Vauvakuvia

Puutalobaby

Varoitus: saattaa aiheuttaa vauvakuumetta.

Ihana ystäväni Vanessa on viettänyt meidän kanssa aikaa nyt kaksi kertaa kamera kädessään - ensimmäisen kerran Seelan ollessa pariviikkoinen ja toisen kerran nyt tämän viikon maanantai-illan. Katselin jo äsken maanantai-illan kuvia tippa linssissä (hormonit). Päivä oli ollut vaikea; se oli just se Joelin ensimmäin työpäivä kesäloman jälkeen. Olin hikinen ja väsynyt. Meikitön. Tukka pesemättä. Poikki.

Mutta miten noista aineksista silti siitä saikaan niin aitoja ja paljonkertovia kuvia, en tajua... Todellinen elämä koskettaa. Heh näköjään vaikka se olisi omaa.

Maanantaikuvia vielä vähän valitaan (haluan tyyliin kaikki!) ja säädetään. Mutta tässä muutamia kuvia siltä aiemmalta kerralta - päätähtenä silloin vastasyntynyt Seela-murmelimme. Kuopuksemme, rakkaamme.

...ja kuvausassarina tietysti isosisko:

"Minä olen taiteilija!"

Kaikki kuvat: Vanessa Riki; kuvaportfolio täällä .

Kommentit

TaruA
Vauvakuumeeton

Vauvakuumetta! ;) Ihania kuvia ja tyttöjä!

Aamuruuhka (Ei varmistettu)

Oih! Voi pikku Seela <3 Todellakin aiheuttaa vauvakuumetta! Mutta niin ihania ja taidolla otettuja kuin nuo vauvakuvat ovatkin, niin musta tuo viimenen kuva Silvasta temppuilemassa on vaan kaikessa spontaaniudessaan paras :>

Kristaliina
Puutalobaby

Totta, me Vanessan kanssa todettiin ihan sama! Tuoltakin kuvauskerralta (samoin kun siltä tänviikkoiselta) on olemassa muitakin tuollaisia "arkikuvia" ja ne on ihan huippuja - varmaan laitan niitäkin tänne jossain vaiheessa! Arkimeninki on parasta. Tai ainakin aidointa :)

sylissä

Ihania kuvia! <3 Näistä kyllä tosiaan voi saada vauvakuumetta. Naperokuumettakin!

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Mä oon immuuni vauvakuumeelle, mut jos en olis, niin sit mulle ois kyllä nyt pamahtanut se. En kestä. Ihanaihanaihana pieni suloisuus. Ja ihana isosisko! Ja tosi herkkiä ja ihania kuvia. Vielä kerran: ihanaa!

Vierailija (Ei varmistettu)

Iloista nimipäivää isosiskolle!!

Asikaine
Asikaine

Aivan ihania! <3

Eee (Ei varmistettu)

Ihania, ihania kuvia! Hyvää nimipäivää suloiselle Silvalle!

tsinnia (Ei varmistettu)

Awww, ihania kuvia!

kiia (Ei varmistettu)

huh, koko blogi luettu läpi, koukutti kunnolla :)
jäi kuitenkin sellanen asia mieleen, että haluatko kertoa vähän enemmän sun ruokavaliosta; olet kasvissyöjä, kuinka kauan? miksi? miten lapset, kasvissyöjiä vai ei? olisi kiva kuulla enemmän :) huippu blogi, ihana perhe &lt;3

Kristaliina
Puutalobaby

Vastaan tänne ekaan kasvissyöntikommenttiin :)

Joo, minä olen meidän perheen kasvissyöjä, muut on ihan sekasyöjiä. Mulla liha on jäänyt pois vähitellen, mitään tietoista päätöstä sen suhteen en ole koskaan tehnyt. Joskus parikymppisenä tilasin vielä krapulapitsani salamilla, jossain vaiheessa sekin jäi pois. Lihan poisjättäminen oli mulle ennen kaikkea maku- ja tunnekysymys, mua on varmaan aina (tyyliin lapsesta asti) jotenkin tökkinyt ajatus lihasta. Että se on jostain eläimestä ja niin edelleen. Jotain pieneksi jauhettua jauhelihaa tai kaikkein vaaleanpunaisinta jauhomakkaraa suostuin lapsena syömään, mutta kokonaisiin lihaklöntteihin tein jo silloin totaalikieltäytymisen. Ai paitsi raskaana ollessa söin kyllä pippurimeetvurstia isot määrät, siihen tuli ihan himo :D

Muut meidän perheestä saavat lihansa pureskella kuitenkin ihan oman mielensä mukaan :) Lapsille lihan antaminen on tuntunut jotenkin luontevalta vaihtoehdolta - mä en ole kasvissyönnissäni niin... ...syvällä (?) että voisin vannoa oman ruokavalioni antavan lapselle riittävästi eväitä kasvamiseen, silloin pitäisi olla niin tarkkana kaikesta. Vaikka tietysti oman ruoan suhteenkin pitäisi olla :) Joel tekee meidän koko porukalle ruoat, vähän eri versioita jokaiselle. Paitsi mä toistaiseksi ruokin tuon Seelan :)

Vivica

Voi miten suloisia, kummatkin tytöt <3 Todella kauniita kuvia! Hei, muakin kiinnostaa Kiian aihe kasvissyönnistä! Mites Joel, onko kasvissyöjä? 

Tiituliitu (Ei varmistettu)

Samoin kasvissyöntiasia kiinnostaa. Itse olen ollut kasvissyöjä ala-asteikäisestä (omasta toivomuksesta), mutta mieheni ei ole. Olen aina pitänyt itsestäänselvänä, että omista lapsistanikin tulee kasvissyöjiä, kunnes sitten ovat tarpeeksi vanhoja itse asiaa puntaroimaan ja päättämään onko heistä moraalisesti ok alkaa syödä lihaa. Teillähän Silva taitaa olla sekasyöjä, miten tähän on päädytty ja miltä tuntuu antaa lapsen syödä jotain, mitä pitää itse vääränä? En tietenkään tiedä mikä on sinun kasvissyöntisi taustalla, mutta näitä asioita olen itse pohtinut tulevaisuutta varten todella paljon, koska haluaisin, että asia olisi sitten selkeänä mielessä, kun lapset tulevat ajankohtaisiksi.

Liisa
Osasin!

Hei vähänkö oon itettu Silvan vaatevalinnasta! :D

Liisa
Osasin!

otettu

Kristaliina
Puutalobaby

Toi paita on muuten ollut meillä käytössä jo yli vuoden! Ja kohtahan sen voi sitten pukea Seelallekin :)

Liisa
Osasin!

Tein silloin Ilolle ihan identtisen (paitsi paitana, ei tunikana) ja sekin mahtuu edelleen. Hyvä kaava!

Jenni_eeee (Ei varmistettu)

Off topic -kommentti: Käytiin eilen siinä Tikkurilan nepalilaisessa syömässä ja oli aivan mielettömän hyvää ruokaa!!! Aiemmat nepalilaiskokemukset on ollu hyviä, mut ne on aina maistunu vähä samalle joka paikassa. Mutta tää oli omaa luokkaansa, mieskin kehui monta kertaa! Ja se palvelun ystävällisyys, wau! Ihanasti otettiin lapsetkin huomioon. Parastahan oli, et me mentiin sinne klo 11 jälkeen (lauantai). Ovi oli auki, joten paineltiin vaan sisään. Tarjoilija jutusteli ja otti tilaukset. Vähän ajan päästä tuli naureskelemaan, että ai kello onkin noin vähän, mehän avataan vasta klo 12! :) Sanoi vaan, että tervetuloa, voi vaan vähän kestää ruokien kanssa, kun uuni ei ole vielä kuuma! :)

Aivan ihana kokemus siis ja hyvä mieli jäi. Samaa ei voi sanoa Ravintola Torista Helsingissä, missä käytiin illalla. Oli niin ynseää palvelua ja tuli olo, että anteeksi kun ollaan täällä lasten kanssa. Tarjoilija kommentoi, että älkää vaan jättäkö niitä rattaita hänen kulkuväylälle (istuttiin ulkona, mutta lienee sanomattakin selvää..) ja muutenkin ulkona juoksentelevaan taaperoomme luotiin välillä närkästyneitä katseita. Ruoka oli kyllä ok, mutta paha mieli jäi..

Kristaliina
Puutalobaby

Ooo, mahtavaa että tykkäsitte! Me käytiin kans just perjantai-iltana :)

Mulle on tosi-tosi tärkeää ravintolassa se, että on jotenkin silleen kokonaisvaltaisesti hyvä fiilis. Henkilökunnan ynseys ja ylimielisyys on mullekin kyllä niii-iiiiin pitkä miinus. Vaikka ruokakin olisi hyvää, niin jonkun paikan huono palvelu on meille monesti sellainen, että sen jälkeen ei paikkaan mennä pitkään aikaan. Tai ollenkaan.

MRS.L/ Hannele (Ei varmistettu) http://www.rakkaudellahannele.fi

Voi eiii! Heti iski vauvakuume ja määhän just sain?! :D Niin ihana mini, onnea sinne koko perheelle. :)

&lt;3 Hannele
http://www.rakkaudellahannele.fi

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.