Posti toi joulupaketin

Puutalobaby

Joulutylsimys sai paketin - eikä tullut edes risuja, jee!

Hihkaisin siis spontaanisti "mukana!", kun luin positiivisesta joulupostitempauksesta, ja pian posti kiikuttikin minulle joulun ensimmäisen paketin.

Uuuu, keittiövälineitä? Näistä minulle onkin tuttuja... öööh... äääh.... hei onko tuolla lasissa punaviiniä...!?

 

Kaunis paketti piti sisällään myös kivan sisuksen. Kaikesta näki, että salainen blogiystävä oli tosiaankin lahjaa valitessaan ajatellut juuri minua - ihanaa!

Tällaista kaikkea!

Eli tarkemmin:

IHANA Taika-muki!

Tämä valinta osui kyllä ihan nappiin, kiitos! Olen ihaillut näitä mukeja jo siitä asti, kun kerran vuosia-vuosia sitten tämä kuviointi osui Espalla kulkiessani näyteikkunasta silmääni. Peruutin vielä taaksepäin ja pysähdyin katsomaan: mitä ovat nuo ihanat? Enkä yhtään tiedä, miksi en ole koskaan itse näitä itselleni ostanut jo aikaisemmin. Tykkään!

Kettutytön äidille iso kasa kettukarkkeja...

...ja kahvinlipittäjälle vatsaystävällistä kahvia. Äidin ja vauvan masut kiittävät!

Ja vielä bling-bling-osuus, eli:

Oranssia & kultaa.

Mukana tulleen kirjekuoren sisältö (siis sen, jossa luki "saa avata") sai minut ihan hälkeltymään:

Itse tehtyä grafiikkaa, ja jopa kolmin kappalein!

 

Tykkään erityisesti tuosta keltasävyisestä. Onpa kiva kuulla sitten myöhemmin, mitä tekijä on ajatellut tuota keltaista tehdessään. Itselleni tulee jotenkin keijukaisfiilikset (ehkä tuosta väristä?), vaikka mitään keijukaismuotoja en tuosta kuvasta välttämättä bongaakaan...

Mutta oijoi, minullehan tuli jopa olo, että olisin rohmunnut useammankin tempaukseen osallistuneen joululahjat - olenko tosiaan ollut näin kilttinä? Kiitos!

 

"Saa avata vasta 23.12." -kirjekuoren avaan tietysti vasta myöhemmin - se paljastaa sitten lahjan lähettäjän henkilöllisyyden. Mutta hih, taidanpa kyllä noiden grafiikanlehtien käsialasta jo tekijän tunnistaakin... :) Arvaatteko te?

Mutta hyssh, pidetään meidän salaisuutena vielä jouluun asti :)

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Rokkibeibi! Tuo suoja pöydän kulmassa bongattu!

Minnuliini
Hihihii

Rokkibeibi kulmasuojus !

Minnuliini
Hihihii

Hidas :(

millis (Ei varmistettu)

Ja edellisen vierailijan sähköposti on tsinnia@netti.fi

Kristaliina
Puutalobaby

Nopeita molemmat! Eli Rokkibeibin turvatuotteistahan ne :)

Meinasin just kirjoittaa, että voi hitsi kun ensimmäiseltä Vierailijalta puuttuu yhteystiedot, mutta kyllä me luotetaan, että se olit sinä, millis :) Laitetaan meiliä - onnittelut!

Tuo lasipöydän kulma muuten onkin ehdottomasti meidän puutalon vaarallisin kulma - etenkin kun alakerran huonejärjestys houkuttaa leikkimään "ympäri-ämpäri"-leikkiä (juoksemaan ympyrää talon keskiosan ympäri)... Silvahan ei siihen vielä onneksi yllä päätään muksauttelemaan, mutta lapsivieraiden takia ollaan se suojattu jo nyt...

millis (Ei varmistettu)

Hah, mä olin niin häslässä, kun yritin äkkiätäysilläsupernopeasti laittaa puhelimella kommenttia ja miettiä, että miksi noita nyt oikein edes sanotaan (ja päädyin tuohon suoja pöydän kulmassa ratkaisuun, kun ei mun 6kuukautinenkaan osannut auttaa, vaikka kyselin siltäkin:D), että unohdin tosiaan sen sähköpostiosoitteen. Käsittääkseni sä voisit tarkistaa, että tulee samasta ip-osoitteesta kommentit, mutta en tosiaan tiedä miten. (Tämä kommentti on eristä, kun tulin tietokoneelle, nuo kaksi edellistä on samasta puhelimesta).

Aivan ihana tuo Taika-muki. Ja vielä ihanampia nuo grafiikat, onpa kiva ylläri sulle tullut! Watsa-kahvia juodaan meilläkin ja vieraat aina kehuvat kovasti.

Mamma
Mamman Sähkövatkain

äh. ihailin niin noita lahjoja että en edes tajunnut etsiä mitään rokkibeibiä :D :D ja eilen vielä mietin, että varmaan rulee tässä ihan kohta kun on mennyt taas tovi :D :D

 

iity-
Puolivahingossa

Mää saatan tietää keneltä! Hihii :)

Kippuralla

minäkin ihailin vain lahjoja :D

Nani
Blogblog

Jee, tuttua grafiikkaa! Ihana lahja, kaikki on tosi hienoa. :)

Perhe Koossa

Oi, nuo grafiikat varsinkin ovat todella upeita!

Ihania blogiystäviä liikkeellä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.