4kk

Rakkautta & Mamarkiaa

Frida täytti eilen neljä kuukautta. Tässä ajassa pienestä mölleröstä on tullut jo oma persoonansa. Uskomatonta! Frida on tyytyväinen vauva ja vauva-arki on ollut, uskaltaisinko edes sanoa, yllättävän helppoa.

Frida on oppinut jo kääntymään, mutta saattaa unohtaa taidon jopa viikoksi. Lähellä oleviin tavaroihin on kiva tarttua ja omaa mahaa on kiva puristella. Nauru on löytynyt, samoin korkeat, kirkuvat äänet. Uusin juttu on pään ja jalkojen nostaminen selinmakuulla linkkuveitsi-asentoon. Pilates-tyttö.

Frida tykkää vedestä, kylpemisestä ja vesihanan äänestä. Musta-valkoiset kuosit ja sedän maalaamat värikkäät taulut kiinnostaa, niitä voisi tutkia loputtomiin. Äidin sylissä kyykkääminen on kivaa, samoin television tuijottaminen. Frida tykkää myös musiikista ja lauluista. Lemppareita on Yann Tiersen ja 70-luvun funk. Me Allun kanssa keksitään omia tilannelauluja, mutta lauletaan toki oikeitakin lauluja. Pukemista Frida inhoaa, etenkin pipoja. 

 

 

Merkkipäivänsä kunniaksi Frida ei nukkunut eilen yli 30 minuutin päiväunia. Eihän isot tytöt päivällä nuku. Käytiin illalla vielä Munkkiniemessä ystävien luona ja toivottiin, että kyllä tyttö siinä matkalla nukahtaa. Niin nukahtikin, 20 minuutiksi. Huonosti nukuttu päivä tietää yleensä myös huonosti nukuttua yötä. Frida nukkui 12 tuntia ja heräsi kerran. Kyllähän isot tytöt jo yöt nukkuu.

 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.