Ladataan...
Puutalobaby

Voi hitsi mä olen iloinen tästä päivästä!

Kampissa oli aivan hurjan hauskaa. Pikkuväki-myymälä oli ihan pullollaan porukkaa, ja minä siellä säntäilin hyllyjen väleissä etsimässä sopivia vaatteita stailattaville. Kivaa, en osaa oikein muuta sanoa; fiilis oli vaan jotenkin niii-iii-iin hyvä!

Mutta huh, en hengähtänyt koko päivänä! Kerran taisin käydä hörppäämässä pari suullista vettä. Menin Kamppiin jo pari tuntia etuajassa "sisustamaan" itselleni omaa stailauspistettä näyteikkunaan (oma idea - ja siitä tuli mun mielestä aika kiva! kuvia tulossa myöhemmin) ja muutenkin valmistautumaan hommaan. Ja seuraavan kerran vedinkin henkeä sitten vasta kuudelta, kun Kampin myymälät alkoivat sulkea oviaan. Hurjaa. Voin sanoa, että homman jälkeen take awayna haettu Satkarin Paneer Chili maistuu juuri nyt (kyllä, syön samalla kuin kirjoitan) ihan poikkeuksellisen hyvältä. Mmm.

Käyn myöhemmin kuvia tarkemmin läpi ja bloggaan tunnelmista - mutta en malta olla laittamatta ihan näin tuoreeltaan pari makupalakuvaa. Tällaisia ihania stailattavia mulla oli:

Vauhtitripletti varustautui sirkus-teemaisiin synttäreihin. Ei hitsi, mun täytyy laittaa myöhemmin näiden tyttöjen sirkustaiteilukuvia - voin olla aika varma, että kukaan tänään Kampissa stailatuista ei vetänyt niin hienoja siltakaatoja kuin tämän kolmikon vanhin!

Sitten varustettiin "amatööriäidin" taapero ensimmäiseen ulkoleikkitalveensa. Teknistä pukeutumista, vedenpitävyyttä ja lämpöä - ja tuli paljon sellaista tietoa teknisestä pukeutumista, mikä mullekin oli ihan uutta.

Tämä taapero puolestaan varustettiin syksyn kuraleikkeihin - ei muuten kastu! Eikä tule kylmä; alle teknistä vaatetta täälläkin.

Ekaluokkalaisen osalta syntyi valinnan vaikeus: kouluvaatteita piti saada, mutta onko parempi tämä...

...vai tämä? Taisi käydä niin, että kassan kautta lähtivät loppujen lopuksi molemmat :)

Ja loppuun vielä niin vauhdikas veikko, että kamera ei tainnut ehtiä tarkentamaan kertaakaan. Aivan totaalisen mainio muksu - en ole varmaan ikinä tavannut näin liikkuvaista ja hyväntuulista pikkuheppua. Hänelle etsittiin poikamaista sisävaatetta päiväkotiin; ja löydettiin myös iso nippu värikästä ja pirteää.

 

Mutta yksi harmitus silti - ehdin tätä jo Facebookin puolellakin vähän surkutella. Päivä oli niii-iiin hurjan vauhdikas, että stailattavien lisäksi ehdin jutella vain ihan muutaman kanssa. Iso anteeksipyyntöni, jos olen siellä vaan viilettänyt menemään enkä pysähtynyt juttusille... Olin kuvitellut, että hei sitten joka välissä ehdin varmasti jutella monen kanssa - mutta missä välissä, ei siellä ollut yhtään väliä :)

Anteeksi siis! Anteeksi, anteeksi, anteeksi!

Harmittelun ohessa kotimatkalla ratikassa alkoi muhia idea: hei pitäiskö joskus järjestää ihan sellainen oikea lukijatapaaminen? Sellainen, jossa olisi aikaa ihan vaan jutella ja vaihtaa kuulumisia. Voi hitsi, se olisi kivaa. Saisi kasvoja tutuille nimimerkeille ja myös "hiljaisille" lukijoille. Nyt syntyi ainakin nämä viisi uutta lukijatuttavuutta, ja ehkä saman verran muista äideistä (ja yhdestä isästäkin), joiden kanssa ehdin muutaman sanan vaihtaa. Mutta lisää, lisää! Mähän alan tässä ihan ahneeksi, haluan lisää nähdä teitä livenä :)

Miltäs idea kuulostaisi?
(mitään oikeita toteutusideoita minulla ei siis vielä ole - tämä nyt vain tällainen ihan tuore, vastasyntynyt ajatusalku...)

Ladataan...
Puutalobaby

Kävin hakemassa tänään lounaaksi pitsat Oulunkylän Kotipizzasta. Radiosta tuli tämä - hitsi en muistanutkaan, miten paljon tästä biisistä tykkään!

Tajusin, että en ole koskaan kirjoittanut mitään musiikista. Ja jäin miettimään, että jos minun pitäisi kertoa viisi kaikkien aikojen suosikkibiisiä - mitkäköhän ne olisivat...?

No, jotenkin samanhenkisen leijuva edellisen kanssa on tämä:

Sitten suosikkilistalla pitäisi olla jotain Red Hot Chili Peppersiä. Tämän alku oli pitkään mun soittoäänenä  - mun mielestä oli jotenkin hauskaa, että joku joskus tunnisti biisin. Sanat ovat sopivan tuhmat:


Hmm entä joku suomalainen?

Ei voi olla muita kuin Von Hertzen Brothers. Disciple of the Sunille ei löydy videota, joten laitetaan sitten tämä:

Iiik ja enää yksi jäljellä - mikämikämikämikä?

Oih, vaikea. Mistä tulee aina hyvä fiilis ja on pakko alkaa hymyilemään? No tästä:

Hei ja näissä listoissahan on aina se "plus yks". Se on tämä muutaman vuoden takainen hitti. Tämä kuului radiosta vähän liiankin usein silloin, kun Silva oli ihan vastasyntynyt nyytti. Biisiin jo vähän kyllästyin, mutta videosta en vaan pääse yli - siinä  on Joelin ihan ehdoton tanssityylikaksonen, Joel tanssii ihan täsmälleen noin!

Tsihihi, mun musiikkimaku ei siis välttämättä sisällä ihan niitä kuumimpia nykynimiä. Mut hei - mä oon tällainen musatyylijumahtanut.

Yllättikö musiikkimakuni?
Mitkä biisit pääsisivät sinun lempparilistallesi?

 

Ladataan...
Puutalobaby

yhteistyössä: Kauppakeskus Kamppi/Pikkuväki

*bling blang blong mainoskatko*

Kävin tänään vähän valmistelemassa sitä lauantain tulevaa stailaustapahtumaa - jaiks, jännää!

....ja tämä on siis täysin kaupallinen tiedotusbloggaus: sain samalla nimittäin kuulla siellä Kampin Pikkuväki-myymälässä pe-su voimassa olevasta Puutalobabyn lukijatarjouksesta:

Kaikki Puutalobaby-blogin lukijat saavat -50% alennuksen näistä Reiman minitec-mallin jokasään välikausirukkasista.
Rukkasten normaalihinta on 17,90 e eli alennuksen jälkeen niiden hinnaksi jää 8,95 e.

Alennuksen saa vain Kampin Pikkuväki-myymälästä (ei verkkokaupasta) pe-su, ja sanomalla kassalla olevansa Puutalobabyn lukija.

Värejäkin oli paljon. Silvalle ostan (yllätys, yllätys) oranssit :)

 

*bling blang blong mainoskatko loppuu*

 

Pages