Täysiaikainen!

Puutalobaby

Kuka olisi uskonut? Tai siis en minä! En ikinä. En vaikka sanottiinkin, että kaikesta huolimatta sekin on ihan mahdollista.

37+0. Se tarkoittaa sitä, että meille tulee täysiaikainen vauva!

Meille? Vau.

Tämä maha näyttää ihan feikkimahalta. Niin kuin jossain huonossa sketsisarjassa olisi vaan paidan alle pistetty pallo. Mutta aito se on. Vannon.

Painoa on tullut tänään tasan 20 kiloa. Voi herranjestas. En edes oikein tajua, että mistä se kaikki on tullut - mielestäni syön ihan samaan tapaan kuin ennenkin, en vedä kaksin käsin pullaa tai muita herkkuja. Paitsi avocadoja.

Tuntuu hassulta olla liikkeellä. Supistukset ovat nyt taas liikkeellelähdön jälkeen aika kovat ja kipeät. Mutta nyt niitä ei tarvitse enää pelätä.

Pää sanoo, että ei vielä ei vielä ei me olla vielä valmiita. Mutta ei me tämän valmiimmaksi tullakaan. Kaikki on taas sitten kuitenkin ihan täyttä kaaosta. 

Sitä kohti siis.

 

Isosiskokin odottaa.

Kommentit

Onnea loppusuoralle :) Hienosti sait lepäämällä lisäviikkoja vauvalle <3

Ei enää pitkään ja teitä on neljä :)

 

ps. aivan mahtavan upea raskausmaha!!!

Kath

Jippii! <3

ja minä kun luulin, et mun raskausmaha oli iso :D vaikka sillä hetkellä se tuntu pieneltä :D

annakarin
Anna Karin

Ihanaa! Ja viimeisessä kuvassa näkyy, että ehkä vielä yksi muukin tyyppi salaa odottaa Seelaa saapuvaksi. ;-)

Kristaliina
Puutalobaby

Joo, mahtava kissakatsekontakti tuohon mahaan :)

Silvan kanssahan me kovasti jännitettiin, että miten Tikru reagoi. Pentuna Tikru on ollut vähän villi ja arvaamatonkin. Mutta se on ollut kyllä niin <3 <3 <3, että ihanaa huomata, että mitään huolta ei ole tuon kisumisun suhteen - muuta kuin tietty jatkuva huoli sen vanhenemisesta...

Kummelikopplan
Kummelikopplan

Jess! Ja on kyllä komea pallomaha :D Joko se sairaalakassi on pakattuna?

Kristaliina
Puutalobaby

No ei :D :D :D

Mä en vaan kykene pakkaamaan sitä :) Oon nyt ajatellut, että lähden Kättärille kännykän, kameran ja latureiden sekä hammasharjan ja -tahnan kanssa (plus käsilaukku ja sen vakisisältö) ja Joel saa tuoda sitten tarvittavia juttuja sitä mukaa kuin niitä tarvitaan. Se sopii mun luonteelle vähän paremmin (ja kun asutaan niin lähellä Kättäriä), kun alkaisin vaan kuitenkin stressata sitä laukkua turhaan, jos sitä alkaisin pakata :)

Mippanen (Ei varmistettu)

Hurja maha! :) Ja kun sä olet itse vielä niin pieni, niin se jotenkin erityisesti korostuu. Mulla painoa tuli 10kg viimeisen viiden viikon aikana, mutta se oli nestettä. Kaikkiaanhan painoa tulikin sitten melkein 30kg, voi apua!

Kao Kao

Se kyl näyttää siltä kuin olisit laittanut puhallettavan rantapallon tunikan alle :)

Kristaliina
Puutalobaby

No niin näyttää! :D

Annahio (Ei varmistettu)

Mulla oli juuri samanlainen paidan alle tungettu epärealistisen näköinen rantapallo, kun odotin esikoista. Voit varmaan kuvitella, miltä maha näytti, kun sitten odotin kaksosia... :D

Kristaliina
Puutalobaby

Auts :D Kun se vakikysymyshän tietty on, että "odotatakohan sä kaksosia?". Pitäis antaa vähän vertailukohtaa, että miltä se oikeasti näyttää, kun kaksosia odottaa :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hieno muhkea masu! Mun kaksoset syntyivät 37+3 ja maha oli kyllä vielä vähän isompi lopuksi, mutta ei kovin paljon. ;)

Annahio (Ei varmistettu)

No, maha työntyi vielä huomattavasti pidemmälle (takaapäin mahaa ei nähnyt) ja alkoi sitten luonnollisesti painovoiman ansiosta hiukan roikkua. Kaunista, etten sanoisi ;)

Sitruunalehto

Näistä kuuluisista vatsanmuodoista voisi ennustaa raskauden vielä hetken jatkuvankin. Näyttäisi olevan vielä niin ihanasti pytyssä tuo maha, että Seela ei ole ihan vielä laskeutunut lähtöasemiin. Pakkaa kuitenkin se kassi jo ;) Ihanaa loppuodotusta! Ootteko muuten jo saaneet vinkin vauvan lahjasta isosiskolle. Meillä toimi kivasti " jäänsärkijänä" pikku paketti jonka isosisko sai synnärillä tullessaan katsomaan vauvaa. Jos innostutte ideasta niin sekin sinne sairaalakassiin sitten :)

Kristaliina
Puutalobaby

Toi tunikan muoto ehkä vähän vääristää - itsekin noista kuvista katselin, että onpa hassun pysty. Tuolla sivupalkin Instagram-kuvassa (missä maha paljaana) näkyy se muoto ehkä vähän paremmin...

Joo, toi lahja on hyvä vinkki, kiitos, ja itse asiassa kerran aikaisemminkin se tuli esiin jossain keskustelussa. Mä haluaisin, että se lahja olisi djembe-rumpu :D :D :D Pitäiskin laittaa se jo tilaukseen - hih mutta ei varsinaisesti mikään pikkupaketti kyllä :D Ehkä pitäisi keksiä jotain vähemmän... ...omituista :D

Hymyjä ja haukotuksia

Onnittelut! Huippujuttu. Kyllä pääkin voi vielä sanoa, että nyt on valmista, tulis jo. Mutta melkein toivoisin, että niin pitkälle ei teidän tarvitse mennä. ;)

Nim. kaksi viikkoa yliajan kärvistellyt

Ahtoliini

Jee, mahtavaa! Onneksi olkoon täysiaikaisuudesta! Oon niin odottanut tätä postausta! :D Ja hieno maha sulla kyllä on!

Ei muuten kannata stressata noista kiloista, sillä kyllä ne varmasti lähtee imettämällä ja muutenkin "itsestään". Mulle tuli yhteensä 23 kg, joista vaivaiset 5 kg jäi sairaalaan! Olin varma, että jään ikuisesti isoksi, mutta 6 kk päästä olin lähtöpainossa aivan itsestään :). Tsemppiä!

FFFifi
Fitness Führer

Mulla jäi ekalla kerralla kaikki kilot sairaalaan ja tokalla kerralla ei yhtään. Ei yhtään! En tiedä mitä nestekertymää siinä vielä sain, vauva oli kuitenkin yli 3,5 kiloa, plus sitten istukka, lapsivesi ja vertakin menetin ihan reippaasti... Kaikki oli kuitenkin puolessa vuodessa itsestään pois.

CougarWoman
CougarWoman

Mielentöntä, varmaan kuitenkin rantapallosta (hih) huolimatta kevyt olo, kun noin raskas huoli pois harteilta <3 

Torey
Näissä neliöissä

Onnea viimisille hetkille masun kanssa! Näytät ihanalta! Kuten tuleva isosiskokin. :)

Vierailija H (Ei varmistettu)

Jee, onnea! Ja näytät todella hyvältä!
Mulla tänään rv 40+0, enkä malttaisi enää odottaa yhtään. Kauhistuttaa ajatus siitä, että tässä voi kestää vielä parikin viikkoa. Katsotaan kumpi ehtii Kättärille ensin :) Tsemppiä viimehetkiin!

Kristaliina
Puutalobaby

Ooo, sulla siis tasan! Muista kertoa, koska oot tositoimissa, jännää :) Tsemppiä sinnekin, ehkäpä Kättärillä tavataan!

Oispa muuten kiva päästä samaan huoneeseen "tutun" kanssa, jos perhehuonetta ei onnistuta saamaan... Vai ajattelitteko te pyytää perhehuonetta, vai onko naperonhoitojärjestelyt teillä kotona miten järjestetty...? Meillä on nyt Ämmi kylässä viikon, eli jos nyt lähtisi tapahtumaan, olisi Silvan hoito niii-iiin helppoa. Mutta jännitän, että se tapahtuu just sitten, kun Ämmi taas lähtee takaisin kotiinsa...

Vierailija H (Ei varmistettu)

40+1 eikä mitään tuntemuksia. Käyn täällä ja Instassa päivittäin (no okei, oon lukenut muutenkin teistä päivittäin) katsomassa, että joko teillä on lähtö tullut, on niin jännää kun joku elelee samoja aikoja :)

Me ei pyydetä perhehuonetta (hahaa - vaikka satuttais samaan aikaan, niin ei tarvitse pitää mua perhehuone-kilpailijana :). Esikoinen 1v 8 kk on aika herkkä luonteeltaan ja mä luulen, että sairaala olisi liian pelottava paikka, joten isä palaa kotiin sen jälkeen kun mä olen jotenkin voimissani. Ja kylläpä vaan jännittää nimenomaan nuo naperonhoitokuviot: arkipäiväksi pyydetyt hoitajat eli isovanhemmat ovat 1,5-2 h ajomatkan päässä... joten toivon ettei tule ihan äkkilähtöä.
Olisipas mainiota jakaa huone teidän kanssa, sopii mulle :) Mutta toivotaan tietty, että saatte sen toivomanne perhehuoneen!

Miitu (Ei varmistettu)

Onnea! Ymmärrän hyvin tunteen: tällä hetkellä (kun ainakin toistaiseksi kaikki on hyvin) oon järkyttäny itteäni ajatuksella "entäs, jos tää maha on tässä vielä elokuussa?" Ei kerta kaikkiaan osaa ajatella kesäkuun alkua pidemmälle. Ehkäpä kuitenkin sellainen ajatus, johon on helppo sopeutua (ymmärtäminen voidaan tosiaan jättää sit toiseen kertaan).

Kristaliina
Puutalobaby

Just näin :) Nyt täytyy ihan uudestaan asennoitua siihen, että raskaus voi tosiaankin kestää sen 9 kuukautta :)

Viiverö (Ei varmistettu)

Mahtavaa! On kyllä hieno maha. Mulla on kahdessa viimeisessä raskaudessa supistellut tosi reippaasti ja lopulta ovat menneet kaksi viikkoa yli. :) En usko, että sulla sitä vaaraa, kun "mestoilla" oli niitä muutoksia silloin aiemmin.

Hieno maha! Mahtava juttu että ootte jo noin loppusuoralla. Kohta se hulina alkaa:-) 

raleigh (Ei varmistettu)

Ihana rantapallo. En jaksa odottaa että itse pääsen tuohon vaiheeseen :) Tänään nähtiin pikkukaveri ekan kerran ja laskettua aikaa rukattiin kertaheitolla pari viikkoa aikaisemmaksi. Onneksi, alkaa jo housut kiristää. Loogisesti kun raskaus onkin pidemmällä kun luulin :)
Tsemppiä viime viikoille, ne on varmaan kuitenkin ne pisimmät. Ainakin omasta mielestäni.

Katie
Aika kypsä äidiksi

Jei, onnea! Mahtaa olla kivi vierähtänyt sydämeltä. :)

Ihanan liikkis kuva tuo, missä sekä Silva että Tiikeri odottavat vauvan tuloa...! Kaunis on mahakin. Väitän, että mulla oli silti isompi rantapallo! ;)

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Vitsi, mikä mieletön pallo! :) Ihana masu on. <3

Onnea täysiaikaisuudesta! Ihan mahtava juttu. Nyt saa oikeesti jännittää, että koska täältä kuuluu uutisia. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Onnea! Mä luulin että täysaikainen on vasta viikolla 38+0..?

Kristaliina
Puutalobaby

Kiitos!

Ja joo tästä mä oon kans kuullut kahta eri näkemystä: että onko se raja 37+0 vai 38+0 (eli ko. viikon alussa tai lopussa)... Mutta neuvolalääkäri just nyt viime perjantaina puhui tästä tiistaista täysiaikaisuuden rajana eli otin ikään kuin häneltä tämän rajan :) Mutta vaikka "virallinen raja" olisikin yli, niin totta kai silti vielä olisi kaikkien riskien kannalta plussaa, jos olisi mahassa vielä viikon tai vähän pidempään... Jospa siis vielä viikko :)

Bisquits (Ei varmistettu)

37 se minunkin tietojeni mukaan on, siis täysiaikaisuuden raja. Tiedän, kun mulla odoteltiin tuota täysiaikaisuutta ja sitten leikattiin heti, ennen kuin kunnon supistukset pääsi alkamaan. Onnea hirmuhienosta rajapyykistä! :-)

Niinava
me momma who?

Hieno on keissi! :) Ja täällä mietin samaa kun tänään vaaka näytti 19 kiloa enemmän kuin ennen raskautta, mitähän ihmettä ja kummaa - kai se siitä! ;) Onnea odotukseen!

Jee, onnea!

Ja sit asiasta lentokoneeseen, toi teidän kissa näyttää siltä, että se suunnittelee jotain, jos nyt ei maailmanvallotusta niin vähintään jonkun läpsimistä :D (Kyllä, lapseton kissaihminen huomasi ekana portaissa muikistelevan katin.)

Kristaliina
Puutalobaby

Hih joo mun kissimirri tuolla <3 Mä itse katsoin tuota  kuvaa, että se näyttää ihan sellaiselta pikkukisunpennulta tuolla pää kallellaan istuessaan - vaikka oikeasti se on jo vähän raihnainen (niisk) vanhus <3 <3 <3

CougarWoman
CougarWoman

Lapseton koiraihminen huomasi kissan vasta kommenttisi luettuaan :D

Kristaliina
Puutalobaby

Oho! Piilokissa :)

OdotuksestaOnneen

Ihan mahtavaa! Onnea! On se vaan niin paljon helpompaa täysaikaisen kanssa kun keskosen! Ukko syntyi 38+1

Onnea loppumetreille!Niistä ehkä osaa nauttia enemmän, vaikka onkin supistuksia, kun tietää että joka päivä on aina kypsempi vauva <3

Asikaine
Asikaine

Juhuu! Onnea! Yes yes yes -tuuletukset!

Itse ajattelin, että pakkaan sitten äkkiä, kun synnytys käynnistyy (onpahan jotain tekemistä ja ajateltavaa siinä sitten eh he hee). Sama Misfitsin t-paita päällä taisin saapua kotiin, millä olin sairaalaan kontannutkin. Mutta kaikki oleellinen taisi kuitenkin olla mukana..

 

PiritaV (Ei varmistettu) http://www.aurinkoisiaaamuja.blogspot.fi

Ihanaa!! Niin kaunis, valtava maha :D Paljon onnea ja tsemppiä viimeisiin päiviin ja sitten itse koitokseen. Täällä isosti hengessä mukana &lt;3

Viiden juttu

Voi vitsit miten hienoa että pääsit täysille viikoille! Ja ihan huima tuo maha :D tosi mainio! Se on nyt sitten ihan any day now kun hulinat alkaa. Koitahan saada levättyä vähän ennen sitä :)

Silkkitassu

<3 ihanaa loppuodotusta!!

Pojan äiti (Ei varmistettu)

Ihana masu &lt;3 !!

Paljon tsemppiä ja iloista mieltä koko perheelle. Upean perheen kyllä vauva saa (:

M-M

Onnea täysiaikaisuudesta. Tuo maha on kyllä mahtava <3

M-M

Onnea täysiaikaisuudesta. Tuo maha on kyllä mahtava <3

iitu - (Ei varmistettu)

Wau! Onnea täysiaikaisuudesta!

Ps. Voisin vatsan muodon perusteella vaikka vannoa että siellä on poika! Mutta kai se kätilön sana on vähän luotettavampi näissä asioissa...:P

Kaheliakka (Ei varmistettu) http://kaheliakka.blogspot.fi/2013/10/synnytyksen-edistamiskeino

On kyllä hieno juttu...Nyt voi sitten vaan rentoutua...???!!! Voit käydä kurkkaamassa meikäläisen mietteitä tuossa tilassa viime lokakuussa ton linkin kautta ;)

uusiks :)

EevaE (Ei varmistettu)

Jee, mahtavaa!!! Mulla kävin myös niin, että ekasta tuli vähän yli 10 kg ja tokasta vähän yli 20 kg. Kilot karisee ihan saletisti itsestään kun pääset taas liikkumaan normaalisti :)

Pages

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.