Sademurina

Puutalobaby

Eilen iltapäivällä makasin viltillä omalla pihalla Silvan päiväunien aikaan. Luin vuorotellen Trendiä ja Tulvaa, hörpin kahvia ja huokailin, että kesä!

Ajattelin kirjoittavani tämän päivän bloggaukseen, että oh: tänä kesänä hankin sellaisen terveen tasaisen päivetyksen ja suloiset pisamat. Makaan viltillä tässä omalla pihalla ja luen vuorotellen Trendiä ja Tulvaa.
(okei saatan tarvita pari muutakin lehteä)

*******

No, tänä aamuna sitten mittari näytti + 10 ja satoi vettä.

Että enpä sanokaan mitään. Korkeintaan vähän murisen.

 

PS. Se Desigualin trenssi ei pidä vettä.
PSS. Chico'sin take away -kassi ei pidä vettä.

Reps.

Kommentit

Liv
Päiväuniaika

Äläpä nyy, ihana sade! 

Kristaliina
Puutalobaby

Joo nyt, kun sitä katselee täältä sisätiloista käsin :)

Kristaliina
Puutalobaby

Joo nyt, kun sitä katselee täältä sisätiloista käsin :)

ekoemo
ekoemo

No niinpä! Ehti jo tottua hyvään. Meilläkin tänään Miehen ainoa vapaapäivä tällä viikolla ja ajateltiin mennä eka kertaa Papun kanssa landelle grillaamaan. Mutta voihan sää. Ei edes vaunulenkkiä. Torkumme siis sisällä. Onneks sateen ropinaa on ihan kiva kuunnella.  

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihana kesä - ja kesäkunto! ;)
Tulin vaan kiittämään kiloklubi-innostuksesta! Pallojen tarkkailu ja ruokien merkkailu loppui lyhyeen, mutta päässä taisi napsahtaa jokin kohdilleen. Olo on muuttunut paremmaksi ja painoa tippunut n. 5 kg. Jepajee! :)

t. Reetta

Kristaliina
Puutalobaby

Hei sittenhän se toimi just hyvin, hieno homma!

...ja mulla muuten sama juttu! En jotenkin saanut itseäni "merkkailukoukuttumaan" (tshih todennäköisesti mulla oli tämä kilpaileva blogikoukuttuminen liian suuri, sen kanssa ei voinut kilpailla), mutta ilman merkkailujakin muistin, että mitä kannattikaan syödä jne. Ja nyt olen takaisin "omassa painossani" ja kropanmallissa - jea!

Vierailija (Ei varmistettu)

Jos olisit kasvimaan jo perustanut, kiittelisit sadetta vuolaasti!

Kristaliina
Puutalobaby

Tsihih tästä voi ehkä päätellä että tänäkään vuonna täällä ei saatu viljellyksi yhtään mitään :)

annakarin
Anna Karin

Mut sade kuuluu kesään! Tosin sen pitäisi olla sellainen ihana ja lämmin, sademetsämäinen -sade. Täällä on onneksi paistanut jo viikon putkeen ja mä yritän olla ajattelematta, että oispa välillä vähän viileempi ja millon sade? On jotenkin tosi raskasta, kun kokoajan pitäisi olla ulkona, eikä saa istahtaa hyvällä omatunnolla tietokoneen ääreen. ;-)

Kristaliina
Puutalobaby

Joo ton tunteen mä kyllä tunnistan - jos on ollut piiiitkään hellettä ja tulee sadepäivä, mäkin ajattelen että jesh, nyt saa olla hyvällä omatunnolla sisällä :) Nyt en vielä oikein vaan ehtinyt kesäfiilikseen, just yhden päivän ehdin tuossa pihalla loikoilla - tuntuu epäreilulta, että se aurinko jo nyt viekkaudella ja vääryydellä multa riistettiin :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Ai sekö oli Desigualin takki! Mahto olla hintava? Mutta hieno on :)

Kristaliina
Puutalobaby

Joo, hieno ja hintava - paljon halvemmalla sen tietysti sai kuin Suomessa, mutta ylitti se silti aika rutkasti tän hoitovapaalaisen minibudjetin :) Taisin just sillä olennaisella kohdalla hetkeksi "unohtaa" oman budjettini - mutku mutku mun äiti siinä vieressä usutti :)

No, toivottavasti se on sellainen, joka on käytössä piiiiitkään.

Pirkko
Pirkko

Kyllä niitä aurinkoisiakin päiviä tulee ihan taatusti no kun kurkkaan ikkunasta ulos niin tänään on juuri sellainen kesäfilttipäivä tulossa <3

Kristaliina
Puutalobaby

Täällä näyttää vähän pilvisemmältä mutta hei - ei sada! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.