Päivät kuin palasia

Rakkautta & Mamarkiaa

Aloitan tekemään asioita, mutta en voi tehdä niitä kerralla loppuun asti. Haaveilen tekeväni paljon enemmän joka päivä. Alusta loppuun. Tai edes aloittavani.

Tämä on yksi suurimmista asioista, joka muuttuu kun saa lapsen. Tiesin, etten voisi enää suunnitella tarkasti päiviäni, mutta en ollut varautunut tähän. Joskus se ahdistaa. Teenkö enää mitään?

Tänä viikonloppuna tein. Ja se tuntuu erityisen hyvältä. 

Teri Niitin aiheuttama kohu sai minutkin miettimään omaa imetystaivaltani. Olen kiitollinen, että se on sujunut ongelmitta ja voin imettää lastani. Juuri silloin kun hän sitä tarvitsee. // Kolme viikkoa sitten Allu haki OmaShopista Tampereelta House Doctorin harmaan Apart hyllylevyn ja messinkiset kannattimet. Nyt saimme sen vihdoin seinään. // Frida teki tilataidetta. Teoksen nimi on Kohtu. // Tein kasvohoidon! Ihon kunto parani välittömästi.

Tunnin yhteinen saunavuoro on nykyään puolituntinen vuorotellen, mutta niin tärkeä osa viikkoa. Tällä viikolla nauratti Allun pakkaama saunakassi minulle: 3 shampoota, 1 hoitoaine ja 2 hoitonaamiota. // Hassuttelimme. // Katsoimme kaksi elokuvaa. Hyvin harvinaista nykyään. // Järjestämme molemmille 2-3 salipäivää viikossa. Tänään oli minun päiväni.

Täytin 31-vuotta. Sain Allulta lahjaksi Herschel- pussukan. Tuntuu että vaunut on nykyään käsilaukkuni. Nyt omat tavarat ovat yhdessä paikassa. Plussaa siitä, että se sopii täydellisesti H&M x Balmain -lompakon kanssa. // Tein kookospalloja. Pienenä tein niitä siskoni kanssa Aku Ankan keittokirjan ohjeen mukaan. Nostalgista. // Syntymäpäivän kunniaksi Allu vei minut syömään Loosisteriin. Laskimme, että tämä oli neljäs kerta ravintolassa Fridan syntymän jälkeen. Tyttö nukkui koko ajan musiikista piittaamatta. // Frida sukelsi ensimmäistä kertaa. Tytöstä on tulossa oikea vesipeto. Yhteislaulut kummastuttaa vielä koko perhettä.

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.