Pussihuumoria

Puutalobaby

Mitä tekee isi-ihminen herättyään klo 04.50 ja lähdettyään alakertaan reppunukuttamaan enterorokkovauvaa...?

No tietysti: kirjoittaa tuotearvostelun verkkokauppa.comista ostamalleen wlan-adapterille näppäimistölle paperipussille.

Kas näin:

"Tämä erinomainen tuote kulkee nimellä "paperipussi / paperikassi" ja kieltämättä sillä on kaikki sekä pussin että kassin parhaat ominaisuudet.

 Pp/pk edustaaensiluokkaista muotoilua. Klassiseen tyyliin sen mittasuhteet ovat kauniit: korkeuden ja leveyden suhde on 5:4 ja pohjan mittojen 3:1. Nämä suhdeluvuthan esiintyvät jo joonialaisessa temppeilarkkitehtuurissa. Sävy on äärimmäisen vähäeleinen ja yhdistettävissä harmonisesti moderniin mustavalkoiseen, luonnonläheisiin maaväreihin tai hillitsevää kontrastia tavoitellen myös kirkkaisiin pääväreihin. On vaikea kuvitella sellaista yhdistelmää, jossa pp/pk ei sekä tukisi kokonaisuutta että erottuisi edukseen!

Esteettiset arvot sikseen; Verkkokauppa.comin valikoivaa asiakasta kiinnostaa tietysti ensisijaisesti suorituskyky. Siinäkin pp/pk loistaa: sen kokonaistilavuus on suorastaan mullistava 19.44 litraa. Käyttöliittymä perustuu kahteen paperinyöriseen kantokahvaan, joita voi käyttää joko yhdessä tai erikseen. Ne antavat suoraa ja virheetöntä haptic feedback -palautetta pp/pk:n sisällön kokonaispainosta aina kantaessa.

Ainoa liitäntä on pp/pk:n yläosassa oleva universaaliportti eli avauma, johon voi asettaa samanaikaisesti jopa kymmeniä 3.5mm-, scart- tai usb-liittimiä. Pp/pk:n todellinen valttikortti on kuitenkin sen kyky vastaanottaa paperiformaatissa tarjottua aineistoa ilman minkäänlaisia yhteensopivuusrajoituksia (lukuunottamatta jo mainittuja kokotekijöitä; yksinkertaista taitoksiin perustuvaa pakkausalgoritmiä käyttäen tämäkin rajoitus on neuvoteltavissa) ja tähän käyttöön olen itse soveltanut pp/pk:ta. Kaikenlainen kotona pyörivä paperimateriaali syötetään pp/pk:hon tarpeen mukaan taiteltuna, ja kun kokonaiskapasiteetti on täytetty, pp/pk on täydellisen yhteensopiva keräyspaperisäiliön vastaanottoprotokollan kanssa."

*******

Nörttihuumoria vai käsistäriistäytynyt univelka? You decide.

Kommentit

Torey
Näissä neliöissä

Ehkä vähän unenpuutteessa vinksahtanut. :D 

Kristaliina
Puutalobaby

Hihi just mulle sopivasti vinksallaan <3

Torey
Näissä neliöissä

Eiks se oo se normaali olotila perheellisillä? ;)

Minityylin Sari (Ei varmistettu) http://sari.minityyli.fi/

En kestä :D Ehkä molempi pahempi?

Kristaliina
Puutalobaby

Univelka antaa vinksahdukselle mukavat kertoimet :)

Just yks päivä mietin, että toteutuiko kahdet vaunu-unet, ei reppua :)

Kristaliina
Puutalobaby

Välillä. Harvemmin :) Hän on reppuli tämä vauva :)

Kommenteista päätellen mäkin osasin poimia postauksesta olennaisimman :) Meillä ei enää lainkaan reppuli vaan osa vaunuli-tissili vauva :D pikaista paranemista! 

... (Ei varmistettu)

Onko reppunukutus yölläkin ihan normi, vai rokkovauvan erikoisuus? Jos normi, niin pliis, pitäkää unikoulu!!! Tämä ei ole ilkeän anonyymin v*ttuilua, vaan kanssaäidin lämmin neuvo. :) Meillä oli myös ihan järkyttäviä uniongelmia ja koko perhe ihan sekoamispisteessä. Kun lapsi opetettiin nukahtamaan itse (unikoulu 10 kk ikäiselle, yötissi loppui ja tassuttelemalla opetettiin nukahtamaan itse sänkyyn), on meillä asunut paljon onnellisemmat vanhemmat JA onnellisempi lapsi. Tsemppiä, toi on niin rankkaa. &lt;3 Nyt meillä on 1 v 7 kk joka herää enää 1-2 kertaa yössä ja toisinaan jopa nukkuu ihan koko yön. Kyllä se helpottaa, ajan kanssa viimeistään. Mutta ei kannata kärsiä jos kysessä on asia johon voi vaikuttaa.

Kristaliina
Puutalobaby

Huh sentään, ei ole normi! Mutta poikkeustapauksissa näin on tehty; silloin, kun mä en ole nukkunut koko yönä. Silloin Joel nukkuu alkuyön ja sitten nousee Seelan kanssa niin, että mä saan nukkua muutaman tunnin putkeen... Ja siis poikkeukset = flussat, rokot, hampaat, mitä näitä nyt on :D

Itse asiassa unikoulua tämä on vähän niin kuin koko elämä, ollut viimeiset puoli vuotta... Kirjoitan varmaan enemmän sitten, kun jaksan kuunnella kaikki "anna se huutaa" -kommentit :) Varmaan lähes kaikki epätoivokeinot on nimittäin enemmän tai vähemmän kokeiltu...

Mutta joo mä uskon, että aika auttaa. Osittain on auttanut jo. Meillä Silva alkoi nukkua koko yötä 1,5-vuoden ikäisenä, ja pelkästään se on jo iso onni, että edes toinen lapsista nukkuu :)

... (Ei varmistettu)

Odotan mielenkiinnolla juttua! Me nukuttiin myös miehen kanssa pahimpana aikana pari kuukautta eri huoneissa. Sai nukuttua korvatulpat korvissa sohvalla edes puolet yöstä! Ja ei kannata välittää.. Olen huomannut, että usein kärkkäimmin noin kommentoivat ihmiset, joiden lapset on nukkuneet hyvin. ;) Eivät siis tiedä mitä ohjeistavat.

... (Ei varmistettu)

Odotan mielenkiinnolla juttua! Ja kommenteista ei kannata välittää. Yleensä kovaäänisimpiä ovat ihmiset, joiden lapset ovat nukkuneet hyvin... Me nukuimme myös eri huoneissa pari kuukautta pahimpana aikana. Ei olisi kyllä millään jaksanut ilman korvatulppaunia sohvalla! Hmm.. Varmaan turhaa sanoa, jos olette jo kokeilleet kaikkea, mutta oletteko testanneet omaa sänkyä omassa huoneessa? Tietysti Seela on vielä aika pieni.. Mutta edes omaa sänkyä? Meillä sylitakiainen yllättäen siihen totuttuaan nukkui paaaljon paremmin omassa petissä. Ja kun reilun vuoden ikäisenä raaskin viimein koneilla omaa huonetta, niin tilanne parani vielä huomattavasti. Erityistolanteessa (reissu, sairastelut yms) on nyt pari kertaa kokeiltu yhteistä periä, mutta lapsi ei vaan nukahda millään! Hassua kun niin yksilöitä lapset tässäkin. No, mutta toivotan jaksamista ja jään odottamaan kohtalotoverin postausta. :) Uskon, että vaikka kahden pienen kanssa on raskasta, niin toisen kanssa on helpottavaa kun tietää sen kuuluisan viisauden " tämä on vain yksi vaihe" olevan totta..

... (Ei varmistettu)

Haha, sori toisto! Luulin että eka kommentti katosi bittiavaruuteen, mutta kaivautui näköjään jostain esiin. ;)

Jodelie
Mama-mammutti

Tollasella arviolla ja yksityiskohtaisella selonteolla mäkin ostaisin kyseisen myyntiartikkelin ihan varmasti!!

chaura
Misplaced

Edellistä kommentoijaa kompaten heti teki mieli lähteä paperipussi / paperikassiostoksille. Lähettäisköhän ne niitä ulkomaille asti? :D

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.