Lukumoukasta lukutoukaksi

Räyhälä

Kun nyt kerran olen listannut ylös kaikki lukemani kirjat vuodesta 2013, niin miksen ottaisi tavaksi jakaa niitä täällä? Kaikki saisivat huomata miten vähän olenkaan saanut luettua, jolloin voisin hävetä sitä ja löytää enemmän aikaa ja hetkiä lukemiselle.

Välillä ei vaan ehdi, ja sitten kun ehtisi, jokin muu vie huomioni. Ja sitten kun aloittaa, ei välttämättä pääse loppuun, ainakaan saman vuoden puolella, tai sitten ikinä. (Nimim. Matkalla, since 2012.) Suuri osa näistäkin teoksista on tullut luettua kavereiden kanssa pitämämme kirjapiirin ansiosta, joten jos tunnistat itsessäsi vastaavanlaista laiskuutta ja keskittymiskyvyttömyyttä lukemisen suhteen, kokeile kirjapiiritoimintaa. Deadline ja sosiaalinen paine auttavat kummasti!

Siinäpä ne. Mutta hei - vuoden 2015 ensimmäinen kirja on jo luettu! Se on Emily Brontën Humiseva harju. Luin sen loppuun eilen. Ihmekös tuo, kun käsittelemme sitä tänään kirjapiirissä. 

Tästä on hyvä jatkaa kohti runsaslukuisempaa vuotta. Miltä näyttävät omat lukulistanne? Tuliko vuonna 2014 luettua vai luistettua?

Kommentit

Sra (Ei varmistettu)

Mä aloin kanssa viime vuoden alussa kirjaamaan ja lyhyesti analysoimaan luettuja kirjoja vihkoon, kun pitkästä aikaa innostuin lukemisesta. Ajattelin, että silleen jää parempi muistijälki myös siitä, mitä kaikkea tulikaan luettua.
Täyttelen sitä enemmän ja vähemmän säännöllisesti. Eilen sitten laskin, että olin lukenut viime vuonna ainakin 27 kirjaa gradutuksen ohessa! Uskomatonta :o Aika hyvin säkin sait luettua vaikka olit töissä ja pakersit gradua :) Voidaan kohta vinkkailla lisää kun nähdään!

Räyhälä
Räyhälä

Toihan on hyvä! Siis sekä lyhyt analysointi + sun luettu määrä. Jeejee! No, nyt ei oo sitten työtä eikä gradua, eli kaikki maailman kirjat, täältä tullaan!

Sra (Ei varmistettu)

Jep, aikaa on myös aforismien kehittämiselle. :'D

Räyhälä
Räyhälä

Todellakin. Milloin aloitetaan?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.