Pieni kaupallinen muistutus

Puutalobaby

Eäääh, unohdin (melkein), että mun piti tässä loppuviikosta vinkata täällä bloginkin puolella, että Puutalobabyn Facebookissa on käynnissä arvonta vielä muutaman tunnin ajan - tänään (pe) klo 18 asti.

Arvonnassa tällä viikolla palkintona on Pikkusankarin räätälöity lastenkirja - tsekkaa Facebook!

Esim. siis tällainen - tämä me tilattiin Silvan nimellä.

 

...ja kyllä, tämä oli siis puhtaan kaupallinen tiedonanto niille,  joita arvonnat kiinnostavat. Varsinaiset arpomiset kuitenkin tapahtuvat Facebookin puolella, jotta tämä "blogiarki" ei niistä häiriintyisi - eivätkä arvonnat edellytä jakamisia tai muitakaan kökköyksiä :)

Tervetuloa siis Puutalobabyn Facebookiin ne, joita arvonnat kiinnostavat!

(ja tietty muutkin)

Kommentit

Miitu (Ei varmistettu)

Oih, nämä on kyllä aivan ihania! Meillä on tytön syntymätiedoilla tästä sarjasta "Aivan ihana lapsi", mikä ainakin vanhempia vetisytti melkoisesti - olkoonkin, että näin pikkukeskosen kohdalla "sehän on valtavan suuri" -teksti herätti ja herättää kieltämättä melkoisesti hilpeyttä :) Serkkutytölle hommattiin sitten vastaava prinsessasatu, joka kuulemma on paras kirja ikinä.

Kristaliina
Puutalobaby

Oi, kiva kuulla! Itse en ole päässyt hypistelemään kirjaa vielä käsissäni, kun teimme tosiaan tilauksen ihan vasta, mutta nettisivujen mallikuvat näyttivät niin ihanilta, että totta kai halusin ottaa kirjan arvontaan :)

HelloAochi

Byääh, mulla ei ole facebookkia :(

Kristaliina
Puutalobaby

Oho, miten sä oot onnistunut elämään ilman sitä? :D No, enää mäkään en ole siihen niin riippuvainen, kun on tämä Lily kiilannut edelle :)

Hei mut mä teen itse asiassa ne arvonnat nyt sellaisilla erillisillä kaavakkeilla (Emmi opetti), jolloin ovat "ulkona" Facebookista eivätkä riko mitään FB:n vaikeaselkoisia arvontasääntöjä. Niistä tulee siis ihan normaali linkki, jonka periaatteessa voin postata tänne Lilyn puolellekin. Jatkossa siis, jos niin halutaan :)

HelloAochi

Kiva :) Mulla oli siis ennen FB, mutta poistin sen erosotkun aikoihin kun en enää jaksanut lukea eksän profiilissa kuinka paska ihminen mä oon. Ja jotenkin vaan opin olemaan ilman sitä, eikä enää edes kiinnosta loggautua sisään. Vaikka mä silloin nelisen kuukautta sitten ajattelin, että se ois vaan väliaikaista.

Kristaliina
Puutalobaby

Ai niin, mun piti muistuttaa sua siitä arvontalinkistä - täällä on :)
http://www.surveymonkey.com/s/95DSMWD

Vielä pari tuntia käynnissä, ja nenäimurin (jaiks!) voi voittaa :)

HelloAochi

Hui, ehkä mä en imurikisaan osallistu!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.