Yksivuotias Räyhälä ja vuorokauden ikäinen tatuointi

Räyhälä

Heija heija hee, Räyhälä-blogi on tasan yks vee! 

Toden totta, tasan vuosi sitten siirsin hetken mielijohteesta vanhan blogini tänne Lilyyn uuden nimen turvin. Toisin sanoen, jatkoin bloggaamista hyväksi havaitsemallani "kirjoita mitä tahansa mieleesi pälkähtää" -konseptilla, jonka selässä ratsastelen yhä kohti uusia seikkailuja. Siitä alkaen jäin myös koukkuun Lilyyn. Kiitos siitä kuuluu ennen kaikkea kaikille, jotka ovat blogiani koskaan lukeneet, kommentoineet tai sen muulla tavoin noteeranneet, mutta myös kaikille, joiden blogeista olen löytänyt paljon hyviä pointteja, vertaistukea, aiheellista asiaa tai muuta arkeani ja elämääni rikastuttavaa sisältöä. Kiitosta vaan, täällä on hyvä pöhinä!

Vaikka tämä kirjoita mitä haluat -periaate elää blogissani vahvana, niin alun perin tarkoitukseni oli kirjoittaa niinsanotusta räpiköinnistä, eli siitä kun ihminen luulee hoitaneensa elämänsä ihan hyvään jamaan, ja sitten yhtäkkiä taikamatto lennähtääkin pois jalkojen alta, viskaten ihmisen kylmään maailmaan. Työttömyyteen, köyhyyteen, tylsyyteen, virastotaisteluihin ja epävarmoihin aikoihin keskelle epävakaata yhteiskuntaa. Sieltähän täytyy yrittää räpiköidä heti pois. Ja arvatkaapa mitä? Räpiköinti jatkuu näköjään edelleenkin tämän blogin pääteemana. Erilaisella volyymilla, mutta kuitenkin.

Blogissani tehdään välillä pyhiinvaellusta ja välillä huvimatkaa, jota on nyt takana tasan vuosi. Otetaanko toinen heti perään?

Samaa voisi kyllä kysyä myös uudesta pikku projektistani, nimittäin ensimmäisestä tatuoinnistani. Otetaanko toinen heti perään?

Pahoittelut epäselvistä kuvista. Oman vasurikäden kuvaaminen useammasta eri suunnasta osoittautui hieman hankalaksi. Kuvassa siis toistaiseksi vain peilisisareni Älähyär, ja yhteinen tatuointimme. Ja jos minulta kysytään, niin kyllä, otetaan toinen heti perään.

Että sillviisii! 

**

HUOMHUOMHUOM, vielä ehdit osallistua vuosituhannen huikeimpaan arvontaan, jonka voittaja palkitaan kerrassaan vastuttamattoman upeilla pelkinnoilla. Armon aikaa on tämä vuorokausi. Suosittelen osallistumista, sillä onhan epäkaupallisessa yhteistyössä kanssamme maanmainio Paulo Coelho -generaattori, jonka olemassaolo ei kysy KENELTÄKÄÄN tarvetta eikä hyötyä. se on jotakin maailmaa suurempaa. SE ON SUUREMPAA KUIN IHMINEN. Harmi muuten, etten tajunnut lähteä esittelemään sitä Slushiin.
No, ehkäpä sitten ensi kerralla, Räyhän vuonna 2016.
Baila baila!

Kommentit

Jaana K

Aivan ihana tatuointi!! <3 Ja onnea myös blogisynttäreistä :)

Räyhälä
Räyhälä

Voi kiitos Jaana! <3 :)

ReettaM
Harharetkiä

Jee jee onnea blogille! :)

Ja pakko kehua, että todella tyylikäs tatuointi!! Itsekin oli tarkoitus ottaa ensimmäinen ennen tänne lähtöä, mutta jäänee kevääseen... Missä kävit ottamassa?

Räyhälä
Räyhälä

Kiitos paljon! Käpylässä 69tattoossa, joka on vissiin muuttamassa lähiaikoina Unioninkadulle. :) Ja jauts, saattaisin itse katsastaa Pariisin tatuointitarjonnankin, jos olisin siellä!

ReettaM
Harharetkiä

Täällä olisi kyllä varmasti tosi osaavaa jengiä kyllä, mutta jännittäisin vähän kielimuurin vaikutusta lopputulokseen :D Täytyy ehkä harkita, olisihan se hyvä muisto!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.