Nainen etsii miestä

Rönsy

En voinut olla hymyilemättä, kun ahkera ja naisista kovin kauniisti ajatteleva kommentoijani Deeby kirjoitti tuolla toistasataa kommenttia käsittävän viestiketjun keskivaiheilla, että häntäkin jo vähän väsyttää tämä keskustelu, mutta:

Mielestäni on kuitenkin tärkeää, että Image juttu saadaan tehtyä ja ettei siitä jätetä perustavanlaatuisia kysymyksiä pois.

Mahtavaa joukkoistamista! Sitoutuneita, aktiivisia lukijoita! Kiitos! (Terveisin kalanpiirteinen yhteiskunnan imppaaja.)

Kaikille tämä keskustelu toki ei sovellu, vaikka kuinka yrittäisin ojentaa kättä, heiluttaa valkoista lippua ja antaa siimaa. 

Vetäkää käteen.

Eikös miehille yleensä sanota noin eikä naisille?

Keskustelijat, joukkoistamisen hengessä haluaisin tavata teitä livenä. Kun tämä on häiritsevän paljon netti-ilmiö, haluaisin siihen vähän IRL:ää. Erityisesti haluaisin tavata niitä heteromiehiä, joilla on parisuhde- tai seksimarkkinoilla huomattavia ongelmia. Joku kutsuisi heitä ATM:ksi. Vaikka nyt et määrittelisi itseäsi noin itseinhoisesti, mutta voisit ehkä kertoa omia kokemuksiasi ja tuntemuksiasi minulle, niin ota yhteyttä, jooko? Nimettömästi sopii ihan hyvin. Enkä siis halua mitään teoriaväittelyä vaan henkilökohtaisia kokemuksia. Sähköpostiosoite on tossa yläoikealla, ja myös A-lehtien vaihteesta (09) 75961 voi kysyä minua. 

Kommentit

Jaime (Ei varmistettu)

Heh ei ehkä suunnaton yllätys, että ATM-ruikutus on "häiritsevän paljon netti-ilmiö". ATM-ruikuttajana kaapista tuleminen julkisesti on varmaan suunnilleen yhtä houkuttelevaa, ku entiseks natsiks ilmottautuminen olis jenkkeihin piiloutuneelle saksalaiselle sotaveteraanille.

Joanna Palmén
Rönsy

Ymmärrän. Siksi kaikenlainen nimettömyys ja tunnistamattomuus.

Mahdoton Nainen

Huippua! Toivottavasti löydät kaipaamiasi henkilöitä ja juttu valmistuu pian! Ehkä en lopetakaan Imagen tilaustani ihan vielä...

Jaime (Ei varmistettu)

No jos tarkotuksena on haastatella livenä, niin tuskin ne aateeämmät sinne pussi päässäkään haluu tulla. Mut joo, kyl mä uskon et isosta massasta aina joku vapaaehtoinen löytyy. Ja jos ei meinaa löytyä, ni yks vaihtoehto on mennä hengailemaan yliopistolle esim. matikan, tietojenkäsittelytieteen tai teoreettisen filosofian laitoksen tiloihin. Sieltä voit melkeen randomilla valita jonkun hintelän siimatukan haastateltavaks ja luottaa siihen, että se täyttää noi vaadittavat edellytykset ;)

Joanna Palmén
Rönsy

Henri K. jonka viestin jälleen poistin: kyse ei ole "munattomuudesta" vaan siitä, että tällä palstalla on erilainen netiketti kuin aika monella niistä foorumeista, joihin taidat olla tottunut kirjoittelemaan. Jos kiinnostaa, voit perehtyä siihen täällä. Sinänsä melkein tekisi mieli olla poistamatta noita viestejäsi, koska ne kertovat niin paljon maailmankatsomuksestasi. Mutta koska mun palstalla ei huudella vittumaisesti, poistan sittenkin.

 

deeby (Ei varmistettu)

"En voinut olla hymyilemättä, kun ahkera ja naisista kovin kauniisti ajatteleva kommentoijani Deeby kirjoitti tuolla toistasataa kommenttia käsittävän viestiketjun keskivaiheilla, että häntäkin jo vähän väsyttää tämä keskustelu, mutta:"

En ole noin yleisesti kovinkaan ahkera kirjoittaja. Esim. Henryn ihmissuhde
blogiin kirjoitin viimeksi noin kuukausi sitten. Minä ajattelen naisista varsin kauniisti.

Ajattelen, että naiset ovat osa yhteiskuntaa ja ansainneet samat oikeudet ja velvollisuudet, kuin miehetkin.

Naisena oleminen ei tarkoita vapautta lantakasoista ja navetoista. Tai miehistä.

Vierailija (Ei varmistettu)

Onko Joanna lukenut hesarin juttua tästä aiheesta viime syksyltä?

http://www.hs.fi/omaelama/artikkeli/Liian+tavallinen+mies/1135269107189

Joanna Palmén
Rönsy

Ah, olen, mutta olin unohtanut. Se on riipaiseva.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.