Slaavikuningatar ja brändivaltakunta

Räyhälä

En ollut lapsena koskaan erityisen innostunut prinsessoista, mutta näin aikuisiällä olen ollut sitäkin innostuneempi olemaan SLAAVIKUNINGATAR. Ja kun nykyään kerran yksittäisen ihmisen on mahdollista olla mitä tahansa, niin sanotaan se nyt.

Minä olen slaavikuningatar, tämä on minun brändivaltakuntani, ja teen mitä tahdon. Ja kaikki tottelevat. Sure thing!

Selkokielellä: minulla oli alkuviikosta pieni photoshootti, ja tässä sen satoa. Vaikka osa kuvista oli tietysti aivan puistattavia mallinsa mahdottoman liikehdinnän, salonkikelvottomien ilmeiden ja katsojaepäystävällisten kuvakulmien vuoksi, löytyi joukosta myös paljon otoksia, joihin olen itse oikein tyytyväinen. Mahtavaa!

Kuvien tarkoituksena oli olla jotain työnhaun, identiteettikriisin itsensä brändäämisen* ja sen kautta myös hassuttelun väliltä. 

(*Mikä mun brändi on? En ihan todella tiedä mikä mun brändi on. Ja koska en itse tiedä, en halua että kukaan muukaan tietää. Hah.)

En siis vielä oikein tunne brändiäni, joten ajattelin esitellä muutaman esille nousseen vaihtoehdon näiden kuvien pohjalta. Oletteko valmiina?
 

Räyhälä on kirkasotsainen, erityisherkkä ja diippi ajatteliamuia, jonka elämää siivittävät jokapäiväinen haaveilu naimisiinmenosta, Scandinavian Music Groupin ja First Aid Kitin herkät folk-balladit, Maaret Kallion fanitus, reiki-hoidot ja enkeliterapia. Let there be light <3

 

TAI:

Räyhälä on se nuhteettomasti nurkkasohvalla istuva höppänä, joka luulee katsovansa kameraan pelottavilla voodoo-silmillä, mutta onnistuukin näyttämään Elsa-tädin kahvikutsuille pakotetulta ja pissahätäänsä pidättelevältä teiniltä, jonka mielestä kaikki on vähän ääh, blääh, juuh, eihhh ja emmätiiä.  

Pistivät vielä jonkun härpäkkeenkin sen päähän ja uhkailivat rippilahjarahojen takavarikoimisella, jollei se ei panta ole päässä kun kuva otetaan. Voi hitsi!
 

TAI:

Räyhälä on helsinkiläistynyt #girlboss, joka bloggaa muodista, tyyleistä, designista ja opiskelijaelämän kiemuroista leikkokukkia, smoothie bowleja, aforismeja ja rennosti repsottavia lakanoissatelmehtimiskuvia unohtamatta. Mukana menossa myös poikaystävä sekä japaninvillakoirat Petsku ja Jarmo. Ja hei - aina on aikaa yhdelle shampanjalle! ;) Yhteistyöehdotukset ja yhteydenotot: girlbossinblogi@creativepersons.net.

 

TAI:

Räyhälä on mahdollisimman neutraali ja turvallisuushakuisesti rekrytoitu dynaaminen tiimipelaaja sekä hyvä tyyppi, jonka intohimoja ovat matka- ja kulukorvauslomakkeiden täyttäminen, neuroottinen muiden miellyttäminen sekä firman pomon ja kollegoiden vapaaehtoisena sihteerinä toimiminen. Työntekijänä hänen paras puolensa on se, ettei hänellä ole muuta elämää kuin työ, ja näin ollen hän on erittäin pidetty työntekijä kaikissa firmoissa, joissa hän työskentelee. Samanaikaisesti. 

Motto: Jos se on työtä, anna sitä lisää!  

(Ja: Ei mulla oo aikaa mennä mihinkään kampaajalle, kun pitää käydä töissä.)
 

TAI:

Räyhälä on kaikenlaisesta taide- ja kulttuurihärötyksestä innostuva ihminen, joka vajoaa toisinaan todelliseen epätoivon suonsilmäkkeeseen identiteettinsä ja tekemistensä sekalaisuuden kanssa. Hänellä ei ole mitään omaa juttua, koska koko maailma on hänen juttunsa kaikkine hämmentävineen ja ilahduttavineen piirteineen. Hänen mielestään osaamisen, tavoitteiden ja olemuksen kirjaaminen jollekin aaneloselle on maailman haastavin ja kuluttavin tehtävä. 
 

TAI:

 

Räyhälä on se nolo slaavikuningatarbloggaajatyyppi, josta luulit jo päässeesi eroon, mutta joka unohti sanoa tämän:

 

https://open.spotify.com/track/5shPZ6RnC6sCm0iSZiv7wU

Niin, ja sen kainalokin vissiin haisee. Usch.

 

Kaikki kuvat: Stella Reismaa. Kiitos!

Kommentit

Räyhälä
Räyhälä

Jes, hienoa tiim wörkkia!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.