Pinkki kontribuutioni

Puutalobaby

Heeeeei, Instagram- ja blogiuutisvirta selvästi näyttävät: tänään pukeudutaan pinkkiin!

Kun molemmat lapset olivat (huh) unessa, silmäilin epätoivoisesti ympärilleni. Mistä löytäisin jotain vaaleanpunaista päälleni... Kovin suurta vaatteidenvaihto-operaatiota tässä ei voinut toteuttaa, koska yksi tyyppi nukkuu tuossa eturepussa. Hmm. Pinkki Mymmeli-muki? Pinkki Pikku Myy -laukku? Pinkki hippi-intiakassi...?

Nääh.

Sitten silmäni osuivat tirpan tanssileikeissä olleeseen pinkkiin sifonkihuiviin suoraan ajalta "Dingo".  Tämä mulla oli tyylikkäästi kiedottu reiden ympärille jo ala-asteella, jea!

Siitä se ajatus sitten lähti mopo sitten karkasi.

Löysin lipaston päältä (älkää kysykö, mitä se siinä teki) pinkin luomivärin, joka edusti samaa aikakautta kuin aiempi huivi. Muistaakseni se mainosti joskus (etiketti on kulunut pois) jotain e-pillerimerkkiä; mun äitihän oli neuvolan täti, joten olen leikkinyt kaikenmaailman e-pillerimainoskamalla koko lapsuuteni.

Sitä laatukamaa sudin sitten keskisormella (koska se suti näköjään halusi hapertua atomeiksi) luomiin ja poskiin. Vaaleanpunaiseksi sävytettyä virheostos-huulirasvaa huuliin. Ja samaisen edellämainitun lipaston päältä löytyi myös (älkää kysykö, mitä se siinä teki) yksinäinen vaaleanpunainen perhoskorvis.

No nyt!

(Miespuolisen) ex-työkaverini Facebookiin postaaman duckface-kotiharjoittelukuvan innoittamana minäkin päätin alkaa harjoitteluhommiin! Okei okei ehkä vähän vanha vitsi, mutta mä en ole ikinä testannut tuota  ilmettä! Koska mähän siis olen jo sitä ikäluokkaa, että mun (krohöm) nuoruudessa ei vielä duckface-poseerattu (kuulostanpa yhtä äkkiä tosi mummolta) vaan pikemminkin avattiin sensuellisti (ha!) huulet niin kuin Sabrina ikään. (sukulaiset kysyivät mun tokaluokan luokkakuvasta, että mitä sun suulle on tapahtunut)

Sit hommiin! Eka kuva:

Ööööh? Ehkä noita kulmakarvoja ei pitäis rypistää noin? Ei hemmetti mä en ole muuten nyppinyt noita varmaan vuoteen...

Kulmakarvat koholle siis, uusi yritys:

Nojoo toi ei ollut kyllä ankka vaan sammakko. Mut hei kvaak kvaak joka tapauksessa?

Uusiksi:

Tää! Tää! Eiks niin?

Hetkinen, mutta mä katson tuohon kameraan näissä jokaisessa kuvassa. Pitäiskö kokeilla katsoa vielä suoraan peiliin?

PEILIIN, urpo! Ei toi ole peili!

(en osannut katsoa peiliin ja painaa kameran nappia samalla - puutetta hienomotoriikassa?)

No hei ehkä vielä mä tähän loppuun yritän pelastaa mun kasvot ja väläytän tähän sellaisen supervalkoisen suloisen pepsodent jenkki-hymyn. Kas näin:

Damn. Noi hammasraudat.

*******

Aikani kun olin sekoillut (kyllä: tällaista kotiäidit tekevät, kun lapset ovat päiväunilla) totesin, että on tällä pinkki-hommalla varmasti joku pointtikin. Ehkä että "muista tutkia rintasi säännöllisesti", arvelin.

Klikkasin sinne Roosa-nauhan sivulle, ja ai niin tosiaan: kyseessähän on keräys: "Rintasyöpään sairastuu noin 4700 naista vuodessa. Osallistumalla Roosa nauha -keräykseen voimme yhdessä tukea kotimaista syöpätutkimusta, jolla edistetään syövän ehkäisyä, varhaista toteamista ja hyviä hoitoja jokaisen suomalaisen naisen puolesta. Keräyksellä tuetaan myös valtakunnallista maksutonta neuvontapalvelua, joka on tukena syövän koskettaessa."

Ai, tää mun kuvaussessio ei nyt siis välttämättä ollutkaan koko homman ydin? Mhhh. Mä myönnän: en ole yhtenäkään vuotena ostanut tuollaista ruusuketta. Ei ole mitään syytä, että miksi en ole - en vaan ole tullut ostaneeksi.

Lupaus: nyt muuttuu tämä. Käyn ostamassa Viikin apteekista seuraavalla Prisma-reissulla. Ostopaikat täällä.

*******

Tsek tsek myös #momfie-tiimin pinkit asupostaukset sekä arvonta.

Okei vielä yksi kolme:

Anteeksi.

Kommentit

eppunen
Pienen pojan elämää

Kun molemmat lapset (ja Mikko) nukkuu päiväunia niin mää väsyneenä nauran näille sun kuville kun ne on niin huippuja :D ei ketään voi ottaa vakavasti kun se vääntää duckfaceilmettä.

Kristaliina
Puutalobaby

Vakavuus on hyveeni! Ööö eiku? :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Siis tänään on pukeudu pinkkiin-, aleksiskiven- ja mielenterveyspäivä. Siinä on teemoja kerrakseen!

Kristaliina
Puutalobaby

Hmmm millaisiakohan kuvia noista kahdesta muusta teemasta irtoaisi...? :D

Toveri (Ei varmistettu)

Eiköhän toi mielenterveysteema tullut ihan noilla samoilla kuvilla hoidettua myös :D

Kristaliina
Puutalobaby

Ehkä :D

Vierailija (Ei varmistettu)

meijän eskarilaisen mielestä tänään oli aleksis KIVEKSEN päivä, että jos koittais lähestyä asiaa siltä suunnalta ;)

Vierailija (Ei varmistettu)
Mimosani (Ei varmistettu)

Heeeei, eihän sammakot sano että kvaak kvaak??

Kristaliina
Puutalobaby

EIKÖ!?! Tsihihihi mitä ne sit sanoo? :D 

Hei mut se laulun Simo-sammakko ainakin sanoo! :D

annakarin
Anna Karin

Sammakko kurnuttaa! Sanoo kurrnn. Ja ankka kaakattaa ja sanoo kvaak kvaak!

(En mä oikeasti tiedä. Mä vaan aina keksin Ainolle näitä. Mitä helvettiä oravakin muka sanoo?!)

Vierailija (Ei varmistettu)

Simo sammakko sanoo, että kraak! ;)

Kristaliina
Puutalobaby

Tsihihihi todistusaineistoa :D

Kristaliina
Puutalobaby

PS. Joel tuli kotiin:
"MIKS sä näytät tuolta?" :D

Beanilie (Ei varmistettu)

Hihi, vahanko kiva postaus! Saatoin vaan saada muutaman mulkaisun taalla kirjastossa kun repeilin noille kuville (silleen kivalla tavalla!) :')

mutta mista tykkasin eniten tassa oli etta ihan oikeasti kiinnitit huomiota siihen, etta tallaisilla pinkki paiva yms. tempauksilla yritetaan saavuttaa jotakin muutakin kuin poloiset kansalaiset horppaamaan kahvit vaaraan kurkkuun tai sosiaalinen media tayteen selfieita (taas). Tosi moni nayttaa ottavan osaa tahankin tempaukseen, mutta enemminkin sen duckface kuvan kuin lahjoituksen muodossa (oli se lahjoitus sitten rahaa tai aikaa esim. vapaaehtoistyon merkeissa). Toivottavasti instagramista loytyy myohemmin kuva sunkin roosa-nauhasta! :)

Kristaliina
Puutalobaby

Kiitos!

Ja ettei jää sisältöontoksi, niin täten lupaan postata, kun olen sen ostanut! :)

Leea (Ei varmistettu)

Asia on hyvä, mutta en kyllä ymmärrä, miksi pitäisi ostaa tuollainen ruma ja epäekologinen turhake. Mieluummin rahalahjoitus suoraan hyväntekeväisyysjärjestön tilille. Ainakin itsestäni tuntuu, että iso osa lapsiperheen arjesta kuluu tavararöykkiöiden hallitsemiseen, eikä tuota määrää kannata enää millään turhalla lisätä. Juuri tuollaiset pikkuesineet, joille ei ole mitään käyttöä eikä paikkaa, tuntuvat välillä valtaavan kaiken tilan... Jotenkin olen saanut sen käsityksen, ettei teilläkään ole turhan väljää :)

Kristaliina
Puutalobaby

Hmmm joo totta... Ehkä järkevämpää olisi laittaa se summa suoraan lahjoituksena. Siitä ei kyllä sais Instagram-kuvaa :D

Eilisen lupaukset

No kun sait niitä Sini-tuotteita, niin ei niitäkään pinkkituotteita kannata ostaa. Fiskars on myös valmistanut jotain pinkkituotteita joskus. Jos joka tapauksessa tarvitsee jotain, niin silloin voi sellaiseen satsata.

Turussa saa antaa joissain cittareissa pullopantit Itämeren suojeluun tai eläinsuojeluyhdistyksen toimintaan, sen kuin painaa sellaista nappia. Ihan hyvin voisi olla roosanauha-pullonkeräyspantit rintasyöpätutkimukselle viikon ajan tm.

Kristaliina
Puutalobaby

Mä kävin kans siellä sivulla katselemassa, että mitä pinkkejä tuotteita on saatavilla... Mutta ei ollut mitään sellaista, mille just nyt olisi oikeaa hankintatarvetta. Kun ei tosiaan turhaa kamaakaan halua. Sinillä ois tosiaan kans ollut pinkkiä pyykkitelinettä ja lattiamoppia (ja olisin tosiaan saanut niitä blogiyhteistyön ansiosta, jos olisin halunnut), mutta en halunnut. Kun meillä telineet ja mopit on jo entuudestaan :) Eeeeeeeih yhtään ylimääräistä tavaraa meille :D

Toi lahjoitusnappi ois niii-iiin hyvä! Painaisin! Meillä kuitenkin ne kuitit unohtuu aina antaa sit kassalla ja jäävät laukkujen pohjille pyörimään...

Ensimmäisessä kuvassa näytät ihan huolestuneelta urpolta :D

Kristaliina
Puutalobaby

Kiit-TI! :D :D :D

(niin näytänkin)

Silkkitassu

Sun pitää ottaa vielä yks jossa katsot peilin kautta suoraan kameran etsimeen niin sit näyttää siltä et katsot kuvan katsojaa. :)

Tähän on hyvä lopettaa työpäivä! Ihanat kuvat!

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Haha, ihan mainioita. :D

Kristaliina
Puutalobaby

Kahvia :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Kuinka paljon...? :D

Kristaliina
Puutalobaby

LIIKAA! :D :D :D

sarivir (Ei varmistettu)

Heeh :) Ihana.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.