Vaunuhuumaa osa 2 - VAUNUARVONTA!

Puutalobaby

yhteistyökiitokset: Bumbleride

Okei, eihän tämä meidän vaunuhuumamme siis tähän loppunut - mähän jo kerroin, että meille vaunuja tarjonneita tahoja oli kaksi... :)

Toinen minulle meiliä laittanut oli Jonna, joka on blogin vakkkarilukija ja töissä pienessä maahantuontiyrityksessä... ...joka tuo Suomeen amerikkalaista Bumbleride-nimistä lastenvaunua. Merkki oli itselleni entuudestaan tuntematon, mutta kuulemma Jonnan tarjoama Bumbleride Indie Twin on valittu jo kaksi kertaa USA:n parhaaksi sisarusvaunuksi. Klikkasin itseni saamaani linkkiin, ja... ...oh, ihanat!

Tämän bloggauksen kuvat eivät poikkeuksellisesti ole omiani (ylläri, ihan niin kuin ette heti huomaisi) vaan ihan mainoskuvia - tämän liikkumisrajoittuneisuuteni takia nimittäin en lähtenyt enää erikseen liikkeeseen kuvailemaan näitä... Sori! :)

 

Ennen Emmaljungiin tutustumista kävin siis myös tätä Bumbleridea katselemassa. Ja niin kuin viimeksikin kirjoitin, Variston AT-Lastenturvasta poistuessani, Annun asiantuntevan vaunuoppitunnin jälkeen olin jo aika varma, että nämä ovat meidän vaunut. Vaunuissa oli niii-iiiin paljon hyvää!

Myymälärullailukokemuksen jälkeiset plussat:

  • kapeat kaupunkivaunut - leveys täsmälleen sama (74 cm) kuin tupla-Bugiksilla
  • hurjan ketterästi liikkuvat - kääntyvät eturenkaat siis näissäkin
  • rinnakkain istuttavat: molemmilla erilliset kopat ja omat säätönsä
  • tosi hyvän näköiset - näin jo mielessäni meillä nuo turkoosit vaunut ja niissä värikkäät vaunuverhot...
  • pienet yksityiskohdat: esimerkiksi rattaiden sisäkangas hengittävää ja antibakteerista bambua (!) ja ulkokankaissa käytetty kierrätetyistä virvoitusjuomapulloista valmistettua kangasta (oh, ekologistakin!)

Vauvan vaunukoppa Indie Twin -tuplarattaisiin sijoitettuna.

...ja se ainoa meidän valintaamme vaikuttanut miinus oli tämä:

  • istumaosan suunta ei ole käännettävissä - naperovaiheessa matkustaja siis kulkee kasvot menosuuntaan päin...

Siinäpä sitä sitten oltiinkin ison ratkaisun edessä. Heh niin kuin tietysti jokainen vaununostaja ostoksillaan. Molemmissa meille tarjotuissa vaunuissa oli yksi iso plussa, mikä toisesta puuttui: Bumbleride Indie Twin on viisi senttiä kapeampi kuin Emmaljungan Viking. Ovatko nämä ne ratkaisevat sentit, joiden perään sitten itkemme, jos valitsemme Emmaljungat...? Ja sitten taas: Emmaljungan Vikingeissä matkustajan suunta on käännettävissä, Bumbleridessa ei. Ja äh, tämähän oli ollut minulle juuri se olennainen juttu.

Kumpi ominaisuus näistä on meille tärkeämpi?

Joel sanoi sentit.

Minä sanoin käännettävyys.

Pähkäilimme valintaa niin kauan, että hih molemmilta tahoilta taisi tulla jo meiliä, että nooooh...? :) Valinta-ahdistus kuitenkin helpottui, kun totesimme että tavallaan emme voi tehdä "väärää" valintaa tässä. Molemmat vaunut ovat ihan huippuhyviä, valinta täytyy tehdä vain fiilispohjalta.

Minun fiilikseni taisi sitten olla vähän voimakkaampi, hih. Päädyimme siis valitsemaan itsellemme ne Lastentarvikkeen tarjoamat Emmaljungan Vikingit.

*******

Sen Jonnalle lähteneen sähköpostin kirjoittaminen oli jotenkin ihan absurdia, tyyliin: "Kiitos ihan hurjan paljon ihanasta ajatuksesta - mutta emme me otakaan näitä meille hyvää hyvyyttäsi tarjoamiasi vaunuja." (TÄH?!?)

Niinpä naputtelin perään jotenkin näin: "Me kuitenkin tykättiin noista vaunuista ihan älyttömän paljon, ne oli niii-iiiin kivat! Tämä on kyllä nyt vähän hurja idea... Mutta olisittekohan edelleen valmiita antamaan vaunut, jos arpoisin ne lukijoiden kesken...?"

Jonnan vastaus kuului: "Minä tykkään hurjista ideoista - arvotaan vaan!"

Eikä! Hihkuin ääneen jopa ehkä enemmän kuin alkuperäiset vaununlahjoitusviestini saadessani. Ei voi olla totta - puutalobabylandian kaikkien aikojen isoin arvonta: TUPLAVAUNUT!!!"

Pysyttekö vielä kärryillä? Tämä nimittäin jatkuu.

Seuraavaksi aloimme pähkäillä, että hmmm tuo tuplavaunujen arvonta tietysti koskee vain kaksilapsisia perheitä, joilla vaununhankinta on juuri nyt ajankohtainen. Mutta lukijoissahan on paljon myös niitä, jotka vaikkapa juuri nyt odottavat ensimmäistä lastaan... Pitäisikö...?

KYLLÄ: Puutalobabyn lukijoiden kesken arvotaan siis SEKÄ Bumbleride Indie -rattaat (yhdelle lapselle) ETTÄ Bumbleride Indie Twin -rattaat!

Aika älytöntä, huh huh!

Jonna toivoi, että ottaisimme kuitenkin nuo Indie Twin -tuplarattaat ensin testikäyttöön puutalobabylandiassa: että käytännössä kokeiltaisiin, miten niillä mahtuu ratikkaan ja lähikauppaan. Hih - ehkä Jonnalla oli ajatuksena heittää niille Vikingeille vähän haastetta: katsotaan, miten nämä vaunumallit pärjäävät keskinäisessä vertailussa oikeassa käytössä.

Ja sitten, kun olemme tuplarattaita vaikkapa kuukauden verran käyttäneet (lupaamme pitää niitä mahdollisimman siististi!), ne arvotaan eteenpäin jollekin Puutalobabyn lukijalle. Joskus ehkä tuossa maalis-huhtikuussa, riippuen tietysti että koska tämä vaunun pienempi vauvatestaaja päätyy putkahtamaan maailmaan...

MUTTA PUOLESTAAN: nuo yhden lapsen vaunut (Bumbleride Indie) arvotaan lukijoiden kesken N-Y-T-NYT!

*******

Jos siis jaksoitte lukea tänne asti tarinaa, niin täällä on ARVONTA!

Tässä välissä bloggaaja esittää taas kainon pyynnön:
Vaikka tämä nyt tällaista vaunuhuumaa onkin, koko hommahan lähti siis liikkeelle siitä, että meitä (ja monia muita) huijattiin ja nämä ihmiset sekä Lastentarvikkeelta että Bumbleridelta halusivat auttaa meitä hurjan ikävässä tilanteessa. Onkohan tämä aivan naiivintyperä pyyntö - ehkä on, mutta silti: toivon siis ihan vilpittömästi, että nämä vaunut tulevat sitten voittajalle omaan käyttöön ja tarpeeseen! Pliiiiiis ei siis voitontavoitteluun (vaikka arvo iso onkin) ja edelleenmyyntiin! Mutta joo, kyllä mä luotan, että tällä porukalla on sydän paikoillaan. Ja JOS voittaja vieläpä olisi valmis oman käyttönsä jälkeen antamaan nämä vaunut eteenpäin niitä tarvitsevalle (kuten me tehdään niiden Emmaljungien kanssa), niin <3 <3 <3 kiitos!

*******

Okei huh en siis jaarittele enempää, vaan arvotaan jo ne hemmetin vaunut! :)

Jos siis haluat osallistua näiden Bumbleride Indie -vaunujen arvontaan (yhdelle lapselle), jätä hihkaisu itsestäsi tämän bloggauksen kommenttikenttään! Kerro kommentissasi myös vaikka, että minkä ikäistä pikkutyyppiä näissä sitten tulevaisuudessa työnnellään, jos voitat!

Olisin myös hurjan iloinen, jos vaunun voittaja voisi sitten myöhemmin kirjoitella minulle&Jonnalle muutaman lauseen verran käyttökokemuksiaan - mutta näistä voidaan tietty sopia sähköpostilla myöhemmin.

MUISTA jättää itsestäsi myös yhteystieto eli sähköpostiosoite (jos et ole rekisteröitynyt Lily-käyttäjä) siihen kommenttilomakkeen sähköpostikenttään!

Arvonta on käynnissä ke 26.2. klo 16 asti! Arvottavat vaunut ovat tällä kertaa mustat.

Kiitos kaikille osallistumisesta - yksöisvaunujen arvonta on päättynyt ja voittaja löytynyt! Maalis-huhtikussa tällä samalla kanavalla arvotaan vielä Bumbleride Indie Twin -tuplarattaat, pysy siis kuulolla!

No niin, ja sitten viestiä tulemaan (hih jään odottamaan myös kommenttejanne koko hommasta) - ja kiitos Jonna & Bumbleride!

PS. Oletko yksi niistä huijatuista? Jos menetit sille huijarille rahasi yksittäisvaunuja ostaessasi (etkä ole vielä ostanut vaunuja), laita mulle meiliä - arpaonneasi vauhdittamaan laitan arvonnan yhteydessä sinulle kymmenen "arpaa". Tai jos menetit rahasi tuplarattaita ostaessasi (etkä ole vielä vaunuja ostanut), pysy kuulolla ja laita meiliä viimeistään sitten, kun tuplavaunujen arvonta on ajankohtainen. Sama juttu siis - saat sitten kymmenen "arpaa" arvontaan!

PSS. Bloggaus merkattu "yhteistyö", koska siis arvotut vaunut saatu Bumblerideltä. Itse saan näistä arvontabloggauksista ainoastaan hyvää mieltä - mutta sitä kyllä ihan roppakaupalla! 
Voi että toivon, että arpaonni veisi nämä molemmat vaunut "hyvään kotiin"! :)

Kommentit

Ooooh ehdottomasti mukana!!!! Oih kuinka tarpeeseen ne tulisivatkaan: meillä tyttö 11/11 ja nyt masussa kysymysmerkki toukokuulle asti ♡

Angela (Ei varmistettu)

Oi, olen mukana! Meidän 1v10kk poika köröttelisi näillä rattailla enemmän kuin mielellään.

HelloAochi

Oi, apua, miten kovasti mä toivoisin noita!!! Kun K täytti just 2v, kuten varmasti tiedät, ja samaan aikaan viime viikolla meidän edelliset rattaat lopetti yhteistyön, ja kun en kuitenkaan enää raaski toisia ostaa, kun eihän se niitä ihan kauheasti käytä enää, mutta käyttää kuitenkin sen verran paljon, että elämä on kyllä nyt tosi tosi paljon hankalampaa. Esim mummolle ei oikein enää voi mennä, kun Vuosaareen on niin pitkä matka, ettei tuo jaksa kävellä/istua bussissa kiltisti niin pitkään :(

 

AAAAAAA miten tarpeeseen nuo siis tulisivat!!

Vilunkissa (Ei varmistettu)

Voi kun näpsät näköiset rattaat! Ja mukana arvonnassa, meidän 1v 3kk pikkujäbä varmasti viihtyisi tuossa kyydissä :)

nooooora (Ei varmistettu)

Mukana arvonnassa! Meillä on 1,5 vuotias poitsu, ja tarkoitus olisi luopua yhdistelmävaunuista. Vaikuttavat tosi näppäriltä! Hienon yhteistyön olet saanut ikävän sattumuksen vuoksi, hyvä homma!

MirvaK

Meiltä löytyy massiiviset yhdistelmävaunut, joiden autoon ahtaminen on enemmän kuin työlästä (erityisesti painavuuden takia), 1v4kk tytölle olisi erittäin tarpeen - varsinkin kesää ajatellen - RATTAAT. Ja ehdottomasti jos voitan, niin hyvä laitetaan kiertämään!

Katii (Ei varmistettu)

Huikea arvonta! Osallistun yksikkörattaiden arvontaan! Toivon kuitenkin salaa mielessäni, että arvonnan voittaa joku, jota on kans huijattu nettikaupassa tai muuten rattaat tulisi erityisen-erityisen kovaan tarpeeseen! :)

Kesäbebe (Ei varmistettu)

Mahtavaa! Ehdottomasti mukana Indie-arvonnassa. Vaunut tulisi meidän kesällä syntyvälle vauvalle, lähinnä lenkkeilyrattaiksi kun vauva vähän kasvaa.

Moikka! 
Ensiksi onnea aivan tuhannenmiljoonasti saamistanne vaunuista!!! IIk miten ihanaa! <3 Ootte ne ansainnut kun olet niin paljon hyvää antanut tämän blogin muodossa muille, joten hyvä kiertämään! jes <3<3

Ja eikä miten ihanaa on että saat arpoa parit vaunut lukijoiden kesken! Mä niin osallistun nyt tähän! Mulla on 10 kk poika, joka olisi kovin mielissään uudesta menopelistä. Toki osallistun sitten kun tuplia arvotaan niin uudelleen sillä toiveena on piankin perheenlisäystä ja silloin tarvitaan tuplia! :) 

Tsemppiä loppuraskauteen ja tietty arpaonnea mulle ;) 

AnnaZ (Ei varmistettu)

Mukana arvonnassa! Kyydissäistuja syntyy vasta toukokuussa mutta olemme harkinneet näitä Bumpleride rattaita ja siihen sitten vaunukoppaa!

Pulina (Ei varmistettu)

Mukana arvonnassa! Meillä tuleva vaunumatkustaja matkustaa vielä mahassa, eikä meillä siis vielä minkäänlaisia lastenvaunuja ole. Kun vaunuille ei enää meille löydy käyttöä, ne varmasti menisivät seuraavalle tarvitsijalle ilmaiseksi, jos ne itsekin olisimme ilmaiseksi saaneet.

hiluvitkutin

Täältä kahden maailman välistä halutaan kanssa mukaan. :) Meillä on siis esikko työn alla, kahden parikymppisen perheeseen. Näppärät kaupunkivaunut olis meille pakko-ostos hyvin varhaisessa vaiheessa, koska täältä liikutaan kaikkialle vaan autolla. Kuitenkin maaseudun rauha asettaa kotivaunuille hyökkäysvaunu-määritteet, joten kahdet on saatava ja budjetti ei ole iso niitä yksiäkään varten. Kuitenkaan ei haluttais mitään rihveleitä kaupunkivaunuja, vaikka ne onkin ne kakkoset. Olis siis aivan mahtavaa saada tälläset, juuri että vois sit vielä ilahduttaa jotain tuttavaa huippu kivoilla vaunuilla, kun niitä ei enää itse tartteis. Ja voi miten iloinen pieni vaimo siinä olisikaan. <3

Uuden elämän arvoitus

Oho, mieletön arvonta! :) Meidän vauva on kohta 5 kk ja kulkee i-k-i-v-a-n-h-o-i-l-l-a Emmaljunga-vaunuilla (siis oikeasti 90-luvun alusta, retrot, jooooo, mutta aika romut). Muutaman kuukauden päästä ne jäävät pois käytöstä, kun pieni ei enää mahdu niihin, joten uudet alkavat olla ajankohtaiset :) 

StiinaT (Ei varmistettu)

Mukana arvonnassa! Meillä tyttö 10/12, jolla kierrätetyt rattaat käytössä. Toiveissa sisarus, jolle nuo vanhat alkavat olla jo turhan käytetyt.

Kiitos Kristalle parhaasta mammablogista. Puutalobaby on itse asiassa ainoa blogi, josta luen joka postauksen. :)

Tonsku (Ei varmistettu)

Hei
Meillekin nämä tulisi niin hyvään käyttöön. Marcus on tällä hetkellä 2.v ja kaipailee vielä kovasti rattaita. Etsinyt olen kovasti, mutta opiskelijalla tuo budjetti on aika rajoitettu :) Olisin niin ikionnellinen jos tälläiset voittaisin :)

Asstrid (Ei varmistettu)

Mukana! Huippua!

Mariial (Ei varmistettu)

Ihana arvonta! Osallistun arvontaan, koska home yllätti vaunumme talven aikana ja nyt tytsy 1v4kk joutuu matkustamaan jo muutamassa kodissa kiertäneissä matkarattaissa, joissa kankaatkin jo repsottaa ja pyörät kolisevat. Joten enemmän kuin tarpeeseen tulisivat! :)

Moltefor (Ei varmistettu)

Meillä on vähän yli 1-vuotias pikku tyyppi joka tartteis vähän pienemmänt vaunut :D Ja kyllä olen salasesti lukenut sun blogia kohta öööh noin puoltoista vuotta vähintään ja aina on pitänyt kommentoida mutta aina unohtunut. JA mitä parasta sillon kun plussasin niin aloin lukemaan ;P

Tarja T (Ei varmistettu)

Ihana idea :)
Vaunut tulisivat käyttöön tulokkaalle jonka laskettuaika on neljän viikon päästä ja saattaisihan tuo isosisko 2,5 vuotta niitä myös testata :)

Vaaleansininen unelma

Oi! Mukana arvonnassa! Meidän 3viikon päästä puolivuotias pirpana olisi mielellään jo nyt rattaissa, mutta maaliskuun lopulla se on viimestään edessä kun saamme palauttaa lainassa olleet vaunumme takaisin omistajalleen jolle on tulossa uusi pienokainen niitä käyttämään! Joten tarpeeseen tulis!

Ja aivan mahtava ajatus että nuo vaunut annettaisiin aina eteenpäin niitä tarvitsevalle ❤️

 

HannaC (Ei varmistettu)

Ihan huippu arvonta! :) Meidän poika on kohta 2- vuotias ja olemme kulkeneet aina käytetyillä vähän niin ja näin kulkevilla rattailla/vaunuilla, joten uudet tulisivat todella tarpeeseen. Kiitos muuten ihan mahtavasta blogista! Me eletään samoja aikoja pojan kehittymisen kans kuin teidän tyttö ja sisarustakin ollaan suunniteltu eli nää sun monetki postaukset on enemmän kuin hyviä. Sulla on niin rento ja persoonallinen tapa kirjoittaa! Arvostan suuresti! :) Hyvää ja aurinkoista kevättä teidän perheelle!

Vakkarilukija (Ei varmistettu)

Ilmottaudun arvontaan. Meidän tytsy 11 kk. :)

melluli (Ei varmistettu)

Hip hip mukana hienossa arvonnassa tulevaisuuden jälkikasvua varten + paljon ystäviä joille voisi lainata/lahjoittaa! :) Mahtava idea ja yhteisöllinen meininki! Hyvä kiertämään &lt;3

aN-nA (Ei varmistettu)

Oi! Näillä vaunuilla työnneltäisiin siskoni elokuussa syntyvää esikoista :) olisivat varmasti ketterä junamatkustamisessa, jotta pääsisivät usein toiseen kaupunkiin tätä tätiä tapaamaan :)

sj (Ei varmistettu)

Mukana arvonnassa. Tuplarattaat kiinnostavat oikeastaan enemmän, kun toiveissa toinen lapsi ja kova yritys päällä, mutta valitettavasti vasta nämä ovat ajankohtaiset. Voi, jospa jo silloin kuukauden päästä tilanne olisi toinen ja tarve sisarusrattaille varmistunut!

Ja samaa mieltä kuin Katii (21.2.2014 11:28): "Toivon kuitenkin salaa mielessäni, että arvonnan voittaa joku, jota on kans huijattu nettikaupassa tai muuten rattaat tulisi erityisen-erityisen kovaan tarpeeseen! :)"

Miitu (Ei varmistettu)

Hip hei, mukana ollaan tuplien arvonnassa. Hyökkäysvaunumallia olevia tuplarattaita tuskin enää tarvitsemme, mutta tällaisille pienemmille ja ketterille löytyisi varmasti käyttöä. Jos kaikki nyt menee maaliin asti hyvin, niin ikäeroa meidän lapsilla tulee olemaan hieman reilu kolme vuotta. Laskettu aika meillä on vasta loppukesästä, joten hyvin ehtisitte testata.

Miitu (Ei varmistettu)

Hohhoijaa. Sisälukutaito kohdillaan: tää tais olla "vaan" (absurdi sanavalinta tähän kohtaan) yksöisversioiden arvonta. Niille meillä ei ole tarvetta, joten minut voi napata listasta pois. Muutenkin aloin sairastaa sitä, ettei me niitä niin paljon tarvita kuin moni muu.

Onnea muille hienoon arvontaan!

Päivi1234 (Ei varmistettu)

Mukana! Ihan omia biologisia lapsiani en näillä voisi kuljettaa, lapset on jo koululaisia. Mutta mä työskentelen lastensuojelussa ja olisipa aika huippua, jos voisin täällä lahjoittaa vaunut käyttöön niitä todellatodella tarvitsevalle perheelle!

marjut88 (Ei varmistettu)

Voi vitsit minkälainen arvonta!! Harvoin tälläsiä näkee missään.
Tänne kelpasi nuo yhden istuttavat rattaat. Poika 2v. Muutettiin juuri maalle (ja meillä ei muuten ole autoa) niin joka paikkaan pitää kävellä. Meillähän on vain pulkka, rattaat annettu eteenpäin puoli vuotta sitten. Eipä tullut mieleen, että maalla tosiaan autottomana kävellään jokapaikkaan :D Nyt on talvella ollut pulkka käytössä mutta nyt alkaa jo lumien sulaessa hankalaa liikkua pulkalla, joten lenkit on alkanut vähenemään. Normaalisti poika siis kävelee niin pitkää kuin jaksaa ja sitten istuu pulkan kyydissä. Olen yksinhuoltaja, eli pojan kanssa kahdestaan muutettiin tänne maaseudun rauhaan.
Joten nuo rattaat tulisi niiiin tarpeeseen meille! Ja kun sitten me emme enää niitä tarvitse niin ne annetaan (ei myydä!) eteenpäin. Laitetaan hyvä kiertämään siis :)

Miikkulainen (Ei varmistettu)

Hep! Minun ja kesällä syntyvän lapsen elämää helpottais niiiiin paljon tälläiset rattaat. Oon käynyt jo testaamassakin näitä. Yksinasujan talouteen on vaan suuri kuluerä yhdet ihanat-ihanat rattaat, joten kovasti tulisi tarpeeseen rattaat, jotka on lapselle hyvät ja vieläpä nätit.

mariaelina (Ei varmistettu)

Osallistun! Ensimmäinen lapsi vasta vatsassa, mutta olisipa hienoa saada hänelle vaunut valmiiksi.

Helkis (Ei varmistettu)

Mahtavaa, kuinka onnellisesti teidän vaunuasioissa kävi! Ja hienoa myös, että sait arvottavaksi kahdet rattaat!
Meidän yhdistelmävaunut oli aikanaan virheostos ja ollaan pitkään haikailtu kätevämpiä rattaita 8 kk lapsukaisellemme. Mukana arvonnassa siis!

Vierailija (Ei varmistettu)

Mukana arvonnassa :) Poika 9kk matkustaa siskon vanhoissa rähjävaunuissa, uudet pienemmät ois niin hyvät. Meillä kaikki menee kiertoon ilmaiseksi, joten se homma on hanskassa ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Moikka! Osallistun myös. Lapsi 5kk ja nyt käytössä 80-luvun jovit. Ajattelin, että kun kasvaa niin eivät käy, kun kopalliset ovat ja edelliset käytin loppun asti vanhimman lapseni vanhat, hän 10-vuotta. Jäin minimiäitiysrahalle, kun yrittäjän tuloni jäivätkin niin pieniksi (yksityinen perhepäivähoitaja). Mutta onneksi sain vanhalta mieheltä kotiin kuljetettuna nuo jovit 35 eurolla. Hävettää näitä kirjotella, näitä omia rahajuttuja. miksiköhän? Olen iloinen, että saitte tai saatte vaunut. Tosin ei ne sinullekaan ihan ilmaiseksi tule. Kuinka paljon oletkin nähnyt vaivaa valoisiin kirjoituksiin ja kauniisiin valokuviin ja miehesikin on usein kuvissa mukana, ei mikään simppeli homma, vaikka kuvat ovatkin ihanan luonnollisia. Arvokkaita työtuntaja. &lt;3 Kiitos blogistasi. Arvonta ratkaiskoot. -Pipsa

Kikke (Ei varmistettu)

Ihanat rattaat tulisivat kohta 10-kuukautiselle Kaapo-pojalleni, jonka ahkeraan kierrätetyt matkarattaat vetää ihan viimeisiä kilometrejään..

HMM (Ei varmistettu)

Mukana! Meillä tyttö 6kk ja uusien rattaiden osto just käsillä. Ja kun meille ei näille enää käyttöä ole niin annan ne sit eteepäin. Tässä suvussa uusia vauvoja tulee aika tiuhaan tahtiin :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihan mahtavat. Meidän 1v2kk pojan emman yhdistelmät hajos tänää kauppareissulla. Ja muita rattaita ei ole koska yhdistelmä emnaljungathan on ikuiset.. :) blogia olen lukenu ööö kun aloin odottamaa nuorimmaista eli kesällä 2 vuotta.

Jezza (Ei varmistettu)

Heippa ja ihana arvonta. Itselläni on pojalle (7kk) jo suht toimivat rattaat mutta ystävästäni tulee yllättäen jo 4:en lapsen äiti kesällä. Miehen töissä alkoi kuitenkin juuri YT neuvottelut ja ystäväni opiskelee joten uuden vauvan tarvikkeiden hankinta tuottaa helle siis hieman haastetta tällä hetkellä. Uudet toimivat rattaat olisivat varmasti heille pelastus arkeen :)

Kath

Minä myös! Meidän pikkumies täyttää viikon päästä vuoden. Meillä ei ole mitään näppäriä rattaita, vaan ollaan edelleen käytetty yhdistelmävaunuja. Eikä ne puolestaan ole kovinkaan näppärät :) 

Viljaista

Omani kurvailee vielä sujuvasti Bugiksilla, mutta useampikin kaveri tuskailee ensimmäisten vaunujen oston kanssa. Ois ihan huippuu päästä jeesii jotakin heistä näin ihanalla lahjalla! <3

Raissi
RetroPrinsessa

Saana kohta 1 vee osallistuu myös arvontaan. Äiti ei osallistu, koska sillä on aina niin huono tuuri :D

Lukis (Ei varmistettu)

WAU! Osallistun arvontaan, kyydittävänä olis juuri 1v täyttänyt tyttö :)

Siel (Ei varmistettu)

Mukana arvonnassa! Heinäkuussa syntyvälle esikoiselle etsitään kuumeisesti rattaita. Harmillisesti työttömän tuilla ei kovin kummoisia saada niin tällaisen voittaminen olisi oikea lottovoitto tähän talouteen.

Norpsu (Ei varmistettu)

Mukana arvonnassa! Rattaissa matkustaisi juuri 1 vuotta täyttänyt Eetu poika :)

Lenny (Ei varmistettu)

Tulivat NIIN tarpeeseen. Meillä kaksi lasta, 2kk ja reilu 2v, eikä tuo isompi viihdy enää tuplissa ja meillä ei ole kuin rikkinäiset yhdenistuttavat matkarattaat (joihin ei pienempi tietenkään vielä käy). Joten jos arpaonni suosii, lupaan laittaa meidän tuplat kiertoon ilmaiseksi niin me saadaan pienemmälle omat kiesit :)

Lenny (Ei varmistettu)

Toki tuossa kuuluisi lukea tulisivat. Ajatuksissani olen jo voittaja :)

LilMy (Ei varmistettu) http://pienetvarpaat.vuodatus.net

Mukaan arvontaan! Meille tulossa pikkukakkonen näillä näkymin huhtikuun alussa ja ollaan jo uudet tuplat ehditty ostamaan, mutta nyt on etsinnöissä vaunut yhdelle, niin, että esikoinen saa kävellä (esim. puistoon/tarhaan/kaupassa/ym) ja tätä toista voi sitten lykkiä vaunuissa, ilman, että tarvitsee sätätä niillä tuplilla :D Eli syntymättömälle tulisi käyttöön, meillä kun voi kopankin tuplista lainata! T. Bumbleridereihin rakastunut

väbäleissön :) (Ei varmistettu)

Ehdottomasti mukana. Meillä asustelee kymmenkuinen poitsu. Blogisi on ihan paras ja tsempit loppuodotukseen :D

Hannushka

Lähden arvontaan mukaan silläkin uhalla ettei minua hyväksytä... sillä minä USKON ja TIEDÄN että vielä minun masussani lähtee kasvamaan pieni vauveli, aikaisintaan 10vk:n päästä ja viimeistään kesällä, ja ottaen huomioon ne sadat ja sadat eurot mitä vielä joudumme tästä unelmasta pulittamaan, olisi upo-uudet ja ilmaiset vaunut enemmän kuin tarpeeseen kun unelmamme on täyttynyt. Ja jos sellainen epäonni nyt kuitenkin kävisi ettei vauvelia masuuni saada, antaisin vaunut ilomielin sisareni pojalle 2-vuotislahjaksi syksyllä :)

Martsu Hoo (Ei varmistettu)

Jaahas, kirjottelin pitkät pätkät perusteluineen mut julkaise-panalluksen jälkeen jäi jonnekin.. Onkohan sivut jumissa kun kaikki haluaa kyseiset vaunut :) Mutta joo mukana ollaan arvonnassa, jos toinen kirjoitus jostain ilmestyy niin tämän voi poistaa. Ihana arvonta!

Pages

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.