Pörinävauva Ikeassa

Puutalobaby

Ai mitäs tänne kuuluu? No Silva viihdytti kanssashoppailijoita tekemällä pierunääniä koko kaksituntisen Ikea-reissumme ajan.

Bbbbbbrrrbrrrr...

....mpdppdp...

...lllffffyyyyyfffff....

....dddddfffff....

Ostimme hyllylevyjä isin kirjahyllyprojektiin ja kukan, joka ehti jo kuolla.

Eipä tänne sitten kai muuta.

Kommentit

Iksu
Tassuja ja töppösiä

Hahhahhah, loistavia kuvia :D Hienosti opittu uusi taito:)

Emilien (Ei varmistettu)

Ihania ilmeitä! :D

Miitu (Ei varmistettu)

:D Meillä taidettiin suht nopsaan ohittaa pieruäänivaihe, mutta porakonetta leikittiin sitten useampi kuukausi RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR... Nyt vuotta myöhemmin kirkas lapsen ääni kuuluttaa kaupan käytävillä "NÄNNI! NÄÄNNI!". Nänni on siis yhtä kuin nalle meidän neidin kielellä. Kielen kärjen nostaminen hampaiden taakse kitalakeen L:n sanomiseksi on vielä suht satunnaista...

Miitu (Ei varmistettu)

Pakko vielä kommentoida, että melkoiset pusuhuulet Silvalla tuossa kolmannessa kuvassa :D Ja teillä on näköjään sama haalari, ku meillä vuos sitte.

Kristaliina
Puutalobaby

Nänni :D

Joo, isiltä perityt pusuhuulet! Ja kaikki muukin kasvoissa, mua usein ihan naurattaa, kun noi mun molemmat kullat on ihan samannäköiset :)

Miitu (Ei varmistettu)

Sama täällä. Ihan on isänsä näkönen tyttö. Ja niinpä oon minäki ihan isäni näkönen. Lapsena se väliin harmittikin aika paljon, kun siis isähän on mies! Nykymaailmas näin aikuisena oon tosin tyytyväinen, että meidät kyllä tunnistaa nimen omaan isäksi ja tyttäreksi...

Vierailija (Ei varmistettu)

Eläinmaailmassa pennut ovat usein isänsä näköisiä, että isä tunnistaisi ne lapsikseen eikä välipalaksi. Ehkä sama päätee vauvoihinkin? ;)

Kristaliina
Puutalobaby

Joo, näin mäkin oon kuullut: ja että etenkin vastasyntyneinä vauvat muistuttaisivat  erityisen paljon isäänsä siksi, että isät tunnistaisivat ne omiksi poikasikseen :)

Vierailija (Ei varmistettu) http://www.elamanivuosi.blogspot.com

Ihania kuvia! Opin ameriikkalääkäriltämme viime talvena, että päristelyä kutsutaan "vadelmien puhaltelemiseksi" (is she blowing raspberries yet?). Hauska kielikuva minusta :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.