Pöksyihinsä kasvanut puolivuotias

Puutalobaby

Muistatko nämä pöksyt?

Puoli vuotta myöhemmin pöksyjen langat ovat edelleen päättelemättä (ylläri), mutta kappas - niiden sisällä on tuollainen iso vauvanpyllerö!

Jee jee jee, Silva puoli vee!

Kommentit

Jyviä ja ohdakkeita

Onnittelut puolivuotiaalle! Äkkiä se aika menee...

Jee, meilläkin vietetään tänään puolivuotissynttäreitä! Ja stressataan kiinteiden aloituksesta (taidan venyttää aloittamista vielä päivällä ja keitän&sössään perunan vasta huomenna isin ollessa kotona). Innolla seurailen, kuinka teidän ruokailut etenevät... :)

Onnea Silvalle!

HelloAochi

Voi, miten pikkuinen toinen on ollut! Nyt jo iso tyttö :D

Kristaliina
Puutalobaby

Silva kiittää! Ja vastaonnittelee synttärisamista! :)

Oh, mäkin toivon, ettei oltais vielä aloitettu - puolivuotispäivä on mennyt kitistessä ja itkeskellessä vatsvaivoja, niisk. Ma-ti-ke meni ihan hyvin, silloin maisteltiin, mutta eilen illalla alkoi oksentelu ja nyt sitten kovasti kitisyttää ja suruttaa. Pelkäsin jo vähän jotain pöpöä, mutta kyllä tämä ruokamuutoksesta taitaa johtua, niisk...

Baby alkaa olla iso vauva jo, huokaus.

Lähiömutsi (Ei varmistettu)

Hihihi, kuvat kertovat mahtavasti kasvusta! Toivottavasti vatsakin saadaan balanssiin, niin päivänsankari pääsee juhlatunnelmaan, ja äiti ja isi kans.

www.mutsiavautuu.com

Liisa
Osasin!

Heh, oliko nuo villapöksyt teillä kotiutumishousuina, vai teitkö ne synnärillä? Minua harmittaa, ettei tullut otetuksi valokuvaa Ilosta kotiutumassa sairaalasta. Se minivaaviraukka näytti vielä entistäkin pienemmältä käärittynä joten kuten äitiyspakkauksen toppahaalariin ja vyötettynä turvakaukaloon joka sekin oli vielä aivan liian suuri.

Kristaliina
Puutalobaby

Mä olin mukamas neulonut nuo kotoutumispöksyiksi sairauslomalla. Samoista langoista tuli villatakki, joka jäi kesken vesien lorahtaessa.

Hitsi, eiköhän meilläkään ole kunnon kaukalokuvaa...? Höh. Tällaiset löytyivät ensimmäisiltä kotiutumispäiviltä - ikää siis reilu viikko. Niisk.

kotona_hoitopoydalla.jpg

Hoitopöydällä...
(mun kädet! oh, oonkohan mä uskaltanut vaihtaa vaipat jo tässä vaiheessa vai onkohan tää kuva lavastettu...?)

kotona.jpg

...ja isin sylissä. Noi on keskoskoon vaatteet ja silti Silva hukkuu niihin...

 

M-M

Onnea Silvalle!
Meillä vietetään huomenna puolivuotis päivää. Kauhean äkkiä menee aika :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.