R/H Home on Holiday S/S 17 (lapsille myös!)

Rakkautta & Mamarkiaa

 

Olimme Fridan kanssa tutustumassa R/H:n kevät / kesä 2017 Home on Holiday -mallistoon. Yllättävin ja paras uutinen oli, että Magic Sweatereistä tulee myyntiin erä lapsille! Paidoista tulee kolme värivaihtoehtoa, ja koot ovat ilmeisesti 80, 100 ja 120. Voi jestas sentään, luulin jo, että joululahjoista selvittäisiin tänä vuonna, mutta eihän tuota voi ohittaa!

Home on Holiday -mallisto tuo tutut asiat uuteen valoon. Vähän niinkuin... No, olisit lomalla kotikaupungissa. Selkeät linjat, nerokkaat leikkaukset ja upeat materiaalit ovat mielestäni malliston vahvuus. Leikkisät printit ovat tärkeä osa R/H:n mallistoja, ja ne myös tuovat monipuolisuutta mallistoon. Home on Holiday -mallistossa kiehtoi se, että siihen on oikeasti saatu sisälle moneen tyyliin sopivia kokonaisuuksia. Se oli hallittu ja kompakti, mutta silti täynnä mahdollisuuksia.

 

 

Lasten (en-pääse-tästä-yli) Magic Sweatereiden lisäksi mieleeni jäi erityisesti:

Mickey käsilaukku. Simppeli, musta laukku toiselta puolelta ja toiselta puolelta "Kulta-Mickey". Täydellinen koko, täydellinen idea. Ah.

Tyynyt. Kevättä kotiin! (Ja hei, Home on Holiday... Malliston selkeä tarina: 100 pistettä)

Ihanat materiaalit. Silkki on silkkiä, mutta bambun ja puuvillan yhdistelmä sekä kevyt ihana kreppikangas hellii ihoa ihastuttavasti. 

Samperin nerokkaat solmut imartelee. 

"Pale Rose Pleats".

 

 

PS. Instagramissa (stories) vilauksia Lookbookista!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.