Lisbeth ja tissit Hollywoodissa

Rönsy

 

Hollywoodista päivää. Kyllä, uskomme tähän kirjan tarinaan ja olemme ymmärtäneet sen ja Lisbeth Salanderin hahmon täydellisesti. Lisbethän on tommoinen, öö, seksipommi, tosi seksuaalinen, kiihkeä, himokas nainen, ja siis, apua apua, lesboseksualisti. Vähän hirvitti jättää tota jotain ihme epäsovinnaisuutta tähän, mut siis lävistyksethän on vaan tosi hot. Hirveesti olis tehny kyl mieli laittaa sille pitkät vaaleat hiukset, skandinaavi vielä! Katsojien on tosi vaikee tajuta, että tää tapahtuu Ruotsissa, jos tolla naisella ei oo vaalee tukka.

Ja kirja on myynyt maailmanlaajuisesti jotain viiskytmiljoonaa, joten yleisö kyllä löytää teattereihin, siks me voitiin tehdä näin lakoninen tästä julkasta. Ai tissit myy? Ei ei ku vaan siis tehokas, magee kuva ja kuvaa tota Lisbethiä niin hyvin. Onhan se siinä kirjassakin ilman housuja joskus.

Eiks oo hyvä muuten toi asento ja noi kädet? Että Mikael Blomkvistillä on sitten kuitenkin vähän tollainen omistava ote, ja Lisbeth myötäilee. Näinhän sen on sitten kuitenkin oltava, vaikka toi Lisbethän siinä tarinassa vähän jotain kapinoi. Se taitaa olla vähän semmoinen, mitäs ne nyt on, niin, feministi.

(Kuva Resume.se)

Kommentit

Kyllä naurattais, ellei toi olis niin totta... Stieg vois vähän kääntyä siellä missä ikinä lepää.

Luminosa

Voi apua! Mua naurattaa. Onko tuon tarkoitus olla joku eroottinen trilleri?

Mä luen vasta kirjasarjan toista osaa, enkä ole nähnyt ruotsalaisia elokuvia. Se täytyy kuitenkin sanoa, että kyllä mua se kirjojenkin naiskuva hieman ärsyttää. Kaikki naiset lakoavat pääosamiehen eteen. En myöskään ymmärrä, miksi Lisbeth otti rintaimplantit. Äh. Sanon vain typerästi, että MIEHEN KIRJOITTAMA.

Toimitus
Toimitus

Minusta ainakin trailerin perusteella leffa vaikuttaa huippukiinnostavalta. Siitä ei myöskään tullut sellaista kuvaa, että Lisbethiä olisi jotenkin laimennettu toisin kuin tuosta mainosjulisteesta. Pikemminkin synkennetty entisestään. Ja Karen O ulvoo Led Zeppeliniä, ja Trent Reznor komppaa, mahtavaa!

Ninni

Joanna Palmén
Rönsy

Joo, traileri oli ihan vaikuttava, se lupaa paljon parempaa.

Luminosa, mulla on kirjoista ja leffoista jo aika kauan, mutta olen joiltain muiltakin kuullut ärsyynnystä sekä Blomkvistin naisonnesta että Lisbethin silikoneista. Uskomatonta kyllä, mä en itse ärsyyntynyt näistä ollenkaan. Pikemminkin olin hämmästynyt, että se tosiaan oli miehen kirjoittama. Ne silikonit jotenkin vaan lisäsi taas yhden kulman monimutkaisen kompleksiseen, käsittämättömään tyyppiin.

Luminosa

Mua ärsyttää tällä hetkellä myös se, että olen lukenut 170 sivua, eikä siinä ole käsitelty paljon muuta kuin henkilöiden seksielämää. Ehkä kirja kuitenkin paranee loppua kohden, koska se ensimmäinenkin osa parani.

Leffat katson vasta, kun saan kirjat luettua. :)

Joanna Palmén
Rönsy

Oikein!

JonnaPieni
Ihme ja kumma

Kirjat luettu, leffat katottu ja oikeasti (ehkä hieman angstinen ajatus oli ruotsalaisten leffantekokykyyn) yllätyin leffoista erittäin positiivisesti. Katsoin vähän skeptisesti tuon trailerin jenkkiversiosta, koska mun mielestä noi halivuudin ihmemiehet on tähän mennessä onnistunu lähinnä kuraamaan alkuperäisenkin siinä samalla kun tekevät omaa versiotaan. Vaikutti ihan mielenkiintoiselta trailerin perusteella. Toki nykyään noi trailerit on vähän harhaanjohtavia, joten en leffaa kommentoi ennen kuin sen oon nähny...

Summa summarum, kova homma on ameriikan miehillä ja naisilla tehdä elokuvasta yhtä vakuuttava kuin tuo ruotsalaisversio. Kirjoista en edes sano mitään, luulen, että trilogiasta on kaikki ylisanat käytetty liian moneen kertaan.

Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että Lisbethin silarit oli vaan loistava veto - millon ikinä noissa kirjoissa se nainen on tehny mitään sellaista, mitä siltä odotetaan? Silarit oli taas yksi niistä odottamattomista ylläreistä. Mä niin diggaan Lisbethiä - kun vois itekin olla yhtä voimakas ja oman tiensä kulkija. Muija, joka ei hämmästy mistään ja ottaa kaiken eteensä tulevan melko tyynellä ulkokuorella. Respect.

Joanna Palmén
Rönsy

No mulla oli Jonna silareista vähän sama ajatus.

Ainooo (Ei varmistettu)

Ei helvetti! Ehkä noi tissit sitten kompensoi sitä vaaleahiuksisuuden puutetta? Ja toi pelästynyt ilme tuo vähän herkkyyttä muuten niin kovin epäsovinnaisen epäfeminiiniseen hahmoon, jota katsojien voi olla vaikea sulattaa.

Joanna Palmén
Rönsy

Tissit on aina hyvä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.