Uudet kuviot (vol. 2)

Puutalobaby

Hähähähähä luulitteko jo...?

Mut ei, eijeijei - tällä kertaa ei uusia vauvoja (ehkäisy! ehkäisy! ehkäisy!) Vaan jotain vielä... ...yllättävämpää? Nimittäin uusi banneri, vihdoinkin! Tätä päivää ei ois varmaan moni uskonut tulevan. Tätä onkin vasta - öööh - nooooo, aika pitkään odoteltu :)

Banneri ilmestynee yläpalkkiin pian (kun osaan ja ehdin). Ainakin viimeistään ensi vuonna! :D

Puutaloperhemonsterit a la Joel

Kommentit

Sulla on todellinen monitaitoinen timantti siellä kumppaninasi!

Kristaliina
Puutalobaby

Kiitos, mä oon samaa mieltä <3

sarivir (Ei varmistettu)

Siis miten voi osata?!?!? Mitenmitenmiten!

Vierailija (Ei varmistettu)

Ja piti vielä sanoa että etenkin äiti on i h a n tunnistettavissa :D

Kristaliina
Puutalobaby

Niin on :) ...mut mun suosikki on kuitenkin toi köntysmäinen isimonsteri :D Mä itsekin jotenkin niiii-iiin näen noissa meidän persoonat :)

marsumursu (Ei varmistettu)

Voi ei, ihan mielettömän hieno tuo kuva, mutta mä niin tykkäsin siitä puutalobannerista! Ähh mun on vaikea sopeutua uudistuksiin! :D

Kristaliina
Puutalobaby

Munkin on :) Arvaa, kuinka monesti tuon laittamisen jälkeen kävin klikkailemassa eri selaimilla ja näytöillä, että hmm miltäs toi nyt näyttää... :) Joitain pikkujuttuja tuohon banneripuoleen oon vielä Joelilta pyytänyt, eli siihen tulee luultavasti vielä (jos taiteilija suo) jotain fiksauksia... joskus :)

Apua se edellinen banneri puolestaan oli mun omaan silmään... ... sellainen ikuinen nolouden lähde, mun itse askartelemapaskartelema silloin, kun tätä blogia käynnistelin. Että itse ajattelisin ainakin, että suunta on oikea, oli se mikä vaan :)

saarah
visual diary

Wau, hieno!

Vierailija (Ei varmistettu)

Tuo on taitavasti tehty mutta ei todellakaan sovi blogiisi. Tuo näyttää joltain Angry Birds-leffan mainokselta ja ei siis liity mitenkään olennaiseen. Ja luulinkin sen olevan! Se pilaa jotenkin blogisi puutalo-tunnelman. Edellinen oli tyylikäs... Uusi yritys!

Pari sannaa

Kännikommentti kello 05:00: 

Vierailija, älä nyt vittu jaksa urpoilla. Bloggaaja päättää itse, mikä liittyy olennaiseen.

(Hik. Nukkumaan. Jos saan vihaavien vihaajien vihat päälleni tämän kännikommentin takia, piehtaroin niissä tyytyväisenä. Lällällää!) 

Pari sannaa

Korjaan, 05:01.

PiritaV (Ei varmistettu) http://www.aurinkoisiaaamuja.blogspot.fi

Hehee, loistavaa, välillä kännikommentti on se paras kommentti :) Mun on kans usein tehnyt mieli sanoa sama näille anonyymeille urputtajille. Rapsakkaa aamua sinne dagen efterin suuntaan! :)

ps. eriävän palautteenkin voi sanoa nätisti. Itseasiassa, mä kans ensin katsoin vaan, että ihan HULLUN siisti kuva ja niin taitavasti tehty, mutta sitten toisaalta.. iik, mikä ristiriitä MINUN silmissä ja korvissa blogin nimeen.. hmm.. No mutta, päätös on bloggaajan ja kuva on HIENO!

pps. toisaalta se ristiriitakin voi olla siisti juttu :)

Kristaliina
Puutalobaby

Hihihi mahtavaa, ehkä munkin pitäis alkaa vastailemaan kommentteihin kännissä :D :D :D :D Ensin pitäis vaan suorittaa se känniin pääsy, mikä... ...uhhuh, kauhea vaiva - nykyään tekee mieli mennä nukkumaan jo yhden viinilasillisen jälkeen :) :) :) Mut joskus, joskus elämässä vielä mäkin oon kännissä, joskus, oh joskus :D :D :D

Pari sannaa

Eikä tullu ees krapulaa! Suosittelen känniin pääsyä lämpimästi - sitten joskus :D 

Kristaliina
Puutalobaby

Mä oon vähän kade :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihania ökkömönkiäisiä ^_^

puuhkis (Ei varmistettu)

Oikein hieno on kuva! Olen vaan ikävä kyllä samaa mieltä kuin eräs kommentoija, ettei tuo oikein sovi blogiisi (tai siis omaan mielikuvaani siitä). Puutalobaby -nimeen yhdistän itse puutaloidyllin, mikä ei tuosta kuvasta näy millään tapaa. Mutta kai sitä kaikkeen tottuu ja mielikuvankin saa muuttumaan. :) Avoimin mielin otan uudistuksen vastaan!

Kristaliina
Puutalobaby

Yläbanneriin saattaa tulla vielä pientä fiksausta tuota puutalo-osaa ajatellen... Oon pyytänyt, ja taiteilija vielä kypsyttelee ajatusta :) Tai sit käy niin, että tää vaan jää, ja jossain vaiheessa kaikki (myös mä) ollaan ihan totuttuja siihen :D :D :D Mut joo muutos johonkin läpikotaisin tuttuun tuntuu aina kummalliselta, myös mun omasta mielestä :)

Tiia - Littlebigthings (Ei varmistettu) http://littlebigthings-littleb.blogspot.fi

Wau!!

Vierailija (Ei varmistettu)

Siis voi ei miten hieno! MITEN se piirtää noi? Siis tarkoitan tekniikkaa, vesivärit? En vaan voi ymmärtää miten joku pystyy tollaseen. Tulee vähän mieleen sellanen peli kun Dixit, siinä on hyvin samantyyppisiä kuvia :) (http://www.lautapelit.fi/Dixit) mainostan peliä tässä samalla, se on ihan huippu!

HeidiÄs (Ei varmistettu)

Hmm, tää näyttää mun niemeks vierailija vaikka kirjotin kyllä tuohonkin viestiin HeidiÄs. Millä ei toisaalta suurta merkitystä kun en mä mikään vakkarikommentoija ole :D

-HeidiÄs

Kristaliina
Puutalobaby

Photoshopilla eli Fotarilla :)

sarivir (Ei varmistettu)

Mä oon ennenkin sanonut että Joel vois alkaa kuvittaa lastenkirjoja ja nyt tämän kuvan myötä voisin sanoa että lasten animaatioleffatkin menis :) Hirmuisen taitavaa jälkeä "amatööriksi"(?).

Tilia kirjautumatta (Ei varmistettu)

Jotenkin tuo kuva kaipaisi toista nimeäkin blogille kuin Puutaloa. Ehkä se talo on tässä vähän sivuraiteella ollut muutenkin viime aikoina ja teemat olleet muussa perhe-elämässä kuin elämässä just puutalossa ja babytkin kasvaa pian ulos baby-vaiheesta, joten nimenmuutostakin voisi harkita? Kuvan oliot ovat minusta toisaalta ihan kivoja, toisaalta aika luotaantyöntäviäkin. Uuden lukijan on varmaan aika vaikea hahmottaa, minkälaisesta blogista on kyse, kun kuva ja sana ovat noin ristiriidassa keskenään. Minun on vaikea kuvitella kuvan babya asumaan puutaloon, tyyppi näyttää merenelävän ja sienen risteytykseltä ja on kotoisin jostain pelistä tai sadusta eikä perinnemaalilla maalatusta hirsitalosta. :)

Jodelie
Mama-mammutti

Mä oon aina jotenki aatellu et Puutalobaby on enemmänki "Puutalobeibe" eli Krista ite! :D

Tää on hauska, vaatii varmasti totuttelua, mutta tosi kiva! Ja se puutalo tarvitaan sinne kyllä ei ehkä se perinnemaalilla maalattu hirsitalo vaan vaikka tämäntyylinen:

http://4.bp.blogspot.com/-Tu03uK-EQTw/UWSq6yAK-iI/AAAAAAAAA9I/2RFDKuZLI2E/s1600/Fantasy+Forest+Tree+Houses+Wallpaper+1938x1211.jpg

 

Kristaliina
Puutalobaby

Hieno tuo kuva!

Vierailija (Ei varmistettu)

Siis HUI-KEEN HIE-NO! En ymmärrä vastustusta! Onko ihmiset lukenut jotain toista Puutalobaby-blogia? Bannerihan kuvastaa teidän menoa just mahtavasti. Parempi kun entinen! :)

Kristaliina
Puutalobaby

Kiitti! Meidän perhehän se siinä - aika olennaista mun mielestä :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Krista, Aika kaukaa haettua että teidän perhe kuvassa. Katsos uudestaan. Ehkä olisi aika hankkia lasit.
Ei ihan osaa yhdistää noista kummajaisista mitään ihmisyyteen viittavaa persoonista puhumattakaan! Ei ei niin ei!

Anna Blue Eyes

Tuli vaan mieleen, että laseja saakin kaupasta, mielikuvitusta ja huumoria ei...

Vierailija (Ei varmistettu)

Jos on mauton piirros niin sitten on. Makua ei ole kaikille suotu. Eli piirros ei ole tyylikäs ei sovi blogin tyyliin ja kirjoituksiin mitenkään.

Anna Blue Eyes

Mielestäni taas kuva on upea, hauska ja sopii hyvin. Mielipiteitä on erilaisia, ei kai siitä mihinkään päästä. Esimerkiksi jotkut kommentit ovat minun mielestäni käsittämättömän tyhmiä.

Loppujen lopuksi Kristan blogi ja valinnat, sehän 'Se Juttu' on; blogin superi sisältö ja jutuissa juuri se omaleimaisuus. (En ole ainakaan itse aloittanut tai lopettanut yhdenkään blogin lukua bannerista riippuen.)

Ja jos me lukijat ei kaikki nähdä kuvassa heidän perhettään, mutta he näkee, niin hei tutustutaan siis vähän lisää :) 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.