Hulluna sinuun

Ripaus raakaa

Miten toi kiinankaali nyt iskeekin niin täysin ja kokonaan?? Ensimmäinen ajatus kiinankaalista on kouluruoka ja kebabravintoloiden salaatit eli ei välttämättä mitenkään hyvät mielikuvat, mutta ne kannattaa unohtaa ja testata tätä. En silti lupaa, että kaikki tykkäävät. Täytyiskin tehdä tätä jollekin kaverille jotta kuulisin, onko resepti oikeesti toimiva vai vaan jokin mun makunystyröiden omituinen vinksauma.

Mutta jaan reseptin kuitenkin, sillä söin tätä eilen ja syön taas tänäänkin.

 

Kiinankaalisalaatti

*Kiinankaalia (reilusti)

*Pala kurkkua

*Avokado

*Runsas 1tl oluthiivahiutaleita (älä skippaa näitä, juuri nämä tekevät salaatista herkullisen kera kiinankaalin)

*Pirskaus sitruunan mehua

(*Paistettu herkkusieni)

(*Pala raakaa parsakaalia ihan pieneksi pilkottuna)

Paistoin tämän kyljeen filekalapuikkoja, kun paneroituja katkarapuja ei ollut. Mutta periaatteessa tämän kaveriksi voi tehdä mitä tahansa.

P.S. Jos oluthiivahiutaleet on ihan hepreaa:

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.