Ladataan...
Rakkautta & Mamarkiaa

Tänä aamuna minulla soi herätyskello. Pumppasin maitoa 45 minuuttia, kunnes sain edes 125ml täyteen. 20ml. 40ml. Miksei täältä tule mitään!?

Olin pitkästä aikaa metrossa aamuruuhkassa, työmatkalaisten kanssa. Kolme tuntia pois kotoa. 

Maitomillit ovat kuin äitiyden arvosana. Mitä isompia lukemia, sen korkeampia arvosanoja. Koen aivan turhaan epäonnistuneeni, mutta silti runttaan pumpulla ne viimeiset 20ml. Joskus 50ml. Miksi ihmeessä?

Kaikki mitattava on helposti arvioitavaa. Kuten se, kun saan itseni kiinni vaunulenkillä kiertämässä kotiinpaluun. Matkamittarissa on vain seitsemän kilometriä. Pitäisi olla enemmän. Vanha suorittaja minussa nostaa päätään.

On pysähdyttävä. Kaupan korvikehyllyllä ymmärrän taas olla äärimmäisen kiitollinen siitä, että olen voinut imettää lastani jo kuusi kuukautta. Frida sai allergisen reaktion korvikkeesta, ja nyt selvitämme mistä se johtui. Ehkä se ei ollut maitoallergiaa, ehkä se oli jotain muuta. Omaa maitoa kuitenkin tarvitaan. Se lisää painetta. Mutta ei rintoihin. 

Olen Bodybalance jatkokoulutuksessa. Kesken loppurentoutuksen tyttöä tulee kova ikävä. Kuitenkin kävellessä kohti metroasemaa, tunnen suurta vapautta. Nyt voisin tehdä jotain erilaista. Mitä tekisin?

Ajatuksissani kävelen samoja reittejä, kuin vaunujen kanssa. Painan ovien avaus-painikkeita. Suorinta tietä kotiin. 

 

Ladataan...
Rakkautta & Mamarkiaa

 

Viimeisenä tässä kevät/kesä 2016 -mallistojen suosikkien sarjassa jaan VIMMA:n uusia ihanuuksia. Eikä todellakaan vähäisimpänä. Kun VIMMA julkaisi ensimmäiset sneak peakit SS16 -mallistosta, sanoin ääneen:

No nyt on! 

VIMMA tekee juuri sellaisia lastenvaatteita, joita haluan lapselleni tarjota. Juuri täydellisiä Fridan tyyliin.

Kekseliästä designia, jossa on aikuismaisia printtejä leikkisästi lasten makuun. 

 

Lakritsa by Tiina Koivusalo

 

Rinkeli by Tiina Koivusalo

 

Flowerpower by Minni Havas

 

Sneak peak tulevasta. By Maija Louekari

 

Suosikit tähän mennessä. Lisää on tulossa, en malta odottaa!

 

Näissä suomalaisissa merkeissä näkyy visio ja tunne, joihin on luotettu. Niin ihmisiin, kuin asioihin. Taustalla on upea porukka, joka on löytänyt toisensa sattumien kautta. Kuin parhaasta satukirjasta. Sellaistahan elämä parhaimmillaan on. Kun kaikki loksahtaa paikoilleen.

Sadussa, jonka opetus on, että näinhän sen pitikin mennä. 

 

 

Älä unohda osallistua arvontaan! Voit voittaa 20€ -lahjakortin Pomppu Omppuun. Kaupassa VIMMA:lta esimerkiksi tuo upea Rinkeli -pusero.

 

 

Ladataan...
Rakkautta & Mamarkiaa

 

Mainion kevät/kesä 2016 -mallistossa "Abstract Form" viehättää geometriset printit. Selkeät ja yksinkertaiset kuosit.

Suosikkejani ovat malliston musta-valkoiset mekot ja leggingsit.

 

 

"Mainion kevään ja kesän 2016 mallisto kujeilee geometrisyydellä. Abstract Form -kokoelmaa luodessaan suunnittelija Outi Mäkinen on muistellut lapsuutensa estetiikkaa – retroilematta. 80-luvun postmodernismin selkeät muodot kuvataiteesta muotoiluun ja printtimainosten grafiikkaan ovat innoittaneet malliston printtisuunnittelua. Myös kasariarki, kuten TV:n virityskuva ja edeltävien vuosikymmenten suomalainen lähiöarkkitehtuuri ovat antaneet vaikutteita lasten vaatteisiin sekä naisten ja kodin kokoelmiin. 

Palikat on sekoitettu ja värit viritetty kirkkaiksi. Lopputulos on pirteän leikkisä. Mainion käytännöllisissä trikoissa kelpaa taas niin riehua kuin edustaakin."

 

 

Nuo keltaiset ruutuleggingsitkin on aivan ihanat!

 

Mallisto tulee myyntiin 1.3.

Harakanpesä shop Helsingin keskustassa, pyrkii aina esittelemään Papun ja Mainion mallistot kokonaisuudessaan. Hienoa!

 

 

 

Katso myös suosikkini Papun ja Aarrekidin SS16 -mallistoista! Osallistu arvontaan ja voit voittaa 20€ -lahjakortin Pomppu Omppu -nettikauppaan!

 

 

Ladataan...
Rakkautta & Mamarkiaa

 

Papun SS16 -mallisto on niin huikea, että suosikkeja on todella paljon! Papu on ehdottomasti lempimerkkini, eikä tämäkään mallisto tuottanut pettymystä. Mallistosta on helppo löytää herkulliset monochrome -setit, mutta myös yhdistellä erilaisia kuoseja ja printtejä omiksi tarinoiksi. 

 

 

Herkkukattaus!

 

 

Mallistokuvasuosikkien lisäksi sommittelin ihastukseni yhteen. On helpompi ostaa vaatteita, kun on jokin suunnitelma siitä, miten niitä käyttäisi. 

Osa malliston tuotteista tulee myyntiin perjantaina 11. maaliskuuta, osa huhtikuun alussa. 

 

 

Helsingin keskustassa näitä kaikkia pääsee myös hypistelemään kivijalkamyymälään, sillä Harakanpesä shop pyrkii saamaan Papun mallistot kokonaisuudessaan.  

En malta odottaa, että pääsen näihin käsiksi! 

 

 

Tsekkaa myös suosikkini Aarrekidin SS16 -mallistosta ja osallistu arvontaan, jossa voit voittaa 20€ -lahjakortin Pomppu Omppu -nettikauppaan!

 

 

Ladataan...
Rakkautta & Mamarkiaa

Kaupallinen yhteistyö: Pomppu  Omppu

 

Odotan innolla muutaman suomalaisen lastenvaatemerkin kevät/kesä 2016-mallistoa.

Aarrekid yllätti minut täysin uudella mallistollaan, ja siksi jaan omat suosikkini sen mallistosta ensimmäisenä. Printit ovat Aarrekidille tunnusomaisen graafisia ja mielikuvituksellisia. Värit ja erityisesti printtien kaksivärisyys ja yhdisteltävyys oli minulle uutta Aarrekidiä. Näistä inspiroiduin.

 

 

 

Aarrekidin kevät/kesä 2016-mallisto koostuu kolmesta printistä: Waves, Whale ja Sea.

 

 

Mallistokuvat saavat minut fiilistelemään tulevaa kesäreissua.

Suosikkini ovat Waves t-shirt ja leggingsit, Sea ls t-shirt ja Waves-blanket.

 

 

 

Mallisto tulee tänään myyntiin Pomppu Omppu-nettikauppaan

Julkaisun kunniaksi sain Pomppu Ompusta lahjakortin arvottavaksi lukijoiden kesken.

Arvontaan voit osallistua kommentoimalla tähän postaukseen, mikä Aarrekidin SS16 mallistosta on suosikkisi. Lahjakortin arvo on 20€ ja aikaa osallistua on ensi viikon keskiviikkoon 2.3. klo 23.59 asti. Onnea arvontaan! 

 

 

*Yhteistyössä Pomppu Omppu*

 

 

Ladataan...
Rakkautta & Mamarkiaa

 

 

Kävin Fridan kanssa kolmessa erilaisessa vauvajumpassa viikon aikana. Vauvajumppaa on tarjolla monessa paikassa, mutta edullisille opistokursseille on tulijoita jonoksi asti. Ihmekös tuo, äitiyslomalla rahat on tiukassa. Valitettavasti vauvajumppien tuntikuvaukset ovat usein suppeita, eikä aina selviä onko tunti tarkoitettu enemmän äidille vai vauvalle. Ryhmiä on myös vaikea löytää googlettamallakaan.

Vaikka jumppaaminen on pääosassa, se ei kuitenkaan ole ainoa syy lähteä liikkeelle vauva kainalossa. Vauva nauttii seurata tapahtumia, liikkua äidin kanssa ja tutustua muihin vauvoihin. Äiti saa jutteluseuraa tai joskus jopa uusia ystäviä. Olen ohjannut yli 10 vuotta ryhmäliikuntaa ja käyn itsekin ennemmin ohjatuilla tunneilla kuin jumppaan yksin kotona. Toki vauvan kanssa on ollut hauska ja helppo liikkua kotonakin. Fridakin nauttii selkeästi enemmän ryhmässä liikkumisesta.

 

 

Keskiviikkona olimme Äiti ja minä-jumppatapahtumassa Viikin asukastaloilla. Bongasin tapahtuman Facebook-kirpputoriryhmästä ja ilmoittauduin nopeasti mukaan. Paikalle mahtui 30 ilmoittautunutta ja ilmaisen treenin ohjasi personal trainer. Vauva oli painona koko tunnin ajan ja tunti keskittyi eri lihasryhmiin. Lopuksi sai osallistua vielä vartin niska-hartia-jumppaan. Äidin kipeä alue. Ah, taivaallista.

Tapahtumassa oli todellista äitienergiaa! Tapahtuman takana oli liikunnasta nauttiva äiti, joka järjesti tilat ja ohjaajan, ja kutsui äidit jumppaamaan. Upea teko! 

Kaupungin, opistojen ja seurojen tarjonta ei selvästikään riitä. Äidit haluavat jumpata. Tähänkin tapahtumaan oli jonoksi asti tulijoita. Toivottavasti äitienergiaa riittää jatkossakin tällaisiin. Voin tulla ohjaamaan jos joku järjestää tilat!

 

 

Torstaina olimme Kalliolan kansalaisopiston vauvajumpassa. Myöhästyin kurssin tammikuun ilmoittautumisessa ensimmäiseltä 10 minuutilta ja pääsin varasijalle. Jumpat todellakin ovat haluttua kamaa. Onneksi ystävänpäivän kunniaksi tunnille sai tuoda ystävän ja sain kutsun Lempiruoka-blogin Lotalta. 

Tunnilla vuorotteli vauvan ja aikuisen liikuntaosuudet, kuten kuvauksessa oli kerrottu. Alkulämmittely tehtiin ilman vauvaa, mutta muuten vauva oli koko tunnin mukana menossa. Lämmittelyssä välineinä käytettiin keppejä ja tuoleja, yksinkertaista ja tehokasta. Treeni tehtiin kiertoharjoitteluna ja vauva painona. Liikkeet olivat vauvalle hauskoja ja äidille tehokkaita. Yksi lemppareistani oli tuolikyykky, jossa vauva vietiin tuolin alle ja ylhäällä noustiin varpaille.

Syyskaudelle vauvajumppaa on suunnitteilla kaksi ryhmää. Minä aion olla taaperojumppaan tyrkyllä heti ilmoittautumisen alkaessa!

 

 

Maanantaina osallistuimme Pohjoismaiden johtavan kuntokeskusketjun, SATS ELIXIAN, Strong Mama-tunnille. Kuvauksen mukaisesti tunti oli tarkoitettu äideille synnytyksestä palautumiseen. Vauvat seurailivat hikisiä äitejä salin keskellä, kun äidit treenasivat kiertoharjoittelun tyylisesti pisteeltä pisteelle. Frida viihtyi hyvin ja leikki tyytyväisenä vesipullon kanssa. Välillä jouduin siirtämään tyttöä oman alustansa päälle, ettei veisi toisten leluja, mutta sain itselleni silti todella hyvän treenin. Muutaman kerran nappasin hänet painoksi levypainon sijaan. 

Tällä tunnilla oli selkeästi hyvä meininki äitienkin kesken! Tunnin jälkeen moni jäi saliin imettämään ja juttelemaan. Tällä viikolla kokemuksia jaettiin soseista. Lopuksi huikattiin iloisesti "ensi viikkoon!". Onhan se sitten mentävä ensi viikollakin!

 

PS. Jos virkkuukoukku pysyy kädessä, niin kuvissa näkyvän joogamattopussin ohjetta voit kysellä Mie ite-blogin Tiinalta!

Pages