Puutalobaby 1 vuotta! ...ja synttäriarvonta!

Puutalobaby

Tämä onkin sitten näköjään se aika vuodesta, kun lähes jokainen ajatus alkaa sanoilla "tasan vuosi sitten". Että sori vaan - erilaisia muistelokuohahduksia luvassa todennäköisesti ainakin ensi perjantaihin asti; silloin Silva täyttää vuoden.

Mutta Silva ei ole tämän puutalon ainoa synttärisankari. Tänäänkin on syntymäpäivä!

Ja nyt tulee siis se "tasan vuosi sitten" -lause:

Tasan vuosi sitten julkaisin ensimmäisen Puutalobaby-bloggaukseni!

Idean blogin perustamiseen olin saanut muutamaa päivää aikaisemmin. Se tuli aika spontaanisti, "hei tää vois olla kiva juttu" -tyyppisesti, ja tapani mukaan en asiaa kovin pitkään puntaroinut. Hommiin vaan! Blogin nimi syntyi välittömästi eikä tyylilajiakaan tarvinnut pohtia: siitä tulee minun näköistä, tietysti!

Joelilta tieysti kysäisin, että onko ok, jos ollaan koko porukka siinä sitten omilla etunimillämme ja naamoillamme. Ja Joel totesi, että antaa palaa vaan.

"Mä veikkaan, että jos Krista alkaa tuollaista tehdä, ja tuolla sen omalla tyylillä, siitä tulee vielä iso juttu", Joel ennusti kavereille meidän kotiin järjesteyissä nörttibileissä - blogilla oli silloin ikää yksi päivä.

"Nääh. Arvakaa vaan, kuinka paljon maailmassa on blogeja. Oishan se tietty ihan huippua, jos mulle tulisi lukijoita - mutta miten ihmiset mukamas löytäisivät just mut...? Miten sieltä joukosta muka erottuisi, nääh...", olin aika skeptisenä.

Ensimmäisen jutun julkaisun jälkeen istuin möhömahani kanssa tuossa olohuoneen sohvalla ja tuijoin herpaantumatta Google Analyticsin reaaliaikaista kävijäseurantaa: "Yks lukija, mun juttua lukee just nyt joku! Oho eiku se oonkin minä itse. Ja sitten: neljä lukijaa - tuossa on nyt neljä lukijaa!" Vau.

*******

Ja siitä on nyt siis vuosi. Vau sillekin.

Ja vau sille, että miten te kaikki lukijat olette todistaneet tuon mun nääh-ajauksen vääräksi ja löytäneet tänne! Ja VAU sille ajatukselle, että näin moni ihminen ihan oikeasti käyttää (lähes) joka päivästä omaa aikaansa tulemalla tänne puutalobabylandian juttuja lukemaan! Se on lähes käsittämätöntä. Huikeaa. Se tuntuu niin-niin-niin kivalta!

*******

Minulta on kysytty, että mikä saa minut bloggaamaan - ihan ilmaiseksi tekemään jotain näin aikaavievää, ja vieläpä tässä lapsenhoidon rinnalla. Minun on ollut pakko vastata, että syyt ovat varmasti loppujen aika itsekkäät. Totta kai ne ovat itsekkäät.

Ensin on tietysti kirjoittamisen ilo. Haluan kirjoittaa. Mutta minulla ei ole pitkäjänteisyyttä romaaniin eikä taitoa runouteen. Sen sijaan minulle on kai kehittynyt jonkinlainen jännä ominaisuus: pystyn huomaamaan arjesta pieniä hauskoja juttuja, ja ne muotoutuvat päässäni kuin itsestään tekstinpätkiksi.

Ennen blogia naureskelin, että olen kehittänyt itselleni kyvyn nähdä elämän Facebook-statuksina: kirjoitin Facebookiini pikkunäppärän heko-heko-hauskan statuksen joka ikinen päivä. Nyt teen ihan samaa, mutta bloggauksina. Mikä tahansa pieni hetki voi yhtä äkkiä avautua päähäni valmiina blogitekstinä. Sitten vain etsin itselleni ajan napu-napu-naputtaa sen näppäimistön kautta ulos.

Jotkut ovat taitavia vaikkapa piirtämään tai laulamaan. Minä en. Mutta arkielämän näkeminen hauskana lyhyenä tekstinpätkänä on minun oma pienenpieni luovuuden hetkeni. Se tuottaa minulle iloa, nautintoa, onnistumisen tunteita. Bloggaus on mun juttu.

Ja toiseksi on tietysti tämä: tuottaa aivan huikean paljon iloa saada positiivista palautetta. On se sitten sydämen kuva tuohon yläpalkkiin, kommentteja keskusteluketjuun tai yksityisempi viesti omaan sähköpostiin.

Tuntuu aivan mahtavalta, jos on pystynyt herättämään omilla teksteillä ajatuksia, tunteita. Huomata käynnistäneensä lukijassa jonkinlaisen reaktion, joka voi johtaa jopa johonkin omaan oivallukseen. Asioiden jakamiseen. Vertaistukeen. "Niin meilläkin" -toteamukseen. Kommentteihin. Mielipiteisiin. Lukijoiden omiin, joskus pitkiinkin kertomuksiin keskustelussa.

Ikään kuin ei olisikaan vain minun blogini vaan useita tarinoita yhdessä - joskus te lukijat kirjoitatte omista kokemuksistanne ihan yhtä pitkästi kuin minäkin. Se tuntuu aivan hurjan hienolta.

Kiitos!

*******

Ai niin, otsikossa lukee myös synttäriarvonta!

Halusin siis blogin yksivuotispäivän kunniaksi arpoa jotain kivaa. Mutta mitä? Mietin sitä aika pitkään: sen pitäisi olla puutalobabylandian tyyliin jotain sopivan arkista, näppärää ja sellaista, mistä itse ollaan tykätty. Ei mitään luksusta vaan joku normaali naperoperheen peruskäytännöllinen juttu.

Ja sitten mieleen tuli tämä:

Sormiruokaileva napero? Itsevärjätty ruokalappuharso? Avocadopastan pääaines sotattuna pöytään? Ei, vaan tuo syömisalunen: Stokken Table top.Meillä oli Silvan ruokailualustana ensin sellainen ihan tavallinen Ikean lintukuvioinen ruokailutabletti. Mutta kun sormiruokailukokeilut aloitettiin, niin todettiin, että me taidetaan tarvita jotain vähän... ...no: vähemmän lattiallelentelevää.

Sitten keksittiin tuo Stokken Table top. Eli tuollainen imukupeilla pöytään kiinnitettävä alunen, joka on superhelppo pyyhkiä puhtaaksi, ja lisäksi siinä on vähän kohotetut reunat - napero voi kaataa siihen vaikka kokonaisen vesimukillisen (ja kaataakin) ilman, että koko ruokapöytä alkaa lainehtia.

On se vaan hyvä. Ja arkinen. Ja näppärä.

Niinpä ihan omin pikku kätösin näpytin sähköpostia Stokkelle ja kysyin nätisti, että haluaisivatko he kenties lahjoittaa tällaisen Table topin arvontatarkoitukseen. Ja sieltä vastattiin, että tottahan toki. Jee!

Jee, sanoo myös avocadosuu.Siispä arvotaan!

Mitään sen kummempia kommervenkkejä ei tarvita - muuta kuin että jätä tähän kommenttikenttään yhteystietosi (meiliosoite), jos haluat osallistua arvontaan! Ja aikaa voisi olla vaikka ke 3.4. klo 12 asti, niin saadaan myös tällä hetkellä pääsiäislomailevat lukijat mukaan.

Itseäni kiinnostaisi kuitenkin myös tällainen: mikä on ollut lempihetkesi/ lempibloggauksesi puutalobabylandiassa? Vaikkapa kutkuttavanhauskin tai itkettävänkoskettavin juttu? Tai ylipäänsä joku, mikä sinulle on jäänyt päällimmäiseksi mieleen?

Osallistua voi siis tuohon kysymykseen vastaamattakin - mutta olisi vaan tosi kiva kuulla, mikä teidän mielestänne on ollut kuluneen blogivuoden huippukohta!

*******

 

Krista, Joel & Silva kiittävät kaikkia lukijoita puutalobabylandian ensimmäisestä vuodesta: olette tärkeitä ja tykkäämme teistä kovasti - KIITOS!

 

 

ps. ei sisällä mainoslinkkejä, mutta tuo Table top -alunen on siis pyydetty Stokkelta tähän arvontaan - siksi alla merkintä "yhteistyö"

Kommentit

Kukkavarvas (Ei varmistettu) http://uusioperheenkuviot.blogspot.fi/

Hankala nyt nimetä jotain yhtä hetkeä huikkukohdaksi mutta mä jaksan kyllä kerta toisensa jälkeen ihastella teidän värikkäitä keittiön kaappeja :D niinkuin moni muukin varmaan..

Kukkavarvas@gmail.com

Kukkavarvas (Ei varmistettu) http://uusioperheenkuviot.blogspot.fi/

huikku??? :D huiPPU

Mammara (Ei varmistettu)

Hii o hoi! Minä haluan osalistua arvontaan! :) (lauranmaili@gmail.com)

Vaikka oonkin uusi lukija, oon jo jonkun verran lukenut sun juttuja läpi ja minun lempparini oli se missä kerroit ilostuvasi joka päivä sun rakkaista Silvasta ja Joelista. En löydä sitä nyt tähän hätään, enkä muista sen nimeä, mutta se se oli! Siinä oli kuvakin niistä ja totesit siinä kuinka onnellistuttavia (-onkse sana?) he ovat! :)

OdotuksestaOnneen

Lapsuudenkoti-ikävä on tällä hetkellä eniten sykähdyttänyt juttusi, johtunee omasta samanlaisesta :) 

blogiasi on niin ilo lukea kun siitä tulee niiin hyvälle mielellä! Kiitos että jaat ilostustuttavaa arkeasi meille!

sanna . liisa . lehto @ gmail . com

 

Kristaliina
Puutalobaby

Kiitos, Kukkavarvas & Mammara! :)

Joo ja siis tosiaan ei tarvitsekaan tosiaan mitään tarkkaa jutun otsikkoa tms., vaan nimenomaan mua vaan kiinnostaa tuollainen spontaani ajatus, että mitä on jäänyt päällimmäisenä tästä vuodesta mieleen. HuiKKu onnellistuttavaa, että olette täällä mukana! <3

(ps. vaikka joku ei olisikaan sana, siitä voi aina itse tehdä sanan :D )

Kristaliina
Puutalobaby

Kiitos myös, OdotuksestaOnneen!

Katju (Ei varmistettu)

Sähköposti on olgaliinukka@gmail.com.

Kivointa on ollut huomata miten tosiaan olette saaneet arjen rullaamaan alun haasteista huolimatta ja alkaneet elämään teidän näköistä, onnellista vauvaperheen elämää :)

Tuo palkinto on mahtava idea, voi kun onnetar lykästäisi ja saataisiin pian syntyvälle tulokkaalle tuollainen odottelemaan!

eppunen

Ensimmäisinä tulee mieleen ne ihanat värikkäät keittiönkaapit (mietin niitä toisinaan katsoessani meidän vuokrakämpän rumia valkoisia kaappeja ja haaveilen siitä, että joskus omassa talossa saa maalata kaapit juuri niinkuin itse tahtoo) ja ne ihanat mieskalsarit!

eppunen @ gmail . com

Kummelikopplan
Kummelikopplan

 

Mahdotonta nimetä yhtä tiettyä postausta. Juttusi on hauskoja ja koska meillä on lähes samanikäinen esikoinen, Silvan ja meidän pojan jutut osuvat aika hyvin yksiin :)
 
Onnea yksivuotiaalle!

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei mahtavaa, tuollainen alusta mekin tarvitaan! Pitääkin ostaa, jos ei satuta voittamaan - mitä tuollainen maksaa? Joona (kohta 10 kk) sormiruokailee ahkerasti, tällä hetkellä ei ole mitään alustaa käytössä pöydällä, joten pöytä on aika mielenkiintoinen hinkata puhtaaksi ja lattia - no, tiedät. ;)

En oo lukenut joka päivä blogia mutta usein kuitenkin, ja nyt nousee päällimmäiseksi Silvan kiinteän ruuan aloittamiset (kivaa vertaistukea, kun itsekin aloiteltiin samoihin aikoihin) ja sitten ne ihan ensimmäiset bloggaukset - oli niin kiinnostavaa lukea pienen ihmisen syntymästä.

Kiitos ihanasta blogista!

Hyvää synttäriä! Meillä juhlittiin viikko sitten 1v:tä. Aloin seurata puutalobabyn elämää alusta asti. Ihanaa arkea on kiva seurata, samaistun niin täysillä kaikkiin juttuihin :D Suosikki juttuni on se kun menitte naimisiin :)  Täällä tippalinssissä luin ja toivoin ikuista onnea teille <3  Arvontaan mukaan ( elpa@wippies.fi ) vaikka eipä tuosta alusesta paljon hyotyä ole, kun meillä lentää maidot ja soseet takana olevaan ikkunaan...

Vierailija (Ei varmistettu)

Ai niin mailiosoite unohtui edellisestä eli lissu @ esajokinen . net =)

Vierailija (Ei varmistettu)

musta paras kirjoitus on ollu toi kiintymyssuhdejuttu, siitä sain ite esikoisen 5kk sitten saaneena, paljon paljon ajatuksen aihetta (ja stressinkin kun en ollu ennen asiaa ees miettyny..) mutta pääsasiassa herätti ajatuksia ja keskustelua myös miehen kanssa :)

ja tykkäsin myös siitä sose-jutusta, kun se oli jotenkin niin ihanan aitoa (sun blogi on muutenki) se turhautuminen siihen soseiden tekemiseen :) :D itekkin olen aloitellut nyt soseita ja oon kyllä (ihme ja kumma) tehny kaiken ite (luumua lukuunottamatta) ja onnistumisen tunne on ollu suuri kun toi tirppana suostuu niitä syömäänkin :D

mut siis kiitos aivan superihanasta blogista ja sä oot Krista ihan super &lt;3

emsu_88@hotmail.com

ps mä tarvin ton alustan, koska oon niin keittiösiivousfriikki, se helpottais mun arkea :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Siis mä oikeesti yritin miettiä, että mikä on mun lempparipostaus, mutta en vaan pysty nimeämään yhtä, koska koko blogi on niin loistava, ihana, pirteä, tavallisesta elämästä kertova, paras!! Tän blogin ansiosta olen myös oppinut tekemään uunifetaa :) (Se on niin hyvää, että mä varmaan hehkutan sitä jatkossakin...) Onnea siis puutalobabylle ja vanhemmille! Olette ihania &lt;3

Ja arvontaa varten: kira.ertman@elisanet.fi

Vierailija (Ei varmistettu)

Teidän avioituminen oli yksi sellainen. Mutta olen kyllä aika lailla ihastunut koko tämän kuluneen vuoden tapahtumiin ja tyyliini niistä kertoa. Suurkiitos!

Jenni.matilainen@kouvola.fi

Vierailija (Ei varmistettu)

No tää ei oo huippuhetki mutta aina jaksan nauraa teidän tenavan ilmeitä! Silvalla on jotenkin niin veikeä naama. Mulla on itellä vauva myös, nyt 7 kk, ja toki kaikille se oma vauva on aina kaikista hauskin ja parhain mutta voi jestas tota teidän ihanaa hassuttelijaa. Monesti on pitänyt laittaa kommenttia ihan vaan hassun naaman takia mut sit en oo viitsinyt kun se on kuitenkin vaan naama... Mut se on joku yhdistelmä noita lurppasilmiä ja ilmeikkyyttä. Apua, onko kamalaa sanoa että lurppasilmä? Tarkoitan sitä tietysti täysin positiivisessa mielessä, tuollaiset ihanat silmäkulmat jotka menee vähän alaspäin niin että vauva näyttää aina vähän uniselta. Suloinen. Äh nyt häivyn tästä selittelemästä... Toi vauva 7 kk on aika sotkupossu ja siksi todella kelpais tuollainen pöydänsuoja!

Mailiosoite kuurastas@gmail.com

Ella F.
Siperian Ella

Onnea PTB:lle, kaikille siellä näytön takana tasapuolisesti!

Kirjoittelet sen verran usen ja mukavasti, että yhtä teemaakin on vähän vaikeaa valita, mutta jos noin jonkinlaisen arvion sanoisin, niin näin inhimillistä blogia on mukavaa seurata :) Joka kodissa voi välillä olla kimppu tulppaaneja, mutta siinä pöydällä on usein paljon muutakin kuin Aallon vaasi. Kiitos realismista. 

Oletan että jos voitto osuisi kohdalle, minuun saa yhteyden oman palstani kautta.

Vierailija (Ei varmistettu)

Tyyliini. Jep. Autocorrect...

No nyt mä kävin lukemassa sen tahtomis-postauksen uudestaan ja taas itkettää...

iitukka

Minunkin on vaikea nimetä mitään yksittäistä asiaa... Seuraan blogiasi ihan jo pelkästään senkin takia, että Silva on samanikäinen kuin oman tyttöni (ihan täsmälleen ilmeisesti synttärikaimoja ovat, jos ensi perjantaina tulee vuosi täyteen!). Melkein kaikki teidän asiat ovatkin olleet ajankohtaisia myös meillä! Tykkään kirjoitustyylistäsi ja aitoudestasi. Kiitos Krista huipusta blogista! :)

laura . tuunanen @ gmail . com

Onnea Puutalobabylandiaan! :) Olen lukenut mukana melkein koko vuoden ja se on ollut mahtavaa, kun oma poika on vain hiukan Silvaa nuorempi. On ollut samoja juttuja ja eri juttuja kuin meillä; on mahtavaa saada eräänlaista vertaistukea ihan "tuntemattomalta" :D Mitään yksittäistä juttua en juuri nyt osaa nimetä, koska kaikki tuntuu hassulla tavalla myös omilta; näinhän meilläkin menee :) 

Toivottavasti jaksat jatkaa kirjoittelua, juttujasi on mahtava lukea! Teksteistä voi melkein kuulla sinun äänen ja innostuksen :)

Onnea myös erikseen tulevalle päivänsankarille! :)

saija_a @ hotmail . com

Mamma
Mamman Sähkövatkain

Hassu mies jutut. Joel on aikamoinen hahmo, vaikka onkin oikeasti olemassa. Siis ja olette sinä ja Silvakin ihania. Ihana perhe, ei voi muuta sanoa :)

 

ande
Pilvilinnoja

Kaikki juttusi ovat olleet niin mahtavia kuin olla ja voi, mutta Lemmenlomalla oli kuin suoraan meiltä! :D 

Onnea oikein paljon blogin 1-v synttäreinä, toivon paljon pitkiä ja ihania blogikirjotuksia jatkossakin, olethan tosiaan ensimmäinen joka innoitti mut tähän bloggailuun! ;) Ja s-posti: anna.hiekkataipale@gmail.com

Tansku (Ei varmistettu)

Ensinnäkin täytyy kiittää ja kumartaa iki-ihanasta blogistasi! Onnea 1-vuotiaalle! Se vaikuttaa niin aidolta ja voin samaistua kirjoituksiisi postaus postaukselta. Olen blogisi suhttuore lukija, joten en ole ehtinyt lukea vielä montaakaan postaustasi, mutta niistä jotka olen nähnyt tuli mieleen "pakahtuva sydän" (tai jotain sinnepäin taisi postauksen nimi olla). Ihan itku pääsi sitä lukiessa.. :')

mailiosoitteeni: tanja.tikkanen@gmail.com

Tuollainen alusta oisi niin kätsä ruokailemaan opettelevalle pikkupojulleni!

annemi

Hurjasti onnea yksivuotiaalle, sekä blogille että Silvalle :)

Adiina
Helmiä ja vadelmia

Paljon onnea ja kiitokset itsesi näköisestä blogista!

Paljon on vuoteen mahtunut ja aivan huippujuttuja. Mutta, yksi on kuitenkin jäänyt eniten mieleeni. Meillä taisi lasketut ajat olla melko lähekkäin, mutta otitkin varaslähdön. Jännityneenä luin sairaalasta kirjoittamaasi juttua "Apua, meidän vauvalla on kakkaa silmässä!". Siis mitä? Silloin tuli itsellekin huoliöverit jo ennen synnytystä. :)

Dalmi
Arkisokka

Onnea! :)

En kyllä lähde nimeämään yhtä tiettyä postausta, minusta Puutalobabyn mukavuus on juuri siinä että kaikki jutut tulee luettua. Ja keskosbeiben kasvunseuraaminen koukuttaa tietysti toista ennenaikojaan tulleen lapsen äitiä.

mail.dalmi@gmail.com (Jos ei voiteta, ostetaan kyllä tommonen alunen HETI. Kaikkee (hienoo) ne keksiikin!)

Jenni81 (Ei varmistettu)

Iih! Haluun tollasen alusen!! Osoite on jenni.smedberg@gmail.com.

Ehdottomasti paras hetki blogisi parissa on ollut se teksti, jonka luin ensimmäiseksi ja jonka ansiosta minusta tuli blogisi päivittäinen lukija. Eli se Elämä tässä ja nyt -postaus. Olin itse juuri jäänyt äitiyslomalle ja vietin päiväni omaa kääröäni tuoksutellen. Ja ajattelin juuri niinkuin sinä tuossa postauksessa. Monia muitakin ihania hetkiä (sellaisia "just tältä mustakin tuntuu") olen viettänyt blogisi parissa, mutta tuohon postaukseen palailen aina silloin tällöin uudelleen... :)

Kristaliina
Puutalobaby

Ooo, paljon kommentteja tullut nopeasti - kiitos kaikille!

Niin joo ja sellainen lisäys siis vielä, että jos olet rekisteröitynyt ja sieltä tiedoistasi on löydettävissä myös meiliosoite, niin sitten ei tarvitse tietystikään jättää meiliosoitetta tähän erikseen :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Eksyin joskus vahingossa lukemaan blogiasi. Ennen tämän blogin löytymistä en oo seurannut mitään blogia säännöllisesti tai saatikaan kauheasti lukenutkaan. En osaa sanoa mikä kirjoitus olisi paras, mutta tykkään kovasti sun kirjoitustyylistä.

Tuollainen alusta tulisi todella tarpeeseen. Itselläni on tänään 1-vuotissynttäreitä juhliva tyttö, joka kovasti haluaa opetella itse lusikalla syömistä ja sotku on kauhea :)
pauliinakuusisto@gmail.com

Emmi Elise (Ei varmistettu)

Itse löysin sattumalta Lilyyn, kun olit juuri kirjoittanut "Meille tulee keskosvauva-"postauksen. Klikkasin samoin tein blogiisi ja jäin seuraamaan siitä eteenpäin, jäin koukkuun. :) Itse odotin vauvaa syntyväksi kesäkuussa, joten aihe kiinnosti.
Oma tyttö on tosiaan 2,5 kk Silvaa nuorempi, joten sinun alkuaikojen fiiliksesi ovat jääneet mieleeni parhaiten. Niitä kun tuli paljon peilailtua omiin fiiliksiini.
emmi.saaristo@gmail.com

Vierailija (Ei varmistettu)

tiina.kerkkanen@gmail.com

Aika laaja-alaisesti olen tykännyt kaikista jutuistasi. Paljon on ollut kaikenlaisia arjen pieniä vinkkejä, kuten harsojen värjäystä :) Myöskin syvälliset kirjoitukset ovat hyvin jääneet mieleen suorittajatytöstä ja munkkien opeista.

Kiitoksia vain teille mukavasta blogista, joka kyllä antaa naurua ja hymyjä ainakin tälle äidille.

Amma
Why you little!!

Löysin palstalle aikanaan muistaakseni fb:n mainoksesta "iik, vauvalla on kakkaa silmässä", kuten myös Tommin palstalle "katsotaan nyt onko siellä ketään elossa" tai jotai sinnepäin ainakin.

Aika pian jäin koukkuun moneen muuhunkin Lilyn blogiin ja no, loppuhan on historiaa, eikähän täältä malta pysyä poiskaan, kun kaikki on vaan niin mahtavia!!

Parasta vuodessa on ollu ne lukuisat kerrat, joina olen miehelle kertonut puutalon kuulumisia. Yksittäisinä postauksina mieleen on jäänyt mm. nimiäiset (tai nimiäiskrapula), naimiaiset, "en mitään kasvatusoppaita ole lukenut enkä lue, mutta meillä tehdään näin"-jutut ja jostain syystä se joku överi kultakehyksinen peili :D

Mutta ihanaa, jatka vaan samaan malliin!!

Vierailija (Ei varmistettu) http://horrorfield.blogspot.com

Hei!! Löysin blogisi juuri tänään ja aivan upea!!
Jään seuraamaan, että mitäköhän jännää seuraavan vuoden aikan tulee ;)

sähköposti arvontaan: riitta.a(at)me.com

Mari00 (Ei varmistettu)

Hurjasti onnea 1-vuotiaalle blogille!! Blogisi on aivan ihana ja piristävä, kiitos että jaksat sitä kirjoittaa! En osaa nimetä lempijuttua, mieleen on jäänyt kaikenlaista.. vauvan nukuttaminen verannalla, teidän ihanan värikkäät keittiön kaapit ja talon remontti, ankkapotta ja Silvan arkipäivän seikkailut. :-)

Osallistun mielelläni arvontaan, s.postiosoitteeni on: marispuranen @ gmail.com.

Heyni (Ei varmistettu)

Olen pahasti koukussa blogiisi :D Itselläni on 3,5 kk ikäinen tyttö ja urakalla imen itseeni vertaistukea ja blogisi on tyydyttänyt osan tästä tuki tarpeestani. Iso kiitos siitä! Luen blogiasi, koska kerrot arjesta sellaisena kuin se on, ei pelkästään kaunistelua, vaan ihan oikeaa lapsi arkea.

sähköposti arvontaan: heini154@gmail.com

MariaS (Ei varmistettu)

Oih, alusta olisi kovasti tarpeen! Meidän neiti puoli vuotta on sitä mieltä että soseet on ihan plääh, mutta omaan käteen saatuja paloja tungetaan innolla suuhun.

Mustakin teidän hääpostaus oli ihana &lt;3 Itsekin haluaisin mennä pienesti ja omannäköisesti naimisiin, mutta mies haluaa jotkut isot kesähäät... Muutenkin teidän elämää on ollut hauska seurata senkin takia kun asutaan samoilla huudeilla.

Kiitos ihanasta blogista Krista!

maria.setala@gmail.com

Vierailija (Ei varmistettu)

Heipä hei täällä kanssa yksi arvontaan osallistuva:) (nniiina@hotmail.com)

Olen seurannut blogiasi viime kesästä asti kun aloin vauvasta haaveilemaan, ja nyt odottelen pienokaista syntyväksi heinäkuussa!:) En osaa erityisemmin lempparipostausta mainita, mutta on niin mukava lukea kuulumisiasi sekä seurata miten Silva on kehittynyt. Ehkä parhaimmat postaukset liittyy siihen missä olet kertonut kokemuksiasi jostain tietystä asiasta, ja miten on toiminut. Olen jo monia vinkkejä kahminut sinulta itselleni!:D

Lilie
Leben der Lilie

Onnea yksivuotiaalle ihanalle blogille!

Koko blogi koskettaa, naurattaa ja liikuttaa, mutta ihan näin lonkalta heitettynä mieleeni tulee pari postausta, joista tuli sellainen helpotuksen huokaus: "Me ei olla ainoita, joilla asiat menevät näin, luojan kiitos!" Eli postauksesi rytmittömyydestä ja ulos lähtemisen vaikeudesta saivat pienen kiven tippumaan sydämeltä ja omatunto keveni hitusen :)

Jatka samaan malliin! :)

march6th@hotmail.com

Tiina-äiti (Ei varmistettu) http://rakkaudellatehty.blogspot.fi/

Arvontaan mukaan! Löysin tämän sinun blogin aika vasta, joten en osaa vielä sanoa sellaista tiettyä kutkuttavaa hetkeä. Mutta tykkään sun tyylistä kirjoittaa, se on ihanan rehellistä! Ja aika moneen juttuun naureskelen ja totean täällä kotona yksikseni että niinhän se just on. Niin kuin vaikka tuo mitä juuri kirjotit niistä tekstinpätkistä. En ole koskaan ennen sitä sanoiksi pukenut, tai edes ajatellut, mutta teen just tuota samaa :D Siis ennen ne asiat muotoutui päässä FB-päivityksiksi, nyt osittain blogiteksteiksi. Mietin just eilen että pitäiskö mun perustaa toinen blogi, että saisin jakaa vähän eri aiheen tekstejä. Kai se on vaan joku asioiden jakamisen ilo joka niitä lauseita omaan päähän tuottaa? :D

Osallistun arvontaan! Olis tosi hienoa saada tollainen imukuppisysteemi meidän 9kk vesselille. 

Niin ja vielä se mieleinen blogipostaus... No se teidän naimisiinmeno oli tosi hauska. Itsekin mentiin viime kesänä melko samanmoisesti, tai itseasiassa vielä pienimuotoisemmin naimisiin. Käytiin hoitamassa homma maistraatissa ja päätettiin mennä kävellen. Matkalla alkoikin satamaan kaatamalla eikä meillä ollut sateensuojaa, eli vihkiessä oltiin sitten aivan likomärkiä. Vihkimisen jälkeen haettiin pieni pullo skumppaa ja kauppahallista leivoksia ja herkuteltiin ihan kaksistaan.

Tiia.K (Ei varmistettu)

Hei!
En osaa sanoa mikä olisi ollut paras juttusi, sillä jokaisen jutun minkä minä olen lukenut on saanut hymyilemään ja huonoinakin päivänä on ollut mukava jutella juttuasi juuri siksi että ne saa hymyilemään. Ja pidän kyllä myös siitä kuinka värikästä teillä on :) (itsekkin väri ihmisiä) :) jatka vain samaa omannäköistä linjaasi :) tämä on sinun juttusi :)

Haluaisin myös osallistua arvontaan
tiia.koivuaho@hotmail.com

Niin ja se meiliosoite: kaisakaroliinaniemela@gmail.com

Sandels
Sandels seuraa

Monta juttua olen lukenut kyynel silmäkulmassa, joko naurusta tai liikutuksesta. Hauskimmasta päästä koskettavinta arkihuumoria, mitä mieleen on tuntunut jäävän, ovat ainakin "Apua, meidän vauvalla on kakkaa silmässä" ja "Päivän asu" (sori, en osaa linkittää puhelimella). Lisäksi en voi kuin ihmetellä aikaasaapaa ja värikylläistä käsityötaituruuttasi ("Nimiäismekko"). Edelleen luen jokaisen juttusi (yleensä pieneltä kännykän näytöltä yöaikaan tihrustaen). Kävin äänestämässä myös aussiblogikisassa, vasta myöhemmin kuuntelin radiosta että siinähän voi itsekin voittaa jotain :) Toivotan kaikkea hyvää ja elämänmakuisia arjen ja juhlan hetkiä Puutalon arkeen jatkossakin! Kiitos kun saamme olla mukana!

Minnuliini
Hihihii

Onnea 1-vuotiaalle blogille! :) 

Itse aloin lukea blogiasi huomatessani facebookin oikeassa laidassa jutun yöstä lastenklinikalla. Kamala juttu! :( Kiinnostuin kovasti ja luin yhdessä illassa blogisi läpi. Siitä lähtien olen päivittäin odottanut innolla uutta postausta!

Itsekkään en osaa nimetä yhtä tiettyä juttua, mutta eniten olen tainnut hihitellä aina Joelin piirrustuksille. Ihan parhaita! :) Ja ne mieskalsarit, hihihi ! :D

Joelista viellä sen verran, että hänellä on aivan mahtava tukka ! :O Haluaa samanlaisen ! :)

Sähköposti arvontaan: minnuliini94@gmail.com

MarjaH (Ei varmistettu)

Blogi on tuonut monesti iloa (ja vienyt aikaa gradun teolta, heh). Löysin blogin kesällä, kun olin juuri tullut raskaaksi. Nyt meillä pörrää oma pieni Lumi-tyttönen (jonka päikkäreiden aikaan gradun teko ja puutalobabyn lukeminen jatkuu). Parhaiten mieleen on jäänyt teksti vanhempainvapaiden jakamisesta, mutta paljon muitakin hyviä ja koskettavia tekstejä on ollut :)

amyzxi (a) gmail.com

MirvaK

Voi kun noita tekstejä on niin monta. Ehkä parhaiten ajatuksia herätti se kirjoitus suorittajasta onnelliseksi (olikohan kympistä kasiin ;) ). Ja tietenkin ensimmäinen johon klikkasin facebookin kautta eli Silvan lämpökohtauksista kertova bloggaus.

s-posti: uraaitikotona2@gmail.com

Karla (Ei varmistettu)

Aloin seurata blogiasi jo ennen kuin tulin raskaaksi ja varsinkin nyt odotusaikana on ollut ihanaa seurata postauksiasi arjestanne ja kaikesta maan ja taivaan välillä :) Mieleen on jäänyt paljon juttuja, eniten olen tykännyt ehkä ihan niistä pienistä arjen oivalluksista ja jutuista joita jatkuvasti esiin postauksissa pilkahtelee. Lisäksi tykkäsin kun kerroit matkusteluistasi, niistä lukisin mielelläni lisää! Mulla on tänään menossa rv 33+3 (hui!!) ja lasketun ajan lähestyessä tulee varmasti paljon selattua myös blogin alkuaikojen kirjoituksia :) Meillä nyt tietysti olisi paljon aikaa vielä siihen että pöydälle suojia tarvitsisi mutta tokihan sellainen jossain vaiheessa tarpeeseen tulisi joten osallistun samalla arvontaan! :)

karla.kylmakoski@gmail.com

Kath

Onnea yksi vuotiaalle blogille! :)

Mulle on syöpynyt mieleen fb:kautta tää "iik, vauvalla on kakkaa silmässä" ja ei niin ihana postaus "hot hot baby (yö lastenklinikalla)", jälkimmäisestä nyt ei voi sanoa että se mielestäni paras olisi, mutta mieleen on jäänyt! :)

Kun fb:n kautta löysin blogisi ja lilyn, jäin koukkuun Puutalobabyyn! <3 Jokaisen postauksen luin yhdeltä istumalta, ja ennenkuin omaa blogia laitoin pystyyn piti käydä aina tarkistamassa, olitko kirjottanut uutta juttua :)

Oma blogini on aivan alkutekijöissään, tarkoitus on kirjoitella perheblogia mutta jollain tavalla en saa tuulta siipien alle sen kirjoittamisessa. Eli toivottavasti itsekin nään vuoden päästä tuon blogin 1v päivän :)

MariP (Ei varmistettu) http://siltakulma.blogspot.fi/

Onnea ihanalle blogille &lt;3

Mä oon saanut täältä monet hyvät naurut ;-) Yhdet parhaimmista tais tulla silloin siitä parittomia sukkia koskevasta pienen pienestä postauksesta. Mutta se on vaan pisara meressä ;-)

Arvontapalkinto olis kiva, kun meillä on kans pieni sormiruokailua aloitteleva tytöntyllerö.

Mukavaa pääsiäistä &lt;3

Pages

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.