Silva Tarina Sammallahti tuli maailmaan

Puutalobaby

Puutalobaby ei selvästikään vielä tunne kalenteria. Koska se tietty merkintä äidin kalenterissa tarkoitti äitiysloman alkua, ei laskettua aikaa. Mustatukkainen minivauvamme saapui siis maailmaan kuusi viikkoa etuajasssa. Kesäauringon sijaan pienenpieni mutrusuu saa nyt lekotella sinivalolamppujen alla lastenosastolla.

Puutalon remontti jäi kesken. Jääköön. Että anteeksi vaan, kaikki lasittajat, puusepät ja mattopesulat. En ole vastannut viesteihinne, koska olen ollut synnyttämässä uutta ihmistä tähän maailmaan!

Kommentit

Minna J.
Oisko tulta?

Onnittelut vauvasta! Onneksi kaikki taitaa olla olosuhteisiin mähden kunnossa, hänellä oli jo kiire maailmaan :) kaikki muu järjestyy ajallaan, aivan varmasti.

Kati Toivanen
Kaksi-nolla

Hei nyt vasta bongasin tän postauksen. Paljon onnea!

Kristaliina
Puutalobaby

Kauniit kiitokset!

Hih ja niinhän siinä kävi, että remontti/raskaushämmennysblogista taisi tullakin remontoimattomuus/keskosvauvahämmennysblogi :) Aika opettavaista tässä iässä vielä oppia, että elämä ei tosiaankaan mene aina suunnitelmien mukaan - eikä aina edes sen plan-b:n, c:n tai d:n mukaan. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei,
Tsemppiä ihanan pienokaisen kanssa! Meidän molemmat tuli maailmaan 5 vkoa liian aikaisin.

Katariina

Ellinen76 (Ei varmistettu)

Täällä tarinaanne seuraa pienokaisen 06/2011 rv:lla 35 + 4 maailmaan pyöräyttänyt mamma. Tyttömme syntyivät lähes saman mittaisina, täsmälleen samat grammat, teidän tyttö oli vain venynyt pituutta 3cm enemmän kuin meidän mini. Teille kaikkea hyvää!

Kristaliina
Puutalobaby

Kiitos tsempeistä! Ihana kuulla, että minivauvat pärjäävät maailmassa :)
(ja äidit minivauvojen kanssa :) )

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.