Vieraskirjan kommentit ovat julkisia ja näkyvät kaikille..

Ladataan...
You must have Javascript enabled to use this form.

Kommentit

Robynhoodie
Robynhoodie
Hei! Olen Lilyn uusi jäsen ja kurkkinut täällä jonkin aikaa, sillä tutkin verkkoyhteisöjä ja olen erityisesti kiinnostunut Lilyn maailmasta. Nimeni on Anni Tervonen, opiskelen Tampereen yliopistossa ja teen gradua. Olisitko halunnut kertoa omasta osallistumisestasi? Voit vastata vaikka näihin kysymyksiin: - Kertoisitko Lily-jäsenyydestäsi? Milloin liityit? Kuinka jäsenyytesi on kehittynyt? - Miksi osallistut Lilyn toimintaan? Kuinka osallistut? - Miksi pidät omaa palstaa? Kuinka kauan olet sitä pitänyt? - Koetko Lilyn yhteisönä? Voit vastata palstalleni Lily ja minä ( http://www.lily.fi/palsta/lily-ja-mina ) tai sähköpostilla osoitteeseen: anni.tervonen@uta.fi. Tuhannet kiitokset vastauksestasi ja ihanaa kevättä! Terveisin, Anni Tervonen ’Lily-noviisi’ PS. Tutkielmassa haluaisin mahdollisesti julkaista jotain kommenttejasi. Voinko mainita sinut tutkielmassa nimimerkilläsi ja julkaista kirjoituksiasi ja vastauksiasi? En tietenkään julkaise nimimerkilläsi mitään, jos et halua :)
Eerika
Bättre liv
Hei! Postauksessani olisi sinulle Versatile Blogger Award :) http://www.lily.fi/juttu/harmaan-paivan-versatile-blogger-award
iity-
Puolivahingossa
Heippa! Sait tunnustusta (taas) täällä :) http://www.lily.fi/juttu/blogger-award
Mindeka
Ma-material Girl
Blogitunnustus sinullekin: http://www.lily.fi/juttu/blogitunnustus-ja-paljastuksia-itsestani Aurinkoista kesää!
Poffuliini
Kahvitauko
Eikai yksi tunnustus lisää haitaksi ole.. :) http://www.lily.fi/juttu/tunnustus-0 Sulla on niin ihana tapa kirjoittaa asioista, että tähän ihan koukuttuu!
Irkku, kahden lapsen äiti (Ei varmistettu)
Aivan ihana blogi, lueskellut muutamana iltana ja postaukset on todella jäänyt mieleen :)
Mervi (ensimmäistään odottava) (Ei varmistettu)
Olen aina sanonut, että blogit on tylsiä ja turhia, enkä ymmärrä niitä ollenkaan ja nyt löydän itseni lukemasta blogiasi (tunnustan ehkä jopa jo seuraavani sitä!) Miten tässä näin kävi?
Kristaliina
Puutalobaby
Kiitos palautteesta, ihanat! En pääse muuten vastaamaan teille Mervi & Irkku, joten kirjoitan täten omaan vieraskirjaan :)
phocahispida
Osallistuthan mainioon Salainen postiystävä-tempaukseen! http://www.lily.fi/juttu/positiivinen-postitempaus terveisin Karkki eli phocahispida
phocahispida
Moikka! Laittaisitko postitempaukseen liittyen vielä postiosoitteesi (ja palstan nimen) sähköpostitse (karkki@me.com)? Lähetän postiystävien tiedot ylihuomenna puolin ja toisin ja paketit löytävät perille luonnollisesti vain osoitteella varustettuina.
M-M
Hei, tässä olis ohje virkkattuihin tossuihin, jos vaikka innostut Silvalle jouluksi tekemään. Mun mielestä nämä oli tosi kivat. http://www.lily.fi/juttu/joulutossut
Adiina
Helmiä ja vadelmia
Kiitos, kiitos, kiitos kovasti jouluyllätyksestä! Lahjat ovat aina mieluisia, mutta tämä lahja lämmitti mieltä erityisesti. Oikein lystikästä ja rentouttavaa joulua koko puutalon väelle! P.S. Olin lähes varma, että paketti on Nonariinalta, joten olit kyllä erityisen salainen blogiystävä. :)
phocahispida
Kiitos kiittämistä (siis paketista, vähän taas kestää kommentteihin ja vk-viesteihin vastaaminen). Keltaisen grafiikan osalta en osaa kertoa tarinaa sen takana, koska se oli muiden samalla kertaa syntyneiden töiden tapaan melko kokeellista monotypiaa. Koetin hakea kauniita sävyjä ja kuvioita, mutten niinkään tehdä esittäviä töitä. Itselläni tuli siit mieleen kesäillat ja pitkät palmikot. ;)
Vieras iNN (Ei varmistettu)
On perin itsekästä ja naiivia - ellei perati loukkaavaa - julkaista verkkoon naapurustoaan koskevia asioita ynnä kuvia kysymatta heidan mielipidettaan tai lupaa. Kävikö mielessä että samalla saa töllistelijöiden ja törppöjen määrän toisten koti- ja pihapiirissä huippuunsa! Sisällöt ovat oksettavaa omaan napaan tuijotusta. Yäk.
Kristaliina
Puutalobaby
Hei Vieras iNN, Jos sinulla on kerrottavana joku tietty naapurustoa koskeva asia (en sellaisia ole mielestäni kirjoittanut - paitsi naapurin joululahjasta, joka oli ihana), otathan minuun yhteyttä vaikkapa sähköpostilla niin jutellaan. Ja rakentavasti kiitos :) Sähköpostiosoitteeni on tuossa sivussa, samoin "Yksityisviesti"-kenttään voi laittaa minulle viestin tai yhteydenottopyynnön. Henkilökohtaiset blogit nyt yleensä ovat aika omaan napaan tuijotusta :) Ja jos se oksettaa noin kovasti, ei ehkä kannata lukea.
Mörrimöykyn pesä
Hitto, pitäiskö munkin kysyä nyt mun naapurin mielipidettä siitä, että hän on spurgahtava juoppo.....dääm. Täytyykin käydä kysymässä ensikäden näkemys asiaan heti kun palaamme kotiin! Enemmän töllisteltävää töllistelystä pitäville löytyy kyllä google mapsista kuin blogeista.
Dan P (Ei varmistettu)
Hur dum får man nu vara? Tässä on annettu tietoa niin paljon että pienellä vaivalla koordinaatit selviää. Toivottavasti mahdollinen murtomies on toimissaan sen verran tarkka, että menee suoraan bloggaajan kotiin keräämään kimpsut ja kampsut ja sotkemaan paikat. Eikä käy muita tämännäköisellä sisäänkäynnillä varustettuja asuntoja läpi. Dan P
phocahispida
Onpas mielenkiintoista kommentointia. Näkyväthän naapuritalot muutamissa kuvissa, mutta se tuskin on kiellettyä. Kuvista kun ei käy ilmi, keitä taloissa asuu, kukaan tuskin voi valittaa, että yksityisyyttä on jotenkin loukattu. Kuka tahansa voisi kävellä ko. kadulle ja katsella taloja ulkopuolelta, eikö? Ja ymmärtäisin tuon murtomiehillä uhkailun, jos Kristaliina olisi esitellyt blogissaan kymmenien tuhansien eurojen arvoista koru-, taide- tai historiallisten esineiden kokoelmaansa. Käsittääkseni kyse on ihan tavallisesta kodista, muutamaan tatamia lukuun ottamatta. Mitä saisi saaliiksi? Vauvan tavaraa, tyynyjä, säkillisen vaatetta, muutaman kannettavan tietokoneen ja kirjoja. :D Hyvä reissu, kyllä kannatti!
Ehum, mitkä koordinaatit? Koordinaatisto siitäkö, että asuu puutalossa x asuinalueella? Jessus, kuinka kamalaa. Pitäisikö kieltää sisustuslehdetkin, koska niissä näkyy ihmisten koteja ja niistä saattaa selvitä "koordinaatteja"? Tässä näkynee ehkä tuo yhteiskunnassamme vallitseva (paranoidi) pelko vähän kaikesta. Se sama, jota esim. iltapäivälehdet ruokkivat, mutta jolle ei löydy välttämättä mitään faktapohjaa.
On muuten tyypillistä tulla tänne blogiin mölisemään, eikä soittamaan ovikelloa ja sanomaan asiallisesti vaikkapa kasvokkain sanottavansa (jos kyseessä on oikeasti naapuri). Lisättäköön vielä, että varkaana en näkisi mitään kiinnostavaa Kristan kodissa. Jos varkaat nyt erityisesti puutalobabya lukevat! :)
Kristaliina
Puutalobaby
Heh joo tämä on todellakin aika yllättävä keskustelu tässä... Enpä tosiaan tiedä, miksi murtomies tätä blogia luettuaan tulisi meidän likapyykkikoreja kaivamaan. Pikemminkin täältä voisi katsoa, että okei no tuonne ei AINAKAAN kannata mennä :D Netti kun on pullollaan myös sellaisia blogeja, joissa esitellään designia ja taidetta... Toivon todella, että nämä omituiset kommentit eivät olisi meidän oikeilta naapureilta lähtöisin - itse kun olen tätä ympäristöä niin kovasti hehkuttanut ja mun mielestä meidän naapurit ovat ihanaa väkeä. Tuntuu tosi kurjalta, jos joku selän takana kantaa tuollaista kaunaa niin kuin iNN:n viestistä kuultaa läpi... Ja tässä pihapiirissä kun törmätään päivittäin kuitenkin ja kuulumisia vaihdetaan...
Kuulostaa jotenkin siltä, että tokkopa ovat oikeita naapureita...ainakaan niitä ihan vierusnaapureita, jotka tunnet.
Kristaliina
Puutalobaby
Joo, niin mäkin uskon ja toivon :) Meillä oikeasti ON aivan ihania naapureita! (hih vaikka tästä keskustelusta ei nyt ihan sellainen kuva ehkä synnykään)
Mörrimöykyn pesä
Nyt menee asian vierestä mutta vähänkö olisin otettu jos joku random näkisi noin paljon vaivaa ja taustatyötä vaan tullakseen aukomaan mulle päätään anonyyminä nettiin :D
Suttura
Hei kiitos ystävänpäivälahjasta hurjasti! Käytössä ovat - molemmat! :)
Suttura
Ai niin, ja arvaus meni kyllä ihan metsikköön - myönnetään. :D Hämäännyin mäyräkoirasta niin huolella. :)
Mammara (Ei varmistettu) http://mammasti.blogspot.fi
Sun ja parin muun äitibloggajan inspiroimana aloitin oman blogin tänään! HULLUNA jännitti ja ahdisti julkaista ekaa tekstiä, se kun on vähän naseva... :D Ei oo tarkoitus aina olla tommonen, mutta nyt inspiroi kirjoittaa siitä aiheesta :) Että kiitos inspiraatiosta ja kiitos jos jaksat lukaista ja vaikka antaa tommosena pro-bloggaajan vinkkejä! :)
Mammara (Ei varmistettu)
Oho, en näemmä osaa kirjoittaa vauva kainalossa kauheen hyvin suomea, blogissa ei pitäis kuitenkaan olla tommosia kirjoitusvirheitä! ;)
Kristaliina
Puutalobaby
Iik mähän ihan unohdin vastata, vaikka Mammara toki kävin heti lueskelemassa blogiasi! Sanoisin, että juu anna palaa vaan - hyvältä näyttää! "Äitiysblogiskeneen" onkin mukava saada lisää tuollaisia "mielipiteellisempiä" blogeja. Samoin suosittelen kirjoittamaan tasan juuri siitä, mikä sillä nimenomaisella hetkellä inspiroi. Oon huomannut, että niin syntyy ne aidoimmat jutut. Liika hionta vaan monesti vie terän pois :) Niin ja tuollaisista krijotisvrhejutuista: heh mun tekniikka on usein ensin painaa "julkaise"-nappia, jos napero on esim. juuri heräämässä päiväunilta, ja sitten myöhemmin käydä korjailemassa ne kirjoitusvirheet. Jos olisi liian tarkka, jäisi aika monta juttua julkaisematta ihan vain naperonhoitoteknisistä syistä. Harmi kyllä kommenteissa kirjoitusvirheitä ei pääse jälkikäteen korjailemaan, siks munkin kommentit on monesti aika... ...mielenkiintoista katkonaista ajatuksenjuoksua :)
Mammara
Jee kiitos! Epävarmoina hetkinä kannustus on parasta! <3 Kenties uskallan jatkossakin olla kipalla! :)
Mammara
Hahahahah! KipaKKa! :D
Hei! Olen alkanut seurata blogiasi, vaikka se ei liity juuri millään lailla kerrostalossa asuvan (ainakin toistaiseksi) lapsettoman ihmisen elämään. Hassua, siltikin olen kahlannut tekstejäsi suurella mielenkiinnolla. Kirjoitat elämästä vauvan kanssa sellaisella hauskalla otteella, että vauvatonkin ymmärtää ja voi samaistua :) Mainitsin blogisi myös postauksessani : http://www.lily.fi/juttu/kuka-pelkaa-vauvoja kiitos ja anteeksi! <3
Kristaliina
Puutalobaby
Oi, kiitos kivasta palautteesta, Gina Lemone! Kirjoittelen lisää tuolla sun blogin puolella :)
Meren rannalla
Hei! Taisit olla eilen uutisissa, hienoa kommentointia! Mutta mikä oli tuo ihana kirppis, jossa näkyi kaikkea houkuttelevaa?
Kristaliina
Puutalobaby
Joo :) Se kirppis oli meidän vakkaripaikka eli Vekarakirppis Kumpulassa!
Meren rannalla
Kiitos tiedosta! Pitääkin mennä käymään siellä joku päivä:)
Anskuu (Ei varmistettu)
Olen aivan ihastunut blogiisi! Löysin sen tänään ja olen kahlannut mielipuolisena lisää ja lisää postauksia.... Pakko tulla laittamaan kommenttiakin. Aivan ihana olet ja kotisi ja perheesi ja ja ja ... kiitos.
Kristaliina
Puutalobaby
Oi, nyt vasta huomasin ihanan kommenttisi! Kiitos! <3
Reissumamma (Ei varmistettu)
Moikka ja kiitos ihanasta blogistasi!! Löydettyäni blogin luin sen muutamassa päivässä alusta loppuun asti ja joka päivä pitää käydä tsekkaamassa mitä puutaloon kuuluu! :) Mutta oli mulla oikeasti kysyttävääkin. Ollaan lähdössä reppureissuun Thaimaahan helmikuussa ja raskaustesti näytti muutama päivä sitten plussaa (jee) :) Kysyisinkin vinkkejä raskaana Thaimaassa reissaamiseen? Olen niin alkuvaiheessa raskaudessa reissun aikana vielä, että maha ei ole tiellä, mutta olisikos sulla jotain vinkkejä esim. syömisten tai muun suhteen? Kiitos jo etukäteen! Ps. Silva on niiin söpis tyttö ja sun blogista tulee aina hyvälle mielelle :)
Kristaliina
Puutalobaby
Onneksi olkoon - sekä plussasta että reissusta, molemmat ihania juttuja! :) Ensihätään "raskaana reissussa" vinkkejä (ehkä oot huomannutkin) kolmessa osassa täällä, aiemmin kirjoitettuja Vietnamista siis: http://www.lily.fi/blogit/puutalobaby/matkamuistoja-1-raskaana-reippureissulla-vietnamissa Tuloillaan mulla on myös "naperon kanssa reissussa - kokemuksia" -juttu, voisin siihen kirjoittaa jonkin verran noita raskausjuttujakin :) Pysy ihmeessä kuulolla, ja kiitos myös kivasta palautteesta! :)
Reissumamma (Ei varmistettu)
Kiitos kiitos :) Ja juu nuo jutut on luettuna, janoan vaan viieeeelä lisää tietoa, hihi :) Tulevaa (tulevia) juttuja odotellessa siis :)
Voi koska oikein vaihdat sen uuden Joelin piirtämän logon missä Silvakin on mukana ? Pakko jo kysyä kun monta (?) kuukautta odotellut sitä tuohon yläpalkkiin ;)
Juho (Ei varmistettu)
Hei, Tykkään älyttömästi näistä teidän olohuoneen ovista: http://www.lily.fi/blogit/puutalobaby/valoa-valiovesta Ollaan koko viikko Googletulta erillaisia vaihtoehtoja ja nämä veivät pisteytyksessä voiton. Pystytkö muistamaan missä hintaluokassa nuo ovet olivat? Entä mistä paikasta ne on tilattu, kun ainakaan Googlesta ei löytynyt vihjeiden mukaista paikkaa. Saisikohan liike tehdä enää vastaavia ovia, vai onko teidän suvun omaa patenttia? :D
Kristaliina
Puutalobaby
Minäpäs yritän kysellä tuolta appiukolta, hän varmasti muistaa. Mulla on muistikuva, että tonnin hintaluokkaa - mutta heh mun muisti kyllä pätkii niin pahasti, että voi mennä ihan metsään! Mutta kyselen & palaan! (jos musta ei kuulu (=olen unohtanut), niin heitä mulle meiliä! :)
Vierailija (Ei varmistettu)
Hei, lähdethän, oi lähdethän mukaan Tahdon -haasteeseen??? Haluaisin kuuulla kovasti sinun mielipiteesi asiasta ja saada jakaa taas laadukasta keskustelua. Keskustelu jota kävin lukemassa esim. Isyyspakkauksen sivuilla oli jo kovasti sotajalalla.
Kristaliina
Puutalobaby
Varmaan mun mielipiteen arvaatkin :) Mulla on ollut paineita keksiä siitä mitään UUTTA sanottavaa, kun siitä on niin paljon blogeissa ollut hyviä kannanottoja. Mutta ehkä aina ei mitään uutta tarvitse sanoakaan, pelkkä kannanotto ja henkinen tuki ehkä riittää :)
ddd (Ei varmistettu)
:)
Essinee (Ei varmistettu)
Hei! Kaveri vinkkasi sinut, kun pyysin ehdotuksia blogeista, joita olisi kiva seurata. Tähän olen ihastuntut heti, olen summamutikassa lukenut monia vanhoja päivityksiä. Ja täytyy sanoa, että aivan ihanaa rentoutta ja elämänmyöteisyyttä! Aurinkoinen asenne mukana koko ajan. :) Kiitos ja jatka samaan malliin.
Kristaliina
Puutalobaby
Oi kiitos, ihana palaute! Kiva, kun löysit mukaan - heh kiitos siis myös kaverillesi! :)
Jenni_Kuperkeikkaseikka
Moi! Ensinnäkin kiitos kivasta blogistasi! Haastoin sinut mukaan kesäteatterihaasteeseen (http://www.lily.fi/blogit/kuperkeikkaseikka/kesateatterihaaste-2015). Toivottavasti ehdit mukaan :)