Ladataan...

Hei, jostain syystä tämä postaukseni oli hukkunut, joten laitan sen nyt uudestaan hieman epäloogiseen kohtaan. Mutta tässä siis vielä kerran:

 
Mainitsin tossa aiemmin, että konsultaatio oli tosi hyvä. Vaikutuksen teki se, että oikeasti kerrottiin ja näytettiin kaikki mahdollinen ja muhun käytettiin aikaa. Jokaiseen kysymykseen osattiin vastata ja vastattiin suoraan. Tunsin, että näillä on paletti käsissä ja haluavat hoitaa asiat hyvin ja sellainen tunne että saan apua tarvittaessa myös leikkauksen jälkeen.

Sitten se sairaala! Plastiikkakirurgia Finestin kotisivuilta ja Youtubesta löytyy videoita siitä sairaalasta ja se näyttää kyllä todella upealta. Katsoin videon asiakkaasta, joka leikataan videolla ja vitsi siitä tuli hyvä fiilis. Sinne mä haluun

Laitan tähän vielä kotisivulinkin ja YouTube linkin niin saatte tunnelmasta kiinni.

www.plastikakirurgiafinest.ee

https://

Sain sovitusti sairaanhoitajalta soiton konsultaatiota seuraavana päivänä. Olimme konsultaatiossa jo kaavailleet sovittamieni implanttien perusteella, että pyöreä malli, koko noin 360 cc. Plastiikkkakirurgi Jyri Kullamaa oli sitä mieltä, että koko ja malli ovat juurikin pyöreä ja 360. Suositteli korkeampaa implanttia, kun rinnat vähän roikkuvat. Puhelimessa sanottiin, että paikan päällä on mahdollista hienosäätää suunnitelmaa, jos se tuntuu silloin tarpeelliselta. Sairaalassa on kuulema implanteista ja tukiliiveistä kaikkia kokoja ja malleja. Jännittävää ja mahtavaa!

Tavallaan tuntuu, että nyt on kaikki palaset loksahtaneet paikalleen ja tunnen suurta luottamusta Finest plastiikkakirurgiaa kohtaan. Palvelu on ollut todella hyvää ja joustavaa. Toistaiseksi ainakin juuri sitä mitä he lupaavat ja toivottavasti en joudu pettymään

Share

Ladataan...

Sain Finestistä helposti leikkausajan, joka sopi lomaani ja lasten hoitoon. Sairaalassa pitää yöpyä yksi yö ja vähän jännittää, että miten tuo 4-vuotias käyttäytyy yökylässä, kun ei ole ennen ollut minusta erossa yön yli. Ystäväni matkustaa myös Tallinnaan samalla, mutta hän aikoo yöpyä hotellissa ja siksi en ostanut kaveripakettia, jota minulle tarjottiin. Sain kaksi vaihtoehtoa siitä, miten suoritan rintojen tutkimuksen ja verikokeen ennen leikkausta. Olisin voinut tehdä ne Suomessa tai voin tehdä Tallinnassa ennen leikkausta. Päätin, että suoritan tutkimukset paikan päällä Finestin sairaalassa. Hoito-ohjeissa luki mitä olisi hyvä hankkia haavan hoitoa varten ja Emmi sairaanhoitaja ohjeisti, että kannattaa ostaa tuotteet sairaalan apteekista, jossa ne ovat edullisempia. Oon tässä suunnitellut elellä viime ajat mahdollisimman tasapainoista elämää unien, syömisten, liikunnan ja stressittömyyden suhteen, jotta olisin mahdollisimman hyvässä kunnossa leikkauksessa. Olen myös hoitanut rintojeni ihoa, jotta en saisi lisää raskausarpia. Siitä puheen olleen annankin vinkin! Työskentelen kosmetologina ja käytän asiakkailla ja itselläni Biodroga tuotteita. Suosittelen muitakin kuorimaan ihoa soluja uudistavalla Biodroga Spa suolalla ja rasvaamaan ihoa saman sarjan Anti-Age Body cream rasvalla. Jo pelkkä suola tekee ihosta todella pehmeän ja riittää normaali tilanteessa vartalon ihon hoitoon, mutta tilanteissa jossa iho kaipaa erityistä kosteutusta niin tuo yhdistelmä on lyömätön. Koska olen miettinyt leikkausta pitkään ja seurannut vierestä usean ystäväni toipumista leikkauksesta niin ei oikeastaan jännitä juuri yhtään. Nyt odotan, että Saan tiedot aikataulusta, sopparit, laskun yms itselleni. Ja odotan, että tulisi jo SE päivä!

 

Share

Ladataan...

Mä olin miettinyt seuraamieni nettipalstojen perusteella, että implanttimerkiksi haluan Motiva, B-lite tai Nagor. Plastiikkakirurgia Finestissa sain nähdä näitä kaikkia. Huomasin, että yrittivät olla aika puolueettomia. Sanoivat, että asiakas valitsee itse implantin. Tässä asiassa olin ehkä eniten yksin päätökseni kanssa. Toisaalta taas sain kuulla, että Jyri Kullamaa laittaa vain pitkään markkinoilla olleita implantteja eli joku mitä en muista ja Mentor ja Nagor. Mentoreita en missään nimessä olisi edes harkinnut sillä parilla kaverillani on ne ja rinnat ovat täynnä kurttuja.

B-litea ja Motivaa tutkin itsenäisesti netissä. Motivassa epäilytti, kun on ollut lyhyen aikaa markkinoilla ja sitten heillä on vain sileäpintaisia implantteja, joista aiemmin jo oltiin luovuttu, kun karheammat vaihtoehdot kehitettiin. B-lite on myös uusi ja siitä löytyi ristiriitaista tietoa. Joidenkin lähteiden mukaan pinnoite on jotain muuta kuin silikoonia ja niistä löytyi negatiivista mielipidettä englannin kielisellä haulla. Nettikirjoituksiin suhtaudun varauksella, mutta mun mielestä B-lite näytti sekä tuntui epäilyttävältä kun Motiva taas oli kaunis, mutta kovantuntuinen. Motivassa oli myös sellainen takuu, joka pitää itse tehdä.

Valintani on siis lähes 40-vuotta markkinoilla ollut Nagor. Se näytti kauniilta, tuntui pehmeältä, luonnolliselta ja takuu on elinikäinen implantin kestävyydelle että kapselille. Valintaan vaikutti myös se, että valitsemani Impleo mallia suositellaan erityisesti urheileville naisille.

Ystäväni ovat kyselleet saanko etuja tai alennusta kun kerron missä käyn leikkauksessa. En saa enkä usko, että minun kanssa haluttaisiin diiliä, kun en aio esiintyä omalla naamallani lasten takia. Muutenkin haluan kirjoittaa suoraan ja tarjota vertaistukea. Eli kirjoitan myös matkan varrella huomaamistani huonoista puolista, jos niitä on.

Ja kyllä, aion laittaa ennen - jälkeen muutokseni tänne ja muitakin kuvia. Konsultaatiossa en edes tajunnut ottaa kuvia, mutta matkan varrelta varmasti otan. Niin ja kyselkää jos siltä tuntuu

Share

Pages