Ladataan...
Puutalobaby

No nyt!

Toukokuun (22.-24.5.) lukijatapaamisen suunnittelu on edennyt jo sen verran pitkälle, että meille räätälöidyt majoituspaketit Ikaalisten kylpylässä ovat nyt varattavissa! Meille on nyt alustavasti varattu Terme-hotellista 20 perhehuonetta (omilla keittiösyvennyksillä), joten etenkin sellaista havittelevan kannattaa toimia nopeasti!

Täällä siis tapahtumasta intoilinkin, jos jollain on mennyt ohi :)

Suunnittelua on siis jatkettu, ja jee miten kiva viikonloppu siitä tulekaan!

Pääaction sijoittuu siis lauantaille (23.5.), mutta yöpyjät (kuten me) saavat kyllä ihan ehdottomasti koko viikonlopunkin kulumaan. Tämä ohjelma on siis ihan vaan alustavaa, mutta lukijatapamisviikonloppu sujuu "paperilla" jokseenkin näin:

PERJANTAINA porukka voi jo saapua Ikaalisiin, alkaen klo 15. Matkan pölyjä voi lilluttaa heti alkuun kylpylässä; kylpylätreffit siis siellä johonkin aikaan, sovitaan tarkemmin lähempänä. Ja ensimmäinen nalle tulee meitä moikkaamaan kahvilan puolelle "tervetulotilaisuuteen" klo 19, siinä vähän tietysti myös moikkaillaan toisiamme ja vapaamuotoisesti tutustutaan. Huom. vapaamuotoisesti - en aio pitää puhetta :D Katsotaan, keksitäänkö perjantaille muuta vai onko tässä jo riittävästi... :)

LAUANTAINA on siis se keskeisin päivä. Aamupalan jälkeen meillä on oma yksityistilaisuus klo 10 Titi-nallen talon kahvilan puolella. Nalleja on paikalla, ja synttäreitä vietetään :) Klo 12 aukeaa nalletalo ja mekin sitten tietysti suunnataan sinne - talo on auki klo 17 asti. Siinä samaan aikaan klo 12-17 on muuten mahdollista käydä myös heppa-ajelulla (tirpan erityistoive :) ), ajelu maksaa erillismaksuna 5 e.

Liikuntaa viikonloppuunsa haluaville on tarjolla vesijumppaa klo 15 ja 18.15 ja/tai Body Pumpia tanssillisempana klo 16 ja rankempana klo 17. (ajat alustavia) Nämä kuuluvat hintaan yöpyjille. Kylpylähoitoja on saatavilla myös la klo 10-16 ja pe klo 18 asti. Ne pitäisi varata ennakkoon erillismaksusta, ja niistä meidän porukka saa -10 % alen.

Sitten nallejen jälkeen (tai ennenkin) useimmat varmaan syövät, joko omatoimisesti (perhehuoneissa siis keittiö!) tai ravintoloissa. Buffet-pöytään (klo 12-18.30) meillä on oma alennus.

Ja päivän päätteeksi klo 18-20 meillä on vielä toinen oma yksityistilaisuus eli Titi-nalledisko, todennäköisesti siellä nalletalon kahvilassa! Nallet tulevat tanssimaan meidän kanssa :)

...ja kylpyläalue on tietysti vapaassa käytössä koko päivän ajan myös.

Ai joo ja se lastenvahtipalvelu (erillismaksusta toki) myös ajateltiin järkätä sinne leikkihuoneelle. Niin joo ja leikkihuoneellakin kannattaa käydä ihan-muuten-vaan-leikkimässä, se on kiva paikka!

Koko lauantaiksi saadaan todennäköisesti nalletalon kahvila meille niin, että se voisi olla meille silleen "oma tukikohta", johon voidaan tulla ja mennä omalla porukalla vapaasti. Tsekkasin etukäteen, että siinä edessä on hyvä nukuttaa ulkonanukkuvia lapsia - eli itkarit päälle vaan. Keitellään kahvia siellä sitten keskenämme :) Nalletalon kahvilassa oli myös jotain leikkipaikkaakin, eli lapsetkin siellä kyllä viihtyvät ihan hereilläkin :)

SUNNUNTAINA tietysti taas aamiaista voi käydä syömässä klo 8-11. Psssst ja Titi-nalle käy taas meitä moikkaamassa aamupalalla johonkin aikaan. Aamupalan jälkeen kylpylätreffit eli hengaillaan vapaamuotoisesti altailla. Aamuvirkuille on muuten saunajoogaa tarjolla myös klo 8.30.

Sunnuntaina sitten iltapäivällä alkavat matkat kotia kohti, siellä voi toki vielä esim. lounastaa. Ehkä vielä viimeiseksi yhteinen kimppalounas buffetissa? Tai ennen lähtöä yhteiset leikkitreffit leikkihuoneella? Katsotaan :) 

Että silleen - hehe veikkaan, että eipä käy tylsäksi! :D Mitään osallistumisvelvollisuutta joka ikiseen juttuun ei tietenkään ole, vaan jokainen voi valita ihan itselleen mieleisintä tekemistä! Ja lasten ehdoilla tietysti mennään, päikkärit plus ruoka-ajat sun muut perhekohtaiset aikataulupuitteet huomioonottaen :)

Ikaalisten kylpylä on myös tehnyt meidän porukalle tarjolle "majoituspaketteja", joiden yleisenä ohjenuorana on ollut, että "kaikki vähän halvemmalla kuin muille" :) Ja meidän omasta yksityistilaisuus-ekstraohjelmasta ei tule mitään lisäkuluja vaan kylpylä antaa meille ilmaiseksi käyttöön tilansa ja nalletalo nallensa - kiitos kaunis!

Jos siis haluaa yöpyä, tarjolla on tällaisia meidän omia paketteja:

Koko viikonloppu eli pe - su:
118,50 EUR / henkilö / kahden hengen huoneessa
28,50 EUR / lapsi (4-14 v) / aikuisten kanssa lisävuoteella
8,50 EUR / lapsi 2 – 4 v / Ti-Ti Nallen talokäynti lauantaina
172,50 EUR / henkilö ainoana aikuisena, lapset kuten yllä

eli: alle 4-vuotiaat majoittuvat ilmaiseksi, mutta koska nalletalon ranneke (tavallisesti 13 e) on maksullinen 2-vuotiaasta alkaen, niin siksi 2-4 vuotiaille tulee vielä ranneke alehinnalla 8,50 e. Alle 2-vuotiailta niin majoittuminen kuin talolla käyminenkin on ilmaista.

Yksi yö eli la-su:
73,50 EUR / henkilö / kahden hengen huoneessa
18,50 EUR / lapsi (4-14 v) / aikuisten kanssa lisävuoteella
8,50 EUR / lapsi 2 – 4 v / Ti-Ti Nallen talokäynti lauantaina
100,50 EUR / henkilö ainoana aikuisena, lapset kuten yllä

Yksi korkeareunainen lasten sänky (pinnis) sisältyy majoitushintaan, toisesta veloitus 7,00 EUR / oleskeluaika.

Ja siis näihin hintoihin sisältyy yöpyminen, aamupala, kylpyläosaston vapaa käyttö ja jumpat, nalletalolla käynti (rannekkeet) sekä meidän yksityistilaisuusohjelmat.

Ja toki jos asutte lähistöllä tai yövytte muualla, niin myös päiväkäynti lauantaina on mahdollista! Tällöin tietysti maksaa vain nalletalosta ja kylpylästä, ja niihinkin ale"paketti"hinnat:
28,50 EUR / aikuinen
18,50 EUR / lapsi 4-14 v
8,50 EUR / lapsi 2-4 v
Päiväkävijät lunastavat pakettinsa saapuessaan hotellin vastaanotosta. Päiväkävijöille jumpat ovat erillismaksullisia 8 e/hlö.

Majoitusta varatessaan voi varata etukäteen meidän omalla alella buffetin lauantaille:
18,50 EUR / aikuinen /
8,00 EUR lapsi (4-14 v)
(normaalisti, erikseen ostettuna 24,00 EUR / 10,00 EUR)
Tämä testattu - ainakin viimeksi löytyi myös kasvissyöjälle ruokaa!

...ja kylpylähoidoista saa etukäteen varatessaan -10 % alennuksen.

Omakustanteista siis on (aamupalaa lukuunottamatta) ruokailut ja mahdolliset osallistumiset heppa-ajelulle ja kylpylähoitoihin.

Niin kuin tuolla alussakin jo mainitsin, meille on siis varattu alustavasti Terme-hotellista 20 perhehuonetta ja nämä yllä olevat hinnat on annettu sillä ajatuksella, että ainakin sen kokoinen porukka tulee... Eli jos ei tulisikaan (no hei varmasti tulee!), niin sitten... ....ööh... mietitään uudestaan :) Terme-hotelli sijaitsee pienen kävelymatkan päästä kylpylä/ravintolatalosta (alueella siis useampia erillisia hotellitaloja), mutta toisaalta lähinnä Titi-nallen taloa. JA siellä on siis parhaat keittiölliset perhehuoneet :) Mutta halutessaan voi tietysti yöpyä kylpylätalossakin! Eli kannustan katsomaan ihan itselleen sopivimman kokonaisuuden - nää tässä on vaan tarjouksia ja vaihtoehtoja :)

Hehe osasinkohan selittää tuon kaiken riittävän selkeästi...? Kysykää, jos jäi epäselvää!

Apua ja tää jatkuu vielä - VARAUKSISTA siis:

Majoitusvaraukset e-maililla: myyntipalvelu.ikaalistenkylpyla@restel.fi tai puh 03 451 2100. Varausta tehtäessä mainittava PUUTALOBABY. Vain majoitusvarauksen yhteydessä sovitut lauantain buffet-pöydän ruokailut saa yllämainittuun edullisempaan hintaan. Paikan päällä ostettaessa sovelletaan yllä olevia korkeampia hintoja.

Päiväkävijät puolestaan ilmoittelevat tulostaan minulle: kristaliina@hotmail.com

Tämä järjestely siksi, että saan teille meiliä sitten lähetettyä vähän ennen tapahtumaa :)

JA HUOM. VIELÄ: Kannattaa varata pian etenkin jos halajaa perhehuonetta! Hotellissa on tietysti muutakin yöpyjää ihan normaalisti silloin, ja jos meidän määrä tulee täyteen, niin aletaan haalia sitten lisämajoitustilaa jostain... 

Peruutusehdot: Varauksen viimeinen veloitukseton peruutuspäivä on 24.4.2015, jonka jälkeen astuvat voimaan oheiset kokous- ja ravintolatilausten yleiset toimitusehdot.

Huh mua hengästyttää - aikamoinen faktapläjäys :)

Mutta siis jee! Tulkaa tulkaa tulkaa paikalle, itsellenne parhaiten sopivalla tavalla!

Tästä tulee niiii-iiiiin kivaa!!!

Ladataan...
Puutalobaby

No kuinkas sujuivat karkittoman kodin virpomishommat - jokos on ensimmäset suklaamunat korkattu?

Hehehehee ei vielä. Meitsit vastaan karkkijuhlien houkutukset 165 - 0. Okei okei, tiedän tämän olevan skaba, joka me jossain vaiheessa (ehkä piankin) hävitään. Mutta toistaiseksi johdetaan rökälevoitoilla, heh heh hee!

Pistäydyin siis ennen pääsiäistä täsmäostoksilla (no: oikeasti metsästin kaikkialta loppuneita rairuohon siemeniä ja siten päädyin sinne) läheisessä Tarjoustalossa, ja sieltä bongasin tuollaisia "kestomunankuoria". Heeeeeei entäs jos....? Joo!

Niinpä sitten ostin kolmen pahvimunan setin sekä vähän muuta pääsiäsrekvisiittaa - meidän talosta kun ei tätä ennen löytynyt yhen-yhtä ainutta tipua tai höyhentä. Jos viime vuonna virpojilta saatuja (edelleen esillä olevia) virpomisoksia ei lasketa; hetken aikaa jopa mietin, että nyysisin meidän oksien koristeet niistä vanhoista oksista... Kierrätystä!

Pakkasin sitten pari tällaista pakettia: toiseen pääsiäisaiheisia tarroja ja toiseen tuollainen "lumisadepupu". Ja kävin edellisenä päivänä koputtelemassa parin naapurin ovet - kysyen ensinnäkin, että saadaanko tulla virpomaan sunnuntaina, ja toiseksi että voisivatko naapurit antaa pääsiäiskarkin sijaan pikkunoidalle tällaisen "kestomunan".

Hyvin onnistui!

Virpomisreissun jälkeen sitten innolla avaamaan, että mitä paketista löytyi. Etenkin tarrat olivat tosi mieleiset, niistä riitti askarreltavaa sitten loppupäiväksikin.

Yksi ihana naapurimme muuten antoi tirpalle virpomislahjaksi omasta kaapistaan löytyneen kauniin pikkuesineen. Siitäpä tulikin sitten tosi kiva idea ensi vuotta (ja vinkattavaksi teille, joilla virvotaan vasta lankalauantaina) ajatellen!

Mitä jos tuttavapiirin virpojilla olisikin tuollaiset "kestokuoret", ja virpojia varten olisi aina omista leluista valittu joku pikkutavara, josta voisi luopua ja antaa "noidille"? Ja itse samaan tapaan saisi kaverin vanhoja pikkuleluja virpomispalkaksi. Eli tavallaan virpominen voisikin olla ikään kuin pienten lelujen vaihtoa samalla. Hehe, en kyllä tiedä, saadaanko me millään muita muksuja tällaiseen hommaan motivoitua vai ovatko ne pääsiäiskarkit sellainen "saavutettu etu", josta ei haluta luopua :)

Mutta tämä ajatus laitetaan kyllä korvan taakse ensi vuotta ajatellen - eli varautukaa vaan, lähellä asuvat tutut naperoperheet; me luultavasti ehdotellaan jotain tällaista päätöntä ideaa ensi pääsiäisenä!

...tai sitten voi tehdä niin kuin Oi mutsi mutsi täällä :D 
(damn, meilläkin ois ollut purkkaa kotona! Mutta ei tajuttu antaa. Ens vuodeksi voitais ostaa myös xylitol-karkkeja - tirppa on vasta päässyt maistelemaan tällaisia (me kutsutaan niitä "hammaspastilleiksi") ja tykkäsi ihan hulluna!)

*******

Hehe näin lasten myötä tulee uusia ulottuvuuksia näihin jouluihin ja pääsiäiseen. Kuten se, että aaaaa niihin oksiinkin pitäis keksiä jotain koristeita. Ja että hemmetti mistä niitä nyt tähän hätään saa, kun Tiimariakaan ei ole...?

Sieltä Tarjoustalosta sai vaan tuollaisia vähän isompia, koristeina ripustettavaksi tarkoitettuja keltaisia "nauhallisia" höyheniä. Ja sitten meillä oli tasan yksi (tuo oranssi) höyhen, joka saatiin perjantaina temppukoulusta.

Hmmm. Näistäpä sitten...

No mutta - pieni luovuus peliin. Saksittiin rikki yksi rannekoru (tirpan aiemmin askartelema Tigerista ostetuista helmistä) ja kaivettiin kaapista vanhoja pakettinarunjämiä. Liimaakaan ei löytynyt (paitsi kuivunutta), joten solmittiin ja teippailtiin.

Väittäisin, että ihan hienot tuli!


PS. Jos joku aikoo nyt vetää hernarit nenään, niin aiempaa karkittomuuskeskustelua myös täällä.

Pages