Ladataan...

Tein viinonloppuna ihanan keväistä salaattia, joka kutkutteli kivasti makuhermoja. Tässä ohjetta siihen.

Parsa-mansikka-briesalalaatti:

2:lle

200g parsaa

150g briejuustoa

150g mansikoita

50g pinjansiemeniä

3dl versosalaattia

oliiviöljyä

balsamicokastiketta

ripaus mustapippuria

Kuori parsat ohuesti nupun alapuolelta ja leikkaa tyvestä pois pari senttiä puumaista osaa. Nosta parsat kiehuvaan, kevyesti suolalla maustettuun veteen. Keittoaika vaihtelee parsan paksuuden ja tuoreuden mukaan noin 3-8 minuuttia. Jäähdytä parsa kylmässä vedessä, jolloin sen kaunis vihreä väri säilyy.

Leikkaa mansikat ja briejuusto paloiksi, sekä jäähtyneet parsat. Asettele lautasille ensin versosalaattia, sitten parsat, briejuusto ja mansikat. Valuta päälle oliiviöljyä ja balsamicoa, sekä rouhaise mustapippuria. Paahda lopuksi kuumalla, kuivalla pannulla pinjansiemenet, ja lisää salaattiin. Nauti!

 

<3llä Pauliina

Share

Ladataan...

Viime viikonloppuna oli ihanan kesäinen keli ja kaikkea kivaa ohjelmaa <3 Lauantaina osallistuin likkojen lenkille mitä parhaimmassa seurassa, ja sunnuntai vietettiin kotosalla. Laitettiin Hugolle ekaa kertaa allas pihalle, joka oli menestys, laitettiin marjapensaille tukia, savustettiin lohta, ja kaveripariskunta kävi kylässä. Mukava viikonloppu kaikenkaikkiaan. <3

<3:llä Pauliina 

Share

Ladataan...

Eilen oli ihanan aurinkoinen päivä, ja toivoin samanlaista tälle päivälle, sillä oltiin sovittu kavereiden kanssa kävely- ja lounastreffit. Ilma ei ihan niin hyvä ollut, sillä loppupäivästä sateli vettä, mutta se ei meitä estänyt. Otimme suunnaksi pyynikin ja lopulta päädyimme Cafe Pispalaan lounaalle. Kävelymatka oli mukavan mäkinen, joka sai hyvin sykkeen nousemaan lastenvaunuja työnnellessä :)

Cafe Pispalassa vierailu oli ensimmäiseni ja positiivinen kokemus. Ruoka oli hyvää ja palvelu todella ystävällistä. Paikka on pieni, mutta mahduimme sisään kaksien vaunujen kanssa. Itse tilasin combo annoksen, johon sisältyi batattikeittoa ja possuleipiä. Jälkiruuaksi otin vielä teetä ja pekaanipähkinä-kinuskikermakakkua. Tee tuli suurissa kupeissa, ja tarjoilija tuli vielä erikseen tarjoamaan täydennystä. Pisteet tästä!

Ravintolasta löytyy myös terassi, mikä on varmasti aivan ihana aurinkoisina päivinä! Cafe Pispalan viikonloppubrunssi on kovin suosittu ja kehuttu, ja tarjoilija kehottikin tekemään pöytävarauksen jopa viikkoa aikaisemmin, mikäli sinne mielii. Sitä täytyy seuraavaksi testata!

<3:llä Pauliina

 

Share

Pages