Suuri pyykkitelinehaaste (hih!)

Puutalobaby

Heh tämän täytyy olla älyttömin haaste, joka täältä puutalosta koskaan on lähtenyt liikkeelle. Niin älytön, että täytyyhän se toteuttaa. Ja hei - yleisön pyynnöstä ja silleen. Tämä on siis... 

...suuri pyykkitelinehaaste!

Eilen bloggasin tästä arjen sisustusklassikosta. Tsihihi ja esim. Vilunkissa sanoi näin:
"Varsinkin lapsiperheessä tuon pyykinkuivaustelineen kokoontaitettavuus on vain harhaa: yhtä hyvin sen voisi valaa betonista tuohon nurkkaan missä se nököttää."

No niinpä! Meillä tuo klassikko taitellaan kasaan vain silloin, kun meille on tulossa sellaisia vieraita, joiden oletetaan käyvän myös yläkerrassa. Silloin myös pedataan sänky. Eli hyvin-hyvin-hyvin harvoin.

Eilisen bloggauksen kommentoijat halusivat nähdä lisää bloggaajien/lukijoiden kuvia arkisesta elämästä, jossa pyykkiteline ylpeänä pönöttää keskellä kotia. Meidän tämänaamuinen näky makuuhuoneessa on tällainen:

Puutalon pyykkistudio... eiku makuuhuone.

Toiseksi eilisessä keskustelussa hilpeyttä herättivät kertomukset klassisista perhepotreteista, joiden statistina tämä desing-klassikko (kantamuksineen) komeilee. Tyyliin näin: 
"Just otin tunnelmallisia lapsi leipoo -kuvia. Sitten paljastui, että kaikissa niissä lapsen päästä kasvaa tuon klassikon pikkusisarus, se pikkupyykin roikotin, jossa oli iloisesti kuivamassa kaikki äitin eriväriset kestositeet."

Kuvia! Kuvia! 

Meillä tuo teline ja pursuileva pyykkikorit ovat oikeastaan jokaisen yläkerrasta otetun kuvan taustalla näin:

Lauantaiaamun muumituokio.

Lisäksi lukijat olivat kiinnostuneita kuulemaan myös muiden viha/rakkaussuhteesta tuohon arjen kapineeseen - sekä tietysti vinkkejä, jos joku on keksinyt jonkin Nobelin perherauhanpalkinnon arvoisen tavan kuivata pyykkejä jossain muualla kuin keskellä olohuonetta. :)

*******

Siispä tästä pyykkitelineblogihaaste (hih) eteenpäin!

Matkalla äidiksi -blogin MM ehti jo eilen kirjoittaa samasta aiheesta näin. Linkkaa sinäkin kirjoitettuasi blogisi tänne, niin löydetään kaikki lukemaan :) Ja blogittomat voivat postata pyykkitelinekuviaan ja -kertomuksiaan tähän kommenttiketjuun!

Tsihihi vähänks tämä koko homma naurattaa: pyykkitelineblogihaaste. Jossain joku blogitrenditutkija (onko sellaisia?) saattais olla ihmeissään. Only in puutalobabylandia & sen lukijat <3

:D

Kommentit

Tommi K
Isyyspakkaus

Saako tällä kokoonmenevällä telineellä sen palkinnon? :) Teline on ammeen päällä, joten jos on käytävä suihkussa, kun pyykit ovat kuivumassa, sitten istutaan ammeessa. Toimii ainakin meillä, ja eipä ole teline keskellä olohuonetta.

Kristaliina
Puutalobaby

Nää on kyllä hyviä! Parempia kuin sellainen oskarin oksa (?), mikä me hankittiin... Mutta meidän pyykkivuorelle noita tarvittaisiin kymmenkunta eikä sopivaa paikkaakaan meidän viistokattoisesta kylppäristä löytynyt, buhuu. 

Saunaan tuollainen kyllä mahtuisi... Meidän pitkän tähtäimen suunnitelma onkin ollut, että saunasta lauteet pois kokonaan (ollaan saunottu kahdesti nyt 2,5 vuoden aikana) ja sinne pyykinkuivaushuone. Oh!

Palkinto? :) Ööö vaikka noi meidän pyykit...? :)

Tommi K
Isyyspakkaus

Meidän perheemme tarpeisiin nuo kaksi telinettä riittävät hyvin, kun pyykkiä pestään muutaman kerran viikossa. Kestovaippapyykit pestään kyllä joka ilta, ja vaipat kuivuvat sitten rättipatterilla. Meillähän on sellainenkin luksus kuin ilmainen pesutupa, jossa on kolme konetta, kaksi kuivausrumpua, kuivauskaappi ja kuivaushuone. Jos siis olisi sellainen poikkeustilanne, että pitäisi pestä vaikkapa yhtäkkiä kaikki lapsen petivaatteet, peitot, lelut jne. yhdellä kertaa (heh heh, mistäköhän tilanteesta onkaan kyse), niin sinne vaan surraamaan. Kerrostaloasuminen <3

:)

Elinabeth
Wislabon

Meillä kävis varmaan niin, että vaikka pyykit olis ollu kuivuneina jo viikon, niin silti istuttas ammeessa, kun ei jaksettas ottaa niitä pois... :)

Toisaalta toihan on ihan mahtava sisustuselementti vaikka romanttisen kylpytunnelman luomiseen: siitä vaan kynttilälyhtyjä roikkumaan telineestä... Ai että, monikäyttöinen klassikko! :D

Niinula (Ei varmistettu)

Meiän ihana pyykkiteline on... Tättärää... KEITTIÖSSÄ, joka on muutenkin jo aivan liian pieni. Eikä asiaa auta yhtään se, että meiän olohuone ja keittiö on käytännössä samaa tilaa, joten vieraat pääsee ihastelemaan aina vauvan vaatteiden lisäksi kaikkia alusvaatteita yms.. Se on vaan ainut mahdollinen paikka kuivata pyykkiä, jos ei taho koko ajan törmätä siihen. Mutta, onneksi kohta voi taas poutasäillä kuivata pyykkiä takapihalla, teline vaan sinne :)

sylissä

Hihi, ilmeisesti lepälily pistää keksimään jos jonkinlaista haastetta. :D

Kristaliina
Puutalobaby

Hihii, mähän en siis edes itse keksinyt tätä :D Kunnia kaikkien aikojen hauskanpöhköimmästä haasteesta kuuluu Elinabethille, MiiaK:lle ja aiheen omaan bloggaukseen ensimmäiseksi napanneelle MM:lle :)

Mun oma makuumielikuvitus puolestaan on surkastunut sellaille "katson päivässä kuusi jaksoa Unelmien Poikamiestyttöä" -tasolle :D Eilen meni tosiaan kuusi jaksoa, yksi jakso 1h 20 min. Laskin, että jos Silvan odottamisajan (kevät 2012; silloin katsoin näitä viimeksi) jälkeen on tullut viisi kautta, jokaisessa 12 (?) jaksoa a 1h 20min, niin mulla on yhteensä 60 jakson eli 80 tunnin (laskinko oikein?) bachelor/bachelorettemarathon käynnissä.

...että arvatkaa vaan, millaista haastetta sitten pukkaa :D

Ahtoliini

Mahtava poikamiesmarathon sulla käynnissä! Tuli mieleen oma loppuraskaus- ja imetysaika, kun katsoin Beverly Hills 90210:n viisi ekaa tuotantokautta (ne löytyy multa DVD:nä) :D

Kristaliina
Puutalobaby

Uuu, vau! Jos mulla bachelorit pääsee loppumaan, niin tiedän mihin lähettää Joelin DVD-lainareissulle :D Hihihi kestäisköhän niitä vanhoja jaksoja vielä katsoa...? Melrose Place ois kyllä kans aika huippu!

Ahtoliini

Joo, täältä saa kyllä lainaan! :D

Meidän ratkaisu on se, että pyykit pestään ja kuivataan mun työhuoneella, joka onneksi sijaitsee samassa rakennuksessa kuin oma kaksiomme. Siellä ne pyykinkuivaustelineet ovatkin jatkuvasti esillä ja sen lisäksi ripottelen pyykkejä kuivumaan jos minkälaiselle kaltevalle pinnalle (pöytä, tuoli, ovenkarmi jne.) niin, että kämpille astuessa näyttää siltä kuin vaatteet asuttaisivat sitä ihmisten sijaan. Aurinkoisina päivinä vien pyykit kuivumaan katolle, missä ne kuivuukin aivan huippunopeasti! Meidän katto onkin oikea Mary Poppins -katto (vain tanssivat nuohoojat puuttuu) ja jos vain tänä viikonloppuna on aurinkoista otan siitä ja työhuoneestani muutaman kuvan tätä haastetta varten. Runo pyykkinarusta jo löytyykin...

jermia
Itärajapakolainen

Itärajapakolainen vastaa huutoon täällä :D

Rynttyliisa (Ei varmistettu) http://rynttyliisa.blogspot.fi

Meillä pyykit mahtuu hyvin suihkuhuoneeseen, mut tää sivuaa aihetta hyvin:
http://rynttyliisa.blogspot.fi/2012/11/pyykinripustusohjeet-miahille.htm...

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Vitsi, ihan mahtava! :D

Kanelibasilika

Mun mummo opetti aina nimenomaan humpsauttmaan kosteat pyykit ennen ripustamista <3 ;) 

Kristaliina
Puutalobaby

Mahtava! :D ...mutta mun täytyy myöntää, että mä oon itsekin aika kamala pyykinripustaja. Joitain noista säännöistä rikon meillä minä ja joitain Joel. En ole ikinä tullut huomauttaneeksi Joelia esim. noista hihojen/lahkeiden oikaisuista (minkä siis minä jaksan tehdä), kun tiedän että esim. lakanoiden ripustamisessa mä oon pahin. Mä vaan heitän ne siihen telineen päälle (ja muiden melkein-kuivien pyykkien päälle kastellen ne uudestaan) ja toivon, että... ...Joel oikaisee ne :D

Ja sukkien lajittelu... Eijeijei aaaaaargh mitä kamalaa aivokapasiteetin tuhlausta, meillä ei sukkia lajittele kukaan :) Eipystyeikykene, ihan kamalaa hommaa :D

Dragons & butterflies (Ei varmistettu)

Sukkien lajitteluun yksi sana: sukkapidikkeet. Googlaamalla Supi-sukkapidikkeet pääsee niitä valmistavan firman sivuille, josta voi sitten tilata sukkapidikkeita mielin määrin. Lisäksi niitä myydään ainakin joissain Citymarketeissa. Kun ne sukat sitten kerran parittaa vaikka koneen täytön yhteydessä, niin sitten ei enää ikinä tarvitse kärsiä parittomista sukista. Siis ikinä! Toki ne sukat irrotetaan toisistaan käytön ajaksi (ellei halua hypellä nilkat yhdessä ympäriinsä), mutta käytön jälkeen ne isketään taas pidikkeillä yhteen ja heitetään koneeseen ja voidaan pesun jälkeen ripustaa yhdessä kuivumaan. Ja sitten sama kierros uusiksi. Ad infinitum. Aikaa säästyy ja hermot lepää.

En ole kyseisen firman edustaja tai muutenkaan hyödy tästä mainoksestani, mutta kun on nähnyt Valon, haluaa siitä kertoa kaikille :).

Katii (Ei varmistettu)

SuPi-sukkapidikkeet &lt;3!!! Mä en ymmärrä, miks kaikki kaverit nauraa mulle. Ja pilkkaa. Ihan hemmetin kätevät taloudessa, jossa molemmat 39- ja 41-koon jalkaiset asukkaat käyttävät lähes pelkästään mustia sukkia.

Andeliini (Ei varmistettu)

Meillä käytetään vain mustia sukkia ja kerran vuodessa värjätään ne mustalla värinapilla pesukoneessa (kera mustien farkkujen ja aluspaitojen). Toimii!

Ljl (Ei varmistettu)

Voihan pyykkiteline! Meillä se kaunistaa kotia makuuhuoneessa, josta se avaran tilaratkaisun takia näkyy ihanasti olohuoneeseen asti. Muuton yhteydessä meidän oli pakko hankkia uusi pesukone, jolloin päädymme ihan omaksi yllätykseksemme ratkaisuun, joka on tätä vaivaa hieman helpottanut, nimittäin Candyn kuivaavaan pesukoneeseen. Ei ollut mikään kphtuuttoman kallis sijoitus, vie vähemmän tilaa kuin koneen ja kuivaajan yhdistelmä. Käytössä oon huomannut että on erinomainen apuri nimenomaan vauvan- ja pikkupyykin pesussa. Pienten vauvanvaatteiden ripusteleminen narulle vie nimittäin yllättävän paljon aikaa, ja lisäksi niitä tietysti pyykätään ihan jatkuvasti. Ihan jokaista koneellista ei meillä raskita kuivata, viehän se kuitenkin sähköä melkosesti. Siksi pyykkiteline on edelleen usein seuranamme.

Veera Katariina
barbamama

Mahtava haaste! Pakkohan tämä oli ottaa vastaan :---)

Vierailija (Ei varmistettu)

Meillä oli yläkerran makuuhuoneista yksi 24/7 pyykinkuivatushuoneena. 3 telinettä pyykkiä jatkuvasti roikkumassa. Sitten kyllästyttiin ja ostettiin kuivausrumpu. Suosittelen lämpimääkin lämpimämmin kaikille. Kivasti tuli tilaa lisää ja aika paljon vähemmän kuluu aikaa kotitöihin kun pyykkiä ei enää tarvitse ripustella - heittää rumpuun vaan. Uuden malliset kuivausrummut ei todellakaan pilaa vaatteita ja ekologistakin on - sähköä kuluu vähemmän kuin pyykin kuivaamiseen huonetilassa kuluva lämmityssähkö.

Päivi1234 (Ei varmistettu)

Nyt ei ole kuvaa liittää ja ideakin voi olla vähän huono jollei ole sopivaa tilaa kodinhoitohuoneessa tai kylpyhuoneessa tai vintillä tai eteisessä...Mutta meillä aivan loistava on pyykinkuivauskaappi - harvoin laitan sitä päälle edes, mutta siellä monessa kerroksessa mahtuu koneellinen kuivumaan kaapin ovi auki hyvin ja ilmavasti ja jos on kiire saada kuivaksi joku pyykki tai vaikka lapsen kastuneet kengät, niin kaappi vaan huristelemaan!

annakarin
Anna Karin

http://www.lily.fi/blogit/anna-karin/hullunkurinen-pyykkitelinehaaste

Onkohan multa tippunu pari ruuvia päästä vai miksi tämä haaste tuntui ihan normaalin kivalta haasteelta? Onkohan multa tippunu pari ruuvia päästä, kun kerron blogissani pikkuhousuista ja rintaliiveistä?! Ei helvetti. :--D

Kristaliina
Puutalobaby

Hihii! Mutta kun kerran on arjesta kirjoittava bloggaaja, niin tätähän se arki on! :D

Viiden juttu

Hei jos teillä on sauna (ja vielä tyhjänpanttina) niin sinne vaan teline pyykkeineen, kuivaa hyvin! Meillä pyykkiteline nostetaan aina ylälauteelle, ei näy paljoa, kuivaa nopeasti koska saunassa aina kuiva ja lämmin jostain syystä, vaikkei saunaa lämmittäisikään. Ainoa haaste on, että todella toimivana systeeminä tää estää saunomisen koska sauna aina täynnä puhdasta ja kuivuvaa pyykkiä. Toimii myös vaatehuoneena, lauteilla hyvin tilaa puhtaiden pyykkien pinoille :D

Kristaliina
Puutalobaby

Joo, pikkuteline meillä onkin kylppärissä, lauteiden viereen matalaan tilaan (meillä on siis viisto katto yläkerrassa) just mahtuu... Mutta siitä lauteista eroonpäsemisestä kyllä haaveillaan - kun ois vaan sellainen sauma Joelilla, että sais pistettyä ne palasiksi ja veks, niin jesh! Ja myöhemminhän sinne voi hankkia sellaiset seinillenostettavat lauteet, jos saunaa tulee ikävä. (tuskin tulee)

Saunasssa kuivaamisessa mua on vähän huolettanut se, että voiko se kosteus jotenkin kertyä sinne, kun meillä on ikkunaton sauna... Onko kenelläkään tietoa tästä?

Oikeastaan sekin on yksi syy, miksi me ei tuota saunaa kamalasti käytetä. Kun ei ole tuuletusikkunaa, koko yläkerta on saunan lämmittämisen jälkeen (sen kaksi kertaa, kun sitä on lämmietetty) sellainen kuumankostea pätsi... Menee saunan virkistävä vaikutus vähän hukkaan, kun seuraava yö menee hikoillessa.

Nyt kun kevät jo lämmittää lasitettua parveketta niin pyykit siirtyvät sinne. Ihanaa! Koko talven on meidänkin makkarissa väistelty kahta kuivaustelinettä :-) ja ne voisi meilläkin kyllä valaa betonista kun ei ole tarvinnut niitä taittaa kokoon varmaan lokakuun jälkeen, hih:-) 

Suvi vaan (Ei varmistettu)

Oman pyykinkuivatus ongelmani ratkaisi lift-kattokuivain. Kotiäidin &lt;3 ;D
Harmittaa vaan ettei se mahu kokonaan levitettynä meijän pikkuruiseen pesuhuoneseen (omakotitaloa ootellessa)..

Anup (Ei varmistettu)

Meillä pyykinkuivatus tapahtuu suurimmilta osin ikean vaaterekillä. Eli laitan koneesta paidat, housut, pyyhkeet ymsyms. suoraan henkareihin ja tangolle kuivumaan. (joka sijaitsee yllätysyllätys.. makuuhuoneessa) Siinä kuivuvat ilman että keskelle paitaa jää se ärrrsyttävä painauma pyykkitelineestä ja helposti saa suoraan siirrettyä sitten vaatehuoneisiin/käyttöön ne vaatteet sitten. Joskus kuivatan pyyhkeet ja lakanat saunan oviaukossa henkareissa roikotellen. Pikkupyykki kuivuu saunan oviaukossa sillä sukankuivatushärpäkkeellä. Ja kesällä toki helppo siirtää ulos tuokin laitos. Itseäni huijaten näyttää siltä että siinä on vain vaatteita roikkumassa ei pyykkiä kuivamassa :D

GoodieFoodie (Ei varmistettu) http://opendoors.homeip.net/thegoodtastediary/

No ihmettelinkin, että eikö kukaan muu muka ripusta vaatteita kuivumaan suoraan henkareihin! Paitsi tietty jotain harvoja tasokuivausta vaativia hienoja juttuja... Joita muutenkin pestään harvoin. Kuivausrumpu ja henkarit, siinä on pienen ihmisen arjen pelastajat.

raks (Ei varmistettu)

Ripustan kanssa henkariin paidat yms, jotta pysyvät suorina. Myös sukat lajittelen kuivumaan vierekkäin, ei tarvi etsiä myöhemmin pareja. Inhoan etsiä sukkien kadonneita pareja!

raks (Ei varmistettu)

Niin ja täällä kuivausteline tosiaan olohuoneessa paraatipaikalla :D Henkarivaatteet sitten eteisessä tangolla, nekin paraatipaikalla vastaanottamassa vieraita heti ovelta :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Se samanen teline on meillä kylppärissä tai saunassa missä lattialämmitys :) kuivuu nopeasti! Ja sit heti kun pystyy niin vaatteet ulos "karuselli"telineeseen kuivumaan!

X (Ei varmistettu)

Hauska haaste, oli ihan pakko osallistua :)
http://xtestaa.blogspot.fi/2014/03/suuri-pyykkitelinehaaste.html

Kristaliina
Puutalobaby

Totta muuten etenkin tuo, että lakanoiden yksin hyllyynviikkaaminen on pyllystä! Mä en koskaan viikannut sinkkuna ollessani, kasasin vaan johonkin ja otin siitä sitten suoraan käyttöön...

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Ihan mahtavaa! :D Mukana!

Kristaliina
Puutalobaby

Hihii, meillä kans tirppanen tykkää piiloutua pyykkien sekaan! Silva on muuten myös hienosti oppinut auttamaan: se tarkistaa, että onko vaate kuiva vai "määkä", ja kuivat sitten otetaan yhdessä pois telineeltä :)

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Jep, meillä kans tarkistellaan, onko jo kuivia. :)

Elinabeth
Wislabon

Blogihaasteneitsyys lähtee tässä! :)

edellisen postauksen vierailija (Ei varmistettu)

Onneksi en osaa tähän sitä kestositeet lapsen päästä -kuvaa liittää, niin säästyy lapsi edes siltä nöyryytykseltä elämässän. Kiitos vaan kaikille ajatuksesta tykkääjille, voitte soveltaa samaa ideaa kotona. Kestositeet on muutenkin kivoja käyttää, niin ei tarvitse hankkia niitä vain tätä kuvaamista varten. :)

Jyviä ja ohdakkeita

Laitetaanpas tällainen ikivanha kestovaippapyykkitelinekuva vastauksena tähän haasteeseen. Samassa kuvassa myös taaperokärryn iloista väärinkäyttöä kauhistelijoille. :)

Kristaliina
Puutalobaby

Mahtava kuva! :D

Ansku1 (Ei varmistettu)

Meillä on niinkin luksusta kuin että yläkerran vessa on valtavan iso ja sinne mahtuu kaks telinettä, toinen siivillä, toinen ilman. Lakanat kuivaan talvisin ovien päällä ja yläkerran kaiteella, kesäsin pihalla. Sukat ripustan sellaseen nipsuripustimeen pareittain. Kaikki ripustettavat,kauluspaidat ym, kuivaankin hengarilla, pidän vessassa aina muutamaa tyhjää hengaria odottamassa valmiina. Kuivat vaan nostelen kaappiin ja tuon uudet hengarit tilalle. Pyykkikone on alakerrassa, mikä on vähän hankala kun pyykkiä joutuu kantamaan edestakaisin, mutta koen sen pienmmäksi pahaksi kuin alkuperäinen järjestely jossa pyykkiteline oli alakerrassa ja joka päivä sai juosta kerrosten väliä etsimässä tiettyä vaatetta että onko se nyt kuivumassa vai kaapissa vai vielä pesemättä, nyt kaikki puhtaat ja on ylhäällä ja likaset alhaalla (paitsi tytön huone jonka lattia on vaatekerrosten peittämä sopivia soviteltaessa. Tyttö on 4v ja prinsessavaihe pahimmillaan)

Ja jos jollakulla roikkuu lasten (ja aikuistenkin...) renkaat katosta, niihin voi pujottaa mopin irroitettavan varren ja kas: lisää pyykinkuivaustilaa, vaikka niille henkarissa kuivuville vaatteille tai lakanoille. Pahimmillaan meidän koti näytti turkkilaiselta mattotorilta, kun ärhäkkä vatsatauti iski koko perheeseen. Lapset eivät aina ehtineet sängystä tai sohvalta kylppäriin tai ympäri huushollia leviteltyihin ämpäreihin...yhdessä vaiheessa kaapista löytyi yksi ainoa puhdas pyyhe, loput olivat kivasti näytillä ovien ja huonekalujen päällä kuivumassa. Iso kiitos telineelle, joka teet työsi valittamatta ja uskollisesti! Ja tottakai pääset myös kaikkiin kuviinkin...

vierailija (Ei varmistettu)

ei todellakaan oo keskellä huonetta vaan kaunihisti mahtuu meidän vessa/sauna tilaan. Siinä se on saunan oven suulla ja hyvin pystyy käymään suihkussaki ilman et pyykit kastuu ja siiretään vain väliaikesesti pois siitä jos saunaan on tarve. Eikä tarci edes vieraita varten piilottaa kylpäärist mihkään sielhän sen paikka kert on.

Ansku BCN (Ei varmistettu) http://barcelonankoti.blogspot.com

Ihanaa, että pyykkitelineistä, noista arjen kaunistajista, keskustellaan :D.
Meillä on sellainen ihmetys kuin pikkuparveke keittiön yhteydessä, hyvin tyypillinen juttu täällä. Siellä säilytän siivouskamat ja imurin, ja siellä on myös pyykinpesukone, silityslauta sekä parvekkeen ulkopuolelle viritelty narusysteemi, jossa pyykit kuivataan. Parveke on sellaisessa talojen välisessä kuilussa. Kaikilla naapureilla on samanlaiset parvekkeet sinne, ja sieltä sitten huudellaan toisillemme tervehdyksiä. Se on siis periaatteessa ulkotilaa, mutta eipä sinne paljon päivä paista. Jos joku tekee paellaa niin haju kyllä jää pyörimään, mutta ihme kyllä pyykit ovat yleensä ihan raikkaan tuoksuisia. Katonrajassa on jonkinlainen katos, eli vesi ei sada kuiluun koskaan ja niinpä se pyykkikonekin voi olla siellä. Kuulostipa sekavalta...
Anyhow, kävin äsken ottamassa ihan kuvankin, mutta naapuri tuli heti kurkkimaan ikkunasta, että mikä salama siellä räpsyy. Niinpä taidan jättää kuvien ottamisen väliin... Mutta se vielä piti sanoa, että silloin kun meidän lapset olivat pienempiä, meillä pestiin ihan valtavasti punasävyistä pyykkiä ja se perinteinen teline tönötti päivästä toiseen olohuoneessa. Pyykkitelineestä, joka notkuu pieniä punaisia vaatteita on muistona monta kuvaa :)

EWE

Mukana minäkin.

Kiva, että tällaisia hullun hauskoja haasteita heitetään ilmoille, jotta ei kävisi aika pitkäksi :)

TheVillis (Ei varmistettu)

Voi ihme miten hyvät naurut sait taas aikaan! Tuota se elämä oli jossain vaiheessa (kun lapset oli pieniä), eikä sillä telineellä ole vieläkään vakipaikkaa! Mahamakkarat saivat sen verran kyytiä tästä jutusta, että ihan huolestuin kuinka sinun mahasi pysyi kasassa:). Tsemppiä sinne yläkertaan!

Pages

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.