaan. Päinvastoin - kun äiti alkaa vetää takkia niskaa tanssitunnille tai kauppaan lähteäkseen, Seela lostaa kuin Naantalin aurinko; se tietää, että nyt saa vilkuttaa. Pelkkä ulko-ovelle päin lähteminen (esimerkiksi vessaan) saa tirriäisen iloisesti vilkuttamaan.

<3 Taputus <3

Seela on todellakin sisäistänyt meidän ruokailulaulun. Jos vaan sattuu käyttämään missä tahansa puheessa sanoja "kaikki" tai "valmis", tyyppi alkaa iloisesti nauramaan ja taputtamaan käsiään.

<3 Autot <3

Onko ehkä parasta ikinä kontata pitkin lattiaa muoviauto kädessä...?

<3 "Kävelytuki" <3

Hehe kuten kuvista näkee - kuka tarvitsee oikeaa kävelytukea, kun käytettävissä on potta.

Seela on ollut maanisen kiinnostunut potasta (koska siihen ei saanut mennä) jo siitä lähtien, kun ensimmäisiä kertoja lähti liikkeelle. Nykyisin potta toimii näppäränä kävelytukena.

Kas näin:

Hyvää ensimmäistä syntymäpäivää, rakas "vauvamme"! <3
(bileet pidetään myöhemmin)

Share

Kommentit

Kuikka

Ihana Seela! Onnea kummitytölle <3 <3

Kristaliina
Puutalobaby

Kiitos! <3

Suhteessa

Onnea ihana pikku Seela <3

Riika V.
Koti Kumpulassa

Onnea Seelalle! :)

M-M

Onnea Seelalle! 

Devika Rani (Ei varmistettu) http://bollywoodista.blogspot.fi/

Paljon onnea Seelalle! Uskomatonta, miten aika rientää! :D

Adiina
Helmiä ja vadelmia

Miten aika voikaan kulua nopeasti... Hyvää syntymäpäivää 1-vuotiaalle! <3

Miitu (Ei varmistettu)

Ihana! Hyvää syntymäpäivää!

sarivir (Ei varmistettu)

Ihana ihana pottakävelijä!! Kätsyä!
Onnea myös kovasti!

MirvaK
Kvh (Ei varmistettu)

Jee onnea :---) &lt;3

Kommentoi