Uusi lempparipaita

Puutalobaby

Mikä tekee lempparipaidan?

No:

Siinä on mukava leikkiä.

Se on värikäs ja iloinen.

Siinä on tiikereitä!

Se on itse tehty ja ajatuksella lahjaksi annettu.

Kiitos kaunis, Liisa! Ei ole kyllä parempaa kuin itse tehdyt lahjat - voi hitsi että arvostan!

Kommentit

Cpop

Itse tehdyt vaatteet on ihania! Kangasvalikoima on nykyään niin hurja, että kaikille löytyy aina jotakin. Harmi ettei itsellä ole varaa ostaa kaikkia ihania kankaita mitä haluaisin tai aikaa tehdä kaikkia niitä ihania vaatteita mitä haluaisi!

Ihana paita! Ihana Silva!

Liisa
Osasin!

Jeeeee! Ihanaa, että tykkäsitte tiikerilaumasta! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihana paita! :)

Vierailija H (Ei varmistettu)

Hei antakaas tietävämmät muutama vinkki, mistä löytyisi edullisia ja hyvälaatuisia kankaita lastenvaatteisiin?

Ihana paita!

sylissä

Kiitos tästä ihanasta blogista! :) Tykkään kovasti ja seurailen mielelläni puuhastelujanne vaikka harvoin tuleekaan mitään kommentoitua. Viime yönä näin unta jossa sinä, Kristaliina, olit jossakin tapahtumassa tanssimassa Bollywood-tunnelmissa ja minä siinä jännitin että jos me tapaisimme... En tiedä miten kävi. Mutta ilmeisesti touhuja on seurailtu tarpeeksi kun tulevat uniinkin. ;)

Liisa
Osasin!

Vierailija H, (kotimaisia) nettikangaskauppoja on ihan hirveästi, osa edullisempia kuin toiset. Tsekkaa ainakin www.kangastukku.com ja www.fabriina.fi.

Tämä hetki

Mutta kysymys kuuluukin, muristaanko teillä(kin) myös leijonan lailla? ;)

Nau (Ei varmistettu)

Välillä ihan ihmetyttää miksi lapsettomana sinkkuna olen niin kovin kiinnostunut elämästänne ja käyn lukemassa jokaikisen postauksen, mutta eihän sitä syytä tarvitse kovin kauan etsiä kun tuo suloinen Silva-napero saa hymyn leviämään korviin asti :)

Kiitos kun haluat jakaa perheenne arkea :)

Kristaliina
Puutalobaby

Visitor, hehee tiedän täysin tuon äänen, mitä kuvailet :D  Leijonamurina oli meillä nii-iii-iiin vallalla tuossa jokin aika sitten, mutta niisk nyt huomaan sen kadonneen jonnekin. Nykyään vaan "bum-pumpum" ja gäng-äng-äng" :)

Marsikka: Tiiätkö just eilen me saatiin Bollywood-tanssitunnilla koreografia valmiiksi ja mietittiin, mennäänkö sitä esittämään jonnekin... ...että oot päätynyt unissani jotenkin hassusti jollekin telepatia-aaltopituudelle!

Nau: Tosi kiva kuulla, kiitos! <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.