Tasan vuosi sitten

Puutalobaby

Elokuun 20. päivä vuonna 2011 oli kuuma kesälauantai. Olin Hietsun kirppiksellä myymässä tavaroitani tulevaa muuttoa ajatellen. Minulla oli oranssi olkaimeton toppi (joka muuten näyttää aika erilaiselta päälläni nykyisin), mutta huivin unohdin kotiin ja poltin päänahkani.

Loput myymättä jääneet kamani roudattiin Joelin luokse Kamppiin ja Hietalahdenkadulla yritettiin väistellä City Marathon -juoksijoita Ikean siniset kassit viuhuen. Sitten mentiin Satkariin syömään ja illaksi minun muuttokaaoskämppääni Punavuoreen.

Jos neuvolan arviot pitävät paikkansa, illalla kummallakaan meistä ei ollut päänsärkyä.

Kommentit

cherrypop (Ei varmistettu)

Haha!

Viimeinen lause on niin mainio!

riksu (Ei varmistettu)

:-D

Mindeka
Ma-material Girl

Piti ihan lukea pariin otteeseen, ennen kuin tajusi :D Tsihihhi!

uusi lukija (Ei varmistettu)

nooh, ne on onneksi vain suuntaa-antavia;) meidän pienen olisi pitänyt saada alkunsa juhannuspäivänä, jolloin mies oli TÖISSÄ, 24h.. vietettiin "tyttöjen juhannusta" Suomenlinnassa:D no, pieni syntyikin sitten 1,5 vko ennen "laskettua aikaa", joten ei tainnut osua ihan oikeaan tuo neitseellinen hedelmöittyminen juhannuksena;)

kalenteri kädessä (Ei varmistettu)

Juu meidän kuopus on myös neitseellistä alkuperää, jos neuvolaan on uskominen. :)

Liisa
Osasin!

Minäpä tiedän ihan faktana, että meillä ei kärsitty päänsärystä viime vuoden Flown aikaan. ;)

Ja jo elokuun viimeisen viikonlopun aattona torstaina kastoin tikun kertakäyttömukiin saadakseni tietää, voinko rellestää lähestyvällä tyttöjen viikonloppureissulla. En saanut.

nip (Ei varmistettu)

Hih. Meillä kävi samoin: sama päivämäärä, mutta seitsemän vuotta sitten :)

millis (Ei varmistettu)

:D repesin. Päänsäryttömyyden jälkeen parasta on, että muistat päivän vaatteetkin. Voit nimetä sen hedelmällisyysmekoksi.;) Löysin vastikään sun blogin ja oon kahlannut kaiken ihan innostuksissani läpi. Ja meni ihan muutama päivä, vaikka lähes aina imettäessä(paskamutsi ei tuijota koko ajan silmät kiinni syövää vauvaa;)) ja illan vapaina minuutteina roikuin täällä. Ois tehny niin mieli kommentoida aika moneen kohtaan, että "Ihan ku meillä!", mutta en sitte kuitenkaan tukkinu kaikkia vanhoja kommenttilootia, vaan aloitin sen vasta nyt...

Kristaliina
Puutalobaby

Hihii, Millis, tervetuloa! Ja mäpäs heti vastakommentoin, että "ihan niin ku meillä!" - mäkin aina roikun täällä Lilyssä imettäessäni :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.