Ladataan...

Ihanaa naistenpäivää kaikille! Täällä aamu alkoi herkullisella aamiaisella, jonka jälkeen suuntasin Hugon 2v hammaslääkäriin, ja sieltä kaupan kautta kotiin. Ilahdutin itseäni myös näillä ihanilla kukilla <3 Mies sen sijaan kävi biltemassa hakemassa töihin pari juttua, ja tuli kotiin mukanaan sähköauto Hugolle, siis apua! Siis sellainen auto mihin mennään istumaan ja kaasua painamalla pääsee eteenpäin, hui! Auto on nyt latauksessa, katsotaan mitä Hugo siitä tuumaa kun pääsee kokeilemaan. Loppu ilta rentoillaan kotona, tehtiin eilen lasagnea iso satsi jääkaappiin, joten tänään ei sen kummemmin tarvitse kokkailla. Tässä alla kuitenkin ohje mun tän aamun herkulliseen chiapuuroon, jonka voi tehdä jo illalla jääkaappiin tekeytymään, ja herkutella aamulla haluamiensa päällisten kanssa.

CHIAPUURO:

250g rahkaa / soijajogurttia (maustamatonta)

3rkl chiasiemeniä

noin 1dl kaurajuomaa

Sekoita aineet keskenään ja laita puuro kylmään turpoamaan. Itse pidin yön yli. Nauti puuro aamulla marjojen, hedelmie, pähkinöiden, tai muiden haluamiesi päällisten kanssa. Itse laitoin puuron päälle:

-banaani

-kourallinen pekaanipähkinöitä, rouhittuna

-suklaakastiketta

-"taatelikinuskia" (sekoitin 2 taatelia, 1rkl maapähkinävoita, ja lorauksen vettä keskenään, tää on muuten hyvää!!)

Tää oli kyllä herkullinen kombo, täytyy pian taas tehdä. Ihanaa iltaa kaikille!

<3:llä Pauliina

 

Share

Ladataan...

Avasin eilen pitkästä aikaa blogini, tai ylipäätään muutenkaan koneeni, ja sain ensimmäisenä päivittää blogiini tiedon kolmihenkisestä perheestä nelihenkiseen.<3
Meille on tosiaan tässä muutaman kuukauden hiljaisuuden aikana syntynyt perheen lisäystä, ihana pieni poika!
 
Lapsi oli meille toinen, ja perheen sisäinen dynamiikka on kokenut melko kovaa myllerrystä viimeaikoina, kun jokainen hakee omaa paikkaansa uudessa kokoonpanossa. Hugo ei olekaan enään ainoa lapsi, vaan opettelee nyt jakamaan vanhempien huomion ja ajan,  ja meillä vanhemmilla on siinä myös ollut opettelemista. Kaikki on kuitenkin sujunut todella hyvin, oikeastaan paljon paremmin mihin olin varautunut, mutta tästä voisin kirjoittaa oman juttunsa myöhemmin.
 
Tässä muutaman kuukauden aikana on lapsen syntymän lisäksi ehtinyt muutenkin tapahtumaan vaikka mitä. Synnytyksen jälkeen oli alkavaa  kohtutulehdusta ja rintaktulehdus,  järjestin miehelleni yllätyksenä varpajaiset, oli joulu, vuosi vaihtui, oli äitini ja mieheni synttärit, pidettiin meidän vauvalle ristiäiset, ystävänpäivää juhlittiin, meidän Hugo täytti 2v, ja viimeviikolla oli hiihtoloma.
 
Nyt on noin kolme kuukautta syntymästä, ja alkaa pikkuhiljaa tuntumaan siltä, että arki alkaa rullaamaan. Tosin aina kun tällaista ehtii ajattelemaan, tulee taas joku pieni vaihe, ja kaikki menee sekaisin. :D Nyt esimerkiksi maanantaina oli meidän E:n 3kk neuvola, jossa annettiin kolme rokotusta. Pikkuiselle nousi niistä lämpöä ja on nyt muutenkin kipuillut mahaansa ja itkeskellyt normaalia enemmän. Lapsiperhe arki taitaa kyllä jatkuvasti olla vaiheesta vaiheeseen elämistä, ja kun mietin milloin taas ehtisin kirjoittamaan blogiin, taitaa siihen päteä sama kuin "koskaan ei ole juuri oikea aika tehdä lapsia", eli täytyy vain alkaa kirjoittamaan silloin kun siltä tuntuu ja koittaa löytää jostain aikaa. Tähän loppuun vielä kuva näistä mun kahdesta ihanuudesta, jotka pitävät äidin päivästä toiseen kiireisenä, ja onnellisena.<3

<3:llä Pauliina

 

Share

Ladataan...

Tänään pyörähti käyntiin rv36+0, ja tasan neljä viikkoa laskettuun aikaan. Mun äitiysloma alkoi reilu viikko sitten. Tuntuu niin hassulta, miten aika tuntuu menevän nopsaan, mutta samalla niin hitaasti!

Siitä on noin kolme viikkoa, kun saatiin Hugon kipsi pois. Kävely on alkanut sujumaan ja meidän arki normalisoitumaan. Ollaan laitettu vauvaa varten kaikkea valmiiksi täälä kotona, ja tehty viimeisiä hankintoja. Nyt on tuplarattaatkin valmiina. Niistä voisin kirjoittaa myöhemmin juttua, kun olen ehtinyt niitä käyttämään. Vauvaa odottaa kotona myös himoitsemani Stokken valkoinen syöttötuoli, jonka sain yhteislahjaksi babyshowereilla, jotka mulle oltiin järkätty ihan täytenä yllätyksenä! <3

Oma olo alkaa olemaan jo aika tukala ja kypsä tähän raskauteen, ja voisin lähteä omasta puolestani jo synnyttämään :D Viikko sitten tuli käytyäkin yötä vasten synnärillä tarkistamassa tilanne, kun epäilin, että lapsivesi meni. Se olisikin ollut sitten menoa, ja olisin jäänyt sairaalaan, mutta testin mukaan sitä se ei ollut, ja pääsin vielä kotiin. Se oli kyllä tietynlainen herätys, että näillä viikoilla voi jo alkaa tapahtumaan, ja kannattaisi ehkä se sairaalakassikin jo pakata :)

Synnäri käynnillä myös ultrattiin, ja oli helpottavaa kuulla, että vauvalla oli kaikki hyvin. Siellä hän odotteli jo pää alaspäin valmiina syntymään. <3 Kokoa hällä oli 700g enemmän kuin Hugolla näillä samoilla viikoilla, joten alkoi hiukan jännittämään miten iso vauva sieltä onkaan tulossa...

Tänään käytiin anopin kanssa Ikeasta hakemassa vauvan huoneeseen matto, ja muutamia joulujuttuja. Muuta ohjelmaa meillä ei tälle viikolle onneksi vielä ole, ihan vaan kotona rentoilua Hugon kanssa. Viikon päästä mulla on synnytystapa-arviointi sairaalassa, ja odotan sitä todella kovasti! Sen jälkeen ollaan taas viisaampia, ja tiedän lähdetäänkö synnytystä mahdollisesti käynnistämään vai miten.

<3:llä Pauliina

Share
Ladataan...

Pages