Hyviä uutisia heille, jotka ovat päättäneet pettää

Rönsy

No tätä on odotettu. Ironisesti. Ja kiva että sain asiasta tiedotteen.

Uskottomien deittisivusto Victoria Milan, josta kirjoitin keväällä, on rantautunut Suomeen. Lainaan ihan suoraan tiedotetta, sillä olen taas sanaton:

Victoria Milan on toteuttanut laajan markkinatutkimuksen ennen lanseeraustaan Suomessa. Se osoittaa, että Suomessa on suurta potentiaalia palvelulle - jopa korkeampi kuin muualla Pohjoismaissa. Näyttää siltä, että suomalaiset ovat uskottomampia kuin naapurinsa ruotsalaiset ja norjalaiset. Myös suomalaiset naiset vaikuttavat hyvin avarakatseisilta: yli 70% parisuhteessa elävistä suomalaisnaisista vastasi voivansa harkita parisuhteen ulkopuolista suhdetta Victoria Milanin kautta, mikäli he eivät jäisi kiinni. Tavoitteemme on saavuttaa 200 000 avioliitossa ja parisuhteessa elävää suomalaista jäsentä vuoden 2011 loppuun mennessä.

Hieno juttu, suomalaiset naiset ovat avarakatseisia! Nyt kaikki aviopuolisot ja tyttö- ja poikaystävät, autetaan Victoria Milania saavuttamaan tavoitteensa: 200 000 suomalaista, jotka ovat päättäneet pettää rakastettuaan.

Kommentit

Always / Never

Huh, sanattomaksi vetää.

Victoria Milanin sivuilta lainattua:
"Elätkö yksitoikkoisessa ja rakkaudettomassa avioliitossa? Kaipaatko ihastumisen ja intohimon taianomaista tunnetta? Jännitystä? Läheisyyttä? Victoria Milan saa sinut heräämään taas eloon! Muista, että elät vain kerran…"

Jep jep, eiköhän tuossa tilanteessa kannattaisi mieluummin vaikkapa ihan erota. Ois reilumpaa sille puolisollekin. Sekin elää vain kerran. :P

JonnaPieni
Ihme ja kumma

Nonni. Ollaanpa sitten kaikki toistemme salarakkaita.

En kyllä oikeasti halua... Juicen sanoja lainatakseni "Kadehdi en niitä, jotka luotuja on kaksoiselämään Joskus tuntuu etten kunnolla saa eletyksi tätä yhtäkään".

häkkilintu

Kyllä sarjamonogamia on aina fiksumpi valinta kuin "pari suhdetta parisuhteessa" -pelleily. Voisin melkein sanoa, että mielikuvituksettomat hakevat jännistystä pettämisestä. "Se vain tapahtui" on aina huono selitys.

Kuka haluaisi sitä paitsi useamman suhteen. Miulle ainakin tuo yksi mies on jo melkein liikaa, mököttäisin oikein mielelläni itsekseni nurkassa kahvikupin ja hyvän kirjan kanssa. Useampi mies = horror.

Joanna Palmén
Rönsy

Mutta miten musta tuntuu, että "se vain tapahtui" olis kuitenkin inhimillisempi selitys kuin "Rekisteröidyin uskottomien deittisivustolle ja kävin muutamilla treffeillä ja sitten löysin sieltä yhden jonka kanssa meillä synkkasi ja nyt ollaan sulta salaa tapailtu puoli vuotta. Anteeksi kulta, lupaan ettei tämä toistu! Ja oikeastaanhan tämä vain paransi meidän suhdettamme, vai mitä."

Itse asiassa välttelen hysteeristä suhtautumista pettämiseen ja vähän hymähtelen kerrasta poikki -julistuksille, kun maailma ei mielestäni tässäkään asiassa ole ihan noin mustavalkoinen. Mutta tuollainen suunnitelmallisuus, itsetarkoituksellisuus, kyynisyys ja moraalittomuus ällöttää.

Vierailija (Ei varmistettu)

Takuulla saavuttavat tavoitteensa -varmaan vielä tuplaavatkin sen! Jos jonkun firman tavoite olis saada
vanhoja liittoja kukoistamaan, niin ei olis läheskään yhtä "hohdokasta"...

Mindeka
Ma-material Girl

Niin siis, ton jälkeen on ihan turha koittaa saada armoa kommentilla: Se vaan tapahtui.. Koska olet siis a) rekisteröitynyt b) etsinyt henkilöä, jonka kanssa pettää c) sopinut tapaamisen ja lopultakin d) pettänyt. Se siis ei todellakaan vaan tapahtunut!

Nauran, kunnes pilkka sattuu omaan nilkkaan... :D

tursia (Ei varmistettu)

En nyt varsinaisesti ole kovin yllättynyt. Eiköhän sitä harrasteta jo ihan tavallisilla deittisivustoilla?

En ole hämmästynyt siitäkään, että suomalaiset miehet ovat erityisen halukkaita touhuun. Ihan kokemuspohjalta voin sanoa, että kunnon miehet ovat harvinaisempia kuin jalokivet. Yleisempää on, että hommataan 'hoito' jonka luokse mielellään majotutaan saamaan täys ylöspito ja ruoka- ja pyykkipalvelu. Peliin kuuluu mielistely ja lahjojen ostaminen, jotta palvelupelaa. Että siis jotain sentään joutuu sijoittamaan. Kunhan vain ei tarvitse sitoutua, eikä kantaa vastuuta misään.

Joannan kanssa välttäisin myös sitä hysteeristä suhtautumista pettämiseen, mutta silti olen sitä mieltä, että vaikka täydellisyyteen ei päästä, mikään ei estä tavoittelemasta sitä ja pyrkimästä siihen.

Asettamalla moraalisia rajoja itselleen ja toisille, välttyy erittäin suurelta tuskalta ja kivulta. Toisin kuin telkkarissa, pettämisistä ei selviä noin vain, kääntämällä uusi lehti.

Joanna Palmén
Rönsy

Niin no siis tossa tiedotteessa puhuttiin naisista ja naisten "avarakatseisuudesta". Siitä en tiedä, mutta itselleni ei ole sattunut tuollaisia tursian kuvaamia miehiä oikeastaan yhtään. Ja tässähän ei kai ollut kyse sitoutumiskammosta sinänsä, vaan pikemminkin sitoutumisen jälkeisestä "jännityksen ja uuden intohimon hakemisesta".

Mindeka
Ma-material Girl

Ja vaikka tämänkaltaisia sivustoja ja palveluita tulisi paljonkin, niin siltikin kieltäydyn vajoamasta kyynisyyteen ja pessimistisyyteen. Kyllä hyviä miehiä on olemassa. Ihan oikeasti on.

tursian kanssa olen siis aika lailla eri mieltä:

"En ole hämmästynyt siitäkään, että suomalaiset miehet ovat erityisen halukkaita touhuun. Ihan kokemuspohjalta voin sanoa, että kunnon miehet ovat harvinaisempia kuin jalokivet. "

Kokemuspohjalta voin sanoa, että etsintätaktiikkan ja -paikkaa vaihtamalla löytää myös erilaisia miehiä.

Vierailija (Ei varmistettu)

Kyllä meitä hyviä miehiä on olemassa ja paljon. Tämänkaltainen juttu nyt on vaan taas katkerien ämmien molotusta...

Vierailija (Ei varmistettu)

Tää on aivan loistava konsepti näin digimarkkinoinnin näkökulmasta. Varmasti löytyy aktiivinen, palvelua hyödyntävä asiakaskunta aiiika helposti. Mitä paremmin saa samaa ajatusta kantavan porukan yhteen, sitä helpompi heitä on palvella. Nykypäivän maailmassa palveluita on kaikille kohderyhmille moraalisaarnoista huolimatta. Ameriikanmeininkiä.

Joanna Palmén
Rönsy

Digimarkkinoinnin näkökulma, toki.

Vierailija (Ei varmistettu)

Niin, aika harva on naimisissa rakkauden vuoksi. Siitähän tämä johtuu. Kysymys on enemmänkin läheisriippuvuudesta. On jotenkin taas typerää lukea näitä stereotypioita ja kauhistella, miten suomalaiset miehet ovat halukkaita touhuun. Se johtuu ihan tästä suomalaisesta kulttuurista. Fakta on kuitenkin se, että naiset ovat paljon halukkaampia tähän touhuun, kuin miehet. Vaikka miehet voivatkin olla aloittavana osapuolena palvelun käyttöönotossa niin naiset yleensä vievät voiton lopulta tässäkin. Perisuomalaista. Joten ei kannata kauan naureskella. Toisaalta on syytä miettiä, onko sellainen parisuhde oikea, missä ollaan kaksi ihmistä kahleissa?

Ihminenhän on eläin biologisesti ajateltuna. Seksi on seksiä ja rakkaus on sitten todellakin rakkautta, jos sellaista on. On turha yrittää tukahduttaa ja häivyttää silmistä sellaista, mikä ei ole totta. Ihminen ei ole alunperin luotu olemaan kaksin jonkun ihmisen kanssa, mutta se ei poissulje sitä tosi asiaa, että ihmisellä on tarve rakastaa ja myös rakastua. Ihminen voi myös ihastua vaikka rakastaakin jota kuta toista. Koittaa kovat ajat teille mustasukkaisille ja ahdasmielisille!

Joanna Palmén
Rönsy

Mikä ihmeen fakta, ja mihin "touhuun"? Perisuomalaista? Voitaisko pliis pitää nämä lapselliset sukupuolisodat nyt poissa tästä keskustelusta (sekä mies- että naiskirjoittajat!).

Ihminen on eläin, joo, mutta ihmisellä on moraali. "Biologia" on tosi heikko perustelu pettämiselle, joka useimmiten loukkaa aika pahasti sitä parisuhteen toista eläintä, oli se eläin sitten naaras tai uros. Erotkaa jos ette rakasta puolisoanne. Tai, mikä ettei, sopikaa avoimesta suhteesta ja etsikää seuraa vaikka varattujen deittisivustolta, kun sitäkin kohderyhmää nykyään ansiokkaasti palvellaan. Käsittääkseni vaan nämä avoimet suhteet aika harvoin käytännössä toimivat.

Huomio: toi Victoria Milanhan ei edes mainosta olevansa mikään seksinvälityspalvelu, siellä kysellään, että haluatko "vain viattoman nettiflirtin vai tapaamisen tosielämässä". Että siinäkään mielessä "seksi on seksiä" ei kata tätä.

Vierailija (Ei varmistettu)

Onpa hauska sivusto :D Opetetaanko täällä miten ihminen pettää :D Eikö parempaa toimintaa ole löytynyt :D :D Khyl te naiset sit kaikeenlaista keksitte :D Seurustelin pitkään naisen kanssa joka ehtis pettämään 10 kertaa :D Mitä järkeä olaa suhteessa jossa ei haluaa olla?? onko kellään järkevällä ihmisellä syytä siihen??

Puuma (Ei varmistettu)

Uskomatonta. Pettäminenhän on nimenomaan valehtelemista ja tollasen salaa tekeminen on sitä pahimmillaan. Ehkä toi sitten vähentää niiden **** lähentelyjä meitä mielummin uskollisina pysyviä kohtaan. Siis että oikein tositarkoitukella pettämään...

muste (Ei varmistettu)

Eikö ole olemassa yhtäkään hyväksyttävää syytä sille, että ihmisellä on halu tuntea rakkautta ja intohimoa, vaikka onkin sitoutunut projektiin nimeltä perhe? Onko täysin vierasta ajatella, että tunteet omaa puolisoa kohtaan voisivat ehtyä mutta vastuu ei? Pitääkö ihmisen tällöin sitoutua elämään tunneköyhää elämää jatkuvassa läheisyydenkaipuussa? Nämä kysymykset ihmiseltä, jolla ei ole aikomustakaan rekisteröityä kyseiselle sivustolle, mutta joka yrittää ymmärtää niitä, joilla sellainen tarve on.

ihme (Ei varmistettu)

jos suhteessa on ongelmia , eikö niistä voisi keskustella? eikä heti pettää toista.

Joanna Palmén
Rönsy

Musteelta ihan tuore näkökulma. Ehkäpä en kauheasti julista tähän mitään, kun ei ole lapsiperhearjesta ja ns. elämän realiteeteistä omakohtaista kokemusta, mutta haluan uskoa, että perhe kannattaa perustaa sellaisen ihmisen kanssa, johon tunteet säilyvät, ja jos eivät säily, niin sitten miettiä aika tarkasti, että onko se kaikille perheenjäsenille ihan oikeasti hyväksi, että silti vaan jatketaan yhdessä. Että edellyttääkö sitoutuminen lapsiin sitä, että vanhemmat hampaita kiristellen pysyy yhdessä ja etsii läheisyyttä tai intohimoa muualta - ja aika todennäköisesti sitten kuitenkin loukkaavat sitä toista osapuolta, jos se saa tietää tai aavistaa.

Vierailija (Ei varmistettu)

Hyvä palvelu, nyt pääsee naimaan.

Flou (Ei varmistettu)

En ollut aluksi ollenkaan varma, voiko tähän sanoa yhtään mitään. En kuitenkaan pystynyt olemaan kommentoimatta.

Minua kauhistuttaa tämän palvelun käyttöön liittyvä suunnitelmallisuus. Tämän kaltaisessa palvelussa, jossa ei näe edes toisten ihmisten kuvia oletuksena, vaan täytyy aktiivisesti etsiä löytääkseen haluamansa.

Ihminen suunnittelee ja toteuttaa jotain, jonka tietää olevan väärin ja loukkaavan toista. Parisuhteen perusta on kommunikaatio. Jos ei pysty keskustelemaan omista haluistaan ja tarpeistaan puolisonsa kanssa, niin selkeästi kumppani tai käytössä oleva suhdemuoto on väärä. Harvoin se toinenkaan osapuoli on nykytilanteeseen täysin tyytyväinen, jos ollaan tilanteessa, jossa on valmis pettämään puolisoaan.

Jos yksi kumppani ei vain riitä, suosittelen kovasti avoimempaa suhdemuotoa. Tosin ne ovat "vaikeampia" kuin tavallinen parisuhde, koska siinä pitää pystyä kommunikoimaan useamman ihmisen kanssa ja avoimuuden merkitys korostuu entisestään. Sen takia ne eivät ehkä sovi pettävälle osapuolelle, kun kommunikaatio ei kerta yhdenkään ihmisen kanssa onnistunut.

Tunnen yhden parin, jotka ovat naimisissa keskenään ja elävät avoimessa parisuhteessa. He eivät ole koskaan olleet onnellisempia kuin nyt.
Suosittelen tutustumaan aiheeseen:
http://www.polyamoria.fi/poly.html

kives (Ei varmistettu)

niin kyllähän vastuu parisuhteesta kuuluu siinä olevalle ja useammassa suhteessa pitää huolehtia kaikista ettei pala näpit. noh ehkä kristillisen paatoksen jälkeen on tärkeintä, että yhteiskuntaan tuotetaan paljon tasokkaita jälkeläisiä, jotka näkevät tulevaisuuteen ja saavat Suomenniemen ja kairat lentoon! viva la vapaa suomi !!! Uusi uljaampi sukupolvi, höysteenä kaikki herkut ;)

onnellinen suhde (Ei varmistettu)

"Eikö ole olemassa yhtäkään hyväksyttävää syytä sille, että ihmisellä on halu tuntea rakkautta ja intohimoa, vaikka onkin sitoutunut projektiin nimeltä perhe? Onko täysin vierasta ajatella, että tunteet omaa puolisoa kohtaan voisivat ehtyä mutta vastuu ei? Pitääkö ihmisen tällöin sitoutua elämään tunneköyhää elämää jatkuvassa läheisyydenkaipuussa? Nämä kysymykset ihmiseltä, jolla ei ole aikomustakaan rekisteröityä kyseiselle sivustolle, mutta joka yrittää ymmärtää niitä, joilla sellainen tarve on."

Perhe on sitoutumista joo mutta lapsista voidaan kantaa vastuu myös eri osotteista jos vanhempien suhde "kuolee" tunne köyhäksi. Ja jos ihmiset on on olleet yhdessä pitkään niin väkisinkin syntyy "laimeampia" aikoja. Ja se on normaalia elämää ei peruste lähteä pettämään. Jos kaipaa moniavioista elämää niin kannattaa jättää puoliso, se on reilumpaa. Ja usein ajatellaan että kun lapset syntyy niin perhe on itsestään selvyys. Ei ei se niin ole. Suhdetta pitää pitää yllä sen jälkeenkin ja ottaa välillä aikaa kahdestaan ilman lapsia. Jokaisen pitäisi ajatella miltä tuntuu jos sama taphtuisi itselle.
Ja kun suhde on sen verran avoin että pystytään puhumaan seksistä sun muusta ja mitä toinen haluaa kokeilla ei pääse syntymään tarvetta pettää. Useinhan se on kokeilun halua ja kun uusia juttuja voi kokeilla vaimon tai miehen kanssa niin sillon tarvetta ei tule. Ja jos tulee niin silloin ei ole tarkotettu elämään parisuhteessa vaan sinkkuna.

maijaak (Ei varmistettu)

Minä löysin ko sivuston kautta ihanan miehen, juuri sellaisen joka omaan elämäntilanteeseeni tällä hetkellä sopii (olen sinkku mutta kiireinen sellainen, perheelle saati seurustelulle ei järin ole ollut aikaa). Mies ottaa nykyään aina mukaan työmatkoilleen, jolloin voimme viikonlopun silloin tällöin leikkiä pikkupariskuntaa vaikka pariisissa ja berliinissä, saan parhaat palat miehestä kun vaimo leikkii kotista lasten kanssa heidän kotonaan. en ole kateellinen hänelle, en ottaisi omakseni miestä joka pettää. Tosin pelkään että tulee päivä kun huomaan kiintyneeni mieheen liikaa.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.